babycerenim annemlerde ısınma problemimiz var. geçen ay 5 gün izmirde kaldığımda gece gündüz çalıştırdık klimayı 375tl fatura gelmiş kahroldum( babamın emekli maaşının dörtte biri yani o yüzden kış geçesiye kadar en fazla 3 gün kalırım zaten 16 sında nişan için gidicem hemen dönücem.
meleğim burdaydı yazmamış sonucunu testinin. yatmadan yazda aklım kalmasın sende
Bugun doktorla randevum vardi 12:10 da.. bugun oglum her zamanki gibi 6:45 gibi uyandi..bende onun hergun ki huyunu bildigim icin yatagin icinde bir gozum kapali digeri acik bir sekilde onu izleyerek nobete gectim..bizimki kakasini yapmak icin yataginda kirk tip sekle girer sonunda pitlati verir.. beklemeden once kalktim vitaminini verdim sonra normalde icmedigi mamasini vermeye calistim ve 100 cc kadar ilginc oldu ama icti, sonra dedim simdi bu konforu bilir bezini degistiriyimde kakasini rahat rahat yapsin dedik hadi onuda yaptik..sonra bekle bekle gelmiyor kaka bir turlu bizimki basladi huysuzlanmaya baktim olmuyacak sonra aldim agzina emzigine verip aldim ayaklarima sallamaya basladim..yarim saat sonra bende oda daldik uykuya kalktigimda saat 9:45 olmustuki allah dedim nasil yetiscem simdi doktora yandik diyerekten hemen oglani ve kendimi attim mutfaga..bizim oglanda bu arada halan kaka yok tabii..kahvaltiimiz bizim en az bir saatimizi alir..ben hemen yulaf cereal i yapip yedirttim kalan peynir ve yumurtayi yogurda koyup kapta hazirlayip cantaya tikistirdim yolda veririrm diye..oglanin cantasini hazirla, oglani hazirla sonra kendimi derken ativerdik disari sonunda..sukur..geldik doktorumuza ama kil payi yetistik, sonuclardan Scan normal cikmis yani birsey bulunmamis..fakat bir tip bakteriye rastlanmis onun icinde her gun bir tane alicak sekilde antibiotik verildi..yalniz benim icime hic sinmedi bu durum cunku ben hemen 10 ay suren bir baktari nasil olur diye sordum oda ilac alnmadan bakteri yok olmaz dedi, tabii bende bu bakteriyi dogum esnasinda hastanenizde kaptim o zaman dedim oda sesini cikarmadi tabiki..burda gercekten insan hayati hasbel kader seklinde bu yuzden biran once Tr ye gelip iyi bir doktora gozukmek sart.. simdilik bakicam ilac ise yaricakmi, yaramazsa vay halime zavalli bizler bir turlu normal hayata gecemedik gitti..
Bu arada gecmise bakamadim ama merak eden arkadaslarima sesleniyorum..iyiki varsiniz canlarim dualariniz olmasa ben ne yapardim bilmiyorum ama inanin sizleri her sekilde hissediyorum, hepinizden allah razi olsun...Guzellerim benim ablaniz kubannn olsun size..hadi birde Bulent ablamizdan gelsin dimi :))
melegim çok sevindim canım benim:)sonuç temizmiş ohhh
canım ben sana birlşey söyliyim sen ugraşma oralarda gel buraya tekrar baktırırsın..
için rahat eder..belkide bakteri bile yoktur..
Allah senin iyiliğini versin insan şu çıkan sonucu en üste yazar dimii:)
gününüz hızlı geçmişş..çıkan sonuçtada önemli bi şey yokmuş sevindim canım umarım antibiyotikle geçerde rahatlarsın
akşam bi ara girdim baktım ama bi şey yazmamışsın merak ettim şekerim
mahirde mamasını içmiş eferimm kuzuya
iyiki sende varsın canımm..Allah sendende razı olsun
bende bir formül vermek istiyorum,
mutlulugun formülü bence ilk önce kendimize zaman ayırmalıyız..
vay cigerim bu nasıl olacak demeyin:))
mesela ben 2 gündür evde çok şık geziyorum:)
evet eşofmanlayım ama en sevdigim giymeye kıyamadıgım eşofmanlarımla geziyorum..
hani yürüyüş için saklananlar varya onlar..amannn dedim ya giyecem artık ne bu ya:))
hep eski hep yırtıkhep delikli:)))yeter dedimm attım onları..
üstüne makyajda yapıyorum,saçlarda fönlü
kendimi biraz daha iyi hissetmeme sebep oldu..
tabiki ev işim azalmadı ama böyle daha iyi oldu sanki..
bitmiş vaziyette gezince moralmen dahada çöküyoruz sanki..
evet eşofmanlayım ama en sevdigim giymeye kıyamadıgım eşofmanlarımla geziyorum..
hani yürüyüş için saklananlar varya onlar..amannn dedim ya giyecem artık ne bu ya:))
Canim galiba yetistim sana simdi icin rahat uyu sekerim, benim cok mutlu ettiniz inanin beni bu kadar esim merak etmiyor valla..canim arkadasim benim..
Fatura fenaymis ama ist da abimlerinde minik bir bebegi var onlar nerde ise her ay 400 a yakin fatura (dogal gaz) oduyorlar..yani bebekli bir aile icin malasef cok masraf oluyor fakat elden de birsey gelmiyor..Baban icin zor olucak ama torunu icin bir defaligina ins uzulmez..
Valla katiliyorum sana bende kiyaamadigim su bir cuval para verdigim parfumlerime kiyip sikiyorum artik..sonra bittincede gidip buyuk zevkle baska yeni cikan el yakanlardan aliyorum super oluyor
yaşa ciğerim:))
bende bi süredir evde hep şık ve makyajlıyım
saçımı düzleştirmiyorum ama her gün tarıyorum
önceden taramıyodum arkadan bi topuz yapıyodum üzerimde dediğin gibi eşofman tişörtt gün boyu öyle geziyodum
çok nadir süslenip oturuyodum
bu gün güzelce giyindim tek omuzu dekolteli kazağım var taşlı falan üzerimde evin içinde o vardı
altımada pantolonumu giydim..hafiften makyajımıda yaptım saçımıda topladım
şık bi şekilde eşimi karşılayim dedimm
yakınınızda ahşap olarak ne varsa iyice odaklanın ve bakınn
işte benim kocam ona benziyoo
insan çok güzel olmuşsun çok şıksın der eşinin ruhunu okşar
ama benim ki sen neden böyle gittin bi yere mi gittin diye sordu
bende kendimi böyle daha mutlu hissediyorum..çok kabasın insan güzel bi şeyler söyler dedim
gönlümü almaya çalıştı aama geçti artık
bundan sonra her gün saçımı tarıycam,hafifmakyajımı yapıcam,süslenip püslenip oturucamm
benimde öyle bir tane parfümüm var..tabiki ben parfüme o kadar para vermem ama
görümcem taaaa alamanya lardan:) hediye getirmişti bana..
bendemi sıkıyım kız:18:
ya biterse:18:
taa 5 yıl önce getirdiginin bile dibinde biraz var
atmaya kıyamıyorum:18:
ama kokmuştur heralde dimi:18:
atsammı
önceden taramıyodum arkadan bi topuz yapıyodum üzerimde dediğin gibi eşofman tişörtt gün boyu öyle geziyodum
bu gün güzelce giyindim tek omuzu dekolteli kazağım var taşlı falan üzerimde evin içinde o vardı
bende kendimi böyle daha mutlu hissediyorum..çok kabasın insan güzel bi şeyler söyler dedim
bundan sonra her gün saçımı tarıycam,hafifmakyajımı yapıcam,süslenip püslenip oturucamm
kız sen hiç ölme emi:)))güldürdün beni..
demek saçını fönlemiyosun ama hergün tarıyosun
inan ben banyodan bonyoya tararım..çok acıyo çünkü:18:
tek omuz dekoltede yakışmıştır benim arkadaşıma:)
senin saçların ve gözlerin yeter,gerisini salla gitsin
benim koca dikkatlidir makyajımı hemen farketti ee kırmızı rujumda dikkat
çekemeyecekte benmi çekecem..ama dedigin gibi benimde eşim
aynı lafı söyledi..nereye gittin sen dedi bana..
ooo dedim nerelere gitmedim ki,
''mutfak,banyo,wc,yatak odası''çok gezdim bugun çokkk..
Oyy cnm Tr de parfumler gercekten ama ucuk fiyatlarda, buranin 3 misli fiyatina satiliyor..eger olurda begendigin soyle cnm gelirken sana havaalanindan aliveririm...malum orda vergide katilmiyor fiyata bu yuzden hepten guzel oluyor
kız sen hiç ölme emi:)))güldürdün beni..
demek saçını fönlemiyosun ama hergün tarıyosun
inan ben banyodan bonyoya tararım..çok acıyo çünkü:18:
tek omuz dekoltede yakışmıştır benim arkadaşıma:)
senin saçların ve gözlerin yeter,gerisini salla gitsin
benim koca dikkatlidir makyajımı hemen farketti ee kırmızı rujumda dikkat
çekemeyecekte benmi çekecem..ama dedigin gibi benimde eşim
aynı lafı söyledi..nereye gittin sen dedi bana..
ooo dedim nerelere gitmedim ki,
''mutfak,banyo,wc,yatak odası''çok gezdim bugun çokkk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?