2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

canım ya hayy alahh gayet iştahlı bir bebekti okişimiz ama arada hepsinde oluyor böyle dönemler canım ya sıkma canını bak mamayı gayet güzel içiyor demekki doyuyor mamayla diğer yemeklerdende yer tekrar yavaş yavaş üzülme canım valla neolacak bu bebelerin yeme problemi bilmiyorumm hiç bize çekmemişlerr canım hediye konusunda valla herkes alıyormuş hediyesini eee ozman bende saberedemem yani bende alıcam güzel azar'ya sanırım bekleyemicem çünkü onun mayısın sonunda yok yokk bekleyemicem bendee doğum günü olsun ısrarımdan vazgeçtim yani şekerimmm

yatakta KENZO (esim onu seviyor)
Ise gelirken ve arkadaslararasinda Chloe (benim favorim)
Annem ve arkadaslariyla da chanel Chance kullanirim (gunluk kullanim icin agir geliyor bana, annemler bayiliyor)

Hypnoseu hic sevmem ama sense i mutlaka koklayacagim
Bizim sirkette bi kiz vardi benim beyime asikti bir parfumu vardi gectigi yerler kokardi bayilirdim ama hic sormadim zaten biz evlenince basti gitti hala aklimdadir o koku
Pudra gibi krem gibi ahh ahh

Makyaj neredeyse hic yapmam sadece Yves Rocherden goz kalemi kullanirim
Ama pozisyon degisikligi geregi azicik toparlanmam gerekecek
Cildi yormayan dogal ve kalici birseyler ariyorum lakin ki hicbir kozmetik magazasina guvenmiyorum :s

Mybabylove; umarım geçici bir durumdur,,yeni inciler geliyordur da onun geçici iştahsızlığıdır,
Okiş üzmez seni

Anneyzeynep; Ömer'de yürüyen bebeler kervanına katıldı demek

Azraece; Mira'ya sordum oyuncak pc. sevmiyorum annecim söyle teyzeme dedi
üzerimde kalmasın

canımm zaman zaman oluyor kuzularda Aras Eymende bir ara kahvaltı yapmıyordu hiç
doktora sordum,devam sütünü azalt demişti gerçekten d sütünü azaltınca aç olduğu için diğer öğünleride daha iyi yedi
diş döneminde oğluşum sadece sıvı şeyler yiyordu belki diş dönemindedir okiş

çekilişi ben yapsaydım keşke:)) bakın sonuçlar nasıl çıktı:)
mutluanne_babyceren
planner__babyceren
chihiro79_bayceren
annzeynep__babyceren
pınarda__babyceren
beykoz__babyceren
babyceren__boş:))
allah şahidimdir hile yoktur..sadece kendimi sürekli geri poşete atmışım tek yaptıgım budur:))
en son poşette kimse kalmayınca kendimi yine attım ama benim hediye alacagım kimse kalmadıgı için
boş çıktı..
hadi bakalım hayırlı olsun...
fazla zaman geçmeden gönderin hediyelerimi

Hejarcim mesajini aldim kutum dolmus cvp yazamadim
Isler oyle yogun ki sut iznine bile cikamiyorum
Aksam evden yazacagim cnm
Bu arada benim istedigim bilgileti de ver mutlakaa!!

Kizlar gunde 1paket ped bitirdim
Esim ESASLI HATUNSUN diyor boyle regli gormedim ya betim benzim soldu

Eski yoneticim aybasi geldi mi anlardi ise gelmedigimde arayip sormazdi bile
Her ay delice agri cekip izin aliyordum surekli sorup duruyordu cok meraklidir doktora gittin mi ne ilac kullaniyorsun sunu dene bak iyiymis karnim belim vs suram buram diye uydururken bigun yine cok sordu zaten canim burnumda dayanamadim 'her ay 1gun izin aliyorum farkindaysan. Malum ayhali iste daha ne diim' demistim adam da bir daha hic sormadi

Yeni yoneticime hayatta anlatamam civik bi tip dilinden dusmem herhalde

PLANNER yumusacikmistir saclari yegeniminkileri hala sakliyorum ben sanki hala kokuyorlar bazen acip icime cekiyorum ohh misss

kızzzlaarr nasıl kaynatıyorsunuz öyle sayfalar dolmuş
çok merak ediyorum nasıl yetişeceğim ben size :126:
Canım parfümünü söyleyip konuya dalabilirsin
Göğüs, kalça kemiği ve bacak üstleri: Bu bölgeler parfüm sürmek için en ideal bölgeler. Havayla temas etmedikleri için parfümünüz teninize hapsoluyor ve kalıcılığını çok uzun süre koruyarak, koku yaymaya devam ediyor

mutlu anne merhaba özelden mesaj attım ama gitmedi:44:

canım diş buğdayı hazırlıklarına başladım kısmetse bu cumartesi yapacağız senin etiketler süper oldu tekrardan ellerine sağlık albüme ekledim resimlerimi istersen bakabilirsin

arkadaslarım merhabalar....

kızlar yaaa cuma gunu buyuk bir denetim var ISO9001-2008 kalite denetimi..ne yazıkkı ben şirketin aynı zmnda kalite temsilcisiyim..yapıştı kaldı üstüme bu görev sanki projeler yetmiyormuş gibi...birde gecen sene yoktum yani hiç birşeyin kaydı tutulmadığı gibi benim dosyalarımıda işten ayrılan iki gerizekalı çalmış...allah cezalarını versin..geriye dönük hiç bir kaydımız yok...

benm ıcın dua edınde cuma su denetımı alnımın akıyla gecım kızlar..

sizleri takip edemiyorum yoğunluktan ara sıra gırıp 1-2 sayfa okyup cıkıyorum...hepinize kocaman mucx

beykoz sen ne hoş bir hatunsun öyle albümünden geliyorumda

Ya bu resımlerinize nerden bakıyosunuz ki siz?

Halımın ustune polar ortu attım dıledığımızce lekeli...al sılkele atmakınaya yıkansın.tavsıye ederım

Bı ara sabun kokusuna bayılıyodum ve beyaz sabun dıe kokusu olan yuzey temızleyıcı aldım sonra hamıle kaldım ve o kokudan kusmaya başlayınca attım gıttı ama simdi o kokudan nefret edıyorum.yasemınlı sabun guzel gelıyo:)

Zayıftım bı donem ıstahsızdım cunku.sandomigran die bi ilaç kullandım ıştahım arttı:) ve hergun pudıngle muz yıyodum. Aldım mı kılo evet basardım

sizi chanelciler sizi...

bende 'chanel coco mademoiselle' kullanıyordum ama elimde 2 şişe gucci flora var onların bitmesini bekliyorum tekrar dönecem coco mademoiselle...

canımm allah yardımcın olsunn zor bir süreç gerçekten dualarımız seninle şekerimm

Bunun tamamen guncel olan dızının esıntılerınden faydalanmak amacıyla yapılan reklam oldugu acık ama kişiye ozel parfum su sekilde var.mesela esmer tene gıden koku ıle bugday yada sarısın tene gıden kokular var.esmer ten daha baharatlı agır yada sekerımsı kokuları kaldırabılırken acık tenlere ağır kokulardan zıyade cıcek pudra vs gıbı kokular yakışıyor

Olaaaaa iste bu super oldu canim valla aksam ilk isim senin hediyeni sparis etmek yalniz hediyenin gelecegi yer sana cok yakin ama kucuk bir seyahat yapmasi lazim ist,ank,isticine eklemeyi dusundugum seyler var bacim

Sagolun kizlar yaaa valla az once dunden kalan patates yemegim vardi dedim bu yemegi yiyeceksin okyanus hanim once isittim yemegi sonra kaynar suda beklettim salca baharat gitsin diye ezdim bir guzel oyle yada boyle yedi tani once tukurdudiliyle itekliyor yaaaa tabi fircasinida yedi sipa :26:1 kase patates 1 kasede yogurt yedi kisa gunun kari diyerek ben su mizmiza bir bakayim azcik oyun oynayalim sapitti yine

Hanımlar parfüm konusu açılmış benim saplantılı konum.
Genç kızken calvin klein obsession kullanıyordum malum o zamanlar saplansınlar kalsınlar bana diye.
Evlenince Armani Aqua di Gio kullanmaya başladım. Artık nasıl olsa saplanmıştı bana eşim.
Şimdi bebişime ağır gelmesin diye clinique happy hearts kullanıyorum. Hem hafif hem de güzel şeker gibi bir kokusu var. Ama aklım hangisinde derseniz ben obsession üzerine parfüm tanımam.

Canım allah kolaylık versin.. off çok sıkıcıdır o konular.. Bende o bütün standartların eğitimini aldım.. İç ve Dış tetkikçi eğitimi de aldım.. bıkmıştım artık tetkik yapmaya.. Şu eksik olan dosyalar hangileri canım... onlarla ilgili eksiklerinizi kendiniz tespit edip hemen birer DÖF açın böylece o maddelerden yırtmış olursunuz.. DÖF'ü var takip ediyoruz şeklinde :)

canım nerelerdessin..bak herkes hediyeleri hazırlamış:))
bana adresini yolla artık..
en kısa zamanda bende yollıyacam...
çok heycanlıyım paketi açınca haber ver acaba ne yollamışım:)

Hasta hasta yatıyorum evde kuzum yaa... Bronşit ve faranjit olmuşum. 2 gun rapor yazdı aile hekimim sagolsun. Defne de hala nezle. Öksürük burun akıntısı devam ediyo. Neyse ki bugun biraz daha iyi. Özelden işyeri adresimi yollarım sana. Malum evde olmicam. Bu arada doğumgunlerini beklemiyoruz öyle mi???

Ben de chanel chance kullanıyorum ve dior addict 2
Mmmmmm harikaaa :)

Yazamasam da arada bakııorum halim yok pek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…