freeshopu ne yapacan canım işte sana mis gibi hacı kokusu daha ne istiyosun:)
benim görümce almanyada her geldiginde parfüm getirir çokta pahalı markaları ama
hiçte susmaz..işte şurdan aldım şu kadara aldım..bak kullan begenirsen yine yollıyım
aman bu kadar konuşuyon ne isteyecem senden
benim kaynımda kokucu:))sabahlara kadar oturur şişelere koku doldurur:))
bazen alkol oranını fazla kaçırır
ne koktugunu anlamassın
Eki Görüntüle 647910
nasılım güzelmiyim
dişlerimi daha yaptıramadım ama onlarda bana ayrı bir güzellik katmış sanki:))
yanılıyomuyum:)
Benim oğlum da sakallılardan başta korktu. Kuzeniimin sakalı vardı ondan çok korkmuştu. Sonra tuttu çekti aman bumuymuş ya olayı dedi artık korkmuyor. Kilo konusunu merak etmeyin bu haylazlar bizi bayağı bir zayıflatırlar ilerde daha ne ki durun bakalım peşlerinden çok koşacağız. Sonra kilo alalım diye uğraşmayalım bir de.:)slm kızlar
canım cıktı sabahtan beridir
2 gündür kayınvalidemlerdeydik eşim rahatsızdı dr için gittik
zeynom cok huzursuzlandı orda dedisini görünce feryat figan ağlamaya başladı sakalından korktu
sabahtan beridir bir zeyno bir ev başım döndü vallahi
oturdum birde üzerine kazandibi yaptım
kızlar ben 69 kg oldum 1 kg kaldı eski kiloma ama son 4 kiloyu farkında olmadan verdim yaptıgım özel bişey olmadı
turuncu canım senin biraz değişikliğe ihtiyacın olabilir iyi gelecektir ve mümkün oldukça giyin süslen al oğluşunu gez arkadaşlarına git yalnız kalma ev işiymiş kayra yemek yemiyormuş bunları cok düşünme canım eşine yönel onunlada aran iyi oldukça sen daha iyi olacaksındır
Bizim halınında üzerinde her yemekten var. Aman boşverin neden takıyorsunuz bu kadar. Çocuğu olsun da o halıların üzerlerini batırsın diye uğraşan bir sürü insan var bu dünyada. Halı yıkamaya verirsiniz mis gibi olur gelir. Ben veriyorum eline bisküvileri yerlere süre süre oynuyor. Bi süpürüyorum bi de siliyorum üstünden hoppp gitti bitti.
Yemek için zorlamayın. Değişik şeyler deneyin. Biz bile sıkılıyoruz bazen yemeklerden heyecanlı yemekler olsun istiyoruz. Onlar da hep aynı şeylerden sıkılabilirler. Ben her seferinde farklı vermeye çalışıyorum. Mesela yoğurdu sade vermek yerine hergün değişik bir şeylerle süslüyorum. Yulaf ezmesi ve meyveler katıyorum içine. Sabah kahvaltılarında menemen, sucuk, kıymalı yumurta yapıyorum. her zman haşlanmış yumurta vermiyorum. Geçmiş olsun kızınıza ama iyileşiyorlar onlar bizden daha güçlüler maşallah.
slm kızlar
canım cıktı sabahtan beridir
2 gündür kayınvalidemlerdeydik eşim rahatsızdı dr için gittik
zeynom cok huzursuzlandı orda dedisini görünce feryat figan ağlamaya başladı sakalından korktu
sabahtan beridir bir zeyno bir ev başım döndü vallahi
oturdum birde üzerine kazandibi yaptım
kızlar ben 69 kg oldum 1 kg kaldı eski kiloma ama son 4 kiloyu farkında olmadan verdim yaptıgım özel bişey olmadı
turuncu canım senin biraz değişikliğe ihtiyacın olabilir iyi gelecektir ve mümkün oldukça giyin süslen al oğluşunu gez arkadaşlarına git yalnız kalma ev işiymiş kayra yemek yemiyormuş bunları cok düşünme canım eşine yönel onunlada aran iyi oldukça sen daha iyi olacaksındır
babyceren yaaaa süpersin
kasların ucup gidecek martı olmuslar hiç kusura bakma dost acı söyler cimrilikten gitmiyon dimi kuaföre söyle söyle
kızlar, teninize uygun parfüm bulmakta sizde zorluk çekiyomusunuz?
kişiye özel koku diye bişey çıkmış, deneyen var mı merak ettim.
osmanlı filan diyor. gerçekten olabilir mi bu? hürrem gibi kokmak mümkünmüdür?
aramızda bu işle ilgilenen varsa, cevap verirse çok sevinirim...
Şimdi, Haberleri Veriyoruz!: Kişiye özel koku...
öptümm
sevgiyle kalın
öptümm
sevgiyle kalın
bana para tuzağı gibi geldi. özellikle hürrem kısmı :) sırf dizisi var diye herşey de satılmaz ki canım, dimi? seda sayan şalvarı, sıla tokası ne bileyim fatmagül yemenisi olur da Hürrem kokusu olmaz ki. diziden nasıl kokusunu alacağız da, ayyy çok güzel kokuyor hürrem ben de o kokuyu alayım diyeceğiz dimi? (bu arada evde tv yok, bu söylediklerim yarı uydurma yarı perşembe pazarı söylemlerinden yürütme :) dolayısıyla, internetten koku satışı güvenilir olmayabilir. "burnuma kötü kokular geliyor" şeklinde kötü bir kelime esprisiyle bitiriyorum mesajımı. pek güvenmeyin derim. yada Babyceren'e sorun, onun görümcesi bir sürü koku getiriyor Almanistan'dan, o bilir :)
nacizane favorimi söyleyeyim: hacı şakir sabun kokusu. şaka değil, ciddiyim. sabun kokusu da güzeldir
öptümm
sevgiyle kalın
walla ben 10 yıldır aynı parfümü kullanıyorum zaten chanel bana özel bir parfüm düşünüp
yapmış sağolsunKişiye özel koku,,ten yada ter kokusudur herhalde Herkesin kendine hastır
canım kaşımın ortasında ben var o yüzden pek almam ama senin için aldım:))
makyajda yaptım nasılım
maşallahları duyamıyorum
Eki Görüntüle 648328
çirkin kadın yoktur,bakımsız kadın vardır:))
hem diyelimki aldık ee bunun kargo parasını kim ödeyecek birde o var:))
babyceren hanım, sırf size kargo parası verdirmek için çok çok pahalı bir parfüm alıp, kargo verip "alıcı" ödeyecek demek istiyorum :)
eminim geri çevirirsiniz :))))
10 gündür durmadan birşeyler yiyorum agzım hiç boş durmuyo:)
evettt evetttt 1 kilo almışım:)54 kilo olmuşum:)
hedefime 2 kilo kaldı:))
çogunuz bana küfür ediyosunuzdur..herkesin derdi başka işte ne yapalım:)
benmi istedim bu kadar zayıflamayı
hiçbirinizi çatlatmak gibi bir niyetim yok
neden hemen sinirleniyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?