Gunaydin Mayisin Sultanlariii
Dun gece Omerimizle koyun koyuna uyuduk
Kendisi yatagin ortasinda donerek bizi teklemeleyerek slappss diye tokatlayarak anne baba kokusuyla cok rahat bir aksam gecirmis olacak ki sabah aabartmiyorum kafasiyla poposunun alti1: sonra BIYOLOGun tatli mesaji geldi hepinize selami var Asya da sonunda disini cikarmis tek dissiz benim oglum kaldi yani :) ciksa da cikmasa da anasi tam gaz hazirlanmaya devammmmndan bakarak konusurken uyandim :
mutluannecim elifimin numarası varmı sende bir arasan?
bende çok merak ettim dün geceden beri aklımda..
bende ev adresi var hatta evime çok yakın ama ben gidipte kapısını
çalamam çok utanırımacaba maskemi takıptamı gitsem:)
kız dogurmadıysa beni görüp hemen doğurur:))
nosu varsa ara cigerim sen ödemeli at o seni arar
selamın hello arkadaşlar:)
nasılsınız ben bomba gibiyim:)dilimi sorarsanız oda iyi
hepinize selamı var..yüzlerininzden yalar pardon öper:))
nagiş__günün güzel haberi senden gelmiş çok sevindim annecigine..
turuncu__iyiki dogmuşsun,iyiki evlenmişsin,iyiki kayraya hamile kalıp bu forumu açmışsın:)
mutlu yıllar canım..herşey gönlünce olsun..
ve gelelim şekersizyeşilçay ve chiriho79 a,
demek çok konuşuyorum demek dilim o yüzden yandı,demek kaynana gibi size laf yetiştiriyorum
demek bu bana bir işaret
işte konuşmuyorum artık
çok ararsınız beni
arayıpta ulaşamassanız tekrar deneyin kontürüm yok
ben size dönemem..sakın ödemelide atmayınsinir olurum aramammmm
bugün fazla kaynatacak birşey yok burda:)
bende arkadaşıma gidiyorum orda kaynatacam:)
hoşçakalın
İyi ki doğdummmm...İyi ki oğluşumu doğurdummm.
Evet bugün benim doğum günümmm...
Geçen sene bu zamanlar 32 haftalık hamileydim...Zaman ne çabuk geçiyor.
Rabbim hepimize de sağlıklı mutlu ve huzurlu uzun ömür nasip eylesin...Yavrularımızı hayırlı evlat eylesin.
Yuvalarımızdan mutluluk,huzur ve bereket eksik olmasın.
Hepinizide çok seviyorum
amaninn 8 ziyaretçi ve ben tek varım:18::18:
bende yeni resimler ekledim diyecektim nereye kaçtınız
Korkma canım ben geldimMaşallah oğluna ya çok tatlı ballı kaymaklı bir bebek
Gözlerinin içi gülüyor resmen,,Allah sağlık ve huzurunuzu daim etsin,,biangel kujum da extra kablo göndersin,,
baksana nasıl sevinmiş meleğim
Bir de bıldırcın yumurtası vermeyi deneyin hem daha küçük hem de içerik olarak tavuk yumurtasından daha zengin. Böylece hem az yemiş ama daha çok faydalanmış olur. Ben her sabah bir bıldırcın yumurtası veriyorum. Tabii bebeğiniz eğer hassassa dikkatli olmakta yarar var. Alerji yapabilir belki.
selamın hello arkadaşlar:)
nasılsınız ben bomba gibiyim:)dilimi sorarsanız oda iyi
hepinize selamı var..yüzlerininzden yalar pardon öper:))
nagiş__günün güzel haberi senden gelmiş çok sevindim annecigine..
turuncu__iyiki dogmuşsun,iyiki evlenmişsin,iyiki kayraya hamile kalıp bu forumu açmışsın:)
mutlu yıllar canım..herşey gönlünce olsun..
ve gelelim şekersizyeşilçay ve chiriho79 a,
demek çok konuşuyorum demek dilim o yüzden yandı,demek kaynana gibi size laf yetiştiriyorum
demek bu bana bir işaret
işte konuşmuyorum artık
çok ararsınız beni
arayıpta ulaşamassanız tekrar deneyin kontürüm yok
ben size dönemem..sakın ödemelide atmayınsinir olurum aramammmm
amaninn 8 ziyaretçi ve ben tek varım:18::18:
bende yeni resimler ekledim diyecektim nereye kaçtınız
bıldırcın ymurtasının 6 kat daha fazla protein içerdiğini biliyorum ama bana daha erken gibi geliyo açıkcası:26:
1 yaşına kadar beklemeyi düşünüyorum..teşekkür ederim ilginiz için..
ben dilini ıssırdığını düşünüyodumhatun Allah bilir sıca sıcak ne hüpletiyodu da yaktı
1 günlük geçmişi okumadım..miss kokuları ve senin dilini yaktığını kaçırmışım tühh:)
geçmiş olsun şekerim
hejacım senin resim eklediğini duyunca çok sevdiğim portakalımı bi kenara bıraktım değerini bil
şimdi resimlere bakmaya gidicemm
ya kızlar ben her portakal yediğimde aklıma hamileliğimde kilolarca yediğim portakal geliyo ve iç çekiyorum:))ben yeniden hamile kalmak istiyorummm
2013 mayıs annelerinin göbüşlerine baktım az önce ne güzel büyümüşlergün saymaya başlamışlar bile zaman ne kadar çabuk geçiyo..
geçtiğimiz sene bu zamanlarda ben mide bulantılarımla uğraşıyo ve 2012 mayıs annelerini takip ediyodummm
canımm benimm portakal yerine bizi tercih ettiğin için çok çok teşekkür ederiz
kuzum sen yeniden bebek mi istiyorsun,rabbim hayırlısıyla versin o zaman sana sağlıklı bir kız bebek
yeniden bi bebeğim olsun çok istiyorum canım..tarık buğrayla arasında çok yaş farkı olmadan ilerde el ele tutuşup pıtır pıtır yürüsünler,büyüdükleri zaman arkadaş olsunlar istiyorum..nasıl hayallerim
yanlız benim hamileliğim çok zor geçti sürekli hastanelerde serumlarla yattım..son ayımda düzeldim
tekrar öyle olursa diye korkuyorum oğlumla ilgilenemem çok üzülürüm
Allahım gönlünden geçeni hakkında hayırlı edip öyle gerçekleştirsin inşallah diye dua edeyim o zman
arada çok yaş farkı olmasa iyi tabii bende Aras Eymen 2,5 3 yaşına geldiği zaman istiyorum bakalım o zamana fikrim değişmezse
bu arada doğumun nasıldı,normal mi?
benimde hamileliğim inanılmaz rahattı ama doğumum çok zor oldu ondan çok korkuyorum:26:
Çok şükür sabah vizite gelen doktorlardan gerçek bilgiyi aldık.
gerizekalı sorumlu hemsire durumu abartmış ve hakkında suç duyurusunda bulunacaz.çok abartmış çünkü çook tehlikeli bir boyut değilmiş. 1 günde de,1 hafta da, yada 1 ayda da geçebilir misiniz. yarasına dokunmak hariç dokunabilir, öpüşebilir ve sarılabilirmişiz.
bu akşam refakatçisi ben olacağım ve gidince sımsıkı sarılacağım canım anneme...
destekleriniz için çok sağolun.hepinizi çok seviyorum ve öpüyorum...
müşterim var:/
cenera,şekersizyeşilçay,babyceren,tatlıcadı çok geçmiş olsun inş. siz yada kuzucuklarını inş. iyi olursunuz.
İyi ki doğdummmm...İyi ki oğluşumu doğurdummm.
Evet bugün benim doğum günümmm...
Geçen sene bu zamanlar 32 haftalık hamileydim...Zaman ne çabuk geçiyor.
Rabbim hepimize de sağlıklı mutlu ve huzurlu uzun ömür nasip eylesin...Yavrularımızı hayırlı evlat eylesin.
Yuvalarımızdan mutluluk,huzur ve bereket eksik olmasın.
Hepinizide çok seviyorum
amin canım aminnnn
3 yaş çok geç canım onun 9 ay hamilelik sürecide var onuda hesapla:))bana ne oluyosa kendim istiyorum diye seninkininde hesabını yapıyorum
doğumum sez. oldu canım..hastaneye sancıyla gittim herşey o kadar güzel ilerlediki 1 saat sonrasında doktor sakın ıkınmaaaa bebek geliyoooo diye bağırmaya başladıtarık buğranın kilosundan dolayı sez. olmak zorunda kaldı
senin normal doğum mu canım?
amin canım aminnnn
3 yaş çok geç canım onun 9 ay hamilelik sürecide var onuda hesapla:))bana ne oluyosa kendim istiyorum diye seninkininde hesabını yapıyorum
doğumum sez. oldu canım..hastaneye sancıyla gittim herşey o kadar güzel ilerlediki 1 saat sonrasında doktor sakın ıkınmaaaa bebek geliyoooo diye bağırmaya başladıtarık buğranın kilosundan dolayı sez. olmak zorunda kaldı
senin normal doğum mu canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?