2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Umarim zamanla daha da iyi olur cnm, bizim oglanda bugun iki kere ne var ne yok kustu..birinde oksuruyordu ne oldu diye kucagima aldim siirtini oksuyorken salonun ortasi ile benim uzerime bir guzel iste ..

Hayirli olsun Asyanin incisi,sende slm soyle cnm bizden..

Oh oh sevimdim valla Oya teyzemiz ins biran once eski sagligina kavusur ve Yaren Nur dan sizlerden mahrum kalmaz

happy birthday honey..

iyi akşamlar mayıs anneleri ve datluşları ALLAH sağlık sıhat afiyet dertlilere hastalara deva versin mevlam

turuncu bacım iyiki doğdun ve bu topikte bizleri bir araya getirdin

arkadaşlar bu ara fazla giremiyorum babişim hasta evde onlan ilgileniyoz bebek gibi bu erkekler yaş kaç olursa olsun geçmişi okuyamadım geneişşlaa iyisinizdir görüşürüz ALLAHA emanet olun

aşağıya baktımda bi de ne görimm bi kalabalık bi kalabalıkkk
bebeleri uyuttunuz tabii geldiniz hemen buraya sizi gidi siziii
benimde kuzum uyudu çok şükür bu gün diğer günlerden iyiydi 2 kez kustu sadece

ben ne yaptım biliyomusunuz 1 hafta yada 10 gündür evi süpürmüyorum kocişede 10 gündür süpürge çekmiyo aşkım yaa,süpürge çekmiyo canım yaa,bu gün çocuğun ağzının kenarında kıl vardı(yalan) vs diyerek kafasını şişirdim ve bu gün istediğim süpürgeyi aldırttımama süpürgem gerçekten güzel çekmiyo

bu günü resim ekleme günü ilan edip bende resim ekliycektim ama yine resimleri kırpmak lazım çok zamanımı alıyo vazgeçtim

cerene son günlerim ve ben yusuf yusufum:)ani bir kararla doktoruma gittim dedim ki,
''ben çok korkuyorum acaba sezeryanmı olsam''
tabi babyceren hanım olabilir ama hemen yarın alalım o zaman,vaktiniz kalmamış
cesaret verecegine beni onayladı adamertesi günü yattım hastaneye herşey güzel korkmuyorum
başıma geleceklerden habersizim..laylaylom geçtim ameliyathaneye..amanın dedim burası ne böyle
ışıklar kocaman bir oda yeşil yeşil kurbaga adamlar:))belimden igneyi yedim yattım..spinal anestezi oldum..
yatar yatmaz başladım bagırmaya,''kesmeyin beni ben vazgeçtim bırakın kalkacam'':))
o anda gözüm kararmaya başladı başıma bir agrı geçti midem bulanıyo..tansiyonum fırlamış..
4 kişi karnıma bastırıyo ceren hanım yapışmış sanki karnıma çıkmak istemiyo..benimde kalbim sıkışıyo..
anestezi uzmanı telaş içinde damardan birşeyler yapıyo yüzümü tokatlıyo:))elleri kırılsın:))
yanımdaki doktorun ellerini sıkmaktan morartmışım..dedim tamam babyceren sen tahtalıköye gidiyosun:))
eşhedüenla eshedüenlaa allah allah:))
baktım bir bebek sesi aa dedim ben buraya dogum yapmaya gelmiştim dimi:)
ölüm korkusundan cerenin dogacagını bile unutmuşum:)))
neyse dogdu bitti sonra dikiş agrısı çokçektim.. böyle kavuştum ilk kızıma..

şekerim senin herşeyin bi alem:))
herşey birden gelişmiş cerencik dünyaya gelmiş hoşgelmişş
elleri kırılsın bölümüne çok güldüm

çağlaya hamile oldugumu anladıgım an tek düşündügüm ameliyathaneydi..9 ay geldi geçti..
gün aldık 18 mayıs olsun dedim..ben yine 3 buçuk atarak hastaneye yattım..
ameliyathaneye giderken tekerlekli sandalyede bir titremeye başladım ki sormayın:))
azer bülbülden beterim duramıyorum..yine belden igne yapılacak ama 2 kişi omuzlarıma çöktürüyo,
durduramıyolar beni:)korkumdan altıma yapacam,hoş yapsamda sonda takılı zaten kimse anlamayacak:)
neyse igneyi yaptılar uzandım yine bagırmaya başladım doktoruma:)
''daha hazır degilim hemen kesme,ben sana söyliyene kadar bekleeee'':)
daha lafım bitti benim kalp çarpıntım başladı ve gözüm karardı..anestezi doktoruna
dedim ki ben iyi degilim..adam yine telaş içinde koştu bir igne getirdi serumdan verdi koluma..
yine tansiyonum fırlamış hemde çok fazla...
son gördügüm sahne bu oldu..sonra ölmüşüm gerisini hatırlamıyorum
10 dakika uyumuşum..uyandıgımda ilk duydugum ses çağlanın sesi oldu..hemen yanıma getirdiler..
hayal meyal hatırlıyorum yüzünü..küçücük kırmızı bir yüzü vardı:)
odaya geçtigimizde çok agladım eşimde agladı..sevinçten:)
ama sonra çok acı çektim..gaz sancısı beni öldürdü..
3gün öldüm öldüm dirildim..2.sezeryan sonrası daha zormuş daha acılıymış anladım..
çok şükür saglıklı 2 kızım var..allah onlara uzun ömür versin..

Kızlar doğum hikayelerinizden cok etkilendim.. Kendi doğum anım geldi aklıma benim doğum da hiç hoş değildi... Şöleki

Ben hamileliğimin 30. Haftasından itibaren kemiklerim su topladı ve hıc yuruyemedım.. Baston tekerlekli sandelye vb idare ettim.. Afedersiniz donumu bile eşim giydiriyordu eğilemiyordum... Bu yüzden doktorum normal doğum yapamayacagımı soledi.. Epiduralde önermedi genel anesteziye karar verdik.. 37. Haftamda sezeryan gunu almaya muayeneye gittiğimiz gun hafif karnımda agrı vardı.. Neyse 10 gun sonrasına tarıh verdı doktor.. Herkesı aradım ve bebegımın doğucagı tarıhı soledım.. Annemlerde umredeydi ve yetişebileceklerdi doğuma.. O gun kuzenlerim geldi yedik içtik tıka basa ama bnm karnımdaki agrı ara ara devam ediyordu.. Ve aksama dogru sancı seklınde gelmeye basladı ve gece 1 de 5 dakıkaya kdr dustu sancı sıklığı ama dayanılmayacak gıbıydı.. Hemen acıle gıttık ebe muayene etti 4 cm acılma var dedi hemen sez alıcaz dedi doktorum geldi ve 37. Haftamda gece 2:30 da sez aldılar.. Buraya kdr hersey normaldi.. Eşim kimseye haber vermeylim sabah supriz yapar soleriz dedi yok dedim ve ablamı arattım ama ablamın geldiğini goremeden ameliyata aldılar beni.. Eşime hakkını helal et dedim ve girdim.. Uyanır gibi oldum ama hıc birsey gormuyordum sadece sesler vardı bogazımdan boru cektıler ben nefes alamıyordum ama duyuyordum onları yok olmuyor tekrar ex yapın diyorlardı.. Sonra tekrar uyandığımda boğazımda boru vardı kafamı kaldırdım goruyordum koskaca bir odada 30 kadar ölü gibi yatan birsürü yaşlı insan vardı anladımki yoğum bakımdayım hemen gözüm duvardaki saate ilişti saat sabahın 10 u olmustu aklım bebeğimdeydi bir onceki ayılmamdakı konusmalarıda hatrlayınca boruyu cıkardıklarında nefes alamadığımı farkettım.. Ben uyanınca eşimi aldılar bana moral vermesi için güzel seyler sole fln demişler.. Eşim beni öğle gorunce ağlamamak ıcın zor tutmus kendını... Iyımısın dedi kafamı salladım hayır der gıbı.. Ama konusamadıgım ıcın soramıyordum bırsey. Bebegımle ılgılı guzel seyler soledı bır ohh cektım..sonra eşimi cıkardılar ve doktorlar geldi bana sakin olmamı boruyu cıkarıcaklarını ve panik olmamamı soledıler kafamı salladım.. Ve boruyu cekmelerıyle ıkı avuc balgam sokuldu bogazımdan ve nefes almaya basladım... Tabi benim hatrladıgımsadece ıkı seferki ayılma bu boru cıkarıp takma olayını defalarca denemişler ben baygınken... Herkes dısarda perişan olmus bana bısey olucak dıye bebegım hemsırelerın elınde tek basına ... Anca 12 saat sonra bebegımı kucagıma alabıldım... Ve aldıgım anda allahıma bınlerce kez sukrettım kucagıma alabıldıgım ıcın... Yanı kızlar obur tarafa gıttım geldim... Annemlerde dogumdan ıkı gun sonra geldıler umreden cok zor gunlerdı...

Ayy cok uzun yazmısım kızlar herkese ıyı geceler...

Esin dondukten sonra bence hersey guzelce unutalabilir...yoksa kimse cocuk yapmaya yeltenmezdi bir daha demek unutuluyor zamanla..
Hem dusunsene cnm minnak bir yavru missler gibi kokuyor ve en onemlisi de aguuuluyor off benimde debresiyor ama bende bir okdir allah heseye ragmen ikindi verirse bak onu bilemem iste, o zaman rabbime boynumuz kildan incedir der yapiveirirz herhalde..hakkimizda hayirlisi olsun ins.hepimiz icin

Allah sağlıklı uzun ömürler versin kuzularına canım
sende tansiyon mu var canım yoksa doğum anında mı böyle fırlıyo:26:
darısı 3. doğum hikayeni yazmana

canım çok üzüldüm okurken neler yaşamışsın
Rabbim korumuş seni su toplamalar,yoğun bakımlar
ama sonunda mutlu son gerçekleşmiş çok şükür..Allahım kimseye böyle tecrübeler yaşatmasın

Asıl doğum hikayeleri sizdeymiş meğer...Benim yaşadıklarım sizinkinin yanında çok hafif kalıyormuş meğer...

Cnm sende yaz bence, hem dogum hikayelerinin her biri bence bir mucizenin ozetleri..cok zor olanlar olsada sonuc guzel olmasiyla beraber insana okurken bazi degerlerin oldugunu animsatiyor..senin dogum esnasinda bir hemsirenin sana yaptiklari vardi hatirladigim kadari ile ..demek her birimizin degisik sikintilari olmus..umit ederimki bundan sonraki dogumlar mutlu ve sorunsuz olur bastanbasa

Cnm dogum hikayelerinden seninde zor bir dogum gecirdigi anlasiyor ama sonunda iki dane nur topu kizcelerin olmus bu yuzden unut gitsin cnm,demek sende de su meshur tansiyon olayi varmis...Bende vardi gozu ciksin.

tatlıcadı ve melegim benim normalde tansiyonum yok..
ama nasıl oluyosa dogum esnasında çok yükseliyo..korkudanmı bilemiyorum..
doktoruma sormuştum heycandan dedi ama çokta net konuşmadı..
3.hikayem olmayacak:))2 tane yeter bence..
gerçi herkes 1 tane daha yapmam gerektigini söylüyo ama
kolaysa kendileri dogursunlar

Hikayeni okurken ayy ve hiii demeden biteremedim o kadar ic cektim anlayacagin,zorlarin zoru oluyor ve herkes bir sekilde yasiyor bazi sorunlar...cok sukur atlattik, bundan sonrada unutma zamani..unutulsunki gelsin yeni kuzular dimi

Babyceren, meleğim, tatlıcadı nereye gittiniz gececiler daha okey oynucaktık:) ben sizi kıvançla aldattım söylemesi ayıp ya seviyom bu çocuğu:)) adım batmasın benimki kesecek böyle dediğimi duysa kimse söylemez dimi burdan:))

ben doğum hikayemi yazayım dedim benim dışında herkes yazmış yarına artık nasipse

sanırım uykum gelince beynimdeki cümle kurma kısmım kapanıyor:)) kaçayım en iyisi ben yazımda büyük olmuş geç farkettim kusuruma bakmayın:)) herkese iyi geceler rüyanızda kıvancı görün:))

çok bulantılı bi gebeliğin ardından nihayet 39.haftama gelmiştim
kuzum iri bi bebek olduğu için perinatoloji uzmanı tarafından en geç 38+3 te 4 kg ve üzeri olursa sez. olmalı raporu verildi
doktorum sez.den yana olmayan bi doktordu ve en son gittiğim kontrolde 40. haftama sez. tarihi verdi..verdiği tarih 14 mayıs dı..
eşim ve aile yakınlarım 11 mayıs olmasını çok istediler
8 mayıs sabahı karnımın ağrısıyla uyandım çok afedersiniz ama ishal olmuştum:)eşimde uyandı ve onada söyledim..
aynı gün doktoruma giderek sez tarihini 14 mayıs değilde 11 mayıs olarak değiştiricektim ama fırsat kalmadı:)
eşim işe giderken iyimisin diye sordu..bende evt iyiyim dedim..
sancın varmı diye sordu..bende sancım yok karnım çok ağrıyo çok wcye gidiyorum dedim
aşkım yaa doğsun artık ebbeğimiz sen bu gidişle doğuramıycan dedi.
bende offf kasıklarımda ağrımaya başladı bi bu eksikti dedim..doğum sancısı olmasın diye gözleri parlayıverdi adamın:)
yok yok doğum sancısı böyle olmaz ishal oldum ya ondan bu ağrı dedim:)
yaklaşım 10 dk da bir aradı nasılsın,napıyosun diye malum oldu galiba adama:)
bende iyi olduğumu hafif ağrımın olduğunu ev süpürdüğümü söyledim
benim ağrılarım biraz daha artmaya başladı..
doktora sez tarihini değiştirmeye gideceiğim için hazırlanmaya başladım duş aldım çıktım baktım sıcak sıcak su geliyo benden
ablamı aradım..'ablaa ben ishal oldum hemde çişimi tutamıyorum altıma yapıyorum' dedim:))
halbuki doğum öncesi su geldiğini biliyodum çok okumuştumda o gün doğurmayı beklemiyodum
ablamda'ishali anladımda nasıl çişini tutamıyosun sen'dedi
bende bilmiyorum sabah ishal oldum şimdide çişimi tutamıyorum dedim
kız sen delimisn ne çişi suyun geliyo senin ben hemen oraya geliyorum hastaneye gidiyoruz dedi
5 dk sonra ablam kapıdaydı..ben deli gibi daha atağın nevresimini değiştiriyodum:)daha toz alıcaktım ablam izin vermedi:)
taksiye bindik gittik hastaneye..muayene ettiler 5 cm açıklık var dediler..ben kalktım geri eve gelicektim
gülerek nereye gidiyosun doğum başlamış dediler:)
yalnız ben çok hafif bi sancının dışında bi şey hissetmiyodum..ordaki ebelerle konuşup gülüp eğlenirken doktorum geldi muayene etti açıklık 9 cm olmuş dedi
bende ne 9 u benim sancım çok yok dedim:))
hemen beni büyük ultrasona gönderdi..sakın ıkınma bebeğin kafası aşağıya inmiş bebek doğabilir dedi
ben hayretle dinledim çok fazla sancı hissetmediğim için
büyük ultrasona giderken 2 poz resim çektirdim..ebe bana resmi boşver doğurucan tekerlekli sandalyede diye beni asansörle büyük ultrasona indirdi.
nasıl panik oldular nasıl acele ediyolar şaşakın şaşkın izledim bende:)
tarık buğranın kgsi fazla olunca seza alma kararı alındı..o sırada benim sancım arttı:)
ben tabii spinal anestezi istemiştim..doktor sakın ıkınmaaa diye bağırıyo
ben bırakın beni karnım ağrıdı wcye gitmem lazım diye bağırıyorumm:))
doktor hayırrrr wc olmaz o bebekten dolayı oluyo sakın ıkınmaaa bebek geliyooo diyo bi yandan yavrumun kafasını tutuyo:)
hemen iğnemi yaptılar..ve yavrumu 10 dk içinde çıkardılarr
meleğimi hemen yanıma getirdiler..öptüm kokladımm..tabi o sırada hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım
doğumdan çıktığımda anneme haber verrdirdim sürpriz yaptırdım..hamile kaldığım ilk günden beri doğum yapıcağım zaman sana sürpriz yapıcam diyodum
eşimle vedalaşırken gözleri dolmuştu odama geldiğimde ağlıyodu:)ben iyi olduğumu anlasınlar diye sohbet ederek gülerek ve el sallayarak geldim:)
sonra meleğimiz geldi..ben,eşim,ablamlar herkes ağlamaya başladı
yavruma çok zor kavuştum..öncesinde çok kötü günler geçirdim
şimdi mucizem benimle ve mışıll mışıll uyuyoo
Allahım isteyen herkese yaşatsın annelik duygusunu

tatlıcadı__canım dogum hikayen güzel ben kötü bir anı göremedim..hamileligin zor geçmiş
sanırım..hadi inşallah 2.ve 3. dahada kolay olur canım:)
dogumdan çıkınca insan kendini nasıl hafiflemiş hissediyo dimi..
aglamakta çok iyi geliyo..
özledimmi ne:18:
yok yok hayır:18:
ben hamileligi hiç sevmeyen biriyim..keşke hop diye kucagıma bir bebek daha gelse
seve seve bakarım ama hamile kalmak ve dogum yapmak istemiyorum:18:

hamileliğim çok zor geçti canım..3 ay yattım wc dışı kalkmak yasaktı
kullanmam gereken ilaçlar vardı mide bulantısından dolayı ilaçları içiyodum hooppp geri çıkıyodu:)
hep bebeğimi kaybedicem korkusuyla geçti günlerim..ev burnuma çok pis kokuyo herşeyden tiksinmiştim kusmaktan ağzımdan burnumdan kanlar gelirdi..sabah hava aydınlanırdı ben hala uyuyamazdım
çok şükür doğumum çok güzel oldu..sancıları çok az hissettim
belkide bebeğime kavuşucam diye mutluluktan bana az geldi:)
doğumumun hızlı ilerlemeside daha önce bi kaç kez kürtaj olmuştum ondan dolayı daha önce doğum yapmışım gibi hızlı ilerlemiş
çok rahattı herşey çok güzeldi en kısa zamanda 2. yi doğurucam
herkese tavsiye ediyorum doğurun doğurun doğurun

sen tayyiple ortak çalışıyosun heralde ne bu dogurun dugurun dugurun:)))
ben dogurmayacam siz dogurun:)
aklıma ne geldi,ceren 4 günlüktü sarılık olmuştu ve 3 gün hastanede yattık..
hastanede yer yok kalabalık ve 5 aile 1 odadayız eşlerinde kalması yasak..ben uykusuzluktan
yerlerde geziyorum:))
neyse çıktık eve geldik bir gün sonra sabah 7 de deprem oldu..5.5 şiddetinde baya sallandık..
benim evden bir kaçışım vardı ki sormayın:))
apartmandan aşagı indim arkama bir baktım eşimin kucagında ceren aa ben cereni unutmuşum:)
daha anne oldugumun bile farkında degilim:)
şimdi olsa tabiki çocuklarım için ölürüm ama ben lohusayken depresyona giriyorum:))

melegim kesin beni dövecek artık:18:
çok korkuyorum:18:
amerikaya gidip geldim:18:

Arkadesler bu BabyCeren varya habire pesime takilip benimle amerikalara geliyor...kac kez dedim kizlarin yaninda dur ama dinlemiyorki>)) sana tek ayaginin ustunde durma cezasi veriyimmi simdi hiiibosver cnm hadi biz koyumuze geri donelim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…