2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

bu arad moonn88 hanım, bebekiniz kaç aylık? kaç çocuğunuz var? kendinizi biraz tanıtır mısınız?
11 mayıs doğumlu bi oğlum var bende 88 aralık doğumlu 3 yıllık evli evhanımıyım yay burcuyum :)

bu bölümü benim gibi ortadan takib edenler için çok büyük sıkıntı var herkes herkesi tanıyor gibi ben bi alakasız kaldım 1 gün girmedim ve yaklaşık 4 sayfadan sonrasını okuyamadım konular yazılar çok hızlı ilerliyor takib etmek zor birisi birşey sormuş ama sorunun cevabını 6 sayfa sonra alabiliiyor yahu facebookta bi grup açalım online toplu yazışma imkanı da olur birbirimizin desteğine ihtiyacımız var ne dersiniz acaba ??? beğeniye göre grubu kurabilirim ??

çiçeğim şu yazdığın duyguları var ya kan bağım olupta hissetmediğim o kadar çok insan varki. ama uzakta hiç tanımadığım seni ve Masalı o kişilerden çok daha fazla değer verip seviyorum . bir anne bir eş olarak aynı zorlu yollardan geçerken birbirimizin varlığından destek alıyoruz. kader arkadaşım inşallah gün gelecek bu hasretlikler bitecek ya bir masada eşlerimiz ve yavrularımızla bugünleri buruk birer gülümsemeyle anıp geçer önümüzdeki güzel günlere bakarız.

rüyanda hayırlara vesile olsun çok güzelmiş.

eşin içinde biliyorsundur ki asker kişiler genelde biraz despot olurlar. eşim başlarda öyle idi ama zamanla bu konuda hayli yol katetsede arada hala çatışabiliyoruz. belki eşin yanında olsaydı karşılıklı konuşup halledebilirdin ama mesafede olunca işler karışıyor. dönünce bunun acısını çıkarırsın artık ondan:))

Gecmis olsun cnm, gorunmez kaza buna deniyor galiba allahtan beterini yasamadim,baksana 4. kattan falan bahsediyorsun..odenmis sadakan varmis allahtan cok daha buyuk zarar almamissin..

canım cok gecmiş olsun benimde bogazım dün geceden basladı sanki kurumus gibi yutkunsam acıyor öksürügüm var ama vücudum dinç hatmi çiçegi içtim sütle bugun daha iyiyim cok etkiliymiş kuru öksürüge falan kullan belki iyi gelir hayatım tekrar gecmiş olsunnn :2:

kızlar parfüm almak isteyenlerdenim ama söyle cekici kalıcı agır bir koku istiyorum koklayan adını sorsun istiyorum cokmu sey istiyorum varsa söyleyin yazcam kagıda 200falan verememde DP acık parfümden alcam 18tl

kızlar eşimin kokusmus pcsi calısıyor gitmişti klavyesi actı bakıyım diye tıkır tıkır yazıyor hain pc elimden kurtulmak için calısmıyorum ayaklarına yatmıs görür o üstünde kahvaltı yapıyımda görsün anyayı konyayı

Masallah Bestemize, yakinda gobeciklerde atar bu bidiklar..bizim yerimizede yeee yee ooo yeee yap o elciklerini annesi.

Allah iyiligini versin, yine patlarmissin olayi :)) guluyorum kizma oyle guzel anlatmissinki oldum gulmekten ama diline uzuldum cnm.iyiki eline birsey olmamis yoksa ne yapardik sensiz dimi..gecmis olsun

beykozum ya bende bir ara kullanıyordum açık parfüm numarasını kaybettim bir daha aynısını bulamıyorum:))

kızım senin eline diline düşmesin kimse:)) pc yapmış bir hata büyüklük sende kalsın affet onu:))

ay aglıycam ya kız delüüü süprizi gördünmü şimsekler cakmıs gözlerinde seni o halde görsem gülmekten yatardım yere keske görseydim bak neler kacırdım resmini cekseydin keske dilin yapısıkkkk

Gecmis olsun cnm, faranzit benimde bir donemler cok sikintimdi..ogretmenlik yillarimda cok bogaz patlattigim icin sik sik oluyordum cok sukur simdi yirttim o hastaliktan ama simdide baska sikintilar gostermeye basladi..saglik olsun ve tabikide sifasi olan bir dert olsun..rabbim beterlerinden korusun ins

Parfum tercihlerinde cok guzelmis,

Miyake nin bayan kokularini dene mutlaka ve sonra konusalim olurmu..esinin sendeki etkisi yaninda emin ol senin etkin onunkinden bin kat daha fazla olucaktir...oyledir ama yinede cok cok cok fazla bununki

annezeynep senin yazdıklarını okuyunca kendimden utandım
giyindim,süslendim aylar sonra eşim ilk
defa böyle gördü beni:)

Artık size yetişemiyorum
Bir zamanlar günlük okuyup yorum yapan biri olarak kendimden utanıyorum

Benim oğluş hiç yerinde durmuyor artık.Şimdi eşyalara tutanarak ayaklara kalkmayı öğrenmiş,her anımız atraksiyonlu geçiyor anlayacağınız.Onu uyutmadan hiç bir işimi de yapamıyorum.Gün boyu parmağımı yakalayıp ayağa kaldırıyor yürüt beni diye.Akşam koltukta otururken ayaklarımın altı sızlıyor valla

Bi bakayim dedim ne var ne yok diye.
Ogleden sonra taki aksama kadar moralim bozuk gecti eve geldim yaren nura sarilip sarilip hickira hickira agladim.
Annemden hic iyi haberler gelmedi bugun.kafasında n alınan kulturde bulasici bir mikro organizma gorulmus. Yanindaki hastayi guya taburcu etmisler.Odayi dezenfekte etmisler. Kimse anneme dokunmayack ve annem de kimseye.disari cikmak Yasak.karantinada yani.kizim esim kvmin dedikleriyle biraz daha rahatladim.insallah en kisa zamanda duzelsin vallahi bi sadaka vericem.yarin mikro organizmanin tiru hakkinda bilgi verecekler lutfedip.Allah kimseyi sevdikleeriyle sinamasin.endiselerim yersiz cikar ins.dualarinizi eksik etmeyin.bugun cok uzuldm cok...

İşte sorular:
- anne olmadan önceki "sen" ile anne olduktan sonraki "sen"i anlatır mısın? Hayatında ne gibi değişiklikler oldu?
- bebeğine ayak uyduran annelerden misin yoksa tam tersi mi? Belki de her ikisi de?
- " ilk 6ay sadece anne sütü" durumuna ne kadar bağlı kaldın/kalabildin? Hala devam ediyor mu?
- ek gıdaya geçişte zorluk yaşadınız mı? Nasıl bir beslenme düzeniniz var?
- uyku düzeniniz nasıl? Bir rutin uyguluyor musun? Ne zaman başladın?
- çalışıyor musun veya çalışmayı düşünüyor musun?
- bebeğinle kim ilgileniyor/ ilgilenecek?
- bir gününüz nasıl geçiyor, ne tür aktiviteler yapıyorsunuz? Şu ana kadar yapabildiği şeyler neler? (Emekleme, ayakta durma, sıralama, konuşma vb)
- birlikte kitap okuyor musunuz? Tavsiye edebileceğin kitaplar neler?
- tv ile arası nasıl? Bununla ilgili düşüncelerini öğrenebilir miyim?
- çocuk dr undan memnun musun? Çelişki yaşadığın durumlar oluyor mu?

Cevapları özelden mesaj olarak ya da sekersizyesilcay@gmail.com adresine gönderirseniz mutlu olurum. Bir de bebişinizin adını ve doğum tarihini yazın lütfennn :) muckss

Buraya çok sık uğrayamayanlar özelden mail adresi atsın. Oraya göndereyim.

Doktorumuzla yapacagım söyleşi için de sorularınızı bekliyorum. :) umarım guzel bi proje olacak :)

Ay hanımlar nolmuş size böyle babyceren ve azraece çok geçmiş olsun. Ay biriniz saçınızı başınızı yolmuşsunuz biriniz dilinizi yakmışsınız. Allah iyiliğinizi versin inşallah. Yolunmuş saçların fotosunun yanında yanmış dilin fotosunu da merak ettim doğrusu. :)) Çok geçmiş olsun aslında ev kazaları çok tehlikeli dikkatli olmak gerek. Özellikle bebişler varken. Aman kendinize dikkat edin kızlar.

dilim şuan daha iyi ama rahat konuşamıyorum pelte pelte oldum:))
yarında misafirligide gidecektim dedikodu yapacaktım..offf
allah bugünden cezamı verdi benim:)
azraece sanada geçmiş olsun canım..bu başımıza gelenler kesinlikle nazardan..
ikimizde fıstık gibiyiz:))nazar degiyo bize:))

nagihan annen için çok üzgünüm canım..inşallah bir yanlışlık vardır bu işte..
güzel haberlerle gel canım..duamız sizinle ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…