2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

herkeseeee miss gibii yavru kokusuyla doluu güzell bir akşamm diliyorumm kendinize ve kuzularınızaa iyi bakınn, hee akşamcılar çok kaynatmayınız lütfennn

.Arkadaslar ben negatif seylerle caninizi skmak istemedim ama skintilarimi paylasmak istemeniz beni mutlu etti cok tsk ederim.Yani nasil ozetleyecegimi bilmiyorum,bir en son uzuldugum sey var ve onun derinlerinde bircok sebep var.Neyse derinlere inmeden bahsetmem gerkirse esim gecen hafta bana hicbirseyle ugrasmadigimi bombos bir insan oldugumu kendimi gelistirecek hicbir cabam olmadigini.........vb en kiricisindan soyledi.Ben isletme mezunuyum ayni zamanda halk.ils on lisans yaptim,calismayi cooook seven bir insanim fakat ozel sektor ve asker esi olup surekli tayin durumu is durumunu etkiliyor,suanda da en azindan kizimin bir yasina gelmesini bekliyorum.Tabi burda calisan annelerimize sonsuz saygim var ama benim gonlumden boyle gecti.Hos esimin kastettigi zaten calismak degil,yeni hedefler belirleyip ugrasmak.Evet belki bu konuda beni desteklemesi guzel ama benim adima karar verip, bunu uygulamak zorunda birakip,uygulamayincada cok kirici olabiliyor.Suanda beraber yuksek lisans yapalim istiyor,sinava 2 ay var ve en onemlisi ben bunu suanda istemiyorum.Istemedigim icin kotu bir anne bile oldum esimin gozunde o denli yani.Kendisine birsey olursa gozu arkada kalacakmis,Masali dusunmuyormuymusum...falan filan. Kisa sure var diye ozel hoca tuttu matematik icin,basladim ve ogun istemedigim birseyi zorla yapmicam dedim ve kararimi esime acikladim cok direndim ama huzur falan kalmayinca en sonunda tekrar kabul ettim cok gozyasi doktum,simdi diceksinizki yani sende nevar hazirlansan kotumu olur,arkadaslar burda sorun sinava hazirlanmam degil esimin bana saygi duymamasi, kendimi bes para etmez biri gibi hissediyorum,ozguvenim yerlerde.Zaten evimden ve kendisinden uzagim,kizimin butun sorumlulugu uzerimde bunlarala guclu bir sekilde basa ciktigim icin takdir edecegine yerin dibine sokuyor beni.Neyse daha fazla basinizi agritmak istemiyorum.Sonuc suanda sinava hazirlaniyorum,ozel ders aliyorum,e dogal olarak sizlere ve bebegime ayirdigim zamanda elimdek kayip gidiyor.Ama esim mutlu,o mutlu oldugu icin ve bir damlada olsa gozunde degerim arttigi icin bende mutluyum...

Melegim sonuclarin temiz cikmasina cok sevindim
Peki o is sirasinda aciya bir yorum yapmadilar mi?

Simdi toplanti zamaniii
Canimdan bezdim 2haftadir is is is

Cnm sagol, bende sevindim ama tam sevinmeyi ins Tr ye geldigimde adam akilli textlerden sonra olucak..Acinin bir tip bakterinin yaptigini soylediler ama ben pek kanaatkar olamadim bakalim ilaclar sonuc vericekmi..
Islerin konusunda sana kolay gelsin, isterimki seni cok yormasinlar umarim da oyle olur..

Yar saclarin lulelule yar benziyor beyaz gule...bu sarkida bizim minik haminefendimiz Zeynomuza gitsin teyzesinden..
Demek saclar kesilip sekil verildi oh oh yarasin fistiga zaten cok guzeldi simdi belki dahada hos olmustur masallah guzel Zeynoma..
Bizimkininde saclarinin rengi gittikce aciliyor ve saclari buyudukcede kivriliyor..benim kel herif oglanin saclarina takmis durumda kestirtmem diyor ve ben onlari ilerde uzasin saclarima belki kaynak yaptitiririm guzel olmazmi diyede soruyor..deli bu adam takmis kafayi oglanin saclarina simdiden :))

Azraece,canim oyle cok istedimki yakin olalim bu gunlerin ustesinden berabe gelelim,icimde sana karsi inanilmaz bir sevgi var,hos bu duyguyu burdaki bircok arkadasim icin hissediyorum ama sen benim kader arkadasimsin
Gevende bana hitaben yazdigin iletiyi gece masali uyutmaya calisirken okudum, uykulu uykulu geti yatincada ruyamda seni gordum.Ayni apartmanda karsilikli dairelerde oturuyoruz ama sen ve senin baban bizde kaliyor,baban ikimizi karsisina oturtmus nasihatlarda bulunuyor,arada kapiyi acip senin evin kapisina bakiyoruz,kapinin esigine cesit cesit yemek birakmis birileri,alip bize getiriyoruz senin komsun birakti heralde
Inan o guzeller guzeli yuzunu gormek ruya bile olsa cok iyi geldi,bemmbeyaz nurluydun isildiyordun resmen ama bizim cadilar ortada yoktu
Bu arada su siralar kafam karisik su yasadigin korkunc olay icin gecmis olsun diyemedim allahim korumus canim umarim birdaha yasamazsin,optum seni ve ecosu

Sekerliyim tabii ki de :) valla cuma işe baslamak süper oldu. Cuma calış haftasonu tatil, pztsi calıs 2 gun evde yatış :)

Of gecmiş olsun yaaa

Dilberege tesekkrler cnm

Cicekcim canın istemiyorsa ne yapsan da basarılı ılma durumun azalır. Sıkma canını. Evet cok guzel bi sey biz de beraber master yapalım diyoruz ama su an cok zor. Esinin böyle davranmasına cok uzuldum

Kız mutluuu ayarlardan düzeltcen onu. Onay maili yapman lazım

MELEGIM ve BEYKOZ,canlarim tahlil sonuclariniza cok sevindim,dua etmistim temiz cikmasi icin ohhh rahatladik.
SEKERSIZYESILCAY,tatlim cok gecmis olsun ben cok cektim kucukken bronsitten hatta allerjik astimim vardi cok sukur suanda iyiyim,Defnamizede gecmis olsun.
ILKIM, o alkis calan elleri yerim ben kuzum yaa
ZADA,canim insallah alninin akiyla atlatirsin,o mikroparda senin adina bir guzel aniyorum

Kizlar sabahki konular tam benlikmis bende tam bir kokosgillerdenimdir,baya ara vemistim simdi yine haftada iki kuafore gidiyorum,fon masa ve e vazgecilmezim cesit cesit orguuuu,napim kendimi iyi hissetmem lazim dimi ama Parfume gelince suan coco matmazel kullaniyorum ama esim tam 8 tane parfum almis degisik,aslinda birkaci baskasina hediyeydi ama su yuksek lisans muhabettine hemsi benim oldu ceza ohh olsun

sekersizyesilcay yaz canim cevaplarim ama foruma pek giremiyorum bir sure hizli goz atislardan ibaret okuyabilecegim
Ozelden mail adresimi yazayim oraya yollarsin olur mu?

Mutluannem pespembe isil isil bir blog olmus ama ici de dolsun tassin Miranin yuzuyle daha bir guzel olsun!

Ne guzel faaliyete gecirmissiniz ben site satin aldim ama is yogunlugundan yazilarimi yukleyemiyorum ben de tez zamanda araniza katilirim umarim

Kizlar suslenmekten bahsetmissiniz ben 40im ciktigindan beri evde hep esofmanalti ve muhakkak bir yerinden dekolteli ust giyerim ve surekli frikik veririm hic sakinmam

Dogum sonrasi haftalarda annemlerin usursun sen lohusasin korkutmalari ve bir anda 12kilo vermenin yorgunluguyla evi n beslemesi gibi supruntu gobo ezmistim sonra birgun disari cikacakken aynaya bir baktim kas biyik sac sakal bosbol bir pijama kendimden utandim o gun bugundur de acilir sacilir topuzumu yapar kalemimi ceker oyle gezerim

Omeri uyutur uyutmaz gidiya da bi fis Kenzo sktimmi tamamdir bu isss

Bu arada bugun kurabiyecim bir dogum odasi suslemeye gitmis ve bebek dogduktan sonra yarim sa icinde vefat etmis
Guzelim oda hazirliklar hevesler Allahim kimseye yasatmasin evlatlarimizla sinamasin oyle etkilendim ki
Detaylari yazamayacak kadar kotu oluyorum Allah sabir versin aileye
Ve bunu okuyan herkesten rica ediyorum isim isim aklimiza gelenleri sayip bizleri evladimizla sinama diye dua edelim
Kulun kula duasi cok makbuldur

Yeri gelmisken sorayim sizde de boyle haberler duyunca korkma ve endiselenme durumu oluyor mu?
Ben haberlerde birsey goruyorum hemen dua ediyorum Rabbim evladimla sinama diye
Korkuyorum yavrumun gelecegi icin
Ne gelirse Allah.tan suphesiz
Huff cok mu paranoyakim????

Annezeynep, canim esim tayin icin tecihlerini yapti, mayista belli olcak,doguya gidecek olmamiza ragmen ilk tecih imrali,orasida dogu gorevi olarak kabul ediliyor ve aileler Bursada yasiyor,duyunca okadar sevindimki,cikma olasiligi cok dusuk ama bir olursa cokkkkk mutlu olacagim lutfen dua et benim icin yaniniza gelelim

kizlar ben bu aralar asiri yogunluktan hizlica goz atip genelde son sayfayi okuyup yaziyorum
O gun yasanan buyuk bir problem ya da cevabi aranan bir soru gozumden kacmis olabiliyor bunun icin toptan ozur dilerim
Bilhassa bana yazdiysaniz da gormediysem yine ozur dilerim
Telden girdigim icin devamli online gorunuyorum ama aslinda ahh canim popom bi yer goreydi de oturaydi diye ic geciriyorumdur o esnada :)

Aksam Omeri aldim eve geldik ve ben oturur oturmaz geri geri gelip ayagima uzandi
Neymis efendim hoplatacakmisim
Hic anne yorulmussundur diyen yok BUYUK DUSUNUR BEYKOZ demisti ya DONUMUZU CEKEMICEZ diye iste ben o haldeyim
Sipam beni gordugu an ustume atlayip butun aksami tepemde geciriyor
Lavaboya gidiyorum duvarlardan tutunarak gelip kapida bagiriyor
Benim evimde cok az hali vardi ama pasam surekli kayiyor malum acelesi var emeklerken de yururken de kosarcasina ilerledigi icin surekli pati cekiyor :)

Bi hareketi var ki icim ciz ediyor
Beraber oynarken benim biryere gidecegim oluyor mesela
Tam kalkiyorum o benden once emekleyerek kapiya gidiyor
Onu birakmamdan korkuyor yavrum

Ciddi misin!!! Ne zaman belli olacak sonuclar???
Ezanlar okunurken ya Rabbim sana dua ediyorum bu gurbetci esleri kolayca kavustur gonullerine gore ver ve Masal hanimi bize yakinlastir!
Cicek cicek buraya gelirseniz surekli gezeriz benim hizima bi sen yetisirsin bacim kendi arkadaslarim sanki 50yasinda hemencik yoruluverirler bense dogumdan 1gun once carrefourun 2katini bastan sonra gezmisimdir

Canim Mayis ayinda belli olacak ama cok populer bir oldugu icin cikma olasiligi dusuk ama olmaz olmaz insallah olur cok istiyorum,tabi hayirli ise.Bencede canim,Bursanin altini ustune ceviririz inan banada kimse ayak uyduramiyor o nedenle kizimla yanliz takiliyoruz,sehrin bir ucunda parka gidiyoruz hopppppp aklim esiyor diger uca ucuveriyoruz tabi bide bunu yuruyerek yapiyoruz,yoksa hergun pasta yiyerek nasil formda kalim

babycerencim on numara olmussun parana kıyıp aldırmıssın martı kaslarını hatta sacını ve vazgecemedigin kırmızı rujlu makyajınıda yaptırmıssın kesin cerene yaptırdın sen inanamam buna bak parfüm yazımı bile görmezden geldin sen varya sen kargocular kovalasın seni

ii akşamlar hanımlar
maşallah kaynatmışsınızda kaynatmışsınız daldan dala konmuşsunuz
azraece gecmiş olsun canım saçınızı başınızı yolmuşsunuz
zeynoyu sağlık ocagına götürdüm bu gün hem kontrolünü yaptırdık hemde erken kızamık aşısı yaptırdık salgın varmış
sizler yaptırdınız mı kızlar
zeyno 10 kg geldi benım evde tarttıgım gibi
boyumuzda 74 cm geldi ben evde daha fazla cıkartıyordum boyunu
hemşiremiz gelişiminin cok ii oldugunu söyle özellikle boyunun ama burda cok daha uzun boylu bebişler var benim kızım bana cokta uzun gelmiyor
özellikle anne sütünü vurguladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…