2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Çok iyiymiş yaDur ben bi yolliim bakiim gerçi benim ahşap kesin cvp bile yazmaz
5ten beri ayaktayım kızlar,,gerçi şuan size oturarak yazıyorum ama sanki kollarımda Mira
oturuyorGece muhabbetiniz çok iyiymiş
Meleğim sonuclar temiz cikmis cok sevindim ama sen yine de geldiginde buradaki dr.lara da gosterirsin.
kısa zamanda eski saglıgına kavusmanı dilerim canım

Kayra'nın hediyesini hazırlıyorum bende,handmade biseyler yollamadan olmaz kuzuma
insallah beğenir Kayra'cığım

ianamıyorum 0 ziyaretçi bu demek oluyo ki,
mutluanne bile uyumuş
hemen uyumalıyız:)
demek ki uyku saatimiz geçmiş

Evet canım ben o saatte uyumuştum,,yoksa tavuklardan önce nasıl kalkardık
Sizde maşallah yani gece gece rujları sürmüş adamları ahşap etmişsiniz ama:76:
Azraece biliyosun evde tablet var yazmakta zorlanıyorum ama Mira pc istiyo canım aklında
bulunsun

Ben sizi çok iyi anlıyorum. Ben de lohusa depresyonunu çok ağır bir şekilde yaşadım. Kendimi yapayalnız hissetmiştim. Bir de çok huysuz ve beni çok yoran bir bebekti oğlum. Eşim çok yoğun çalışıyor ve sürekli seyahat ediyordu. Ben de çok ağladım ve hatta çocuk yapmasaydım diye bile düşündüm. Ben de eşimi suçluyordum hep beni yalnız bıraktı, biraz da o ilgilensin diye. Ayrıca eşim daha ilk hafta ben uyuyamıyorum deyip tasını tarağını toplayıp oturma odasında yatmaya başladı. Hala da oturma odasında.:) Ama sonra düşündüm bu bebek benim, onu ben yaptım. Nasıl da bekledim onu 9 ay boyunca. Karnımda her tekme attığında nasıl da heyecanlandım. Bazen konuştum onunla bazen sevdim onu içimdeyken. Bunları bir tek ben yaşadım, dışarıda olan hiç kimse bilemezdi ikimizin yakınlığını. Ne kadar yakındı bebeğiniz size düşünsenize. O zaman hiç kimse yoktu aranızda ve çok iyi anlaşıyordunuz içinizdeyken. Şimdi dışarı çıkınca bebişiniz birden ona sinirli olduk. Bebeklerimiz tamamen bizim onlara davranış şekillerimize, sakinliğimize, şefkatimize göre tepki veriyorlar bize. Siz ne kadar sakin olusanız o da o kadar huzurlu bir bebek olacak bunu anladım ben. Şimdi çok iyiyiz oğlumla. Babamızda oturma odasında yatabilir. Biz yatak odamızda ohhh mis gibi mışıl mışıl uyuyoruz. Hiç de kızmıyorum artık eşime. Benimle oğluşumun arasına kimseler giremezzzzzz. Eşime diyorum zaten boşuna uğraşma sana sevgim pırttmış asıl aşkım geldi benim diye. Gülüyor o da. Onlar da çok çalışıyorlar eve gelince biraz dinlenmek istiyorlar tabii. Bir de erkeklerin genetik kodlaması zaten bebek bakımına göre yapılmamış ki. Napsın zavallı erkekler onların talimatnamesi üreme üzerine. Üreme işlemini başarıyla tamamlayınca beyin otomatik olarak kapatıyor kendini. Genetik kod böyle. Bebek bakımı kodu yok onlarda. Şimdi yeni yeni ek talimatnamelerde geçmeye başlayınca hard diskleri error vermeye başlıyor tabii. Fazla yüklenmemek gerek erkeklere bence.

gunaydin hatun kisiler aksam amma dokturmussunuz gozum gonlum acildi
beykozum cocuk nasil yapilir gorseli gayet aciklayici olmus simdi esime yollayacagim o isaretleri bakalim anlayacak mi :)

Mutluannem 5:30dan bu yana 4saat gecmis bile senin gun yarilanmis bacim nasil dayanacaksin ya 2saat daha uyusa ya fistik
Omer de bi ara hicbir ezani kacirmazdi bizi namaza kaldirir gibi
yine de kilmadigimiz olurdu gerci :26:

Melegim sonuclarin temiz cikmasina cok sevindim
Peki o is sirasinda aciya bir yorum yapmadilar mi?

Chihiro hanim Turuncu.ya yazdigin ileti dikkatimi cekti
Ben de cocugumu hicbir zaman zorlamam ama dengeli beslenmesini saglamak da gorevimdir diye dusunuyorum
Onlara biraksak bi ara akillarina gelecek de yiyecekler
Omer normalde acliga hic dayanamaz ve kendi gelir mamamamam derdi
Kayinvalidem gittiginden beri mama kelimesini unutmus gibiydi
Ben zorlamasam koca gun yemeyecek yani

Ben birkac ogun rahat birakilabilir fikrine katiliyorum ama gunlerce basibos birakmak bana gore degil
Sonucta Rabbimin emaneti ve kendi iradeleri yok
Kendi iradesiyle neyin faydali neyin zarrali oldugunu anlayabilene kadar da elim hep ustunde olacak Rabbim musaade ettikce

Simdi toplanti zamaniii
Canimdan bezdim 2haftadir is is is

Mutluannem 5:30dan bu yana 4saat gecmis bile senin gun yarilanmis bacim nasil dayanacaksin ya 2saat daha uyusa ya fistik
Omer de bi ara hicbir ezani kacirmazdi bizi namaza kaldirir gibi
yine de kilmadigimiz olurdu gerci :26:

Gunaydın canım Evet gunu yarıladım ama saate bak ya
Göz kapaklarıma kibrit çöpü koydum idare edicem artık canım
Seninde işin zor walla,,koca işleri yıktılar üstüne kızıyorum müdürüne
Dişte bir gelişme var mı canım???

Bu arada resmini ekledigim agaci Omer.in dogumgununde aileden olanlara dagitacagim
Aile+ arkadaslara da Ikeanin cift tarafli cercevesinden alip bir tarafina herkesin Omerle olan bir fotografini koyacagim diger tarafi bos kalacak
Bir de bir de cok super bir fikrim geldi ama netlesmeden paylasmayayim sonra kursagimda kalir

Bu cmt bizim balkonda tadilat olacakmis esim dun soyleyince bugday son kez ertelendi :)
16martta ciksa da cikmasa da arkadaslarim ve ailemle biraraya gelecegiz
Erkekler icin de Bursa.da guzel bir nargile mekani ayarladim gidip orda takilsinlar bizi dedikodularimizla basbasa biraksinlar :)
Asil olay su ki kutlamaya birbirine dusman kanli bicakli ve ikisi de 6aylik hamile 2arkadasim gelecek
Cok merak ediyorum dovuscekler mi seviscekler mi korkuyorum da bir yandan :s

günaydınn herkeseeee

umarım herkes iyidir ve hepimiz için güzel ve mutluu bir gün olurrr

ben biraz değişik bir ruh hali içindeyim bu sabah, evden çıkmadan önce babasıyla birlikte kızımın saçını kestik arkada yastığa gelen yerler dökülmüştü ama tam tepesindeki saçları dökülmemişti ve uzadıkça uzadılar kızımın gözüne giriyordu hep toka takıyorum ama artık tokayı çıkarıp ağzına almaya başladı ve saçlardan önünü göremiyordu yavrumm bizde annemin ısrarıyla saçlarını bir tutamcık kestikk artık gözlerini kapamaz, eeee ne var bunda diyeceksiniz değilmiii amaa ben çokkk duygulandımmmm doğum saçlarıydı onlar ucundan kesmek bile bir acayip duygular yarattı bende hemen ipek bir mendile sardık kaldırdıkk kızımın gül kokulu saçlarınıı artık arkadaki saçlarıyla eşit uzunlukta oldu saçları, ama arkadaki saçlar lüle lüle olduğundan uzasada hep tepesine kıvrılacakmış gibi duruyor, kömür gibi siyah saçları gitti kızımın yerine sarı ve lüleli saçlar çıkıyor, geçmişe gideyimde ruh halim değişsin birazcıkk

Bizim halınında üzerinde her yemekten var. Aman boşverin neden takıyorsunuz bu kadar. Çocuğu olsun da o halıların üzerlerini batırsın diye uğraşan bir sürü insan var bu dünyada. Halı yıkamaya verirsiniz mis gibi olur gelir. Ben veriyorum eline bisküvileri yerlere süre süre oynuyor. Bi süpürüyorum bi de siliyorum üstünden hoppp gitti bitti.
Yemek için zorlamayın. Değişik şeyler deneyin. Biz bile sıkılıyoruz bazen yemeklerden heyecanlı yemekler olsun istiyoruz. Onlar da hep aynı şeylerden sıkılabilirler. Ben her seferinde farklı vermeye çalışıyorum. Mesela yoğurdu sade vermek yerine hergün değişik bir şeylerle süslüyorum. Yulaf ezmesi ve meyveler katıyorum içine. Sabah kahvaltılarında menemen, sucuk, kıymalı yumurta yapıyorum. her zman haşlanmış yumurta vermiyorum. Geçmiş olsun kızınıza ama iyileşiyorlar onlar bizden daha güçlüler maşallah.

Kutluhan artık emekleyebiliyor. Biraz geç oldu ama. Koltuklara tutunup kalkabiliyor. Bir de gap gap deyip kapıya doğru gidiyor. Çocuğun ilk kelimesi kapı mı olacak nedir. Oysa ki eşim baba desin diye bir sürü uğraşıyordu. Neyse artık kapı gibi babası var derim ben de belki kanar

mutluannem Mira istediğine göre hani şu oyuncak olanlardan bahsediyorsun dimi:)))

günaydin mayıs anneleri ve yemek yemeyen kaka yapmayan emmeyen uyumayan bebeleri bol mamalı kakalı uykulu gün olsun işlaa ALLAH sağlık sıhat versin hepimize hepinize

az geçmişi okudum güzel bir gece olmuş gene dertler isyanlar diz boyu ALLLAH kolaylılar versin valla bende sizden faklı değilim annem az yardımcı olmasa oturup ağlarım ah ah üstüne üstün benim X kocişte yok allahtan yok ay bide onu memnun etmek vardı
misafir gelip gidiyo annemin gün gibi bişi vardı anam ağladı servis yapmaktan garsonları anlıyorum valla hala sırtım ağrıyo benım tavşanda uyumadı akşam esniyom şuan annem uyansın tavşanı ona satıp eve çıkıp uyumayı planlıyorum ALLAH analarımızı başımızdan eksik etmesin

ALLAH kolaylık versin arkadaşlar hepimize hele çalışan annelere

tavşan pırtlıo yatakta uyanır şimdi gidip süt ısıtam görüşürüz

Ben tesekkür etmek ıstedım sıze.
Okudum bu yazdıklarınızı ve düşündüm ne kadar da haklısınız..,
Benım bızım hayatımıza yordum duşundum.megerse ıçımde ne cok sey bırıkmış yazmaya basladım bıranda ve esıme gonderdım.sanırım uzun zamandır ılkkez kendımı bu kadar guzel ve acık ıfade ettım...
Umarım bundan sonra hersey daha guzel olur
Sızlerle de tanıştıgıma cok memnun oldum

Üzüm suyu, anne sütü gibi

Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Biyokimya Anabilim Dalı’nda öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr. Aysun Çetin üzüm ve özellikle çekirdeğinin her derde deva olduğunu, anne sütünün yetmediği durumlarda bebeklere ’Bitkisel süt’ olarak adlandırılan üzüm suyunun verilebileceğini söyledi.

Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Biyokimya Anabilim Dalı’nda öğretim üyesi olarak görev yapan Yrd.Doç. Dr. Aysun Çetin "Üzüm suyu, özellikle bebeklerin beslenmesinde anne sütü yetmediği durumlarda tavsiye edilen çok değerli bir gıda maddesidir. Bu nedenle diğer bir adı da bitkisel süttür" dedi. Üzüm ve üzüm çekirdeği başta olmak üzere antioksidanlar, kanser biyokimyası, kök hücre biyolojisi, fitoterapi, antiaging ile ilgili bilimsel yayın ve bildirileri bulunan, 2004 yılında Türk Hematoloji Derneği Genç Araştırmacı Ödülünü, 2008 ve 2010 yıllarında ise Gevher Nesibe Bilimsel Araştırma Teşvik Ödüllerini kazanan Yrd.Doç.Dr. Çetin şu bilgileri verdi: "Üzüm suyu, özellikle bebeklerin beslenmesinde anne sütü yetmediği durumlarda tavsiye edilen çok değerli bir gıda maddesidir.

Bu nedenle diğer bir adı da bitkisel süttür. Üzüm suyu, litrede yaklaşık 150 gram şeker içer.mekte olup, bu şekerin çoğunluğunu glikoz ve fruktoz, az miktarını ise sukroz oluşturmaktadır. Son zamanlarda üzümün bolca bulunduğu Fran.sa ve İtalya’da üzüm çekirdeği tüketilmesini doktorlar yaygın bir şekilde öneriyor. Bu ülkelerdeki doktorlar üzüm çekirdeğini, beyne ve kalbe giden kan akımını düzenlemek için, varis, ciltteki bazı renk bozuklukları, kol ve bacaklarda karıncalanma, diş etlerinde kanama, glokom, hemoroit, fazla âdet kanaması ve damar sertli.ğine karşı tedavide tavsiye ediyor. Üzüm çekirdeği özütü vücut tarafından kısa sürede hızla emilir ve hiçbir yan etkiye neden olmaz. ABD New York Long Island Üniversitesi’nde deney hayvanları üze.rinde üzüm çekirdeğinin güvenirliliği test edilmiş ve her.hangi bir yan etkiye rastlanmamıştır.

Taze olarak tüketimi dışında üzüm çekirdeği günde bir avuç kuru üzüm yenilerek de üzüm çekirdeği alınabilir. Ya da 1 tatlı kaşığı üzüm çekirdeği tozu bal ya da yoğurtla karıştırılıp alınabilir. Açıkta satılan öğütülmüş üzüm çekirdeği kullanmaktan ka.çınılmalıdır. Havayla temas etmesi üzüm çekirdeği tozunun sterilize özelliğini kaybetmesine neden olabilir. Üzüm çekirdeği tozu öğütüldükten sonra iyice kurutulup hava almayacak şekilde paketle.nirse dayanma süresi en az bir yıldır. Öğütülmüş tozlar havayla temas ettiği zaman toksik maddeler açığa çıkması sonucu tadında acılaşma meydana gelebilir.

Bu nedenle satın aldığınız üzüm çekirdeği tozunun paketini açtıktan sonraki raf ömrü en fazla iki aydır. Çekirdeği alıp evde kahve değirmeninde taze olarak öğütmek ve bu şekilde tüketmek daha sağlıklı olduğu için önerilir. Çekirdeğin öğütmediğiniz kalan kısmını tazeliğini ve etkisini kay.betmemesi için buzdolabında ışık görmeyecek ve hava almayacak şekilde muhafaza etmeniz gerekir. Üzüm çekirdeğinin, kozmetik alanında üzüm çekir.deği kremi, şampuan, sabun gibi kullanılan şekil.leri de vardır

Meleğim: Sonuçların temiz çıkmasın çok sevindim.. Büyül geçmiş olsun.. :)

Azraece: İnan canım seni ayakta alkışlıyorum... Tek başına gece gündüz demeden bir çocuğa bakmak çok ama çok zor olsa gerek ve sen bugüne kadar hiç şikayet etmeden hatta zevk alıp hepimize örnek olacak istek ve arzu ile Ece ile geçirdiğin zamanları anlattığında inan bir çok kez.. " Valla helal olsun ben bukadarını yapamam" dedim.. Bu ara biraz canın sıkılmış e bide Ecenin hastalığı da üstüne gelmiş.. ama geçecek canım.. bir iki güne yine o eski formuna kavuşacaksın.. Gezmeler, spor yapmalar vs..

MELEĞİM ve BEYKOZ kızlar sonuçlarınız temiz çıkmış çok sevindim, allah şifa versin inş, meleğim bencede buraya geldiğinde bir doktora daha gidersin canım ama içini ferah tut inş ilaçda şifa olsun sana canım

planner sorcaktım unuttum sana unnadodan alışveriş yaptım 10 gün oldu hala tedarik aşamasında gözüküyor çocuk büyüdü bunlar yollucaklar daha kargoyu normalmi:))

canım aldığımız ürünler kampanya süresi bitiminde gönderiliyor hesabından kargoya veriliş tarihine bak o tarihler arasında gelir mutkla 10 gün normal yani şekerim endişelenme problem yoktur gelir buarada zor zamanlar geçiriyorsun sende allah yardımcın olsun canım ya inş yakın zamanda kavuşursun eşine ozman bu dertlerde uçup gidecek inşş

Nagihancım maşallah yaren nur a beslenmesi gayet güzel Aras Eymen o kadar yemez ki hayatta
pekmezde sevmiyor sıpa kahvaltıda 1 çk ancak verebiliyorum

azarece inan kocan yanında olsa bu kadar bunalmazdın ecenin rahatsızlığından ama işte yalnızlık zor
Allah yardımcın olsun inşallah eşinle bir araya gelirsiniz bir daha hiç ayrılmazsınız
sen çok güçlü bir annesin saygıyla eğiliyorum karşında canım

anne Zeynep ömer demek adım da atıyor aferin paşaya
benim oğlum kadar keyfine düşkün bir çocuk tanımıyorum!

meleğim inan çok mutlu oldum sonuçların temiz çıkmasına tr ye geldiğinde dr görünürsün yine
için dahada rahat olur

günaydın şekerlerim ve de şekerlemelerim
Aras Eymen kaç gündür sabahları 8 de kalkıyor
bu sabah babasıyla birlikte yıkadık şimdi uyuyor yine
oğluşum beşiğinde yatarken dans ediyor resmen gece bir ara kalktım baktım ayakları beşikten sarkıyor kafasıda yana gelmiş
bu çocuk uyurken çok hareketli oluyor

özel olarak birşey öğretmeye çalışmıyorum. daha ziyade yaptığım herşeye bebeğimi de katıp, onun kendi kendine birşeyler yapmasını bekliyorum. mesela, patates soyarken onun da eline bir patates veriyorum, soymaya çalışıyor. veya yemek karıştırırken eline kaşık veriyorum, ufak bir tabağa makarnalar verip karıştırmasını sağlıyorum vs. bazen de evdeki matruşkaları birbirine içine koymayı deniyoruz. ben bir kere yapıyorum, sonra onu izliyorum ve doğru koyduğunda aferiiiin diyorum. bazen de kutuya cevizleri sırayla koyma veya kutudaki cevizleri sırayla çıkarmaya çalışıyoruz. ben bir defa yapıyorum sonra onun yapmasını bekliyorum. kitap okurken, onun da eline bir kitap veriyorum (yoksa benimkine saldırıyor :), sayfaları teker teker ceviriyor ve objelere bakıyor. oyuncağını (oyuncak dediğim şeyler genelde mutfak eşyalarım veya cevizler, ahşap biblolar :) o bakarken bir yere saklayıp, "araba nerde?" diyorum, doğru yere bakınca arabayı çıkarıyorum "araba burdaaa" diyorum. bazen gözlüğü alıp tekrar gözüme takmaya çalışıyor, sapları gözüme girecek diye tırsıyorum ama sabırla bekliyorum takmasını :) böyle şeyler işte. hayatında kullanabileceği beceriler kazandırmaya yönelik daha ziyade. annem genelde ceeee, bay baaaay, alkııış gibi şeyler öğretiyor.

Çok memnun oldum eğer yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.Hoşgeldiniz. Merak etmeyin herşey güzel olacak derseniz herşeyin güzel olması için bir umut doğar. Sonra o umutla siz de güzel olması için çaba sarf edersiniz farkında olmadan. Hayat eğer biz boş boş oturup şansımıza sövdüğümüzde güzellikler vermiyor bize. Eğer çabalarsak eminim ben herşey istediğimiz gibi olur. Ben hayatta hiçbir şeyi kolayca kazanmadım. Hayat hiçbir zaman bana al hadi bu da senin olsun demedi. Eşşek gibi çabaladım hep bazen kazandım bazen elim boş döndüm. Ama şimdi anlıyorum ki ben çok uğraşmakla aslında hayatın kendisini en önemlisi de kendimi kazanmışım.

Toplaşın bakalım şöyle… :=)))

Yok anacım yok benim müşteriler,patronlar sizi sevmiyor ya:=( neden mi ya tam giriyorum zırt bir müşteri gelir, tam yazıyorum telefonum çalar, tam yazıyorum patron gelir.ay bu ne ya? Kelle koltukta gibiyim valla canım sıkılıyorrr….

Neyse onu geçelim ben dün gece bir rüya gördüm.Allah hayırlara çıkarsın, gündüz niyetine, hayırdır inş., vs.. diyebilirsiniz.Rüyamda hamileydim.Karnımın içindeki bebeğin kıpırtılarını hissettim.tenimin üzerinden minicik kafası, elleri , kolları hep görünüyordu iz şeklinde.devamlı tekmeledi bir süre. Kendisi oğlummuş. Çok endişelendim ama çok mutlu oldum ya.. Rüya tabirlerine baktım güzel şeyler yazıyor. Yada benim bilinç altı rahat durmuyor. Adetim de gecikti yine 1 hafta. Oofff ya bu iş hiç düzene girmeyecek sanırım. Şimdi kafamda bir soru var yine acaba hamile miyim?

10 gündür 1 gr. Bile veremedim diyete tam devam etmeme rağmen.Almadım da vermedim de.Çok canım sıkıldı niye böyle oldu ki? Tamam metabolizma yavaşlar ama bu kadar durma noktası da neyin nesi? 14 kg verdim kaldım ben devamını istiyorum ya.ühühühühhhh :=))))

Kızlar lütfen şu adetime söyleyin hemen gelsin sinirlerim gerilmeye başladı.Ayrıca kilolarıma da söyleyin kafam kızıyor çıksınlar artık vücudumdan.Biliyorum hakkımda hiç iyi şeyle düşünmüyorsunuz:=)) ehehehhh Ki bende düşünmüyorummm:=)))

Bu arada sabah evden işe 40 dk yürüdüm.Bundan sonra yürümeye karar verdim.Ancak havalardan dolayı ne kadar yürüyebilirim bilemiyorum.Taktım kulaklığı radyo dinleye dinleye hızlı hızlı yürüdüm.

Neyseeee yakın geçmişi okuyamadım.Eski geçmişten de bazı okuyamadığım sayfalar oldu:=))) Ama yakın geçmişi takip edecem..

Beykozum; cnm smearın temiz çıkmış, çok şükür.aslında her sene yapılması gerekiyor özellikle 30 yaştan sonra diye biliyorum..

Melegim; senin sonuçlar noldu cnmmm?

Çiçek_çiçek; bende okudum yazını hayırdır cnm?nedir seni bu kadar derinden üzen.Pylaşmanı istiyorum en azından yardımcı olmaya çalışacağımız garanti, için rahatlasın biraz olur mu?Masal da üzülür senin üzgün hallerine, etkilenir kuzucuk unutma….

Lillac; Şekerim bende özledim seni.Beyza’mızı bende çok görmek isterim valla.Onun o yandan yandan gülüşü yok muydu o gün.Hala hatırlarım arada ve gülümserim.Bahar gelsin bir toplaşalım inş.

Hejar; Kaka sayımız azaldı bu arada.Günde 1 yada 2 oldu….

Babyceren; Bu ara sana yazamadığımın da farkındayım.Ama okuyorum ve okudukça da gülüyorum. Seviyorum seni bir cadı da sensin. Yalnız tatlı cadıya ayıp olmadı demi? :=))) Çağlama da geçmiş olsun.Bence sen bu mücver devrini bitir kardeşşş..Öpüyorum…

Yazımla ilgili bir problem söz konusu oluşa görmezden gelirseniz sevinirim:=))

Kızlar bendeniz işlerimde boğulmak üzere kaçıyorum…Beni okuyanlara slm olsun.Ay okumayanlara da…

Hepinizi çoook çoook çoook öpüyorummm…

Ben de duymuştum üzümü ama daha mevsimi gelmedi. Çekirdekleri de ben kendim yedim sütümden geçer diye. Bir de siyah üzüm kurusu yedim sırf sütten geçsin diye. Tazesini yedirmek istedim bebişime.Tazesini severim ama kurusunu hiç sevmem. Allahım bu oğlan için ne eziyetler çektim. O zillinin biriyle gidecek ayda yılda bir görecem oğlumun yüzünü. Ay kaynanaları anlıyorum galiba şimdi. Bu arada kızı olanlar lütfen kızlarınızı yetiştirirken oğlan annelerini düşünerek deyin ki en azından haftada bir gitsinler kaynanalarına olur mu? Gerçi benim eşim her akşam orada ama ben haftada bir diyorum bakın yine insaflıyım yanii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…