canım benim oğlumda baya hasta kusmasına fitil verdi dr kaşığı kesinlikle ağzına sokmuyor bende tarhanayı falan bardağa koyup az az içiriyorum belki fikir olur yoğurdu hafif sulandırıyorum çok zor bi 4 gün geçirdim allah vermesin kimseye eşimde yoktu perişan olduk resmen ilk gittiğim dr çocukta sürekli ateş kusma ve öksürük var ... sırtını falan dinledi akciğerlerinde iltihap var dediii ama adece ventolinverdi... antibiyotikle geçemz dediii
çok kötü oldum aldım bakşa dr götürdüm oda birsürü kanidrar falan istedi yavrumu 5 kez deldiler iğneyi döndürdüler kolunda kan alamadılar ben agladım o artık ağlamaktan bıktı inledi... ben kötü bi anneimki çekip almadım ellerinden en son kalsın dedim şimdi alırla bari agladıgına değsin diye bekledim ne bileyim hala içim sıkıyoooo
ama akciğer filminde bişey çıkmadı dr kan olmadıgı için enfeksiyondur deyip antibiyotik yazdı 3 dozu oladık çok şükür iyiye gidiyor ateş falan yok
kızlar sizce hangi dr haklı ya da doğru ben 3 günlük ateşin sonunda dr gittimmmm acaba ilk dr zaten ateşi çekmiş ilaç vermeyeyimmi dediiii ama çok hırlıyodu yavrummmm yanlış bişey yaptımmıı tek olmak çok zor eşim yanımda olsaydı en azından ....
arkadaslarım merhabalar....
kızlar yaaa cuma gunu buyuk bir denetim var ISO9001-2008 kalite denetimi..ne yazıkkı ben şirketin aynı zmnda kalite temsilcisiyim..yapıştı kaldı üstüme bu görev sanki projeler yetmiyormuş gibi...birde gecen sene yoktum yani hiç birşeyin kaydı tutulmadığı gibi benim dosyalarımıda işten ayrılan iki gerizekalı çalmış...allah cezalarını versin..geriye dönük hiç bir kaydımız yok...
benm ıcın dua edınde cuma su denetımı alnımın akıyla gecım kızlar..
sizleri takip edemiyorum yoğunluktan ara sıra gırıp 1-2 sayfa okyup cıkıyorum...hepinize kocaman mucx
ben bu gün aranızdan erken ayrılıyorum şekerlerim midem çok ağrıyo
akşam yemeği eşim yaptı..aşkım sana tavuk bacağı yaptım diye geldi yanıma(baget oluyo tavuk bacağı):))
baharatını fazla kaçırmış geçmedi midemin ağrısı..halbuki fazlasının bana yasak olduğunu biliyodu
şimdi yatağa gidip ağrılarımdan dolayı sağa sola dönüp durucam oda uyuyamıycak yaşasın kötülükk
hepinize önce böylesarılıyorum
sonra hepinizidiye öpüyorumm
sonrada yatağıma doğrusüpürgemle uçuyorum
iyi gecelerrr
Bi bakayim dedim ne var ne yok diye.
Ogleden sonra taki aksama kadar moralim bozuk gecti eve geldim yaren nura sarilip sarilip hickira hickira agladim.
Annemden hic iyi haberler gelmedi bugun.kafasında n alınan kulturde bulasici bir mikro organizma gorulmus. Yanindaki hastayi guya taburcu etmisler.Odayi dezenfekte etmisler. Kimse anneme dokunmayack ve annem de kimseye.disari cikmak Yasak.karantinada yani.kizim esim kvmin dedikleriyle biraz daha rahatladim.insallah en kisa zamanda duzelsin vallahi bi sadaka vericem.yarin mikro organizmanin tiru hakkinda bilgi verecekler lutfedip.Allah kimseyi sevdikleeriyle sinamasin.endiselerim yersiz cikar ins.dualarinizi eksik etmeyin.bugun cok uzuldm cok...
ilk günaydın benden olsunbu sabah
günaydın olsun arkadaşlarıma ve kuzularıma
nagihancım annen için çok üzüldümm inş iyi olucak teyzemz
azraece ve babyceren sizede geçmiş olsun:)
canera kuzun bir an önce iyileşir umarım
kızlar Aras eymen rekorunu kırıp bugün saat 7 de uyandı:)
rekor dediysem erken kalkma rekoru,şimdi ayağımda sallıyorum
umarıım uyurda bende uykuma devam ederim
çok geçmiş olsun Nagihan Hanım, acil şifalar diliyoruz Oya teyzeye. umarım endişeleriniz boşa çıkar da, çarçabuk iyileşir anneniz. tekrar geçmiş olsun diyorumBi bakayim dedim ne var ne yok diye.
Ogleden sonra taki aksama kadar moralim bozuk gecti eve geldim yaren nura sarilip sarilip hickira hickira agladim.
Annemden hic iyi haberler gelmedi bugun.kafasında n alınan kulturde bulasici bir mikro organizma gorulmus. Yanindaki hastayi guya taburcu etmisler.Odayi dezenfekte etmisler. Kimse anneme dokunmayack ve annem de kimseye.disari cikmak Yasak.karantinada yani.kizim esim kvmin dedikleriyle biraz daha rahatladim.insallah en kisa zamanda duzelsin vallahi bi sadaka vericem.yarin mikro organizmanin tiru hakkinda bilgi verecekler lutfedip.Allah kimseyi sevdikleeriyle sinamasin.endiselerim yersiz cikar ins.dualarinizi eksik etmeyin.bugun cok uzuldm cok...
bunu size herkes söylüyordur ama kızlar birinci çocukla ikinci çocuk arasına fazla yaş farkı koymayın 3 yaş en ideali yaşadım gördüm şimdi siz 2 yaşında çok rahatlayacaksınız ve erteleyeceksiniz yeni rahata erdim diye ama yapmayınnn..yani çocuk yapınnn:)
Canım balım çoook teşekkür ederim hem buraya hem bloguma olan güzel yorumun için
Mutluannem pespembe isil isil bir blog olmus ama ici de dolsun tassin Miranin yuzuyle daha bir guzel olsun!
Ne guzel faaliyete gecirmissiniz ben site satin aldim ama is yogunlugundan yazilarimi yukleyemiyorum ben de tez zamanda araniza katilirim umarim
Kizlar suslenmekten bahsetmissiniz ben 40im ciktigindan beri evde hep esofmanalti ve muhakkak bir yerinden dekolteli ust giyerim ve surekli frikik veririm hic sakinmam
Dogum sonrasi haftalarda annemlerin usursun sen lohusasin korkutmalari ve bir anda 12kilo vermenin yorgunluguyla evi n beslemesi gibi supruntu gobo ezmistim sonra birgun disari cikacakken aynaya bir baktim kas biyik sac sakal bosbol bir pijama kendimden utandim o gun bugundur de acilir sacilir topuzumu yapar kalemimi ceker oyle gezerim
Omeri uyutur uyutmaz gidiya da bi fis Kenzo sktimmi tamamdir bu isss
Yeri gelmisken sorayim sizde de boyle haberler duyunca korkma ve endiselenme durumu oluyor mu?
Ben haberlerde birsey goruyorum hemen dua ediyorum Rabbim evladimla sinama diye
Korkuyorum yavrumun gelecegi icin
Ne gelirse Allah.tan suphesiz
Huff cok mu paranoyakim????
Beykozcum blogumu deger verip okuduğun ve yorumda bulunduğun içi çok teşekkür ederim çok mutlu oldumkızlar eşimin kokusmus pcsi calısıyor gitmişti klavyesi actı bakıyım diye tıkır tıkır yazıyor hain pc elimden kurtulmak için calısmıyorum ayaklarına yatmıs görür o üstünde kahvaltı yapıyımda görsün anyayı konyayı
Canım size nazr değdi resmen yaBi bakayim dedim ne var ne yok diye.
Geçmiş olsun canım,,kızımda zorda kalınca kullandı antibiyotik,dr.hırıltının akceiğerlere inmesini başka türlü engelleyemeyiz demişti,geçsin gitsin hastalıklar uzak dursun bebişlerimizden.Acil şifalar dilerimcanım benim oğlumda baya hasta kusmasına fitil verdi dr kaşığı kesinlikle ağzına sokmuyor bende tarhanayı falan bardağa koyup az az içiriyorum belki fikir olur yoğurdu hafif sulandırıyorum çok zor bi 4 gün geçirdim allah vermesin kimseye eşimde yoktu perişan olduk resmen ilk gittiğim dr çocukta sürekli ateş kusma ve öksürük var ... sırtını falan dinledi akciğerlerinde iltihap var dediii ama adece ventolinverdi... antibiyotikle geçemz dediii
çok kötü oldum aldım bakşa dr götürdüm oda birsürü kanidrar falan istedi yavrumu 5 kez deldiler iğneyi döndürdüler kolunda kan alamadılar ben agladım o artık ağlamaktan bıktı inledi... ben kötü bi anneimki çekip almadım ellerinden en son kalsın dedim şimdi alırla bari agladıgına değsin diye bekledim ne bileyim hala içim sıkıyoooo
ama akciğer filminde bişey çıkmadı dr kan olmadıgı için enfeksiyondur deyip antibiyotik yazdı 3 dozu oladık çok şükür iyiye gidiyor ateş falan yok
kızlar sizce hangi dr haklı ya da doğru ben 3 günlük ateşin sonunda dr gittimmmm acaba ilk dr zaten ateşi çekmiş ilaç vermeyeyimmi dediiii ama çok hırlıyodu yavrummmm yanlış bişey yaptımmıı tek olmak çok zor eşim yanımda olsaydı en azından ....
bunu size herkes söylüyordur ama kızlar birinci çocukla ikinci çocuk arasına fazla yaş farkı koymayın 3 yaş en ideali yaşadım gördüm şimdi siz 2 yaşında çok rahatlayacaksınız ve erteleyeceksiniz yeni rahata erdim diye ama yapmayınnn..yani çocuk yapınnn:)
Bi bakayim dedim ne var ne yok diye.
Bu gerçekten doğru eşim bana aynen böyle demişti:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?