2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

duydukki tarık buğra kaşık görünce kusuyormuş. ece ile ona özel bir çekim yaptık. tatlıcadım resmi gösterdikten sonra inşallah tarık buğracımın hiçbir şeyi kalmaz:))

Çok şükür sabah vizite gelen doktorlardan gerçek bilgiyi aldık.

gerizekalı sorumlu hemsire durumu abartmış ve hakkında suç duyurusunda bulunacaz.çok abartmış çünkü çook tehlikeli bir boyut değilmiş. 1 günde de,1 hafta da, yada 1 ayda da geçebilir misiniz. yarasına dokunmak hariç dokunabilir, öpüşebilir ve sarılabilirmişiz.

bu akşam refakatçisi ben olacağım ve gidince sımsıkı sarılacağım canım anneme...

destekleriniz için çok sağolun.hepinizi çok seviyorum ve öpüyorum...

müşterim var:/

cenera,şekersizyeşilçay,babyceren,tatlıcadı çok geçmiş olsun inş. siz yada kuzucuklarını inş. iyi olursunuz.

iyi çok şükür canım rahatlamışsınız hemşirelerde kendine görev bilinci oluşturuyor heralde bilgi verme hakları bile yok sanıyorum ama insanı endişeye sürüklüyorlar yok yere, inş çabucak iyileşir geçer gider hastalıklar canım, ama sende çok dikkatli ol yinede canım benim birde minicik kuzun var kendine dikkat et iyi bak ki minnoşunda iyi olsun canımmm

Beğendim seni gördün mü cnm

çok tatlısın planner ya...

sanırım acıktım da

evet cnm fazla görev bilinci oluşturmuş yüreğimize iniyordu. o değil madem öyle bizler daha pazar günü temasta bulunduk.sarıldık öpüştük falan.sonra eve geldik çocuklarımızla hasır neşir olduk vsss..çok saçma oldu bu söyledikleri.Allah korusun ya.

inş. herşey çok güzel olur.babacım ve 2 hayta erkek kardeşim evdeler.babamı çağırıyorum ama gelmiyor.

onada üzülüyorum yalnız kaldı diye...

beyse gececek bu günler de.daha öncekiler gibi....

saygı ,sevgi ve minnetlerimle...

İyi ki doğdummmm...İyi ki oğluşumu doğurdummm.

Evet bugün benim doğum günümmm...

Geçen sene bu zamanlar 32 haftalık hamileydim...Zaman ne çabuk geçiyor.

Rabbim hepimize de sağlıklı mutlu ve huzurlu uzun ömür nasip eylesin...Yavrularımızı hayırlı evlat eylesin.
Yuvalarımızdan mutluluk,huzur ve bereket eksik olmasın.

Hepinizide çok seviyorum

Saol canım. Ben veriyorum propolis de bal da 6. aydan beri veriyorum. Hem de sabah kahvaltısında mutlaka bal,ceviz, kaymak yediriyorum. Her yerde 1 yaşından önce vermeyin diyor ama ben verdim. Tabii önce çok az verip denedim bir alerjisi falan olur mu diye. baktım birşey olmadı artıra arttıra verdim her gün. İçinde ne olduğunu bilmediğimiz -gerçi ben çok iyi biliyorum mesleğim gereği içlerinde ne olduğunu da- mamaları(ben hiç hazır mama vermesem de), bir sürü kimyasal içeren ilaçları veriyoruz da Allahın yarattığı binbir faydası olan hiçbir zararı olmayan balı mı vermeyeceğim? Ben verdim. Kur'an'da bile geçiyor bal. Allah yaratmış bizim için,ben de yedirdim oğluma.Hiçbir şey de olmadı. Boğazı hırıltılı ama öksürüğü yok çok şükür. Zaten normalde de ben her gün ıhlamur falan veriyorum ona. Hem rahatlatıyor hem de faydalı.

Doğum günün kutlu olsun canım, sağlıklı, huzurlu, mutlu, sevdiklerinle bebişin ve ileride olacak bebişlerinle harika bi aile olarak daha nice nice yıllar dilerim.....biz de seni çoookkk seviyoruz

duydukki tarık buğra kaşık görünce kusuyormuş. ece ile ona özel bir çekim yaptık. tatlıcadım resmi gösterdikten sonra inşallah tarık buğracımın hiçbir şeyi kalmaz:))

kuzum uyanır uyanmaz eline boş bi kaşık veriyorum:))
çok fena gaza geldim ecenin resmini görünce kaşığı boşta alsa ağzına sevinirim yanii
daha kaşığı elime alır almaz öğürüyo sıpa kendi eline verince belki ece gibi sever

tatlım annen için çoook sevindim..o kadar sevindim ki hemşireye sinir bile olmadım:)
annene sımsıkı sarıl canım ohh ne güzel ana kucağı gibi var mı..
ben babam vefat ettikten sonra 5 yaşından itibaren uzun yıllar boyunca annemle birlikte yattım geceleri(kaç yaşıma kadar yattığımı söylemeyim:) )anneme çok fazlaca düşkünümdür..
benim annemde senin annen gibi şeker hastası,tansiyon hastası bi dönem şeker koması ile hastanede yattı annenin yaşadıklarını annemin yaşadıklarına benzetiyorum ve içim cızzz ediyo
annene benim yerimede sarıl şekerim

Bir de bıldırcın yumurtası vermeyi deneyin hem daha küçük hem de içerik olarak tavuk yumurtasından daha zengin. Böylece hem az yemiş ama daha çok faydalanmış olur. Ben her sabah bir bıldırcın yumurtası veriyorum. Tabii bebeğiniz eğer hassassa dikkatli olmakta yarar var. Alerji yapabilir belki.

Merak etmeyin benim oğlumun da dişi yok tek dişsiz Ömer değil.

Çok şükür bişey çıkmamış. Çok geçmiş olsun.

Doğum günün kutlu olsun canım.. İyi ki doğdun

iyi doğdun turuncummm
sağlık,mutluluk,huzur dolu nice yıllaraaa

:81::81::81::81::81:

canım doğum günün kutlu olsunnn, mutlu ailenle niceee güzel senelerin olsun inşş, kocamann öpüyorummmm

Nice mutlu yıllara sevdiklerinizle ulaşırsınız inşallah. Doğum gününüz kutlu olsun.

Meraba canım, msj ını görünce ilgimi çekti...ISO denetimlerini görünce..denetimlerin nasıl stress verdiğini bilirim ben de işim gereği gıda üretim yerlerinin denetimlerini yapıyorum yakında HACCP-ISO22000 denetimlerine başlayacaz ve ben de stresliyim bu konuda çünkü işyerlerimizin durumu malumm...bu arada branşın neydi...sana çoookkkkkk kolaylıklar diliyorum canım denetimlerinde.....

selamın hello arkadaşlar:)
nasılsınız ben bomba gibiyim:)dilimi sorarsanız oda iyi
hepinize selamı var..yüzlerininzden yalar pardon öper:))
nagiş__günün güzel haberi senden gelmiş çok sevindim annecigine..
turuncu__iyiki dogmuşsun,iyiki evlenmişsin,iyiki kayraya hamile kalıp bu forumu açmışsın:)
mutlu yıllar canım..herşey gönlünce olsun..

ve gelelim şekersizyeşilçay ve chiriho79 a,
demek çok konuşuyorum demek dilim o yüzden yandı,demek kaynana gibi size laf yetiştiriyorum
demek bu bana bir işaret
işte konuşmuyorum artık
çok ararsınız beni
arayıpta ulaşamassanız tekrar deneyin kontürüm yok
ben size dönemem..sakın ödemelide atmayınsinir olurumaramammmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…