2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

melegim çok sevindim canım benim:)sonuç temizmiş ohhh
canım ben sana birlşey söyliyim sen ugraşma oralarda gel buraya tekrar baktırırsın..
için rahat eder..belkide bakteri bile yoktur..

Canim galiba yetistim sana simdi icin rahat uyu sekerim, benim cok mutlu ettiniz inanin beni bu kadar esim merak etmiyor valla..canim arkadasim benim..
Fatura fenaymis ama ist da abimlerinde minik bir bebegi var onlar nerde ise her ay 400 a yakin fatura (dogal gaz) oduyorlar..yani bebekli bir aile icin malasef cok masraf oluyor fakat elden de birsey gelmiyor..Baban icin zor olucak ama torunu icin bir defaligina ins uzulmez..

Allah senin iyiliğini versin insan şu çıkan sonucu en üste yazar dimii:)
gününüz hızlı geçmişş..çıkan sonuçtada önemli bi şey yokmuş sevindim canım umarım antibiyotikle geçerde rahatlarsın
akşam bi ara girdim baktım ama bi şey yazmamışsın merak ettim şekerim
mahirde mamasını içmiş eferimm kuzuya
iyiki sende varsın canımm..Allah sendende razı olsun

bende bir formül vermek istiyorum,
mutlulugun formülü bence ilk önce kendimize zaman ayırmalıyız..
vay cigerim bu nasıl olacak demeyin:))
mesela ben 2 gündür evde çok şık geziyorum:)
evet eşofmanlayım ama en sevdigim giymeye kıyamadıgım eşofmanlarımla geziyorum..
hani yürüyüş için saklananlar varya onlar..amannn dedim ya giyecem artık ne bu ya:))
hep eski hep yırtıkhep delikli:)))yeter dedimm attım onları..
üstüne makyajda yapıyorum,saçlarda fönlü

kendimi biraz daha iyi hissetmeme sebep oldu..
tabiki ev işim azalmadı ama böyle daha iyi oldu sanki..
bitmiş vaziyette gezince moralmen dahada çöküyoruz sanki..

melegim çok sevindim canım benim:)sonuç temizmiş ohhh
canım ben sana birlşey söyliyim sen ugraşma oralarda gel buraya tekrar baktırırsın..
için rahat eder..belkide bakteri bile yoktur..

Canim sorunum var ama bu sorun bakteriden mi yoksa baska birseyden mi bilmiyorum,cunku canim o esnada cok ama cok aciyor ve o isi artik yapamaz oldum..yani ins bakteriden dolayidir sorun yoksa zamanla kotulesecek birseyse hepten yandim anacim..kuzumun yuzu suyu hurmetine rabbim sifa olur ins

meleğim hadi gözümüz aydın çok şükür temiz çıkmış sonuçların

tatlıcadı sabah ola hayır ola derler ya moduma göre gidip gitmemeye karar veririm artık:)))

değiştirdiğim sütü mayalayım dedim o da kesildi nasıl bişeydir bu ya

planner sorcaktım unuttum sana unnadodan alışveriş yaptım 10 gün oldu hala tedarik aşamasında gözüküyor çocuk büyüdü bunlar yollucaklar daha kargoyu normalmi:))

Haklisin ya ne fena yazmisim, ayni tv deki gecmek bilmeyen reklamlari gibi olmus...yada su pembe diziler hani sonu gelmeyenlerden :))
Gunumde iyi baslamadiki bu yuzden once bir isindirma hareketi yapayim dedim, sonrada haberi patlativerdim :))

evet babyceren cok haklısın salas olunca sanki göz kapaklarım dahada düşüyor hortlak gibi oluyorum hem makyaj sac yapılınca ne giysen güzel oluyor esoftman on numara bende bu aralar kendime bakıyorum cok mutluyum

Valla katiliyorum sana bende kiyaamadigim su bir cuval para verdigim parfumlerime kiyip sikiyorum artik..sonra bittincede gidip buyuk zevkle baska yeni cikan el yakanlardan aliyorum super oluyor

inan lafını bile ettirmiyorlar hatta bende kızkardeşimi sıkıştırdımda öğrendim söylemiyorlar bana üzülüp gelmeyeceğimi bildiklerinden. annem özürlü dayımı baktığından maaş alıyor onu da eceye yediriyor sağolsun:)) liseye giden kızkardeşim olmasa sıkıntıları olmazda o ergen dana çok masraflı oluyor. bende kıyamıyorum onlara işte

yaşa ciğerim:))
bende bi süredir evde hep şık ve makyajlıyım
saçımı düzleştirmiyorum ama her gün tarıyorum
önceden taramıyodum arkadan bi topuz yapıyodum üzerimde dediğin gibi eşofman tişörtt gün boyu öyle geziyodum
çok nadir süslenip oturuyodum
bu gün güzelce giyindim tek omuzu dekolteli kazağım var taşlı falan üzerimde evin içinde o vardı
altımada pantolonumu giydim..hafiften makyajımıda yaptım saçımıda topladım
şık bi şekilde eşimi karşılayim dedimm
yakınınızda ahşap olarak ne varsa iyice odaklanın ve bakınn
işte benim kocam ona benziyoo
insan çok güzel olmuşsun çok şıksın der eşinin ruhunu okşar
ama benim ki sen neden böyle gittin bi yere mi gittin diye sordu
bende kendimi böyle daha mutlu hissediyorum..çok kabasın insan güzel bi şeyler söyler dedim
gönlümü almaya çalıştı aama geçti artık
bundan sonra her gün saçımı tarıycam,hafifmakyajımı yapıcam,süslenip püslenip oturucamm

Valla katiliyorum sana bende kiyaamadigim su bir cuval para verdigim parfumlerime kiyip sikiyorum artik..sonra bittincede gidip buyuk zevkle baska yeni cikan el yakanlardan aliyorum super oluyor

benimde öyle bir tane parfümüm var..tabiki ben parfüme o kadar para vermem ama
görümcem taaaa alamanya lardan:) hediye getirmişti bana..
bendemi sıkıyım kız:18:
ya biterse:18:
taa 5 yıl önce getirdiginin bile dibinde biraz var
atmaya kıyamıyorum:18:
ama kokmuştur heralde dimi:18:
atsammı

kız sen hiç ölme emi:)))güldürdün beni..
demek saçını fönlemiyosun ama hergün tarıyosun
inan ben banyodan bonyoya tararım..çok acıyo çünkü:18:
tek omuz dekoltede yakışmıştır benim arkadaşıma:)
senin saçların ve gözlerin yeter,gerisini salla gitsin

benim koca dikkatlidir makyajımı hemen farketti ee kırmızı rujumda dikkat
çekemeyecekte benmi çekecem..ama dedigin gibi benimde eşim
aynı lafı söyledi..nereye gittin sen dedi bana..
ooo dedim nerelere gitmedim ki,
''mutfak,banyo,wc,yatak odası''çok gezdim bugun çokkk..

Oyy cnm Tr de parfumler gercekten ama ucuk fiyatlarda, buranin 3 misli fiyatina satiliyor..eger olurda begendigin soyle cnm gelirken sana havaalanindan aliveririm...malum orda vergide katilmiyor fiyata bu yuzden hepten guzel oluyor

gece gece uyku gözümden akıyor ama nasıl bir güzelliktir sizin yazdıklarınızı okuyup gülmek:)) ah o ahşaplar yokmu o ahşaplar benimkininde ilk tepkisi bir yeremi gittin olurdu:)) işin kötüsü benim ahşap makyajdan nefret eder. evlendiğimden beri bir tane bile makyaj malzemesi almadım. bu kadar yapmayınca unutuyorda insan. ah aslında şöyle bir silikon taktırsam kendime gelirimde ben:)) çok pörsüdü bunlar ya:))

tek omuz dekoltede yakışmıştır benim arkadaşıma:)bu cümle için teşekkür ederim canımcım

senin saçların ve gözlerin yeter,gerisini salla gitsin fakat bunun için edemiycemm
saf ve temiz duygularımla kujuma tşk ettim sakın sende bekleme..yani benim bi saçım ve gözüm mü güzel size teessüf ederim
mutfak,banyo gezmede süpermişş

Oyy cnm Tr de parfumler gercekten ama ucuk fiyatlarda, buranin 3 misli fiyatina satiliyor..eger olurda begendigin soyle cnm gelirken sana havaalanindan aliveririm...malum orda vergide katilmiyor fiyata bu yuzden hepten guzel oluyor

ahh canım benim ne düşüncelisin..
hiç zahmet etme yorulma,düşünmen bile yeter
demeyecegim:)
al canım al
eline ne geçerse al yolla bana inan çok sevinirim
çok mutlu olurum

Masallah valla ben bugun popomu yere ancak aksam saat 9 da kodyum, bundan sonraki saatide susleniyim diye ayirirsam beynimi kim ve nasil bosaltacak, malum sarz olmam lazim bunu suslenerek yapabilirmiyim bilmem ama burda sizlerle yazismak bana daha iyi geliyor galiba :)) Parfum sikmak kolay ama hemen bir sn fis fis tamamdim islem..hem parfum reklamlarini gormedinizmi nekadar cok kiskitici dimi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…