2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

ozaman babycerencim sen bize yolla kokladıkca seni anarım bakkk ama ben marka pek bilmem sen buldugunu yolla kargo parası benden olsun bariiii

beykoz sen ne hoş bir hatunsun öyle albümünden geliyorumda

slm kızlar
canım cıktı sabahtan beridir
2 gündür kayınvalidemlerdeydik eşim rahatsızdı dr için gittik
zeynom cok huzursuzlandı orda dedisini görünce feryat figan ağlamaya başladı sakalından korktu
sabahtan beridir bir zeyno bir ev başım döndü vallahi
oturdum birde üzerine kazandibi yaptım
kızlar ben 69 kg oldum 1 kg kaldı eski kiloma ama son 4 kiloyu farkında olmadan verdim yaptıgım özel bişey olmadı
turuncu canım senin biraz değişikliğe ihtiyacın olabilir iyi gelecektir ve mümkün oldukça giyin süslen al oğluşunu gez arkadaşlarına git yalnız kalma ev işiymiş kayra yemek yemiyormuş bunları cok düşünme canım eşine yönel onunlada aran iyi oldukça sen daha iyi olacaksındır

Benim oğlum da sakallılardan başta korktu. Kuzeniimin sakalı vardı ondan çok korkmuştu. Sonra tuttu çekti aman bumuymuş ya olayı dedi artık korkmuyor. Kilo konusunu merak etmeyin bu haylazlar bizi bayağı bir zayıflatırlar ilerde daha ne ki durun bakalım peşlerinden çok koşacağız. Sonra kilo alalım diye uğraşmayalım bir de.:)

benzer sorun bende de var hanımlar. hakkaten de Orhan Cemal'in yediği herşeyden bir numune de halıda var. dert mi? hayır. çaresi var: kullanışlı, yıkamaya ve silmeye gelen bir halı aldık. hem ucuz hem kullanışlı. süpürüyorum, bezle silince hemen kuruyor, tertemiz oluyor. yemek konusunda da katılıyorum size. sıkılıyor olabilirler. ben bazen yapım aşamasında bile veriyorum. sofrada yemeyen çocuk, ocağın üstündeyken kaşık kaşık yiyiyor :)

demem o ki, dertleri oluşturan aslında bizleriz. sonra kendi oluşturduğumuz dertlere güya çareler aramakla geçiyor ömrümüz. bu streste bebeklerimizi de, eşlerimizi de, ailemizi de unutuyoruz üstelik. ne zaman biraz da olsa sinirlensem bebeğime bakarım "ya olmasaydı da doktor doktor gezmek zorunda kalsaydım böyle ufak şeyleri dert edermiydim?" derim. bebek için değil herşey için geçerli bu. ne zaman bir işin olmayışına üzülsem, elimdeki başka imkanları düşünür şükrederim

kızlar, teninize uygun parfüm bulmakta sizde zorluk çekiyomusunuz?
kişiye özel koku diye bişey çıkmış, deneyen var mı merak ettim.
osmanlı filan diyor. gerçekten olabilir mi bu? hürrem gibi kokmak mümkünmüdür?
aramızda bu işle ilgilenen varsa, cevap verirse çok sevinirim...

"Herkes beni kokumdan tanır" fantezisi gerçek oldu. Yalnızca sizde olan ve karakterinizi yansıtan "Kişiye Özel" kokular hızla marka kozmetiğin yerini almaya başladı.

Tüm dünyada kadınların ortak tutkusu olan "güzel kokmak" tarihten de ilham alarak farklı bir boyuta taşındı. 18 yıldır koku konusunda uzman olan Bihter Türkan Ergül, yaklaşık 3 yıldır kişiye özel koku tasarımları yaparak "herkes beni kokumdan tanısın" hayalini gerçekleştirdi.
Özellikle kadınların yaş, yeme-içme alışkanlıkları, uyku düzeni, su, süt ve et tüketimi sigara ve içki kullanımı gibi kişisel soruların bulunduğu formlar doldurarak edindikleri kişiye özel kokular siz nasıl kokmak istiyorsanız öyle kokmanızı sağlıyor.
Ciddi bir tarihi araştırma sonucu Hürrem Sultan ,Kanuni Sultan Süleyman,Yavuz Sultan Selim, Fatih Sultan Mehmet gibi Osmanlı tarihinin sultanlarının yanı sıra Atatürk, Kleopatra, Napolyon, Julius Sezar gibi tarihe damga vurmuş şahsiyetlerin kokularını da tasarlayarak tescilleten Bihter Türkan Ergül, "Satın aldığımız kokular başkasında durduğu gibi sizde durmaz. Kokmak tenin salgısıyla ilgilidir. Her insanın teni her kokuyu güzel göstermeyebilir. Oysa kişiye özel tasarlanan kokularla böyle bir ihtimal yok" dedi.

Parfülm değil, koku...
Ergül, parfüm değil koku tasarladıklarının altını çizerek parfümün kimyasal olduğunu kokularınsa tamamen doğal yollardan üretildiğini dile getirdi. Lilyum, köknarı, rezene, siyah orkide, turunçgiller, menekşe, frenk üzümü, vanilya gibi 2 bin 500 çeşit meyve ve baharat karışımı ürünlerinden elde edilen aromaların karışımından elde edilen kokular sayesinde artık her kadının kendine has kokusunu yayabileceğin altını çizdi.

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar, teninize uygun parfüm bulmakta sizde zorluk çekiyomusunuz?
kişiye özel koku diye bişey çıkmış, deneyen var mı merak ettim.
osmanlı filan diyor. gerçekten olabilir mi bu? hürrem gibi kokmak mümkünmüdür?
aramızda bu işle ilgilenen varsa, cevap verirse çok sevinirim...
"Herkes beni kokumdan tanır" fantezisi gerçek oldu. Yalnızca sizde olan ve karakterinizi yansıtan "Kişiye Özel" kokular hızla marka kozmetiğin yerini almaya başladı.

Tüm dünyada kadınların ortak tutkusu olan "güzel kokmak" tarihten de ilham alarak farklı bir boyuta taşındı. 18 yıldır koku konusunda uzman olan Bihter Türkan Ergül, yaklaşık 3 yıldır kişiye özel koku tasarımları yaparak "herkes beni kokumdan tanısın" hayalini gerçekleştirdi.
Özellikle kadınların yaş, yeme-içme alışkanlıkları, uyku düzeni, su, süt ve et tüketimi sigara ve içki kullanımı gibi kişisel soruların bulunduğu formlar doldurarak edindikleri kişiye özel kokular siz nasıl kokmak istiyorsanız öyle kokmanızı sağlıyor.
Ciddi bir tarihi araştırma sonucu Hürrem Sultan ,Kanuni Sultan Süleyman,Yavuz Sultan Selim, Fatih Sultan Mehmet gibi Osmanlı tarihinin sultanlarının yanı sıra Atatürk, Kleopatra, Napolyon, Julius Sezar gibi tarihe damga vurmuş şahsiyetlerin kokularını da tasarlayarak tescilleten Bihter Türkan Ergül, "Satın aldığımız kokular başkasında durduğu gibi sizde durmaz. Kokmak tenin salgısıyla ilgilidir. Her insanın teni her kokuyu güzel göstermeyebilir. Oysa kişiye özel tasarlanan kokularla böyle bir ihtimal yok" dedi.

Parfülm değil, koku...
Ergül, parfüm değil koku tasarladıklarının altını çizerek parfümün kimyasal olduğunu kokularınsa tamamen doğal yollardan üretildiğini dile getirdi. Lilyum, köknarı, rezene, siyah orkide, turunçgiller, menekşe, frenk üzümü, vanilya gibi 2 bin 500 çeşit meyve ve baharat karışımı ürünlerinden elde edilen aromaların karışımından elde edilen kokular sayesinde artık her kadının kendine has kokusunu yayabileceğin altını çizdi.

Son düzenleyen: Moderatör:

ne mutlu size kilo vermişsiniz. sizin adınıza çok sevindim desem yalan olur, kıskandım işte. evet kıskandım işte

şaka bir yana gerçekten güzel birşey kilo vermek. kutluyorum can-ı gönülden

babyceren yaaaa süpersin
kasların ucup gidecek martı olmuslar hiç kusura bakma dost acı söyler cimrilikten gitmiyon dimi kuaföre söyle söyle

canım kaşımın ortasında ben var o yüzden pek almam ama senin için aldım:))
makyajda yaptım nasılım
maşallahları duyamıyorum
Eki Görüntüle 648328
çirkin kadın yoktur,bakımsız kadın vardır:))

bana para tuzağı gibi geldi. özellikle hürrem kısmı :) sırf dizisi var diye herşey de satılmaz ki canım, dimi? seda sayan şalvarı, sıla tokası ne bileyim fatmagül yemenisi olur da Hürrem kokusu olmaz ki. diziden nasıl kokusunu alacağız da, ayyy çok güzel kokuyor hürrem ben de o kokuyu alayım diyeceğiz dimi? (bu arada evde tv yok, bu söylediklerim yarı uydurma yarı perşembe pazarı söylemlerinden yürütme :) dolayısıyla, internetten koku satışı güvenilir olmayabilir. "burnuma kötü kokular geliyor" şeklinde kötü bir kelime esprisiyle bitiriyorum mesajımı. pek güvenmeyin derim. yada Babyceren'e sorun, onun görümcesi bir sürü koku getiriyor Almanistan'dan, o bilir :)

nacizane favorimi söyleyeyim: hacı şakir sabun kokusu. şaka değil, ciddiyim. sabun kokusu da güzeldir

reklamlar
cigerim hepimizin kendine has zaten bir kokusu var..
mesela,
azraece nin hacı kokusu var,
benim alamanya kokum var,
melegimin pahalı ingiliz bir kokusu var:))
ben almıyım cigerim sagol:)

afferim size:))bencede para tuzagı..
hem diyelimki aldık ee bunun kargo parasını kim ödeyecek birde o var:))
bence başımıza dert almayalım:))
benim de favoroim arap sabununun kokusu,ama bazen domestos kokusuda iyi olabilir

walla ben 10 yıldır aynı parfümü kullanıyorum zaten chanel bana özel bir parfüm düşünüp
yapmış sağolsun Kişiye özel koku,,ten yada ter kokusudur herhalde Herkesin kendine hastır

walla ben 10 yıldır aynı parfümü kullanıyorum zaten chanel bana özel bir parfüm düşünüp
yapmış sağolsun Kişiye özel koku,,ten yada ter kokusudur herhalde Herkesin kendine hastır

bende sana katılıyorum kişiye özel koku olsa olsa ter kokusudur:)
bazen vücudumuz kendi parfümünüde üretebiliyo,
örnek veriyim benim kızım ceren,
fısss diye gaz çıkardıgı zaman''anneee duydunmu parfüm sıktım'' diyo

bakınız istenince ve ufak dokunuşlarla ne kadar bakımlı ve güzel olunabiliyormuş dimi

maşallllaaaaaaaaah tüüüh (ağzımda yemek varken de tüüüüh demeseydim iyiydi. ekranım pimpis oldu. iğrençim yaaa

hem diyelimki aldık ee bunun kargo parasını kim ödeyecek birde o var:))

babyceren hanım, sırf size kargo parası verdirmek için çok çok pahalı bir parfüm alıp, kargo verip "alıcı" ödeyecek demek istiyorum :)
eminim geri çevirirsiniz :))))

10 gündür durmadan birşeyler yiyorum agzım hiç boş durmuyo:)
evettt evetttt 1 kilo almışım:)54 kilo olmuşum:)
hedefime 2 kilo kaldı:))
çogunuz bana küfür ediyosunuzdur..herkesin derdi başka işte ne yapalım:)
benmi istedim bu kadar zayıflamayı
hiçbirinizi çatlatmak gibi bir niyetim yok
neden hemen sinirleniyosunuz

babyceren hanım, sırf size kargo parası verdirmek için çok çok pahalı bir parfüm alıp, kargo verip "alıcı" ödeyecek demek istiyorum :)
eminim geri çevirirsiniz :))))

kapıyı açmam kargocu geri iade yapar sana:)))
10 lira vermeyecem diye 100 liralık parfümden olurum
olurmuyum evet olurum

"ay beter ol ayol. kilo almaya çalışıyormuşmuşmuş kız, kaynanası ölmeyesizce"

demek isterdim ama salon kadını çizgimden de kaymak istemiyorum. onun yerine "beter olunuz sayın babayceren hanım, kilo almaya çalışıyormuşsunuz. kaynananız da ölmesin umarım" diyorum

herkesin derdi ayrı ama bu da söylenmezkiiiii

kilo vermeme yardım etsin diye yulaf kepeği almak istedim. eşim de "hayvan yemi satan zahirecilerde bulabilirsin." dedi, biliyor musunuz? ay ben nerelere gideyim bu kilolarlaaaaa

yine de sizin adınıza sevindim be. Allah gönlünüze göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…