Hımmm kibarca red edıldım yanı peki denemeyım ozaman kimseyle arkadas olmayı boylesı de guzel merak etmiş sıstemi öğrenmeye ve kabul gormeye calışıyodum sadece...
Merhaba şekerler
Ne var ne yok bakalım?
Beste hanım gündüz neredeyse hiç yatmıyo ve sürekli beni kaldırın gezicem diyo.
Annem yanımda ona rağmen çok yoruluyorum. Yürümeye başlayınca daha zor diyolar ama ben yine de yürüsün istiyorum.
Bu arada kızım alkış yapmayı öğrenmiş teyzelerimüzik çalınca olduğu yerde ileri geri gidip alkış yapıyo o kadar tatlı ki o minik ellerini yiyesim geliyo
Şöyle ki; ben soruları buraya yazıcam. Cevaplamak isteyen bana özelden veya verecegim mail adresine cevapları gönderecek. Ben de günlük veya 2-3 günde bir tek tek yayınlayacagım. Cevapların özelden ya da maile gönderilme sebebi ise cevaplama tarzlarının kimseden etkilenmemesi ve cevapların sürpriz olarak blogda okunacak olması.
Muckkksss
Pşt köşe minderiii
Ben seninle arkadaş olurum :) kısa bi özet gec istersen :) babyceren tanısın seni :)
Hımmm kibarca red edıldım yanı peki denemeyım ozaman kimseyle arkadas olmayı boylesı de guzel merak etmiş sıstemi öğrenmeye ve kabul gormeye calışıyodum sadece...
canım sen beni yanlış anladın üzüldüm bak zaten yaralıyım:)dilim acıyo:)
ekleriz canım biraz tanıt kendini zaman geçsişn dedim..
1 saattir ortada yokum beni merak eden bile olmamış
başıma neler geldi biliyomusunuz..dilim yandı
cerene sürpriz puding yapayım dedim..yaptım tencereyi kaselere döktüm..
en son tencereyi sıyırdım tam bir damla damlıycaktı dedim havada yakalıyım..
dilim tencereye yapıştı
ilk aklıma gelen ne oldu biliyomusunuz 112 acili aramak
hayatım bir film şeridi gibi gözlerimin önünden geçti
öldüm öldüm dirildim
buz yapıştıırdım dilime..
şimdi daha iyiyim..
eşim hep derdi senin dilin uzun diye:))
haklıymış adam
canımm allah yardımcın olsunn zor bir süreç gerçekten dualarımız seninle şekerimm
Canım allah kolaylık versin.. off çok sıkıcıdır o konular.. Bende o bütün standartların eğitimini aldım.. İç ve Dış tetkikçi eğitimi de aldım.. bıkmıştım artık tetkik yapmaya.. Şu eksik olan dosyalar hangileri canım... onlarla ilgili eksiklerinizi kendiniz tespit edip hemen birer DÖF açın böylece o maddelerden yırtmış olursunuz.. DÖF'ü var takip ediyoruz şeklinde :)
Hasta hasta yatıyorum evde kuzum yaa... Bronşit ve faranjit olmuşum. 2 gun rapor yazdı aile hekimim sagolsun. Defne de hala nezle. Öksürük burun akıntısı devam ediyo. Neyse ki bugun biraz daha iyi. Özelden işyeri adresimi yollarım sana. Malum evde olmicam. Bu arada doğumgunlerini beklemiyoruz öyle mi???
Ben de chanel chance kullanıyorum ve dior addict 2
Mmmmmm harikaaa :)
Yazamasam da arada bakııorum halim yok pek.
1 saattir ortada yokum beni merak eden bile olmamış
başıma neler geldi biliyomusunuz..dilim yandı
cerene sürpriz puding yapayım dedim..yaptım tencereyi kaselere döktüm..
en son tencereyi sıyırdım tam bir damla damlıycaktı dedim havada yakalıyım..
dilim tencereye yapıştı
ilk aklıma gelen ne oldu biliyomusunuz 112 acili aramak
hayatım bir film şeridi gibi gözlerimin önünden geçti
öldüm öldüm dirildim
buz yapıştıırdım dilime..
şimdi daha iyiyim..
eşim hep derdi senin dilin uzun diye:))
haklıymış adam
Eki Görüntüle 648671 kızlar şimdi bu ne diceksiniz:)) sakarlıkmı dersiniz, salaklıkmı yoksa şansızlıkmı bilemedimtek kişilik yorganımı balkondan silkelerken nasıl becerdiysem kenarındaki düğmeye saçım dolan bende bütün gücümle çek ( bir an kafama birşey yemiş gibi oldum ama uçucam 4. kattan. gözümü açtımki kara bişeyler uçuşuyor. saçlarım ( canım acıyor anıra anıra ağlamak istiyorum derin derin nefes aldım. kurtarabildiklerim resimdekiler oldu saçlarımdan. dedim aha kel kaldım. aynaya gittim pek bişey belli olmuyor ama moral sıfır. herşeyde vardır bir hayır giden saç olsun artık napayım saç takıntılı eşimi aradım anlattım başka zaman olsa işte çok dikkatsizsin filan derdi baktı üzgünüm atma onları ektiririz ileride dedi güldük:)) bu arada eceden resim eklicem birazdan:))
Eki Görüntüle 648671 kızlar şimdi bu ne diceksiniz:)) sakarlıkmı dersiniz, salaklıkmı yoksa şansızlıkmı bilemedimtek kişilik yorganımı balkondan silkelerken nasıl becerdiysem kenarındaki düğmeye saçım dolan bende bütün gücümle çek ( bir an kafama birşey yemiş gibi oldum ama uçucam 4. kattan. gözümü açtımki kara bişeyler uçuşuyor. saçlarım ( canım acıyor anıra anıra ağlamak istiyorum derin derin nefes aldım. kurtarabildiklerim resimdekiler oldu saçlarımdan. dedim aha kel kaldım. aynaya gittim pek bişey belli olmuyor ama moral sıfır. herşeyde vardır bir hayır giden saç olsun artık napayım saç takıntılı eşimi aradım anlattım başka zaman olsa işte çok dikkatsizsin filan derdi baktı üzgünüm atma onları ektiririz ileride dedi güldük:)) bu arada eceden resim eklicem birazdan:))
Planner ya hevesimi kursağımda bıraktın yemin ederim
ilk yorumu hemen güncelliyim diye girdim yıkıldım
küstüm sana kolay barışmambiliyosun
30 yıl sonra ilk kez blog yazdım yorum yazmayanlarla,Mira'ya hatıra bırakmayan teyzeleriyle görüşmeyi düşünmüyorum
anladın mı planner
Ahh canım yaa nasıl oldu o öyle.. çok canın yandı mı? Eşinin "O kopanları ektiririz" demesine de çok güldüm.. gülüyorum diye kızmıyorsun dimi:18:
Adres alayım :) bu arada soruları yazayım mı buraya? Cevaplar mısınız? Kimse bişey dememiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?