2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

babyceren & azraece burda mısınız
benden resim istemistiniz ya koyim mi size
unutmayın bi daha yüzümü tamam mı

Rabbim cok buyuk, allahama sukurler olsun ki seni oglunla beraber bizlerden mahrum etmedi..hamdolsun
Yasadigin durum gercekten cok ciddi ve oyle boyle bir durum degilmis..ins bundan sonraki dogumlarin kolayca ve sorunsuz gecer cnm...
Bizim Mahir ide az daha dogum esnasinda kaybediyorduk, benim dogum onceden sezeryan olacagi belli idi,cunku bizim velet bas asagi donmemisti..38+5 dolunca biz hastaneye yatis aldik ve o gunun aksami sez yana alindim...sez normal basladi ama doktor Mahir cok hareketli olunca tutmakta cok zorlandi ve gobek bagi boynuna cok siki dolanmisti, iste o zaman o odanin icini gormeliydiniz nerde ise oradaski herkes bir yerlere kacisircasina kosusturmaya basladi.tabii ben bunlari gozum acik oldugu icin goruyorum ve tansiyonumun yukseldigini hissediyorum malum hamileligin boyunca tansiyon sorunum oldu, basimdaki aneztesi uzmanida durmadan tansiyonumu dengelemekle mesguldu..o sirada inanin kendimi zirnik kadar dusunmuyor sadece oglumun aglama sesini duyabilmek icin tum gucumu o yone vermistim..sonunda bir minik, aglamayi becermeye calisan cok ince bir ses duydum, oglum nefes almaya baslamis bize merhaba demisti, esimde o esnada orda oldugu icin adamcagizin da rengi benzi atmisti..Baska doktorlarin gelmesi ve kontrol edilmesine kadar olduk olduk dirildik resmen ve sonunda hersey normal dediler , ben oyle bir oh cektimki mevlama ne kadar sukretsem azdir,oglumuzu bizlere benide ogluma bagisladigi icin...

cigerim neden kaldıracan ya bırak orda kalsın zaten sadece tanıdıkların görüyo..
arada bakarız özlerim ben seni
acı bana

oy oy oyyyyykaldırmıyorum ama bu günlük,,eşime sözüm vardı daha doğrusu yemin ettirmişti bana,,
dün gece durumu ona anlattım ve sadece birkac foto icin ricada bulundum,,tamam deyince ekledim
hemen.kendisi bu konularda çok kıldır,,bide başbakan olacağı için sanal alemde fotom olsun istemiyo galiba
onu da kırmadan,sizi de kırmadan ortada buluşmak güzel oldu 20-30 kilo fazlam var ama idare edin artık
kadraja sığdığım kadar koydum başka birgün de bacaklarımı eklerim inşallah

hejacımdoğum hikayen gerçekten çok üzücü çok duygulandım okurken..sorduğum içinde üzüldüm
Allah korumuş sizleri..inş 2. doğumun rahat ve sorunsuz olur

chihiro79
hanımcım umarım vakti zamanı geldiğinde sizde 2. bebeğinizi kollarınıza alırsınız..sizin doğumunuzda onca sancıdan sonra normal doğum ile sonuçlansaymış iyiymiş ama olmamış..sağlık olsun efenim:)

turuncu iyi ki doğmuşun iyi ki belçikadan türkiyeye dönüp eşinle tanışıp evlenip kayrayı yapıp doğurup bu forumu açıp bizi toplamışın bir araya:)) sevdiklerinle beraber uzun sağlıklı nice yıllar dilerim birde kayraya bol iştahlı seneler:))

cenera kaç gündür yazıcam unutuyorum eşin 5 aylığına nereye neden gitti? iki çocukla yalnızmısın? oğluşun içinde geçmiş olsun bir an önce iyileşir inşallah.

nagihan gözünüz aydın sizinde annen için. sadaka vericem demişin de bence sen bir kan akıt daha iyi olur gibime geliyor bu hastalıklar için.
hejar, meleğim ve chichro( yanlış yazmış olabilirim ) doğumlar kötü ama sonuçlar güzel olmuş çok şükür yavrularınızı kucağınıza almışsınız ya önemli olan o.

kızlar ya hep doğum hikayemi yazcam kalıyor bu akşam ece uyusunda yazayım bari içimde kalacak yoksa:)

istanbula gitti canım eşler neden gider işlerinden dolayıı ama hafta sonları devamlı gelmeye çalışacak 2 çocukla yanlız kalacam şuan annemler var ama gidecekler 2gün sonra çocuklar hasta olmasında zor olmaz inşallah benim için araba kullanmayı bilmiyorum aslında biliyorumda cesaret eksikkkk .. onedenle ulaşımda hemde çocuklarla hastane falan prob yaşıyorummm taksiylede nereye kadar ....

turuncum iyiki dogdun iyiki gelip burayı buldun iyiki bizle arkadas oldun yandasın nice senelere der yanacıklarından öper
ah hamilelik ne güzeldi keske eşimin askerligi olmasaydı yapılması gereken evim var keske o yapılmıs olsaydı borcum olmasaydı enes huysuz olmasaydı lohusalık psikolojisini kötü yasamıs olmasaydım ve ben enesle yanlız kalmasaydımda 2.ciye olumlu bakabilseydim hehehe sanırım ben 2.ciyi yapamıycam

hejarcım ay yasadıkların cok zormus rabbim korumus yavrunu ve seni inş birdahaki bebişinde bunları yasamazsın senin için cok zordur psikolojik olarak hamile kalıp dogurmak ama elden ne gelir rabbim hayırlısını nasip etsin aminnn...

cok duygulandım gercekten önemli olan sag salim kucagımıza almıs olmamız sezeryan oldugum için bende kendimi hep sucladım ama elden bişey gelmez ben eşim yüzüne sezeryanı kabul ettimm normal dogumun nsini yasayamadım keske dinlemeseydim diyorum ama nafile artık ... ben kısmet nasipse 2.cide normal dogumu denicem inş becerebilirim

ay aglatcaksınız beni anne olmak gibisi yok rabbime cok sükür yasadık bu duyguyu rabbim olmayanlara ve isteyen herkeze nasip eylesin melegim mahirimi gözlerinden öp iyiki dogmus yakısıklım senide onuda cok seviyoruzzz

Turuncu iyi ki doğdun

Chihiro bikac sayfa önce yayınladığım sorular var. Dileyen cevaplayacak ben de blogumda yayınlayacagım. Olay budur...

Asıl doğum hikayeleri sizdeymiş meğer...Benim yaşadıklarım sizinkinin yanında çok hafif kalıyormuş meğer...

Günaydınn ballar kaymaklar

Cok hosuma gitti bu hitap sekli :)) bal biz, kaymaklarda bizim yavrular oluyor galiba:))

Uzme tatli canini cikar buyur yeniden hem ne iyi oldu bak yuzu gozu acildi Zeyno nun,bence daha rahat eder fistik..bende su minik disleri dustuklerinde saklayacam, incileri atmaya kiyamam o kadar miniklerki..
Evt cnm benim saclar hafif kivrik yani dalgali fakat cocukken cok kivircikmis sonradan acilmis biraz duzlesmis..Mahir de bana benziyor demek :)) bilsen ne cok hosuma gidiyor bana benzedikce..aferin goluma onunla gurur duyuyorum anasinin oglu olma yolunda tam gaz gidiyor

hızınıza yetişecem diye canım çıkıyor
sonra böyle oluyorum ve yazacak takatim kalmıyor.

aslında hayattayım ve sizi çoook merak ediyorum

çirkinimle öperiz hepinizi...

Oyy oyle cirkine can kurban, bak mesela ben saana ne zamandan beri yazma arzusundayim ama hep unutuyorum..bizede zaman yetmez oldu artik..Ameliyat yerine tedaviye baslamis olmana inan cok sevimdim,ins sonuc verir ve eskisinden daha saglikli olursun cnm..bizde seni cok ama cok optuk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…