2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Gecmis olsun cnm, eger kuzun antibiotikle iyiye gidiyorsa bence devam et, malum cigerlerdeki dolulugun ancak ilacla atilabilecegini dusunuyorum ..birde yalnizim demissin yaa, gerci benim esimde yanimda fakat cocuk hasta olsa surekli ben ilgilenir ve ben gotururum doktora bu yuzden cnm lutfen uzme kendini ins zamanla hersey yoluna girer ve esinde en kisa zamanda sizlere doner..
Emin ol sen bir anne olarak elinden geleni yapiyorsun sende sorun yok sadece doktorlarin farkli yorumlari arasinda kalmissin ki bu da senin sucun olmaz

eşim bana parfümü almadıalmam demedi ama
kardeşini aradı sende varmı dedi..
''evet abi var yarın hemen doldururum'' dedi:))
çakmasıyla idare edecez artık
üstüne gitmiyim zaten kredi ödüyo her ay 1000 lira:18:
çocuklar büyüsede bende işe başlasam artık:44:

ben bu gün aranızdan erken ayrılıyorum şekerlerim midem çok ağrıyo
akşam yemeği eşim yaptı..aşkım sana tavuk bacağı yaptım diye geldi yanıma(baget oluyo tavuk bacağı):))
baharatını fazla kaçırmış geçmedi midemin ağrısı..halbuki fazlasının bana yasak olduğunu biliyodu
şimdi yatağa gidip ağrılarımdan dolayı sağa sola dönüp durucam oda uyuyamıycak yaşasın kötülükk

hepinize önce böyle sarılıyorum
sonra hepinizi diye öpüyorumm
sonrada yatağıma doğru süpürgemle uçuyorum
iyi gecelerrr

Bende bizim Zada nerde diyorum meger isin basindan askinmis cnm yaa, ins alninin aki ile bu denetimden basarili bir sekilde gecersin..dualarimiz seninle cnm

Nagis cnm, Oya teyzemisin durumunu simdi pinarin yazdigi alintida gordum cok uzuldum tatlim ins gecer ve annen eskisinden daha iyi bir sekilde eve doner.. cok gecmis olsun, rabbim bol sifa versin ..amin
Birde beni sormussun sagol cnm, benim sonuclarda scan normal cikti, yalniz bakteri ciktigi icin ilac almaya basladim, ins oda gecicek..sagol canim arkadasim o kadar sikintinin icinde bizleri halan dusunuyor olman inan beni cok etkiliyor..birde su kilo olayinada sakin takma kafani eminimki belli bir zaman sonra yeniden vermeye basliyacaksin,yalniz su son zamanlar gercekten senin icin zor bu yuzden olabilir

Eki Görüntüle 649194
iyi uykular arkadaşlar..pek keyfim yok dilim acıyo:))
rüyanızda beni görün:)

Canlarim benim demek dayanamadiniz benim vahsi cazibeme ve kactiniz:)) olsun sizin guzel canlariniz sagolsun iyi geceler tatli ruyalar sekerler..tatlisesim ins midem hemen gecer ve babyCeren umarim seninde dilin iyilesir. :13: Bu arada ogluma cak yapmayi ogretiryorum olucak yakinda bakalim cok yakinda :))hadi bakalim cak:13:

ilk günaydın benden olsunbu sabah
günaydın olsun arkadaşlarıma ve kuzularıma
nagihancım annen için çok üzüldümm inş iyi olucak teyzemz
azraece ve babyceren sizede geçmiş olsun:)
canera kuzun bir an önce iyileşir umarım

kızlar Aras eymen rekorunu kırıp bugün saat 7 de uyandı:)
rekor dediysem erken kalkma rekoru,şimdi ayağımda sallıyorum
umarıım uyurda bende uykuma devam ederim

ilk defa bu kadar erken yazıyorum buraya

herkese güzel sağlıklı huzurlu günler diliyorumm... kızlar kuzum kaç gecedir ilk defa bu gece kusmadan uyudu çok şükür uykusuda iyiydiiii umarım bugün bize kaç gündür mahrum ettiği gülücüklerini ve alkışlarını gösteririr onlar benim bu dünyadaki gülen yüzüm onlar hastaysa ben en dipte oluyorum her anne gibiii

nagihan inşallah annen bian evvel iyileşir evinize döner ertelediğin diş buğdayı yaparsınız beraber alınan tüm önlemlerannen için daha iyi rabbim bizi iyilerle karşılaştırsın özelliklede hastanede iyi drlarla

bunu size herkes söylüyordur ama kızlar birinci çocukla ikinci çocuk arasına fazla yaş farkı koymayın 3 yaş en ideali yaşadım gördüm şimdi siz 2 yaşında çok rahatlayacaksınız ve erteleyeceksiniz yeni rahata erdim diye ama yapmayınnn..yani çocuk yapınnn:)

Gunaydınnnn.

Birikince hatırlamakta zorlanıyorum.

Nagihan canım çok çok gecmiiş olsun.

Babyceren, çok konuşuyosun diye bu bi işaret olmasın?!... Şaka şaka:) çok gecmiş olsun tatlım yaa

Cenera size de gecmiş olsun. Defne de antibiyotik kullandı. Mecbur kaldıkça kullanıyoruz ve hiç düşünmüyorum vermesem mi diye çünkü bunun sorumluluğunu alamam... Oğluşun bugun çok daha iyi olur inşallah cunku gercekten onların bakışı bile değişiyo hastayken ve insanın içi gidiyo. Yavrularımız hasta olmasın hiç

Geçmiş olsun canım. Rabbim şifa versin en kısa zamanda..

Orhan Cemal de bugün bir rekora imza atarak taaaa 6:30'a kadar uyudu :) normalde 5'te ayaktaydık, şükrettim bugünüme de :)

çok geçmiş olsun Nagihan Hanım, acil şifalar diliyoruz Oya teyzeye. umarım endişeleriniz boşa çıkar da, çarçabuk iyileşir anneniz. tekrar geçmiş olsun diyorum

zaten benim oyalanacak vaktim kalmadı, bir ayağım çukurda sayılır yaş olarak. eşim 43 yaşında baba olunca, bir telaş aldı adamcağızı. bana sürekli "5 yılda 3 çocuk... yetişir mi acaba?" diyor. sanki siparişler yapılan bişey de :)

ama yine de 2. çocuğu düşünüyorum. doktoram biter bitmez doğursam ne güzel olur

babyceren hanım geçmiş olsun
dün akşama kadar kv gibi hepimize sırayla laf yetiştirdiniz, ondandır :)
geçmiş olsun diyorum ve ellerinizden öpüyorum

Canım balım çoook teşekkür ederim hem buraya hem bloguma olan güzel yorumun için
Eşini tahriş etme yöntemlerinde ne güzel makbule geçmiş bak Hejarım bile nasiplenmişAllah aşkınızı sevginizi daim etsin
oynaklıklarının devamını dilerim cicim
Beykozcum blogumu deger verip okuduğun ve yorumda bulunduğun içi çok teşekkür ederim çok mutlu oldum
Kahvaltını yaptın mı canımzavallı pc nin senden çekeceği var
Canım size nazr değdi resmen yaUmarım Oya teyze bu süreci çabucak atlatır,,sen güzel annene Yaren Nur da annanesine sımsıkı sarılırsınız biran önce

Geçmiş olsun canım,,kızımda zorda kalınca kullandı antibiyotik,dr.hırıltının akceiğerlere inmesini başka türlü engelleyemeyiz demişti,geçsin gitsin hastalıklar uzak dursun bebişlerimizden.Acil şifalar dilerim

Herkese güzel günler arkadaşlar Aklıma Elif düştü,,acaba doğurdu mu?

Canım bende en az iki çocuk düşünüyorum.. Ve 3 yaş farkın ideal olduğunu düşünüyorum.. Bakalım kısmet.. dün bir arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim.. o da 2011 mayıs annesi.. İlk bebeği erkekti...şimdi kız geliyormuş.. Onu duyduktan sonra daha bi heveslendim.. ama birazcık daha zamanı var :)

Canım çok geçmiş olsun.. inşallah önemli bişey yoktur ve bugün güzel haberler alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…