2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

günaydınnn sevgilii arkadaşlarımmmm

herkese güneş gibi aydınlık ve hayırlarla doluu bir günn diliyorummm

ÇİÇEK_ÇİÇEK canım sanırım biraz idealist ve baskıcı bir eşin var iyiliğinizi düşündüğü kesin ancak seni biraz bunaltmış, kendini bukadar kötü hissettirecek kadar üstüne gelmesine gerek yook tabiyki sende ona nekadar akıllı olduğunu ve başarılı olabileceğini göster canım allah yardımcın olsun hem çalışamna konusunda hemde eşin konusunda umarım herşey gönlünce olurr

meleğim sabah çok üzülmüştüm ama akşam eve bir gittimm ohhh saçlar harika olmuş yahuu kızım herhaliyle güzel annesinee tabiii mahirde sarışın ve saçları sana çekmiş demekki canım kıvırcık görünüyordu saçların yanılmıyorum değilmii erkek bebeklerin saçlarının biraz uzun olması çok tatlı duruyor gerçekten hele birde kıvırcıksaa ohhhh yalnız eşinin planlar süpermişşş

nagişimmm ya imtihan bunlar canım benimm allah büyük bir iyilik ve şifa verecektir emin ol gönlünü ferah tut canım iyi haberlerini bekliyoruz dualarımız sizinle...

CANERA canım sizede çok geçmiş olsun gerekliyse kullanılır antibiyotik tabiyki umuyoruzki hep sağlıklı olsun yavrularımız allah hastalık ve dert göstermesin hiçbirimize inşş

Ah canim yaaa cok gecmis olsun hayatim Allah dermansiz dert vermesin hayatim film cekilecek kadar ne duymus bu dr anlamadim valla canim ben kizin kanii aldirirken pesin pesin soyluyorum Alamicaksan hic girismeama kes likle damari bulamadiginda aratmiyorum baska yerden bak derim o sekilde aramaya kalkarsa damari bile patlata bilirler:18:neyse canim sen hangi dr goturuyorsun bebegini?insallah bir an evvel gulucuklerini sacar eve gunes gibi

hızınıza yetişecem diye canım çıkıyor
sonra böyle oluyorum ve yazacak takatim kalmıyor.

aslında hayattayım ve sizi çoook merak ediyorum

çirkinimle öperiz hepinizi...

Hasta olan bebişlere tekrar geçmiş olsun. Bizimki de hastalandı sanırım üşüttüm onu ben. Gece çok terliyor diye normalde yün fanila giydiriyordum. Ev sıcak diye atlet giydirdim tabii terledi yine ve sonuç sesi hırıltılı geliyor. Biraz propolis verdim. Şimdi de ballı ıhlamur yapacağım. Biraz geçer herhalde. Ama o gayet memnun. Hasta olduğunun farkında bile değil. Muzurluk peşinde.

canım çok geçmiş olsun, propolis bebeklere verilebiliyormu? ve bal için henüz erken değilmi canım ya ve burda sanırım şekersizyeşilçay arkadaşımızındı umarım yanlış hatırlamıyorumdur ıhlamur daha çok öksürük yapar demişti doktoru doğrumudur acaba:26:

tünaydınnn
gece mide ağrısından uyuyamadımm hanımmm
sağa sola kıvranıp durdum hanımmm
saat 4 te hala ayaktaydım hanımm
tarık buğra da 8 de uyandı hanımmm

eskiden sokakta bi şeyler satanlar sonuna hanımmm ekleyerek bağırırdı ne alakaysa aklıma geldi ama ne satanlar bağırırdı hatırlayamadım:44:

bu gün mutluyum çünküü yavrum sabah 1 çay kaşığı tereyağı 1 çay kaşığı labne yarım yumurta sarısı yedi ve yarım bardak süt içti sonrasında da kusmadıı
evt çok az yedi ama bi kaç gündür bu kadar yiyip sonra kusuyodu..kendimi yeni ek gıdaya başlamış gibi hissediyorum:)inş zamanla düzelicek

nagihancım annen için çok üzüldümAllah şifa versin..umarım ksıa zamanda iyileşir birlikte bolca vakit geçirirsiniz

babycerenkuzum senin dilin niye yara oldu:44:ıssırdın mı ne yaptın

hepinize fevkaladenin fevkinde bi gün diliyorumm

canım seninde mide sorunun var değilmi, bendede mide asiti var çok ekşi ve acı yersem ve stres yaparsam sabahı buluyorum ağrıdan tarık buğra'ya kocamann alkışlarrr maşallah kuzuma kusmasında azda yese kardır annesi

Gunaydin Mayisin Sultanlariii

Dun gece Omerimizle koyun koyuna uyuduk
Kendisi yatagin ortasinda donerek bizi teklemeleyerek slappss diye tokatlayarak anne baba kokusuyla cok rahat bir aksam gecirmis olacak ki sabah aabartmiyorum kafasiyla poposunun alti1: sonra BIYOLOGun tatli mesaji geldi hepinize selami var Asya da sonunda disini cikarmis tek dissiz benim oglum kaldi yani :) ciksa da cikmasa da anasi tam gaz hazirlanmaya devammmmndan bakarak konusurken uyandim :

ohhh ömer paşanın keyfine diyecek yoktur kesin canım sende biyologa cok selam söylee, asya'mızıda öpsün bizim içinn

naman Allahıııııııııııııııım!!!! forumda tek kalmışım, herkes gitmiş:18:korkmaya başladım, en iyisi ben de gideyim

evt tatlım benim midemde sorunlu çok zorbenimkide kronik gastrit ilerlediği anda çok kolay ülsere çevirirmiş belkide ülsere çevirdi bile:)
banada baharat,domates,kuruyemiş,kızartma daha bi sürü şey yasak ama arada canım istiyo ne yapim
streste eklenirse sabaha kadar oturuyorum
bende aynen öyle düşünüyorum canım kusmasında ne yese kardır..azar azar yemeye başlayıp zamanla eski düzenine döner diye ümit ediyorum
bebeklik resimlerinede bayıldımm bayıldımmm..zeyno kesinlikle eşine değil senin bebekliğine benziyo

Uzun bir aradan sonra hepinize merabalar...hepinize güzel bir gün diliyorum....tabiii beni unutmuşsunuzdur sizler kadar sık giremiyorum foruma...hayatım çok telaşeli geçiyor her ne kadar aklımın bir köşesinde burası olsada bi türlü girip bişeyler yazamıyorum bi de sayfalar o kadar hızlı ilerliyor ki takip edebilene aşkolsun....ara ara bir göz attığımda görüyorum ki samimiyetler ilerlemiş herkes herkesin özelini bile biliyor biribirinizi çok iyi tanır olmuşsunuz bunu kıskanmıyorum da değil...inş daha fazla sizlerle beraber olma fırsatı bulurum zamanla..

bizim beyde tarık buğrayla koyun koyuna uyumayı alışkanlık haline geldi:)çok sık yanımıza alıp yatırıyoruz çocukta alışıcak dişye korkuyorum
sola dönüyo babasının suratına yapışıyo,sağa dönüyo benim saçıma yapışıyo..tekmelerin ardı arkası kesilmiyo:)
ama birlikte uyumak bana çok huzur veriyo..miss kokusunu içime çeke çeke
demek asyacıkta incilenmiş..darısı pamuk ömerin başınaa:)

canım benimkide mide asitinden gastrite dönüşmek üzere muhtemelen bu illettede ne yesen suçlusun şekerim ya okadar çok şey yasakki akşam eşimle annem bakıp bakıp evet evet aynı annesi diyorlardı dedimm kızlarada göstereyimmm

Meraba annezeynepcim uzun zamandır görüşemedik...ha bu arada bi buluşamadık gitti ama sanırım siz biyologla epey görüşüyorsunuz sağlık olsun...diş meselesi bende de aynı...bizimkinde de tık yok daha ama çok iştahsız bi türlü kilo almıyor istediğim gibi napim sağlıklı olsun da...Asya mşllh diş çıkarmış darısı bizimkilerim de başına....

canım merhaba, nasılsınn? işyerin uzaktı değilmi nasıl gidiyor alıştınmı tempoya, minnoşun dşi çıkarmamış daha tadını çıkar şekerimm bu diş çıksa bir türlü çıkmasa bir türlü işlerden

Meraba canım iyiyim şükür sen nasılsın? evet hatırladığın gibi işyerim çok uzak..il merkezine 60 km uzaklıkta sabahın köründe yola çıkıyorum akşam geliyorum. süt izninden dolayı 3.30 da çıksam da eve gelişim 6.00 yı buluyor...süt iznim bittiğinde 5 te çıkıcam tabii ona göre daha geç gelicem...bi süre böyle idare edicez bakalım inş il içine tayin isteyecem 1 yıl dolunca....dişlerimizde çıkmadı ama yakın heralde yaaa bayağı bi iştahsızlık var....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…