11 mayıs doğumlu bi oğlum var bende 88 aralık doğumlu 3 yıllık evli evhanımıyım yay burcuyum :)bu arad moonn88 hanım, bebekiniz kaç aylık? kaç çocuğunuz var? kendinizi biraz tanıtır mısınız?
Azraece,canim oyle cok istedimki yakin olalim bu gunlerin ustesinden berabe gelelim,icimde sana karsi inanilmaz bir sevgi var,hos bu duyguyu burdaki bircok arkadasim icin hissediyorum ama sen benim kader arkadasimsin
Gevende bana hitaben yazdigin iletiyi gece masali uyutmaya calisirken okudum, uykulu uykulu geti yatincada ruyamda seni gordum.Ayni apartmanda karsilikli dairelerde oturuyoruz ama sen ve senin baban bizde kaliyor,baban ikimizi karsisina oturtmus nasihatlarda bulunuyor,arada kapiyi acip senin evin kapisina bakiyoruz,kapinin esigine cesit cesit yemek birakmis birileri,alip bize getiriyoruzsenin komsun birakti heralde
Inan o guzeller guzeli yuzunu gormek ruya bile olsa cok iyi geldi,bemmbeyaz nurluydun isildiyordun resmen ama bizim cadilar ortada yoktu
Bu arada su siralar kafam karisik su yasadigin korkunc olay icin gecmis olsun diyemedim allahim korumus canim umarim birdaha yasamazsin,optum seni ve ecosu
Eki Görüntüle 648671 kızlar şimdi bu ne diceksiniz:)) sakarlıkmı dersiniz, salaklıkmı yoksa şansızlıkmı bilemedimtek kişilik yorganımı balkondan silkelerken nasıl becerdiysem kenarındaki düğmeye saçım dolan bende bütün gücümle çek ( bir an kafama birşey yemiş gibi oldum ama uçucam 4. kattan. gözümü açtımki kara bişeyler uçuşuyor. saçlarım ( canım acıyor anıra anıra ağlamak istiyorum derin derin nefes aldım. kurtarabildiklerim resimdekiler oldu saçlarımdan. dedim aha kel kaldım. aynaya gittim pek bişey belli olmuyor ama moral sıfır. herşeyde vardır bir hayır giden saç olsun artık napayım saç takıntılı eşimi aradım anlattım başka zaman olsa işte çok dikkatsizsin filan derdi baktı üzgünüm atma onları ektiririz ileride dedi güldük:)) bu arada eceden resim eklicem birazdan:))
Hasta hasta yatıyorum evde kuzum yaa... Bronşit ve faranjit olmuşum. 2 gun rapor yazdı aile hekimim sagolsun. Defne de hala nezle. Öksürük burun akıntısı devam ediyo. Neyse ki bugun biraz daha iyi. Özelden işyeri adresimi yollarım sana. Malum evde olmicam. Bu arada doğumgunlerini beklemiyoruz öyle mi???
Ben de chanel chance kullanıyorum ve dior addict 2
Mmmmmm harikaaa :)
Yazamasam da arada bakııorum halim yok pek.
Merhaba şekerler
Ne var ne yok bakalım?
Beste hanım gündüz neredeyse hiç yatmıyo ve sürekli beni kaldırın gezicem diyo.
Annem yanımda ona rağmen çok yoruluyorum. Yürümeye başlayınca daha zor diyolar ama ben yine de yürüsün istiyorum.
Bu arada kızım alkış yapmayı öğrenmiş teyzelerimüzik çalınca olduğu yerde ileri geri gidip alkış yapıyo o kadar tatlı ki o minik ellerini yiyesim geliyo
1 saattir ortada yokum beni merak eden bile olmamış
başıma neler geldi biliyomusunuz..dilim yandı
cerene sürpriz puding yapayım dedim..yaptım tencereyi kaselere döktüm..
en son tencereyi sıyırdım tam bir damla damlıycaktı dedim havada yakalıyım..
dilim tencereye yapıştı
ilk aklıma gelen ne oldu biliyomusunuz 112 acili aramak
hayatım bir film şeridi gibi gözlerimin önünden geçti
öldüm öldüm dirildim
buz yapıştıırdım dilime..
şimdi daha iyiyim..
eşim hep derdi senin dilin uzun diye:))
haklıymış adam
canım cok gecmiş olsun benimde bogazım dün geceden basladı sanki kurumus gibi yutkunsam acıyor öksürügüm var ama vücudum dinç hatmi çiçegi içtim sütle bugun daha iyiyim cok etkiliymiş kuru öksürüge falan kullan belki iyi gelir hayatım tekrar gecmiş olsunnn :2:
kızlar parfüm almak isteyenlerdenim ama söyle cekici kalıcı agır bir koku istiyorum koklayan adını sorsun istiyorum cokmu sey istiyorum varsa söyleyin yazcam kagıda 200falan verememde DP acık parfümden alcam 18tl
kızlar eşimin kokusmus pcsi calısıyor gitmişti klavyesi actı bakıyım diye tıkır tıkır yazıyor hain pc elimden kurtulmak için calısmıyorum ayaklarına yatmıs görür o üstünde kahvaltı yapıyımda görsün anyayı konyayı
Hımmm kibarca red edıldım yanı peki denemeyım ozaman kimseyle arkadas olmayı boylesı de guzel merak etmiş sıstemi öğrenmeye ve kabul gormeye calışıyodum sadece...
canım yanlıs anlama yakında yag bal oluruz biz ama zamana ihtiyacımız var yoksa inan yeni gelenler oldukca bizi takip ettiginiz için cok mutlu oluyoruz köşeminderim arkadasım oyuzden öyle dedi
1 saattir ortada yokum beni merak eden bile olmamış
başıma neler geldi biliyomusunuz..dilim yandı
cerene sürpriz puding yapayım dedim..yaptım tencereyi kaselere döktüm..
en son tencereyi sıyırdım tam bir damla damlıycaktı dedim havada yakalıyım..
dilim tencereye yapıştı
ilk aklıma gelen ne oldu biliyomusunuz 112 acili aramak
hayatım bir film şeridi gibi gözlerimin önünden geçti
öldüm öldüm dirildim
buz yapıştıırdım dilime..
şimdi daha iyiyim..
eşim hep derdi senin dilin uzun diye:))
haklıymış adam
Hasta hasta yatıyorum evde kuzum yaa... Bronşit ve faranjit olmuşum. 2 gun rapor yazdı aile hekimim sagolsun. Defne de hala nezle. Öksürük burun akıntısı devam ediyo. Neyse ki bugun biraz daha iyi. Özelden işyeri adresimi yollarım sana. Malum evde olmicam. Bu arada doğumgunlerini beklemiyoruz öyle mi???
Ben de chanel chance kullanıyorum ve dior addict 2
Mmmmmm harikaaa :)
Yazamasam da arada bakııorum halim yok pek.
çocukluğumdan gelen bir alışkanlık johnson's baby cologne ocean dır bayılırım kokusuna bütün vücuduma sürerim günlük hayatta.
özel günlerde davidoff cool water kullanırım. onuda lise yıllarında ykmye gider parfümleri sıkınırdık 3 gün hava ata ata gezerdik :))orada keşfetmiştim ilk maaşımı alınca ilk işim gidip onu almak oldu.
ama ben kendimden çok eşimin kokusuna bayılırım sürünce resmen bir tuhaf olurum yine pis pis sırıtıyon der bana:))Issey Miyake Pour Homme parfümün adı bak yine aklıma geldi
annezeynep senin yazdıklarını okuyunca kendimden utandım
giyindim,süslendim aylar sonra eşim ilk
defa böyle gördü beni:)
işte budur ya helal olsun hejar devamıda gelir inşallah. yalnız fazla gaza gelip kaza yapmayın:))
nagişcim 1hafta gecti niye test yapmadınnn sen bakıyım
azraececim artık kaza yapan yok bu canavarlarımız gözümüzü korkuttu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?