2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Şöyle ki; ben soruları buraya yazıcam. Cevaplamak isteyen bana özelden veya verecegim mail adresine cevapları gönderecek. Ben de günlük veya 2-3 günde bir tek tek yayınlayacagım. Cevapların özelden ya da maile gönderilme sebebi ise cevaplama tarzlarının kimseden etkilenmemesi ve cevapların sürpriz olarak blogda okunacak olması.
Muckkksss

Hımmm kibarca red edıldım yanı peki denemeyım ozaman kimseyle arkadas olmayı boylesı de guzel merak etmiş sıstemi öğrenmeye ve kabul gormeye calışıyodum sadece...

Canım alınma sakın,,burada herkes birbiriyle arkadaş tabiki sadece özel albümler ayrı,oraya havuza girerken de resim koyuyoruz,kapalı olan arkadaşlarımız başları açık resimlerini de koyuyor,,bebeklerin resimleri de zaten hep oluyor...
Güvenmek için karşılıklı zaman lazım,daha detaylı tanımak lazım,benimde önce arkadaş sanıp ekleyip sonradan şahsına güvenmediğim insan var mesela.Herhangi bir olumsuz durumla karşılaşmamak için babyceren sana bu şeklide açık ve net bir yazı yazmıştır,,yoksa bir kasıt veya kötü niyet yada kibarca reddetme tabiki yoktur Seninde buraya yazmaya zamanın arttıkça arkadaş listen kendiliğinden kabıverir sistem bu yani. Sen yine istediklerini eklersin,,isteyen kabul eder arkadaş olabilirsiniz zaten

MUTLU_ANNE şekerim bloğuna baktımm süperrr enn kısa sürede takipçin olup yorumlar yazıcam canımcım buraya yazmamaktan başka birşeye vakit kalmıyor resmen ŞEKERSİZYEŞİLÇAY canım senin bloğunada takipçi olucam hep aklımda ama icraata geçemedim henüzz kızlarr süpersiniiz yeni blogg takipciniz planner geliyorrrrr

yerimm ben onun alkış yapan elleriniii alkışlarım bennn bende yürüsün istiyorum ama gelecek zor zamanlarında farkındayım napalım kaçınılmaz son her duruma adapte oluyoruz nasılsaa

okiii ben varımmm soruları görelimmm cicimmm

1 saattir ortada yokum beni merak eden bile olmamış
başıma neler geldi biliyomusunuz..dilim yandı
cerene sürpriz puding yapayım dedim..yaptım tencereyi kaselere döktüm..
en son tencereyi sıyırdım tam bir damla damlıycaktı dedim havada yakalıyım..
dilim tencereye yapıştı
ilk aklıma gelen ne oldu biliyomusunuz 112 acili aramak
hayatım bir film şeridi gibi gözlerimin önünden geçti
öldüm öldüm dirildim
buz yapıştıırdım dilime..
şimdi daha iyiyim..
eşim hep derdi senin dilin uzun diye:))
haklıymış adam

Pşt köşe minderiii
Ben seninle arkadaş olurum :) kısa bi özet gec istersen :) babyceren tanısın seni :)

:)))hasta yatagında benı kocaman gulumseten sekersızyesılcay bence sekerlisin)
Resım gormem onemlı değil muhabbetınız bılgılerınız değerli benım için.gun gectıkce alıştım ben sıze her bos anda gırer oldum.herseyın zamanla olacagı bılıncındeyım zemınımız saglam olsun yeter ki
Çok çok gecmış olsun.senın ki şans mı sanssızlık mı bilemedım...cuma calıştın sonra hooop tatıl:)

Planner ya hevesimi kursağımda bıraktın yemin ederim
ilk yorumu hemen güncelliyim diye girdim yıkıldım
küstüm sana kolay barışmam biliyosun
30 yıl sonra ilk kez blog yazdım yorum yazmayanlarla,Mira'ya hatıra bırakmayan teyzeleriyle görüşmeyi düşünmüyorum
anladın mı planner

En kötü şey dil yarasıdırGeçmiş olsun canım,,beni de planner ağlattı sen yokken

kızlar şimdi bu ne diceksiniz:)) sakarlıkmı dersiniz, salaklıkmı yoksa şansızlıkmı bilemedim tek kişilik yorganımı balkondan silkelerken nasıl becerdiysem kenarındaki düğmeye saçım dolan bende bütün gücümle çek( bir an kafama birşey yemiş gibi oldum ama uçucam 4. kattan. gözümü açtımki kara bişeyler uçuşuyor. saçlarım( canım acıyor anıra anıra ağlamak istiyorum derin derin nefes aldım. kurtarabildiklerim resimdekiler oldu saçlarımdan. dedim aha kel kaldım. aynaya gittim pek bişey belli olmuyor ama moral sıfır. herşeyde vardır bir hayır giden saç olsun artık napayım saç takıntılı eşimi aradım anlattım başka zaman olsa işte çok dikkatsizsin filan derdi baktı üzgünüm atma onları ektiririz ileride dedi güldük:)) bu arada eceden resim eklicem birazdan:))

canımm allah yardımcın olsunn zor bir süreç gerçekten dualarımız seninle şekerimm

çok sağol tatlı arkadaşım Allah razı olsun...

sağolasın cnmcım..cnm geçmişe ait basılı bütün kayıtlar gitti..çaldılar büküp kıçlarına soksunlar:))
kek te gitti ama allahtan elektronik ortamda var tekrar bastık ama diğer kayıtların hepsini tekrar hazırlıyoruz..ne döf ler açtım bir bilsen..çok gıcık bir konun tam ortasındayım(

Canım çok geçmiş olsun

Var yaa senin yüzünden şu anda ofisteki herkes bana deli gibi bakıyor.. yazını okuyunca öyle bir güldüm ki farkında değilim sesle gülmüşüm.. ama öyle böyle değil gözümden yaş geldi resmen.. herkes dönüp bana baktı.. gülmekten konuşamıyorum da.. neden güldüğümü de söyleyemedim.. Tamam önemli bişey yok ben iyiyim dedim.. ama bana deliymişim gibi bakıyorlar şu anda.. :) sen çok yaşa emi :)

Ahh canım yaa nasıl oldu o öyle.. çok canın yandı mı? Eşinin "O kopanları ektiririz" demesine de çok güldüm.. gülüyorum diye kızmıyorsun dimi:18:

MUTLU ANNE en kısa zamanda bloğuna bakıcam(beste fırsat verirse) çok merak ettim öpüyorum seni ve güzel gözlümü

ZADA Allah kolaylık versin sana canım umarım denetimi istediğin gibi atlatırsın.

ŞEKERSİZ YEŞİLÇAY ben de varım şekerim bana da sorabilirsin sorularını

MYBABYLOVE okişime geçmiş olsun umarım düzelir iştahı dönem dönem oluyo bu durum canım kendini üzme.

PLANNER

MELEĞİM sonucun temiz çıkmış sevindim arkadaşım hep iyi haberler alırsın inşallah.

Ahh canım yaa nasıl oldu o öyle.. çok canın yandı mı? Eşinin "O kopanları ektiririz" demesine de çok güldüm.. gülüyorum diye kızmıyorsun dimi:18:[/QUOTE]

olay anını tam olarak hatırlayamıyorumki dilberegecim:)) hala kafam zonkluyor acımazmı:) bende gülüyorum kendime sen niye gülmücekmişin:))

Görünce içim gitti canım ya geçmiş olsun eminim çok acımıştır. Eşin de alem valla çok güldüm

amannn allahımmm naptımm bennnn ne kadarrrr zor barıştığınızı çok iyi biliyorumm şekerimmm, en kısa zamanda takipçin olupp yorum yağmuruna tutucam seniiiii ayyy oyle barışırmısın acabaaa bilemedimmm:26:

Ahh canım yaa nasıl oldu o öyle.. çok canın yandı mı? Eşinin "O kopanları ektiririz" demesine de çok güldüm.. gülüyorum diye kızmıyorsun dimi:18:

olay anını tam olarak hatırlayamıyorumki dilberegecim:)) hala kafam zonkluyor acımazmı:) bende gülüyorum kendime sen niye gülmücekmişin:))[/QUOTE]

Ayy canım valla akşam akşam öyle çok güldüm ki... ama canının yanmasına gerçekten üzüldüm
Ece napıyor bu arada?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…