2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canım nasıl bronşit oldun ya..ben birtek çocuklar bronşit olur sanıyodum
defnemizede geçmiş olsun..yanındamı..kreştemi..
tamam canım işyerine gönderirim..iyleştiginde yaz adresi bana..

Olaaaaa iste bu super oldu canim valla aksam ilk isim senin hediyeni sparis etmek yalniz hediyenin gelecegi yer sana cok yakin ama kucuk bir seyahat yapmasi lazim ist,ank,isticine eklemeyi dusundugum seyler var baci:

bana çok yakın demekkkk hımmmm:26: iyi madem sana uğrayıp öyle gelsin bacııı bekleriz biz zeynomlaaa ohhh afiyet olsun okişimize bakk teyzeleri dua etti bir tabak yemeğini ve yoğurdunu hüppletmiş minnoş şifa olsunn

canımm çok geçmiş olsun ya raporlusun demek, hastalık kötü ama yinede evde olmak süper olsa gerek, acill şifalar diliyorum defnecik ve annesineee

Geçmiş olsun benim de faranjitim var. Ben propolis kullanıyorum çok iyi geliyor ama biraz alerjik bir madde. Tamamen doğal, arıların salgıladıkları bir dezenfektan. Boğazımı hemen rahatlatıyor. Bir dene istersen.

çocukluğumdan gelen bir alışkanlık johnson's baby cologne ocean dır bayılırım kokusuna bütün vücuduma sürerim günlük hayatta.

özel günlerde davidoff cool water kullanırım. onuda lise yıllarında ykmye gider parfümleri sıkınırdık 3 gün hava ata ata gezerdik :))orada keşfetmiştim ilk maaşımı alınca ilk işim gidip onu almak oldu.

ama ben kendimden çok eşimin kokusuna bayılırım sürünce resmen bir tuhaf olurum yine pis pis sırıtıyon der bana:))Issey Miyake Pour Homme parfümün adı bak yine aklıma geldi

Valla bi suru ilac verdi. Faranjit için baslangıc dedi ama bronşit fenaymış. Ciğerlerimi hiç begenmedi. Balkona cıkmayı abartmışım çok kuvvetli antibiyotik yazıyorum dedi. Bi de bisürü ilac verdi. Zaten öksürmekten oldu boğazım öle işte

Bu arada hoşgeldin sen de.. Gun gecmiyor ki foruma yeni birileri katılsın :) büyüyoruz çığ gibi... Masallah masallah

Sevgili arkadaslarım. Blogumda yayınlamak üzere bazı sorular hazırladım. Söyleşi tarzında olcak. Ne dersiniz? Cevaplar mısınız??
Bu arada cocuk doktorumuzdan da randevu alıp bi röportaj ayarladım. Merak ettiğimiz soruların cevaplarını verecek. Şu an çok yoğun oldugu iiçin nisandan sonrası için söz verdi. Bu konuda da merak ettiklerinizi özelden gönderin. Soru listesi oluşturcam :)

Canım benimde blogum var daha dogrusu Mira'nın,gerci daha pek bi aktivasyonum yok ama yakında bomba gibi güncellerimle gelicem Açılış konuşmama gülmek yok amaevdeyken gir de 1-2 yorum yapıver süslensin sevaptır

Ben de kışın ya da baharda dışarı şapkasız beresiz atkısız asla adım atamam. Anında faranjit olurum. Zaten aile hekimimiz tanıyor daha ben kapıdan girerken faranjit mi yine diyor. Ben de çok kuvvetli antibiyotikler kullanıyorum ancak geçiyor. Ama takviye kuvvet de alıyorum ben doğal olarak. Adaçayı çok faydalı faranjite. İnşallah biran önce iyileşirsin. Bronşit olduğuna göre sen bayağı iyi üşütmüşsün demektir. Ben blogları hiç takip edemiyorum. Bir iki tane var takipçisi olduğum ama seninkine bakarım inşallah en kısa zamanda.Bu arada hoş bulduk. Teşekkürler.

cicim söyleşi tarzında sorular olacak demek ama gerçek kimliğimizle cevaplamızı istersin sen şimdi orda ben mesela yine planner olacaksam ok derimmm doktoruna soracak sorular listesine aklıma takılan soruları not edeyim yazarım sana canımm

Canım benimde blogum var daha dogrusu Mira'nın,gerci daha pek bi aktivasyonum yok ama yakında bomba gibi güncellerimle gelicem Açılış konuşmama gülmek yok amaevdeyken gir de 1-2 yorum yapıver süslensin sevaptır

hımmm demek mira'ya blog tutuyorsunn çabuuukk söyle bana blogunun adresini yada özelden yaz bak bekliyorumm heeee

Adres alayım :) bu arada soruları yazayım mı buraya? Cevaplar mısınız? Kimse bişey dememiş

Evet. Ben de ıhlamur papatya yesilcay su vs içiyorum yanında bol bol... Sagolasın.

Tabii ki planner ve zeyno olarak yayınlayacagım. Kim nasıl isterse.

Adres alayım :) bu arada soruları yazayım mı buraya? Cevaplar mısınız? Kimse bişey dememiş

Sorularını yaz tabiki istersen,,ben blogtan cevaplıcaz diye düşündüm Dr.için aklıma bişey gelirse yazarım
sana whatsapptan Plannercım özel değil canım,hemen yorum bekliyorum bak,kızıma hatıra biriktireceğin inşallah
Blogumun ismi: miraninpenceresi.blogspot.com Daha pek bi boş ama:26:buraya yazmaktan oraya zaman bulamıyorum

Ben şimdi anladım kocişimin neden öyle olduğunu. adam ölü taklidi yapıyor meğerse.

Evet. Ben de ıhlamur papatya yesilcay su vs içiyorum yanında bol bol... Sagolasın.

Tabii ki planner ve zeyno olarak yayınlayacagım. Kim nasıl isterse.

bende senin bloğunda cevaplıcaz diye anladım şekerimm tabiykide cevaplarımm memnuniyetleee

MUTLU_ANNE hemen gidip bakıyorum bloguna cicimmm

Hımmm ben de blog sanmıştım buradaysa daha iyi olur ben bir türlü beceremiyorum şu blog işlerini :) Yaz tabii sorularını bakalım ne soracaksın çok merak ettim şimdi .

Merhaba şekerler
Ne var ne yok bakalım?
Beste hanım gündüz neredeyse hiç yatmıyo ve sürekli beni kaldırın gezicem diyo.
Annem yanımda ona rağmen çok yoruluyorum. Yürümeye başlayınca daha zor diyolar ama ben yine de yürüsün istiyorum.
Bu arada kızım alkış yapmayı öğrenmiş teyzeleri müzik çalınca olduğu yerde ileri geri gidip alkış yapıyo o kadar tatlı ki o minik ellerini yiyesim geliyo

kızlar sohbetinize doyum olmaz benim bidişim durmuyor yine düştü kafayı çarptı ben ona bakayım hepinize iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…