şekerimmm bloguna uğra bakk küserimm yoksaaaa
şekerimmm bloguna uğra bakk küserimm yoksaaaa
evet mutlu_anne bende bişeyler yazdım.. (Yorum ekledim) bi bak bakalım
walla çok mutlu oldum sağolun kızlar Sizi çok seviyorum
sanırım benim aktif etmem gerekmiyor,,otomatik eklenmiş yorumlarınız
imza: kör cahil blogger
aslında senin onayından geçmesi gerekmiyormu şekerim ya bende şaşırdım direk yayınlanınca:26:
Melegim sonuclarin temiz cikmasina cok sevindim
Peki o is sirasinda aciya bir yorum yapmadilar mi?
Simdi toplanti zamaniii
Canimdan bezdim 2haftadir is is is
günaydınn herkeseeee
umarım herkes iyidir ve hepimiz için güzel ve mutluu bir gün olurrr
ben biraz değişik bir ruh hali içindeyim bu sabah, evden çıkmadan önce babasıyla birlikte kızımın saçını kestikarkada yastığa gelen yerler dökülmüştü ama tam tepesindeki saçları dökülmemişti ve uzadıkça uzadılar kızımın gözüne giriyordu hep toka takıyorum ama artık tokayı çıkarıp ağzına almaya başladı ve saçlardan önünü göremiyordu yavrumm bizde annemin ısrarıyla saçlarını bir tutamcık kestikk artık gözlerini kapamaz, eeee ne var bunda diyeceksiniz değilmiii amaa ben çokkk duygulandımmmm doğum saçlarıydı onlar ucundan kesmek bile bir acayip duygular yarattı bende hemen ipek bir mendile sardık kaldırdıkk kızımın gül kokulu saçlarınıı artık arkadaki saçlarıyla eşit uzunlukta oldu saçları, ama arkadaki saçlar lüle lüle olduğundan uzasada hep tepesine kıvrılacakmış gibi duruyor, kömür gibi siyah saçları gitti kızımın yerine sarı ve lüleli saçlar çıkıyor, geçmişe gideyimde ruh halim değişsin birazcıkk
:)))hasta yatagında benı kocaman gulumseten sekersızyesılcay bence sekerlisin)
Resım gormem onemlı değil muhabbetınız bılgılerınız değerli benım için.gun gectıkce alıştım ben sıze her bos anda gırer oldum.herseyın zamanla olacagı bılıncındeyım zemınımız saglam olsun yeter ki
Çok çok gecmış olsun.senın ki şans mı sanssızlık mı bilemedım...cuma calıştın sonra hooop tatıl:)
Of gecmiş olsun yaaaEki Görüntüle 648671 kızlar şimdi bu ne diceksiniz:)) sakarlıkmı dersiniz, salaklıkmı yoksa şansızlıkmı bilemedimtek kişilik yorganımı balkondan silkelerken nasıl becerdiysem kenarındaki düğmeye saçım dolan bende bütün gücümle çek ( bir an kafama birşey yemiş gibi oldum ama uçucam 4. kattan. gözümü açtımki kara bişeyler uçuşuyor. saçlarım ( canım acıyor anıra anıra ağlamak istiyorum derin derin nefes aldım. kurtarabildiklerim resimdekiler oldu saçlarımdan. dedim aha kel kaldım. aynaya gittim pek bişey belli olmuyor ama moral sıfır. herşeyde vardır bir hayır giden saç olsun artık napayım saç takıntılı eşimi aradım anlattım başka zaman olsa işte çok dikkatsizsin filan derdi baktı üzgünüm atma onları ektiririz ileride dedi güldük:)) bu arada eceden resim eklicem birazdan:))
Annezeynep, canim esim tayin icin tecihlerini yapti, mayista belli olcak,doguya gidecek olmamiza ragmen ilk tecih imrali,orasida dogu gorevi olarak kabul ediliyor ve aileler Bursada yasiyor,duyunca okadar sevindimki,cikma olasiligi cok dusuk ama bir olursa cokkkkk mutlu olacagim lutfen dua et benim icin yaniniza gelelim
Ciddi misin!!! Ne zaman belli olacak sonuclar???
Ezanlar okunurken ya Rabbim sana dua ediyorum bu gurbetci esleri kolayca kavustur gonullerine gore ver ve Masal hanimi bize yakinlastir!
Cicek cicek buraya gelirseniz surekli gezeriz benim hizima bi sen yetisirsin bacim kendi arkadaslarim sanki 50yasinda hemencik yoruluverirler bense dogumdan 1gun once carrefourun 2katini bastan sonra gezmisimdir
beykoz sen ne hoş bir hatunsun öyle albümünden geliyorumda
ne mutlu size kilo vermişsiniz. sizin adınıza çok sevindim desem yalan olur, kıskandım işte. evet kıskandım işte
şaka bir yana gerçekten güzel birşey kilo vermek. kutluyorum can-ı gönülden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?