gece gece uyku gözümden akıyor ama nasıl bir güzelliktir sizin yazdıklarınızı okuyup gülmek:)) ah o ahşaplar yokmu o ahşaplar benimkininde ilk tepkisi bir yeremi gittin olurdu:)) işin kötüsü benim ahşap makyajdan nefret eder. evlendiğimden beri bir tane bile makyaj malzemesi almadım. bu kadar yapmayınca unutuyorda insan. ah aslında şöyle bir silikon taktırsam kendime gelirimde ben:)) çok pörsüdü bunlar ya:))
ahh canım benim ne düşüncelisin..
hiç zahmet etme yorulma,düşünmen bile yeter
demeyecegim:)
al canım al
eline ne geçerse al yolla bana inan çok sevinirim
çok mutlu olurum
Favorini bana ozelden textle cnm, bekliyorum ok,ciddiyim ben ama unutma
babyceren annemde umreden dönüşte sana koku aldım dediydide geldi ki hacı kokularıymış onlar. anne bu ne dedim yaa bende hayal kurmuştum freeshoptan kaptım kokuyu diye:)) ben sana parfümmü dedim diyo koku işte kok kok dur almadım geri yolladım tabiki:))
şu bahar gelsinde depresif ruh hallerinden çıkalım artık( geçmiş olsun dilekleriniz için de çok sağolun Allah hepimizin çocuklarını kazalardan, belalardan, hastalıklardan korusun.
ece cumadan beri hasta biliyorsunuz. bugün 4. günümüz ve inanın tükendim. burada size yazıyorum, arkadaşlarımla konuşuyorum rahatlıyorum ama yine tek tabanca kalınca zorluklar karşısında bende turuncu gibi canavarlaşmaya başladımkızlar size bugünümü anlatayım.
dün gece tam ben yatıcam saat 12 oluyor ece uyanmaya başlıyor. emzirmeli sallamalı uzun bir gece sonunda sabahı ettik. hani o anda biri gelip git yat dese şöyle yatıp uyusam piyango çıkmış kadar mutlu olucam. geceden yumurtasını ocağın üstüne koyuyorum haşlamak için sabah kalkınca hemen altını açıyorum yine öyle yaptım. sonra alt değiştirme yüz yıkama filan ana gittim baktım su kaynamıyor diğer ocağı açmışım üstündede çaydanlık o kaynıyor:) ya sabır dedim. kahvaltısının yarısını önlüğünle paylaşan eceye ısrar etmedim. sonra gelip sizleri okudum. kalkıp bulaşıkları yıkayım dedim tabiki ece bacaklarımda eşofmanımı çeke çeke indiriyor sonrada halime bakıp gülüyor:)) yarım saat uyuduk uyandık. eceyi komşuma bıraktım. kızın çocuğu yok diye favori kurtarıcım. aslında yarım saat olsa bile bakmak zorunda değil ama sağolsun ikilettirmiyor. tansaşa gittim keçi sütü için. sonra vtech kaplumbağmızı aldım geldim. hemen yoğurdu mayalayımda ece akşama yesin dedimki süt kesilmezmi. öylece bıraktım komşuma gittim ama nasıl ağlıyorum kız korktu noldu diyor. orada oturdum bayağı sakinleştim. eceye brokoli yaptım yemedi ki mememide pek emmiyor. ısrar etmedim gayet büyük bir olgunlukla:)) o yattı oturdum akşama ben ne yicem diye düşünüyorum. 2 gündür ekmek arası hazır köfte yemiş bünyem 3.yü reddediyorda kendime yemek yapacak enerjim isteğim yok. telim çalmaya başladı meşhur neşe ablam bana gelsene diyor. Allahım dedim ne kadar büyüksün. haftasonları herkesin kocası evde olunca kimseyi rahatsız etmek istemiyorum. hemen gittim tabi kızdı niye söylemedin ece hasta oldu diye dedi.fazladan yoğurtta mayalamış ece onu yedi. eşi gelince koştur koştur tansaşa gidip sütü değiştirdim birde tatlı aldım yemeğin üstüne. anam midem bayram etti çorbası salatası pilavı yemeği derken:))) koca gün ecenin yediği doğru düzgün tek şey yoğurt oldu. arada sevdiği muzuda vermek istedim reddetti. şu anda o kadar üzülüyorumki içim hiç rahat değil ama yapacak birşeyimde yokneşe ablamlar yarın muğlaya gideceklermiş alışveriş için sende gelsene diyorlarda hiç halim yok gözümde büyüyor. temizlik yapmam gerek daha
geldim sizi okudum eceyi sallarken rahatladım biraz. turuncu telde eşime dedimki mutfak halısını kesmek istiyorum:)) halıdaki lekeleri gördükçe sinirlerim bozuluyor nefret ettim halıdan:)) bugüne kadar eceye yaptığım her yemekten o halıda tattı inan ki:)) sen bilirsin dedi manyaklığımın derecesini hissederek hayır deseydi bunun için onunla kavga edecek potansiyele sahip olduğumu anladı. şu ece 1 yaşına girsin videoya çeke çeke kesicem halıyı ahdım olsun:))
ece başkalarını görünce nasıl mutlu oluyor bana gelmek istemiyor çok üzülüyorum çocuk sıkıldı benden artık galiba:))
benle ve eceyle dolu bu karman çorman yazıyı çok bencilce buluyorum ama size yazma ihtiyacıda duyuyorum. 2 hafta önce spor yapan, gezip duran pozitif ben gitti ecenin rahatsızlanmasıyla tavan yapan negatif biri oldum. silkelenmem gerekte nasıl. annem de gelemez. çiçek çiçek en uygun sensin atla gel marmarise beraber gezelim burada üzüleceğimize:))
özelden yazıyım dedim ama kutun doluymuş cigerim:))
neyse buraya yazıyım..
canım melegimmmm almış kadar oldun sagol tatlım..
şaka yaptım kız:)))
şu sayfalarda çıkan reklamlardaki kilo almak istiyorum diyen hatunu bana yollasınlar nolur ece ile onuda beslemek istiyorum:))
tatlıcadı biz eşimle ilk tanıştığımızda aynı evde kalıyorduk ve beni sabah görmüştü en doğal halimle:)) o sabahın öğleninde denize gitmiştik ki o daha dahada doğalım oluyor:)) bana doğal halinle daha güzelsin [B]der ki bu yılda toplasan 5 kezdir şımarmayım diye çok söylemezmiş:))[/B] işte ahşaplarında cinsi farklı olabiliyor:))
bende dogallıltan yanayım ama rada makyaj iyi oluyo ya:)
tesadüfe bakın bu sabah yataktan kalkınca hemen fotografımı çekmiştim,
hemen paylaşacam bakın doğal güzelmiyim,
maşallah demeyi ihmal etmeyin:)
Eki Görüntüle 647910
nasılım güzelmiyim
dişlerimi daha yaptıramadım ama onlarda bana ayrı bir güzellik katmış sanki:))
yanılıyomuyum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?