Çok şükür sabah vizite gelen doktorlardan gerçek bilgiyi aldık.
gerizekalı sorumlu hemsire durumu abartmış ve hakkında suç duyurusunda bulunacaz.çok abartmış çünkü çook tehlikeli bir boyut değilmiş. 1 günde de,1 hafta da, yada 1 ayda da geçebilir misiniz. yarasına dokunmak hariç dokunabilir, öpüşebilir ve sarılabilirmişiz.
bu akşam refakatçisi ben olacağım ve gidince sımsıkı sarılacağım canım anneme...
destekleriniz için çok sağolun.hepinizi çok seviyorum ve öpüyorum...
müşterim var:/
cenera,şekersizyeşilçay,babyceren,tatlıcadı çok geçmiş olsun inş. siz yada kuzucuklarını inş. iyi olursunuz.
iyi çok şükür canım rahatlamışsınız hemşirelerde kendine görev bilinci oluşturuyor heralde bilgi verme hakları bile yok sanıyorum ama insanı endişeye sürüklüyorlar yok yere, inş çabucak iyileşir geçer gider hastalıklar canım, ama sende çok dikkatli ol yinede canım benim birde minicik kuzun var kendine dikkat et iyi bak ki minnoşunda iyi olsun canımmm
canım çok geçmiş olsun, propolis bebeklere verilebiliyormu? ve bal için henüz erken değilmi canım ya ve burda sanırım şekersizyeşilçay arkadaşımızındı umarım yanlış hatırlamıyorumdur ıhlamur daha çok öksürük yapar demişti doktoru doğrumudur acaba:26:
İyi ki doğdummmm...İyi ki oğluşumu doğurdummm.
Evet bugün benim doğum günümmm...
Geçen sene bu zamanlar 32 haftalık hamileydim...Zaman ne çabuk geçiyor.
Rabbim hepimize de sağlıklı mutlu ve huzurlu uzun ömür nasip eylesin...Yavrularımızı hayırlı evlat eylesin.
Yuvalarımızdan mutluluk,huzur ve bereket eksik olmasın.
Hepinizide çok seviyorum
duydukki tarık buğra kaşık görünce kusuyormuş. ece ile ona özel bir çekim yaptık. tatlıcadım resmi gösterdikten sonra inşallah tarık buğracımın hiçbir şeyi kalmaz:))
gerizekalı sorumlu hemsire durumu abartmış ve hakkında suç duyurusunda bulunacaz.çok abartmış çünkü çook tehlikeli bir boyut değilmiş. 1 günde de,1 hafta da, yada 1 ayda da geçebilir misiniz. yarasına dokunmak hariç dokunabilir, öpüşebilir ve sarılabilirmişiz.
bu akşam refakatçisi ben olacağım ve gidince sımsıkı sarılacağım canım anneme...
cenera,şekersizyeşilçay,babyceren,tatlıcadı çok geçmiş olsun inş. siz yada kuzucuklarını inş. iyi olursunuz.
tünaydınnn
gece mide ağrısından uyuyamadımm hanımmm
sağa sola kıvranıp durdum hanımmm
saat 4 te hala ayaktaydım hanımm
tarık buğra da 8 de uyandı hanımmm
eskiden sokakta bi şeyler satanlar sonuna hanımmm ekleyerek bağırırdı ne alakaysa aklıma geldiama ne satanlar bağırırdı hatırlayamadım:44:
bu gün mutluyum çünküü yavrum sabah 1 çay kaşığı tereyağı 1 çay kaşığı labne yarım yumurta sarısı yedi ve yarım bardak süt içti sonrasında da kusmadıı
evt çok az yedi ama bi kaç gündür bu kadar yiyip sonra kusuyodu..kendimi yeni ek gıdaya başlamış gibi hissediyorum:)inş zamanla düzelicek
nagihancım annen için çok üzüldümAllah şifa versin..umarım ksıa zamanda iyileşir birlikte bolca vakit geçirirsiniz
babycerenkuzum senin dilin niye yara oldu:44:ıssırdın mı ne yaptın
hepinize fevkaladenin fevkinde bi gün diliyorumm
Gunaydin Mayisin Sultanlariii
Dun gece Omerimizle koyun koyuna uyuduk
Kendisi yatagin ortasinda donerek bizi teklemeleyerek slappss diye tokatlayarak anne baba kokusuyla cok rahat bir aksam gecirmis olacak ki sabah aabartmiyorum kafasiyla poposunun alti1: sonra BIYOLOGun tatli mesaji geldi hepinize selami var Asya da sonunda disini cikarmis tek dissiz benim oglum kaldi yani :) ciksa da cikmasa da anasi tam gaz hazirlanmaya devammmmndan bakarak konusurken uyandim :
Rabbim hepimize de sağlıklı mutlu ve huzurlu uzun ömür nasip eylesin...Yavrularımızı hayırlı evlat eylesin.
Hepinizide çok seviyorum
Hepinizide çok seviyorum
Hepinizide çok seviyorum
Hepinizide çok seviyorum
Ah canim yaaa cok gecmis olsun hayatim Allah dermansiz dert vermesin hayatim film cekilecek kadar ne duymus bu dr anlamadim valla canim ben kizin kanii aldirirken pesin pesin soyluyorum Alamicaksan hic girismeama kes likle damari bulamadiginda aratmiyorum baska yerden bak derim o sekilde aramaya kalkarsa damari bile patlata bilirler:18:neyse canim sen hangi dr goturuyorsun bebegini?insallah bir an evvel gulucuklerini sacar eve gunes gibi [
akropoldeki ahmet beye götürüyorumhastalandığında ama rutinde yanımızda bi devlet hast. gidiyoruz ama bu hastalığında gataya götürdüm benimde damarım zor bulunur kızımınkide oğlumunkide zor bulunuyor hırıltısı baya vardı burdaki dr kalsa ventolinle sürünecekti yavrum şuan arada kusuyor ama çok balgam çıkarıyor atıyor heralde vucut ben antibiyotiğe karşı değilimde bu dr nasıl güvenecez onu bilmiyom
Nice mutlu yıllara sevdiklerinizle ulaşırsınız inşallah. Doğum gününüz kutlu olsun.İyi ki doğdummmm...İyi ki oğluşumu doğurdummm.
Hepinizide çok seviyorum
arkadaslarım merhabalar....
kızlar yaaa cuma gunu buyuk bir denetim var ISO9001-2008 kalite denetimi..ne yazıkkı ben şirketin aynı zmnda kalite temsilcisiyim..yapıştı kaldı üstüme bu görev sanki projeler yetmiyormuş gibi...birde gecen sene yoktum yani hiç birşeyin kaydı tutulmadığı gibi benim dosyalarımıda işten ayrılan iki gerizekalı çalmış...allah cezalarını versin..geriye dönük hiç bir kaydımız yok...
benm ıcın dua edınde cuma su denetımı alnımın akıyla gecım kızlar..
sizleri takip edemiyorum yoğunluktan ara sıra gırıp 1-2 sayfa okyup cıkıyorum...hepinize kocaman mucx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?