2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

senin ahşapta ayrı bi modelmiş canım genelde ahşaplar bakımlı görmek isterler eşlerini
fazlasını bende sevmem ama hafif bi makyaj bile insana moral veriyo
hepimiz gidip silikon taktırsak belki bize indirim yaparlarbenimkide neneminki gibi aynı düzelmeleride zaman alır ben o zaman kadar 2. bebemi doğururum uzun yıllar neneminki gibi gezerim

ahh canım benim ne düşüncelisin..
hiç zahmet etme yorulma,düşünmen bile yeter
demeyecegim:)
al canım al
eline ne geçerse al yolla bana inan çok sevinirim
çok mutlu olurum

Favorini bana ozelden textle cnm, bekliyorum ok,ciddiyim ben ama unutma

babyceren annemde umreden dönüşte sana koku aldım dediydide geldi ki hacı kokularıymış onlar. anne bu ne dedim yaa bende hayal kurmuştum freeshoptan kaptım kokuyu diye:)) ben sana parfümmü dedim diyo koku işte kok kok dur almadım geri yolladım tabiki:))

freeshopu ne yapacan canım işte sana mis gibi hacı kokusu daha ne istiyosun:)
benim görümce almanyada her geldiginde parfüm getirir çokta pahalı markaları ama
hiçte susmaz..işte şurdan aldım şu kadara aldım..bak kullan begenirsen yine yollıyım
aman bu kadar konuşuyon ne isteyecem senden
benim kaynımda kokucu:))sabahlara kadar oturur şişelere koku doldurur:))
bazen alkol oranını fazla kaçırır
ne koktugunu anlamassın

şu sayfalarda çıkan reklamlardaki kilo almak istiyorum diyen hatunu bana yollasınlar nolur ece ile onuda beslemek istiyorum:))

tatlıcadı biz eşimle ilk tanıştığımızda aynı evde kalıyorduk ve beni sabah görmüştü en doğal halimle:)) o sabahın öğleninde denize gitmiştik ki o daha dahada doğalım oluyor:)) bana doğal halinle daha güzelsin der ki bu yılda toplasan 5 kezdir şımarmayım diye çok söylemezmiş:)) işte ahşaplarında cinsi farklı olabiliyor:))

Yazin inan cigerimi deldi gecti.. cok uzuldum cnm Ece mizin hem hastaligina hemde senin zaman zaman bunalmana..bizlerde oyleyiz ama en azindan bizlerin aksamlari bir kac dk ligina dahi olsa cocugu al sen ilgilen diyebilecegimiz iyi kotu biri var ..Umarim esinin su belirsizligi biran once kesinlesirde sizlerde hep beraber olursunuz..birde su komsularindan da allah razi olsun, masallah onlara,ne guzel insanlar var su dunyada..
Mutfak halisini simdiden kes bence bekleme..hem mutfakta hali olmasa ne olur ki,ben kullanmiyorum valla..cokta iyi oluyor..oglan bazen kasigi alip firlatiyor ve bende canin sagolsun diyebiliyorum :))

özelden yazıyım dedim ama kutun doluymuş cigerim:))
neyse buraya yazıyım..
canım melegimmmm almış kadar oldun sagol tatlım..
şaka yaptım kız:)))

Ben saka yapmiyorum ayol sen soyle hatta simdi gidip mesaj kutumu da hepten temizliyim iyiki hatirlattin valla :))

bende dogallıltan yanayım ama rada makyaj iyi oluyo ya:)
tesadüfe bakın bu sabah yataktan kalkınca hemen fotografımı çekmiştim,
hemen paylaşacam bakın doğal güzelmiyim,
maşallah demeyi ihmal etmeyin:)

işaretli yere çok güldüm
senin ahşap çok alemmiş valla şımart işte ahşapp:))
ama hakikatten doğal halinde çok güzel canım
benim ahşap arada birde olsa söyler bana güzel şeyler bazende tam bi odun oluyo adam:))
geçtiğimiz hafta sonu suratıma baktı baktııı..anlımda sivilce çıkmıştı ona bakıyo zannederek çok mu kötü duruyo sivilcem niye hiç sivilce görmemiş gibi bakıyosun dedim
ahşap bana gözlerine bakınca eriyorum dedi
bende şaşırdım tabii karşılığında hadi hadi kıvırma sivilceme bakıyodun dedim
bende de ahşaplık var galiba

bende dogallıltan yanayım ama rada makyaj iyi oluyo ya:)
tesadüfe bakın bu sabah yataktan kalkınca hemen fotografımı çekmiştim,
hemen paylaşacam bakın doğal güzelmiyim,
maşallah demeyi ihmal etmeyin:)

nasıl bi karikatür koyucan çok merak ediyorumm

nasılım güzelmiyim
dişlerimi daha yaptıramadım ama onlarda bana ayrı bir güzellik katmış sanki:))
yanılıyomuyum:)

Kizlar gozlerim molum molum bakar hala gelmekle birlikte sanki bir ton dayak yemis gibi kendimi kum torbasi gibi hissediyorum oyle yigilip kaldigimi hissediyorum hatta, bilmem belki sizdimda size yazmaya devam ediyorum ..neyse demem o ki ben var uyumak ve sizede iyi geceler opucugu vermek..siz anladiniz iste sekerlerim optum

Eki Görüntüle 647910
nasılım güzelmiyim
dişlerimi daha yaptıramadım ama onlarda bana ayrı bir güzellik katmış sanki:))
yanılıyomuyum:)

her zamanki gibi çok güzelsin babycerencim iyiki kızların ceren ve çağla sana benzememişler
senin diş bi yapılmadı gitti ama olsun bu halin bile süper
o kadar doğalsın ki kaşlarından 1 tel bile kopmamışş

Son düzenleme:
melegim bende var uyumak..ben çok yorgun olmak..halsiz düşmek..
tatlıcadı hadi sende uyumak bak ben sinirlenmek:)))azraece sende uyumak:)
terlik geliyo ha:)
hadi yataga dogru yürümek elele:))
ulan ben sizi çok sevmek:))
yemin etmek:))
ben susmak:)
uyumak uyumak uyumak
iyi geceler dilemek:)
öpmek

ianamıyorum 0 ziyaretçi bu demek oluyo ki,
mutluanne bile uyumuş
hemen uyumalıyız:)
demek ki uyku saatimiz geçmiş

canlarım ciğerlerim hadi bende yatmaya gidiyorumm
benim emzirme nöbeti şimdi start veriyo:)
hepinize Allah rahatlık versinn iyi gecelerr
babyceren umarım gece rüyama girmezsin:18:
kızz bu senin doğal halinmiş ya eşin her sabah uyandığında sana yeniden aşık oluyodur
çok güldüm uykumda kaçtı
belki yatınca gelir..
öptüm hepiniziii

bi kaç saat sonra pınarda gelir..pınardacım doğanın mini etekli resmini koyda totişini sevelimm

iyi kaynattık bu akşam:))

babyceren yine yaptın yapacağını:))

tatlıcadı bendede beklenmedik iltifatlar karşısında bünyem sapıtıyor karşılığında gıcık cevaplar verip adamı soğutuyorum:)) onlardan geçiyor olsa gerek odunluk:))

bende bir tur atlattım eceyle yatayım uyuruz inşallah sabaha kadar öpüyorum sizleri

İstanbul icin namaz vakti mira yeni güne uyandı
Günaydın herkese Mutlu günleeeeer
İşte aksam olmaz bugün bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…