2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

canım nerelerdessin..bak herkes hediyeleri hazırlamış:))
bana adresini yolla artık..
en kısa zamanda bende yollıyacam...
çok heycanlıyım paketi açınca haber ver acaba ne yollamışım:)

walla ben 10 yıldır aynı parfümü kullanıyorum zaten chanel bana özel bir parfüm düşünüp
yapmış sağolsun Kişiye özel koku,,ten yada ter kokusudur herhalde Herkesin kendine hastır

canımm ya sendemi chanel cisin nedir bu parfümlerden çektiğimiz para tuzağı tam anlamıyla dimi benimde feci takıntımdır kendisi, parfüme verdiğim paraları birbirine eklesem nerden nereyeee yol olur acabaa buarada benim yeni favorilerimden biride lancome hypnose senses buarada yurtdışında tanıdığın varsa ordan getirt canım ınanılmaz fiyat farkı var ben genelde burdan almam her gidene sipariş veririmm

yulaf kepeği hayvan yemini satan zahirecilerde bulabilirsin." dedi. sonra da "oldu olacak ağzına da gem alalım, bu şekilde boğazını da hakim olursun" dediiiiii yok yok, o demedi, ben kendime dedim ay ben kafayı yedim diyeceğim, kalorisi vardır diye onu bile yiyemiyoruuuuuum

kaynanamı boşver ne hali varsa görsün:)
eşinde süper söylemiş
demek salon kadınısınız:)inan bende salon kadını olmak istiyorum ama mutfak tan pek çıkamıyorum:))
teşekkür ederim umarım sizde biran önce zayıflarsınız canı gönülden istiyorum..
saygılar...

sense bilmiyorum ama hypnose u iste kıl oldugum bi hatun kullanıyor almam canım
ben parfum degistirmeyi sevmiyorum,hep aynı kokarım,genelde esime yurtdışı seyahatlerinden getirtiyorum bende evet daha uygun,yanına da mutlaka dior travel make up seti yazarım,çantamda her daim bulunur Armani fırçalar favorimdir,freeshopta daha uygun oluyor fiyatı.Almayı severim ama çok makyaj yapmam Vazgeçilmesim mac'dir bide

kızlar ya arada okuyorumda sanki hediyeleri göndermeyemi başlıyorsunuz ne anlamadım yahuu, doğum günlerinde göndermiyecekmiyiz yoksa herkes birşekilde anlaşıp karar verip öyle gönderiyordurda ben doğum günlerini tercih ediyorum, sizde durumlar ne şekerler bir bilgi verin bakiimmm

dedim ne kadarmış bakıyım bakmaz olsaydım:)
bu ne ya 200 liradan aşagı parfüm yok:)))
ben vermem o parayı...
gider alırım avondan 5 liraya vücut spreyi ohh mis:)))
chihiro79 canım sen bana parfüm yollayacaksan yolla bakalım kapıyı açacakmıyım
açmayacakmıyım,bir denemiş oluruz:))bende merak ettim
sonucunu paylaşırım seninle:)))

Walla ben bekleyemem o kadar, göndermezsen çatlarım
Zaten Kayranın yaşgünü nisanda,,ben alıp yollıcam kısa sürede boncuğuma
Sabırsızca çekliş yaptık,,sabırsızca da alır göndeririz

dikkat ettimde biz ne konuşuyosak yandaki reklamda o şekilde degişiyo:18:
geçenlerde babydol onuşuyoduk hop yanda iç çamaşırları çıktı..
bugün parfüm hemde chanel ve yanda aynı marka reklamı:)))

chanel süper birde bu kadar pahalı olmasaydı
bende parfüme çok para veririm
cholede severim ben
lancome hypnose u ben hiç sevmemiştim
senses benziyor mu ona

canımm hpnose a hiççç benzemiyor kokusuu inan farklı birşey denemek istersen kesin kokusuna bak derim senses a bende üniversite yıllarımdan beri chanel i tek geçiyorum ama buaralar yeni bir koku duyma hevesindeyim ve senses çok güzel geldi bana:) makyaj konusuna ise hiçç girmeyelim çünkü o konu eşimle aramızdaki en büyük muhalefet, ben makyajsız duramam şekerim eşim ise doğal halimden yana sanırım makyaj malzemelerimin fiyatını öğrenince böyle düşünmeye başladı ben genelde clinique kullanıyorum cildime en iyi o geliyor çünkü, ama buaralar makyaj malzemelerinde de organik olanlara sarmış durumdayım:26: kız mutlu_anne biz burayı kozmetik forumuna dönüştürürüz valla şekerim sendede potansiyel var yani ben kendimi kaybediyorum da bu konularda

kızlar benim oğlum muhallebi yemiyordu bugün esmaül hüsna
dinletirken yedi

benm cildime en iyi shiseido geliyor makyaj ve cilt bakım ürünlerinde

Off of parfümsüz bir hayat düşünemiyorum.. Bende parfüme para harvayanlardanım.. Daha doğrusu mutlu_anne gibi eşime yurtdışı seyehatlaerinde aldırıp ona harcatanlardanım :))

Ben parfümleri bazen karıştırıp kullanıyorum.. Muhteşem oluyor

Favorilerim
Calvin Klein Beauty (Uzun zamandır kullandığım)
Dior J'adore
Bulgary Jasmin Noir (Muhteşem kokuyor)

Bende makjay yapma potansiyeli yok ama alma potansiyeli fazlaÇok severim,,Hejar da chloe yazmış bak o da çok güzeldir
Ama benim fikrime göre parfümü chanel ve dior yapar Kalıcı hasar bıraktırıyor insanda.Bella pierre standlarına da bak o zaman canım birde ama ben hiçbir organik denen ürünün gerçekten org.olduğuna inanmıyorum

Selam kizlarrr bakip bakip cikiyorum yazmak nasip olmadiokis hanim 1 haftadir yemek yemiyor desem yeridir yani acaba disi mi aciyorkisadece kasik mamasi yiyir inuda zorumla gun icindede mama iciyor her icisinde 200 cc iciyor ac degil ama ne yapacam sasirdim valla yatana kadar 200 den hesaplarsaniz 7-8 kez falan iciyor ac birakacam dedim ama yapamadim gonlum el vermedi mamayida icmeseydi son care olacakti galiba ama gerci zaten otomatik ac kalmis olurdu dimikahvalti yapmiyor sebze yemiyor meyve yemiyor yogurt yiyor ama zaten mama ictigi icin tek basina yogurt vermekte istemiyorum ikiside sut urunu zehirler diye korkuyorum yaaaa ne yapayim kizlar bir akil verin gecen gun tarhana verdim anammmmm aksamina cocugun tintisi bir pistiki sormayin baharat falan yok icinde ama cok cani yanmistir herhalde artik gece de uyandirip altini degistiriyorum uc gundur tabi bu olayalari yasamadan oncesinde arpa sehriyr yaptim domatesli azcik tavuk suyuyla sehriyeleri butun butun yedi nasil mutlu olmustum ama simdi boyke bir sorunumuz var Allah yardimcimiz olsun
Planner cim canim valla ne olur ne olmaz duya hali yani hazir sagligimiz yerindeyken bende hemen yollanmasi taraftariydim ama sen dogum gununde dedigin icin erteledim hediye fikriniz hazir zaten umarim begenirsiniz

chanel süper birde bu kadar pahalı olmasaydı
bende parfüme çok para veririm
cholede severim ben
lancome hypnose u ben hiç sevmemiştim
senses benziyor mu ona

hypnose benim midemi bulandıryordu okadar sevmem yani ama senses çok farklı hiç ilgisi yok diğeriyle canım

ooo ben özeniyorum bukadar farklı parfüm kullanabilenlere ama bende mutlaka tonla para verip farklı bir koku alıp iki fıstan sonra anneme, kuzenime falan verip yine chanele dönerimm ama buaralar senses i kimseye vermeyi düşünmüyorum

plan aşamasındayım babyceren hanım.... beniz izlemeye devam ediniz...

koku koku dediniz işte benim kocamı zarara soktunuz:18:
en sevdigim koku baktım indirimde cerruti 1881
hemde 89 lira hemde 100 ml
hemde kargo bedava

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…