Selam kizlarrr bakip bakip cikiyorum yazmak nasip olmadiokis hanim 1 haftadir yemek yemiyor desem yeridir yani acaba disi mi aciyorki sadece kasik mamasi yiyir inuda zorumla gun icindede mama iciyor her icisinde 200 cc iciyor ac degil ama ne yapacam sasirdim valla yatana kadar 200 den hesaplarsaniz 7-8 kez falan iciyor ac birakacam dedim ama yapamadim gonlum el vermedi mamayida icmeseydi son care olacakti galiba ama gerci zaten otomatik ac kalmis olurdu dimi kahvalti yapmiyor sebze yemiyor meyve yemiyor yogurt yiyor ama zaten mama ictigi icin tek basina yogurt vermekte istemiyorum ikiside sut urunu zehirler diye korkuyorum yaaaa ne yapayim kizlar bir akil verin gecen gun tarhana verdim anammmmm aksamina cocugun tintisi bir pistiki sormayin baharat falan yok icinde ama cok cani yanmistir herhalde artik gece de uyandirip altini degistiriyorum uc gundur tabi bu olayalari yasamadan oncesinde arpa sehriyr yaptim domatesli azcik tavuk suyuyla sehriyeleri butun butun yedi nasil mutlu olmustum ama simdi boyke bir sorunumuz var Allah yardimcimiz olsun
Planner cim canim valla ne olur ne olmaz duya hali yani hazir sagligimiz yerindeyken bende hemen yollanmasi taraftariydim ama sen dogum gununde dedigin icin erteledim hediye fikriniz hazir zaten umarim begenirsiniz
Selam kizlarrr bakip bakip cikiyorum yazmak nasip olmadiokis hanim 1 haftadir yemek yemiyor desem yeridir yani acaba disi mi aciyorki sadece kasik mamasi yiyir inuda zorumla gun icindede mama iciyor her icisinde 200 cc iciyor ac degil ama ne yapacam sasirdim valla yatana kadar 200 den hesaplarsaniz 7-8 kez falan iciyor ac birakacam dedim ama yapamadim gonlum el vermedi mamayida icmeseydi son care olacakti galiba ama gerci zaten otomatik ac kalmis olurdu dimi kahvalti yapmiyor sebze yemiyor meyve yemiyor yogurt yiyor ama zaten mama ictigi icin tek basina yogurt vermekte istemiyorum ikiside sut urunu zehirler diye korkuyorum yaaaa ne yapayim kizlar bir akil verin gecen gun tarhana verdim anammmmm aksamina cocugun tintisi bir pistiki sormayin baharat falan yok icinde ama cok cani yanmistir herhalde artik gece de uyandirip altini degistiriyorum uc gundur tabi bu olayalari yasamadan oncesinde arpa sehriyr yaptim domatesli azcik tavuk suyuyla sehriyeleri butun butun yedi nasil mutlu olmustum ama simdi boyke bir sorunumuz var Allah yardimcimiz olsun
Planner cim canim valla ne olur ne olmaz duya hali yani hazir sagligimiz yerindeyken bende hemen yollanmasi taraftariydim ama sen dogum gununde dedigin icin erteledim hediye fikriniz hazir zaten umarim begenirsiniz
Canım parfümünü söyleyip konuya dalabilirsinkızzzlaarr nasıl kaynatıyorsunuz öyle sayfalar dolmuş
çok merak ediyorum nasıl yetişeceğim ben size :126:
beykoz sen ne hoş bir hatunsun öyle albümünden geliyorumda
benzer sorun bende de var hanımlar. hakkaten de Orhan Cemal'in yediği herşeyden bir numune de halıda var. dert mi? hayır. çaresi var: kullanışlı, yıkamaya ve silmeye gelen bir halı aldık. hem ucuz hem kullanışlı. süpürüyorum, bezle silince hemen kuruyor, tertemiz oluyor. yemek konusunda da katılıyorum size. sıkılıyor olabilirler. ben bazen yapım aşamasında bile veriyorum. sofrada yemeyen çocuk, ocağın üstündeyken kaşık kaşık yiyiyor :)
demem o ki, dertleri oluşturan aslında bizleriz. sonra kendi oluşturduğumuz dertlere güya çareler aramakla geçiyor ömrümüz. bu streste bebeklerimizi de, eşlerimizi de, ailemizi de unutuyoruz üstelik. ne zaman biraz da olsa sinirlensem bebeğime bakarım "ya olmasaydı da doktor doktor gezmek zorunda kalsaydım böyle ufak şeyleri dert edermiydim?" derim. bebek için değil herşey için geçerli bu. ne zaman bir işin olmayışına üzülsem, elimdeki başka imkanları düşünür şükrederim
bana para tuzağı gibi geldi. özellikle hürrem kısmı :) sırf dizisi var diye herşey de satılmaz ki canım, dimi? seda sayan şalvarı, sıla tokası ne bileyim fatmagül yemenisi olur da Hürrem kokusu olmaz ki. diziden nasıl kokusunu alacağız da, ayyy çok güzel kokuyor hürrem ben de o kokuyu alayım diyeceğiz dimi? (bu arada evde tv yok, bu söylediklerim yarı uydurma yarı perşembe pazarı söylemlerinden yürütme :) dolayısıyla, internetten koku satışı güvenilir olmayabilir. "burnuma kötü kokular geliyor" şeklinde kötü bir kelime esprisiyle bitiriyorum mesajımı. pek güvenmeyin derim. yada Babyceren'e sorun, onun görümcesi bir sürü koku getiriyor Almanistan'dan, o bilir :)
nacizane favorimi söyleyeyim: hacı şakir sabun kokusu. şaka değil, ciddiyim. sabun kokusu da güzeldir
10 gündür durmadan birşeyler yiyorum agzım hiç boş durmuyo:)
evettt evetttt 1 kilo almışım:)54 kilo olmuşum:)
hedefime 2 kilo kaldı:))
çogunuz bana küfür ediyosunuzdur..herkesin derdi başka işte ne yapalım:)
benmi istedim bu kadar zayıflamayı
hiçbirinizi çatlatmak gibi bir niyetim yok
neden hemen sinirleniyosunuz
arkadaslarım merhabalar....
kızlar yaaa cuma gunu buyuk bir denetim var ISO9001-2008 kalite denetimi..ne yazıkkı ben şirketin aynı zmnda kalite temsilcisiyim..yapıştı kaldı üstüme bu görev sanki projeler yetmiyormuş gibi...birde gecen sene yoktum yani hiç birşeyin kaydı tutulmadığı gibi benim dosyalarımıda işten ayrılan iki gerizekalı çalmış...allah cezalarını versin..geriye dönük hiç bir kaydımız yok...
benm ıcın dua edınde cuma su denetımı alnımın akıyla gecım kızlar..
sizleri takip edemiyorum yoğunluktan ara sıra gırıp 1-2 sayfa okyup cıkıyorum...hepinize kocaman mucx
kızlar, teninize uygun parfüm bulmakta sizde zorluk çekiyomusunuz?
kişiye özel koku diye bişey çıkmış, deneyen var mı merak ettim.
osmanlı filan diyor. gerçekten olabilir mi bu? hürrem gibi kokmak mümkünmüdür?
aramızda bu işle ilgilenen varsa, cevap verirse çok sevinirim...
Şimdi, Haberleri Veriyoruz!: Kişiye özel koku...
öptümm
sevgiyle kalın
Olaaaaa iste bu super oldu canim valla aksam ilk isim senin hediyeni sparis etmek yalniz hediyenin gelecegi yer sana cok yakin ama kucuk bir seyahat yapmasi lazim ist,ank,istcanım ya hayy alahh gayet iştahlı bir bebekti okişimiz ama arada hepsinde oluyor böyle dönemler canım ya sıkma canını bak mamayı gayet güzel içiyor demekki doyuyor mamayla diğer yemeklerdende yer tekrar yavaş yavaş üzülme canım valla neolacak bu bebelerin yeme problemi bilmiyorumm hiç bize çekmemişlerrcanım hediye konusunda valla herkes alıyormuş hediyesini eee ozman bende saberedemem yani bende alıcam güzel azar'ya sanırım bekleyemicem çünkü onun mayısın sonunda yok yokk bekleyemicem bendee doğum günü olsun ısrarımdan vazgeçtim yani şekerimmm
Mybabylove; umarım geçici bir durumdur,,yeni inciler geliyordur da onun geçici iştahsızlığıdır,
Okiş üzmez seni
Anneyzeynep; Ömer'de yürüyen bebeler kervanına katıldı demek
Azraece; Mira'ya sordum oyuncak pc. sevmiyorum annecim söyle teyzeme dedi
üzerimde kalmasın
Sagolun kizlar yaaa valla az once dunden kalan patates yemegim vardi dedim bu yemegi yiyeceksin okyanus hanim once isittim yemegi sonra kaynar suda beklettim salca baharat gitsin diye ezdim bir guzel oyle yada boyle yedi tani once tukurducanımm zaman zaman oluyor kuzularda Aras Eymende bir ara kahvaltı yapmıyordu hiç
doktora sordum,devam sütünü azalt demişti gerçekten d sütünü azaltınca aç olduğu için diğer öğünleride daha iyi yedi
diş döneminde oğluşum sadece sıvı şeyler yiyordu belki diş dönemindedir okiş
Ya bu resımlerinize nerden bakıyosunuz ki siz?
profildeki albümden ama görebilmek için ardaş olmak gerekiyor
çünkü özel albüm
arkadaslarım merhabalar....
kızlar yaaa cuma gunu buyuk bir denetim var ISO9001-2008 kalite denetimi..ne yazıkkı ben şirketin aynı zmnda kalite temsilcisiyim..yapıştı kaldı üstüme bu görev sanki projeler yetmiyormuş gibi...birde gecen sene yoktum yani hiç birşeyin kaydı tutulmadığı gibi benim dosyalarımıda işten ayrılan iki gerizekalı çalmış...allah cezalarını versin..geriye dönük hiç bir kaydımız yok...
benm ıcın dua edınde cuma su denetımı alnımın akıyla gecım kızlar..
sizleri takip edemiyorum yoğunluktan ara sıra gırıp 1-2 sayfa okyup cıkıyorum...hepinize kocaman mucx
Ya bu resımlerinize nerden bakıyosunuz ki siz?
profildeki albümden ama görebilmek için ardaş olmak gerekiyor
çünkü özel albüm
Herkesle arkadas olmak ıstesem kabul gorur muyum ki...
canım nerelerdessin..bak herkes hediyeleri hazırlamış:))
bana adresini yolla artık..
en kısa zamanda bende yollıyacam...
çok heycanlıyım paketi açınca haber ver acaba ne yollamışım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?