haydi koy koy töbe töbe:))
koydumu koydumu kaçırdımmı:))
tatlıcadımm
doğumdan 1 gün önce kontr vardı gittim hiç birşey yoktu ne sancı ne ağrı
sonra sabaha karşı sancılanmaya başladım tam 12 saat sancı çektim dr gittik
hiç açılmam olmamış tam ben çataldayken suyum geldi sonra kanamam oldu hemde nasıl bir kanama
oda öyle bir doldu ki gözlerim kararmaya başladı birden başımda dönmeye
dr çok korktu panikledi,başka drlar geldi başıma tam olarak kendimde değilim ama sesler geliyor bana dr bebeğin kalp atışları yok diyor
anneyide bebeğide kaybedebilirz bir yandan dr da ağlıyor benden bebeğimin parçalarıda gelmeye başlamış sonra odaya annem kv gelmiş onlarında ağlama seslerini duydum
drlar bütün sez iptal edip önce beni aldılar giderken tek düşündüğüm daha geri dönüşümzün olamayacağıydı
çok dua ettim,Allahım affer günahlarımı diye çünkü gerçekten öleceğimi düşündüm
ben çok zor atlattım hem fiziken hemde psikolojik olarak çok zor toparlandım Allah eşimden ve annemden razı olsun onların sayesinde toparladım
Nasıl koydum ama
Çabuk bakın kaldırıcam
cigerim neden kaldıracan ya bırak orda kalsın zaten sadece tanıdıkların görüyo..
arada bakarız özlerim ben seni
acı bana
babyceren & azraece burda mısınız
benden resim istemistiniz ya koyim mi size
unutmayın bi daha yüzümü tamam mı
koydumu koydumu kaçırdımmı:))
Nasıl koydum ama
Çabuk bakın kaldırıcam
turuncu iyi ki doğmuşun iyi ki belçikadan türkiyeye dönüp eşinle tanışıp evlenip kayrayı yapıp doğurup bu forumu açıp bizi toplamışın bir araya:)) sevdiklerinle beraber uzun sağlıklı nice yıllar dilerim birde kayraya bol iştahlı seneler:))
cenera kaç gündür yazıcam unutuyorum eşin 5 aylığına nereye neden gitti? iki çocukla yalnızmısın? oğluşun içinde geçmiş olsun bir an önce iyileşir inşallah.
nagihan gözünüz aydın sizinde annen için. sadaka vericem demişin de bence sen bir kan akıt daha iyi olur gibime geliyor bu hastalıklar için.
hejar, meleğim ve chichro( yanlış yazmış olabilirim ) doğumlar kötü ama sonuçlar güzel olmuş çok şükür yavrularınızı kucağınıza almışsınız ya önemli olan o.
kızlar ya hep doğum hikayemi yazcam kalıyor bu akşam ece uyusunda yazayım bari içimde kalacak yoksa:)
İyi ki doğdummmm...İyi ki oğluşumu doğurdummm.
Evet bugün benim doğum günümmm...
Geçen sene bu zamanlar 32 haftalık hamileydim...Zaman ne çabuk geçiyor.
Rabbim hepimize de sağlıklı mutlu ve huzurlu uzun ömür nasip eylesin...Yavrularımızı hayırlı evlat eylesin.
Yuvalarımızdan mutluluk,huzur ve bereket eksik olmasın.
Hepinizide çok seviyorum
tatlıcadımm
doğumdan 1 gün önce kontr vardı gittim hiç birşey yoktu ne sancı ne ağrı
sonra sabaha karşı sancılanmaya başladım tam 12 saat sancı çektim dr gittik
hiç açılmam olmamış tam ben çataldayken suyum geldi sonra kanamam oldu hemde nasıl bir kanama
oda öyle bir doldu ki gözlerim kararmaya başladı birden başımda dönmeye
dr çok korktu panikledi,başka drlar geldi başıma tam olarak kendimde değilim ama sesler geliyor bana dr bebeğin kalp atışları yok diyor
anneyide bebeğide kaybedebilirz bir yandan dr da ağlıyor benden bebeğimin parçalarıda gelmeye başlamış sonra odaya annem kv gelmiş onlarında ağlama seslerini duydum
drlar bütün sez iptal edip önce beni aldılar giderken tek düşündüğüm daha geri dönüşümzün olamayacağıydı
çok dua ettim,Allahım affer günahlarımı diye çünkü gerçekten öleceğimi düşündüm
ben çok zor atlattım hem fiziken hemde psikolojik olarak çok zor toparlandım Allah eşimden ve annemden razı olsun onların sayesinde toparladım
hejar hanım ben de 12 saat sancı çekenlerdenim. ama benim suyum önce geldi. yürüyerek hastaneye gittik. beklenen sancı gelmeyince suni sancı verdiler. çatal denen şey yerine yatağımda sohbet ederek bekledim sancımı :)
herşey gayet güzeldi taaa kiiii açılma 10 cm olmasına ve ıkınmama rağmen bebeğin ilerlemeyişine kadar((( bir yandan sancı çekip, ıkınıp bir yandan (aşırı determinist bir fizikçi olarak) hesap yapıyorum. "şu kadar dakikada şu kadar ilerlemiş olsa... şimdiye doğmuş olması lazımdı" diyorum içimden. belimdeki omur fazlalığı yüzünden ağrı kesici de yoktu. neyse ben hesaplı kitaplı sancımı çekerkene, e artık vakit daralıyor, bebeğin o kadar saat kanalda kalması iyi değil dediler ve 3 doktor birden karnıma bastılar. belki ben ıkınamıyorumdur diye. çıt yok. ne zamanki nst de biiiip sesleri yavaşladı işte o zaman beni "toparlanın gidiyoruuuuz" larla ameliyathaneye aldılar. doktorlar "ameliyathaneyi boşaltııııııın, anestezi gelsiiiiiiin" derken tek düşündüğüm şey bebeğimdi ve dua ettim hep: "ne olur ona birşey olmasın" diye. anesteziyle uyuduğum o birkaç saniyede yine de boş durmayıp bütün hamileliğimi film şeridi gibi gözümün önüne getirip, "ölümün bir eşi de genel aneztezi chihiro, son duanı et" demeyi de ihmal etmedim :)
günlerce kendimi suçladım ıkınamadım, doğuramadım diye. sezaryen alnımda kara bir leke gibiydi. sonra eşim anlattı ayrıntıları. meğer bebeğimizin kafasının uuupuzunmuş ve uzun kısmıyla girmiş doğum kanalına. yani takılıp kalmış garibim. bebeğin baş çevresi ve annenin leğen kemiği çapı bilinse bile, doğum başlayana kadar bebeğin kafasının doğum kanalına nasıl gireceği bilinemeyeceği için de hemen sezaryen yanlış bir karar olabilirmiş. işgüzar bir doktor, uğraşmamak için hemen sezaryene alırmış ama bizimki en azından denemiş ve tam zamanında sezaryene almış.
düşünüyorum da.... evet ya, çok fedakar doktorlardı. gece 1:30 a kadar sancı ve doğum beklediler. çok iyi insanlardı. çok.... hepsine teşekkür mektubu yazdım sonra, unuturmuyum hiç :)
Rabbim cok buyuk, allahama sukurler olsun ki seni oglunla beraber bizlerden mahrum etmedi..hamdolsun
Yasadigin durum gercekten cok ciddi ve oyle boyle bir durum degilmis..ins bundan sonraki dogumlarin kolayca ve sorunsuz gecer cnm...
Bizim Mahir ide az daha dogum esnasinda kaybediyorduk, benim dogum onceden sezeryan olacagi belli idi,cunku bizim velet bas asagi donmemisti..38+5 dolunca biz hastaneye yatis aldik ve o gunun aksami sez yana alindim...sez normal basladi ama doktor Mahir cok hareketli olunca tutmakta cok zorlandi ve gobek bagi boynuna cok siki dolanmisti, iste o zaman o odanin icini gormeliydiniz nerde ise oradaski herkes bir yerlere kacisircasina kosusturmaya basladi.tabii ben bunlari gozum acik oldugu icin goruyorum ve tansiyonumun yukseldigini hissediyorum malum hamileligin boyunca tansiyon sorunum oldu, basimdaki aneztesi uzmanida durmadan tansiyonumu dengelemekle mesguldu..o sirada inanin kendimi zirnik kadar dusunmuyor sadece oglumun aglama sesini duyabilmek icin tum gucumu o yone vermistim..sonunda bir minik, aglamayi becermeye calisan cok ince bir ses duydum, oglum nefes almaya baslamis bize merhaba demisti, esimde o esnada orda oldugu icin adamcagizin da rengi benzi atmisti..Baska doktorlarin gelmesi ve kontrol edilmesine kadar olduk olduk dirildik resmen ve sonunda hersey normal dediler , ben oyle bir oh cektimki mevlama ne kadar sukretsem azdir,oglumuzu bizlere benide ogluma bagisladigi icin...
Rabbim cok buyuk, allahama sukurler olsun ki seni oglunla beraber bizlerden mahrum etmedi..hamdolsun
Yasadigin durum gercekten cok ciddi ve oyle boyle bir durum degilmis..ins bundan sonraki dogumlarin kolayca ve sorunsuz gecer cnm...
Bizim Mahir ide az daha dogum esnasinda kaybediyorduk, benim dogum onceden sezeryan olacagi belli idi,cunku bizim velet bas asagi donmemisti..38+5 dolunca biz hastaneye yatis aldik ve o gunun aksami sez yana alindim...sez normal basladi ama doktor Mahir cok hareketli olunca tutmakta cok zorlandi ve gobek bagi boynuna cok siki dolanmisti, iste o zaman o odanin icini gormeliydiniz nerde ise oradaski herkes bir yerlere kacisircasina kosusturmaya basladi.tabii ben bunlari gozum acik oldugu icin goruyorum ve tansiyonumun yukseldigini hissediyorum malum hamileligin boyunca tansiyon sorunum oldu, basimdaki aneztesi uzmanida durmadan tansiyonumu dengelemekle mesguldu..o sirada inanin kendimi zirnik kadar dusunmuyor sadece oglumun aglama sesini duyabilmek icin tum gucumu o yone vermistim..sonunda bir minik, aglamayi becermeye calisan cok ince bir ses duydum, oglum nefes almaya baslamis bize merhaba demisti, esimde o esnada orda oldugu icin adamcagizin da rengi benzi atmisti..Baska doktorlarin gelmesi ve kontrol edilmesine kadar olduk olduk dirildik resmen ve sonunda hersey normal dediler , ben oyle bir oh cektimki mevlama ne kadar sukretsem azdir,oglumuzu bizlere benide ogluma bagisladigi icin...
Günaydınn ballar kaymaklar
meleğim sabah çok üzülmüştüm ama akşam eve bir gittimm ohhh saçlar harika olmuş yahuu kızım herhaliyle güzel annesinee tabiiimahirde sarışın ve saçları sana çekmiş demekki canım kıvırcık görünüyordu saçların yanılmıyorum değilmii erkek bebeklerin saçlarının biraz uzun olması çok tatlı duruyor gerçekten hele birde kıvırcıksaa ohhhh yalnız eşinin planlar süpermişşş
hızınıza yetişecem diye canım çıkıyor
sonra böyle oluyorumve yazacak takatim kalmıyor.
aslında hayattayım ve sizi çoook merak ediyorum
çirkinimle öperiz hepinizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?