walla ben 10 yıldır aynı parfümü kullanıyorum zaten chanel bana özel bir parfüm düşünüp
yapmış sağolsunKişiye özel koku,,ten yada ter kokusudur herhalde Herkesin kendine hastır
"ay beter ol ayol. kilo almaya çalışıyormuşmuşmuş kız, kaynanası ölmeyesizce"
demek isterdim ama salon kadını çizgimden de kaymak istemiyorum. onun yerine "beter olunuz sayın babayceren hanım, kilo almaya çalışıyormuşsunuz. kaynananız da ölmesin umarım" diyorum
herkesin derdi ayrı ama bu da söylenmezkiiiii
kilo vermeme yardım etsin diye yulaf kepeği almak istedim. eşim de "hayvan yemi satan zahirecilerde bulabilirsin." dedi, biliyor musunuz? ay ben nerelere gideyim bu kilolarlaaaaa
yine de sizin adınıza sevindim be. Allah gönlünüze göre versin
"ay beter ol ayol. kilo almaya çalışıyormuşmuşmuş kız, kaynanası ölmeyesizce"
demek isterdim ama salon kadını çizgimden de kaymak istemiyorum. onun yerine "beter olunuz sayın babayceren hanım, kilo almaya çalışıyormuşsunuz. kaynananız da ölmesin umarım" diyorum
herkesin derdi ayrı ama bu da söylenmezkiiiii
kilo vermeme yardım etsin diye yulaf kepeği almak istedim. eşim de "hayvan yemi satan zahirecilerde bulabilirsin." dedi, biliyor musunuz? ay ben nerelere gideyim bu kilolarlaaaaa
yine de sizin adınıza sevindim be. Allah gönlünüze göre versin
canımm ya sendemi chanel cisinnedir bu parfümlerden çektiğimiz para tuzağı tam anlamıyla dimi benimde feci takıntımdır kendisi, parfüme verdiğim paraları birbirine eklesem nerden nereyeee yol olur acabaa buarada benim yeni favorilerimden biride lancome hypnose senses buarada yurtdışında tanıdığın varsa ordan getirt canım ınanılmaz fiyat farkı var ben genelde burdan almam her gidene sipariş veririmm
kızlar ya arada okuyorumda sanki hediyeleri göndermeyemi başlıyorsunuz ne anlamadım yahuu, doğum günlerinde göndermiyecekmiyiz yoksa herkes birşekilde anlaşıp karar verip öyle gönderiyordurda ben doğum günlerini tercih ediyorum, sizde durumlar ne şekerler bir bilgi verin bakiimmm
canımm ya sendemi chanel cisinnedir bu parfümlerden çektiğimiz para tuzağı tam anlamıyla dimi benimde feci takıntımdır kendisi, parfüme verdiğim paraları birbirine eklesem nerden nereyeee yol olur acabaa buarada benim yeni favorilerimden biride lancome hypnose senses buarada yurtdışında tanıdığın varsa ordan getirt canım ınanılmaz fiyat farkı var ben genelde burdan almam her gidene sipariş veririmm
sense bilmiyorum ama hypnose u iste kıl oldugum bi hatun kullanıyor almam canım
ben parfum degistirmeyi sevmiyorum,hep aynı kokarım,genelde esime yurtdışı seyahatlerinden getirtiyorum bende evet daha uygun,yanına da mutlaka dior travel make up seti yazarım,çantamda her daim bulunur Armani fırçalar favorimdir,freeshopta daha uygun oluyor fiyatı.Almayı severim ama çok makyaj yapmam Vazgeçilmesim mac'dir bide
canımm hpnose a hiççç benzemiyor kokusuu inan farklı birşey denemek istersen kesin kokusuna bak derim senses abende üniversite yıllarımdan beri chanel i tek geçiyorum ama buaralar yeni bir koku duyma hevesindeyim ve senses çok güzel geldi bana:) makyaj konusuna ise hiçç girmeyelim çünkü o konu eşimle aramızdaki en büyük muhalefet, ben makyajsız duramam şekerim eşim ise doğal halimden yana sanırım makyaj malzemelerimin fiyatını öğrenince böyle düşünmeye başladı ben genelde clinique kullanıyorum cildime en iyi o geliyor çünkü, ama buaralar makyaj malzemelerinde de organik olanlara sarmış durumdayım:26: kız mutlu_anne biz burayı kozmetik forumuna dönüştürürüz valla şekerim sendede potansiyel var yani ben kendimi kaybediyorum da bu konularda
canımm hpnose a hiççç benzemiyor kokusuu inan farklı birşey denemek istersen kesin kokusuna bak derim senses abende üniversite yıllarımdan beri chanel i tek geçiyorum ama buaralar yeni bir koku duyma hevesindeyim ve senses çok güzel geldi bana:) makyaj konusuna ise hiçç girmeyelim çünkü o konu eşimle aramızdaki en büyük muhalefet, ben makyajsız duramam şekerim eşim ise doğal halimden yana sanırım makyaj malzemelerimin fiyatını öğrenince böyle düşünmeye başladı ben genelde clinique kullanıyorum cildime en iyi o geliyor çünkü, ama buaralar makyaj malzemelerinde de organik olanlara sarmış durumdayım:26: kız mutlu_anne biz burayı kozmetik forumuna dönüştürürüz valla şekerim sendede potansiyel var yani ben kendimi kaybediyorum da bu konularda
chanel süper birde bu kadar pahalı olmasaydı
bende parfüme çok para veririm
cholede severim ben
lancome hypnose u ben hiç sevmemiştim
senses benziyor mu ona
Off of parfümsüz bir hayat düşünemiyorum.. Bende parfüme para harvayanlardanım.. Daha doğrusu mutlu_anne gibi eşime yurtdışı seyehatlaerinde aldırıp ona harcatanlardanım :))
Ben parfümleri bazen karıştırıp kullanıyorum.. Muhteşem oluyor
Favorilerim
Calvin Klein Beauty (Uzun zamandır kullandığım)
Dior J'adore
Bulgary Jasmin Noir (Muhteşem kokuyor)
dedim ne kadarmış bakıyım bakmaz olsaydım:)
bu ne ya 200 liradan aşagı parfüm yok:)))
ben vermem o parayı...
gider alırım avondan 5 liraya vücut spreyi ohh mis:)))
chihiro79 canım sen bana parfüm yollayacaksan yolla bakalım kapıyı açacakmıyım
açmayacakmıyım,bir denemiş oluruz:))bende merak ettim
sonucunu paylaşırım seninle:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?