2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

mutluannecim elifimin numarası varmı sende bir arasan?
bende çok merak ettim dün geceden beri aklımda..
bende ev adresi var hatta evime çok yakın ama ben gidipte kapısını
çalamam çok utanırım acaba maskemi takıptamı gitsem:)
kız dogurmadıysa beni görüp hemen doğurur:))
nosu varsa ara cigerim sen ödemeli at o seni arar

bizi de ekleyin dişsizler listesine, zira hala dişi yok Orhan Cemal'in

anlamadığım şey bu değil, evet, bazı bebeklerin dişi geç çıkabiliyor. anlamadığım şey; dişi olmayan bebeğin, yumuşacık sütlü bisküviye burun kıvıran bebeğin kuzu şiş, sucuklu yumurta veya döneri nasıl yiyebildiği

bugün fazla kaynatacak birşey yok burda:)
bende arkadaşıma gidiyorum orda kaynatacam:)
hoşçakalın

Bende sabah foruma yazdım cicim,,numarası yok,olsaydı keşke birimizde
Olmazsa sen o videodaki maskeni tak git,,evet doğurmadıysa da doğurur zaten seni karşısında görünce kele ciğerim

Ateş almaya mı gelmiştin,,ne çabuk gittin:)

Son düzenleme:

hiç sanmıyorum konuşmadan durabileceğinizi
bir neden çıkar, mutlaka düşeriz dilinize

konuşunuz Babyceren hanım, konuşunuz, dilinize kuvvet :)

Yavrukedi şuan ne yiyorum biliyor musun,,Sinemis'in diş kurabiyesinin ayaklarını:125:
Geriye de pek bişey kalmadı zaten
İçimdeki canavar kandırdı beni,,halbuki saklıcaktım çok üzgünüm tadı muhteşemmiş

Nagihancım annen için acil şifalar diliyorum inş çok daha iyi olucak Oya teyze

turuncu doğum günün kutlu olsun,nice yaşlara ailen ve sevdiklerinle beraber demek sende balık burcusun

tatlıcadı Tarık Buğra eski iştahına kavuşur merak etme bu bıdıkların bir günü bir gününe uymuyor ki

bugün fazla kaynatacak birşey yok burda:)
bende arkadaşıma gidiyorum orda kaynatacam:)
hoşçakalın

ayyyy, gerçekten kızmış bize

şaka yaptık Babyceren, lütfen yanlış anlamayınız. samimiyetimize binaen (bu defa da, "bu ne samimiyet" diye terslemeyin lütfen
verin elinizi öpelim efem :)

istediği parfümü alsak, kargo da bedava olsa konuşur mu acaba

iyiki doğdunuz Turuncu hanım, nice yıllara diyorum. bu arada bir kenara (nereye bilmiyorum) bebeklerimizin ve annelerimizin doğumgünlerini yazsak nasıl olur?

amaninn 8 ziyaretçi ve ben tek varım:18::18:
bende yeni resimler ekledim diyecektim nereye kaçtınız

Korkma canım ben geldim Maşallah oğluna ya çok tatlı ballı kaymaklı bir bebek
Gözlerinin içi gülüyor resmen,,Allah sağlık ve huzurunuzu daim etsin,,biangel kujum da extra kablo göndersin,,
baksana nasıl sevinmiş meleğim

ohh çok şüküriyi ki geldin yoksa ben tek başıma çok korktum burada birden ziyaretçiler 11 olmaya başlamıştı:18::18::18:
Allah razı olsun canım güzel yorumlara çok teşekkür ederiz oğlum doğduğundan beri böyle çok güleçtir hatta değişik bir yere gittiğimizde hep derler ne kadar mutlu bir bebek diye aa süper olur kablo hatta peçete göndersin peçete yırtmaya bayılıyor bu aralar

Allahım bütün yavrularımızı kem gözlerden kazadan beladan kötü insanlardan korusun
hepimizin bebişleri sağlıklı mutlu huzurlu iştahlıuykuluolsun inşallah amin

bıldırcın ymurtasının 6 kat daha fazla protein içerdiğini biliyorum ama bana daha erken gibi geliyo açıkcası:26:
1 yaşına kadar beklemeyi düşünüyorum..teşekkür ederim ilginiz için..

ben dilini ıssırdığını düşünüyodumhatun Allah bilir sıca sıcak ne hüpletiyodu da yaktı
1 günlük geçmişi okumadım..miss kokuları ve senin dilini yaktığını kaçırmışım tühh:)
geçmiş olsun şekerim

hejacım senin resim eklediğini duyunca çok sevdiğim portakalımı bi kenara bıraktım değerini bil
şimdi resimlere bakmaya gidicemm

ya kızlar ben her portakal yediğimde aklıma hamileliğimde kilolarca yediğim portakal geliyo ve iç çekiyorum:))ben yeniden hamile kalmak istiyorummm
2013 mayıs annelerinin göbüşlerine baktım az önce ne güzel büyümüşlergün saymaya başlamışlar bile zaman ne kadar çabuk geçiyo..
geçtiğimiz sene bu zamanlarda ben mide bulantılarımla uğraşıyo ve 2012 mayıs annelerini takip ediyodummm

canımm benimm portakal yerine bizi tercih ettiğin için çok çok teşekkür ederiz
kuzum sen yeniden bebek mi istiyorsun,rabbim hayırlısıyla versin o zaman sana sağlıklı bir kız bebek

canımm benimm portakal yerine bizi tercih ettiğin için çok çok teşekkür ederiz
kuzum sen yeniden bebek mi istiyorsun,rabbim hayırlısıyla versin o zaman sana sağlıklı bir kız bebek

yeniden bi bebeğim olsun çok istiyorum canım..tarık buğrayla arasında çok yaş farkı olmadan ilerde el ele tutuşup pıtır pıtır yürüsünler,büyüdükleri zaman arkadaş olsunlar istiyorum..nasıl hayallerim
yanlız benim hamileliğim çok zor geçti sürekli hastanelerde serumlarla yattım..son ayımda düzeldim
tekrar öyle olursa diye korkuyorum oğlumla ilgilenemem çok üzülürüm

Allahım gönlünden geçeni hakkında hayırlı edip öyle gerçekleştirsin inşallah diye dua edeyim o zman
arada çok yaş farkı olmasa iyi tabii bende Aras Eymen 2,5 3 yaşına geldiği zaman istiyorum bakalım o zamana fikrim değişmezse
bu arada doğumun nasıldı,normal mi?
benimde hamileliğim inanılmaz rahattı ama doğumum çok zor oldu ondan çok korkuyorum:26:

amin canım aminnnn
3 yaş çok geç canım onun 9 ay hamilelik sürecide var onuda hesapla:))bana ne oluyosa kendim istiyorum diye seninkininde hesabını yapıyorum
doğumum sez. oldu canım..hastaneye sancıyla gittim herşey o kadar güzel ilerlediki 1 saat sonrasında doktor sakın ıkınmaaaa bebek geliyoooo diye bağırmaya başladıtarık buğranın kilosundan dolayı sez. olmak zorunda kaldı
senin normal doğum mu canım?

Sevındım annenızdn gelen guzel habere.bu dr lara hemşirelere hersey basıt zaten pofff.aksama annenızın tadını cıarın

Doğum gunun kutlu olsun Mutlu huzurlu yalar dılıyorum

Vesaretlerınıze hayran kaldım valla ne dıyeyım.Allah herkesın gönlune gore versın.sahsen ıkı cocuk ısterdım hep.ama artık stemıyorum olacaksa da 5-6 yas ara koymak ısterım

Sanırım mutlu anneydı bana yulafunlu ırmıklı meyvelı bı tarıf vermıştı...dun yaptım çok guzel oldu tesekkur ederımmmm

ne? ne? kim? hani? nerde? biri yeni bebek mi dedi?
evet evet evet ben de istiyorum ben de 2. çocuğumu istiyorum ama.... ama... ama...

doktoram bitince

nerden baksanız 2 yıl var bitmesine. hamile kaldım, doğurdum diyene kadar 3 yıl olur. e iyi de olur. Orhan Cemal kreşe başlamış olur. ben de yeni bebekle ilgilenmeye vakit bulurum. ama bu hesapla ben 5 yıla 3 çocuk sığdıramam
neyse, ben bi düşüneyim:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…