2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Ümit besende sevgine tercüman olmuş
Güldüğüme bakma içim hala ağlıyo
Size hala yazıyorum ama küsüm

bugünde herkes bana küsüyo
azraece küstü
sen küstün
sisiada foto koymayı beceremedi
herkes çemkiriyo
benim zaten halim yok çok yorgunum
eşime bile dedim ''git uyu çok yorgunum saç uçlarım bile agırıyo''
o da çemkirdi gitti
ben ne yapayımiçimde fırtınalar kopuyo ben küsüyomuyum size

Ama amaaa amaaaa
Bende yarın temizlik yapıcam
B'nde yorulucam benimde parmak uçlarım ağrıyacak
Ama ben kimseyi küstürmüycem
Hem bu arada eşinede sen çemkirmişsin yoruldun diye adamı ne uyutuyorsun
Biz seni küstürmüyoruzz tımam mııı

Kızz babyceren senin Amerika'da ne işin var Allah iyiliğini versin emiii
Bi de slm göndermişsin çok güldüm seninle barışmayı düşünebilirim

Kızz babyceren senin Amerika'da ne işin var Allah iyiliğini versin emiii
Bi de slm göndermişsin çok güldüm seninle barışmayı düşünebilirim

eheueheue demek sende gittin amerikaya
baktım melegim yok dedim bir taciz edeyim:))
yok ama ordada yok acaba afrikada olabilirmi:)
yada yada teksas ta..haaa buldum belkide mercidabıkta

eheueheue demek sende gittin amerikaya
baktım melegim yok dedim bir taciz edeyim:))
yok ama ordada yok acaba afrikada olabilirmi:)
yada yada teksas ta..haaa buldum belkide mercidabıkta

Ben profilimde gördüm baktım bizim kuduruk slm bile göndermiş:))
Sen Afrika ve Teksas topiklerine bi sor
Oralarda yoksa kesin mercidabıkta:))

ben istirahat etmeye odama çekiliyorum..
odama çekilirken hepinize iyi uykular diliyorum..
iyi uykular dilerken hepinizi öpüyorum..
hepinizi öperken bebeklerinizide öpüyorum..
bebeklerinizi öperken hepinize huzur neşe diliyorum..
neşe ablamada selam söylüyorum
azraece ve tatlıcadı yada çelme atıyorum:))
sabah gelenlerede hoş geldiniz diyorum:))
az ve öz konuşursanız sevinirim..çok konuşan insanlardan hiç haz etmem:))
konuyu çarpıtıp uzatanlarıda pek sevmem:))
ne diyoduk,
hoşçakalın...

Ben yatıyorum bebekler
Bu tablet bozuntusunun şarjı bitmek üzere
Zaten çok yavaş, msj yazıyorum gönderiyorum msj yazma bölümüne geri gidiyo geri zekalı bu cihaz
Beğen tuşunu zor güç kullanıyorum sözde markası var devletin malı olmasa camdan füze gibi uçururdum
Bende hırsımı ekranına tüüü diye tükürerek aldım
Eşime söyleyimde daha getirmesin sinir hastası olurum ben bununla
Hadi öptüm hepinizi iyi geceler
Yarın sabahtan hepinizi temizliğe yardıma bekliyorummm

yaaaa ben neden az begeniyorum saniyorsun hayatim yoksa hepinizin paylasimlarini begeni ile okuyorum ama zor oluyor iste yani bacim neyse alisirsin aslinda daha kolay pc den

Sorma canım,biz de geçenlerde almıştık Allahtan ucuz bir şeydi.Yahu kullanamıyorum ki eşim de ben de sinir olduk tekrar sarıverdik.Şimdi ise notebook bakınıyoruz,tuşlara alışmışız biz ne yapalım.
Eskiden bu gibi haberleri duyunca içim şimdiki gibi fena olmazdı,fakat bunları duydukça nasıl üzülüyorum anlatamam.Onların yerine adeta ben vicdanen kötü hissediyorum.Yazık canlarıma yaaaaaa.

Tatlım,öncelikle Doğa yı nasıl yıkadığımızı belirteyim;doğduğundan beri küvette yıkıyoruz fakat küvetin suyunda beklememesi için fileli şezlonga benzer bir sandalye aldık.Markasını şimdi hatırlayamadım.Resmini özelden atarım.Kızımı hafif yatar pozisyona getirir öyle yıkarız,ama artık oturur vaziyette yıkıyoruz.
Canım gittiğiniz şu aileyi çok yadırgadım,yazık bebeğe ya inşallah sarılık vb.olmaz.İşte bilinçsizliğin apaçık örneği.Hayır memleketin her yerinde bas bas öncelik anne sütü olmalı gibi söylemler gezinirken bunlar nasıl güvenmemiş anlayamadım.Herhalde bebek kilo alsın diye yapıyorlar.

Gunaydin arkadaslar,ssbah sabah ilk isim size mujdeyi vermek olsun kizimin dismek bilmeyen atesi sonunda dustu insallah boylece atlatmisizdir ve bir daha hicbirimiz bukadar kotusunu yasamayalim.Bana vermis oldugunuz destekten dolayi size sonsuz tesekkurlerimi sunarim( resmi bir konusma hazirlar gibi hissettim )
Kizlar bu arada ben Masali aile hekimi de dahil omak uzere 3 ayri doktora goturdum ve bir tanede online olarak hezaman yanimda olan doktor arkadasimin fikir ve tavsiyelerine basvurdum.Benim isyanim herbirinin farkli telden calmasi ve kizimin oyuncaga donusmesiydi ama elimdeki imkanlar malesef bukadar,esim 2 ay sonra donuyor insallah ozaman fizandada iyi bir doktor olsa gotururuz,simdi en fazle bir sefer goturebilirim genel olarak cok zor tek basima,bulundugum yerde bile inanin kac gundur taksi tutuyorum cunku yapim geregi kimseden bu tarz birsey isteyemiyorum ki zaten elden gelen ogun olmaz o da vaktinde gelmez demis ya atalarimiz cok dogru soylemisler.
Neyse simdi kararsiz kaldigim bir noktada sizinde fikrinizi almak isterim.Kan tahlilinde enfeksiyon orani cok fazla cikmadi ama bogaz cok kotu durumda oldugu icin (beyaz beyaz kabarciklar varmis) ve cok yuksek ates sebebiyle,uc tane antb.igne ve bitiminde antb.surup verdi,igneleri mecbur vurulduk uc gun bitti cok sukur ateste bitti ama hala bogazi agriyor,simdi suruba baslayip baslamama konusunda kararsizim.Bir yandan viralse bukadarina grek yok diyorum bir yandanda sonucta daha tam iyilesmedi doktor kullan dedi bilemedim:26:

herkeze günaydın arkadaşlar işlerimin yoğunluğundan uzun zamandır giremiyorum.hasta olan kuzucuklara geçmiş olsun diyorum.10 aylık olduk ama hala diş ve diş belirtimiz yok. sanırım doğum günüyle diş mevlüdünü aynı gün yapıcam. diş duasına mı çıksam bilemedim:26:

Cok cok gecmiş olsun.ama bence dr unuzun verdığı ılaçları kullanın çünkü bu kadar yuksek atesın altında basıt bı grıp yoktur ve antıbıyotıklerle tam anlamıyla ıyıleşmeli aksi halde nasılsa ıyıleştı yada gecer dıyıp bekleyerek cığerlerıne ındırmeyın hastalığı

günaydınn herkeseeee

bol gezmeli, bol zeynolu ve yorucu bir haftasonunun ardından yinede enerji dolu olarak başlıyorum haftaya ama bu enerjim geçmişi okumaya yetmeyecek sanırımmm:26: dolmuş taşmış yine, haftasonu yazmaya ara verin birazcık şekerim aaaa ayrıca haftasonu güzel azra'mızın hediyesini almış olmaktan dolayı çok mutluyummm herkesiii kocamannn öpüyorummm ve güzel bir gün diliyorummmm

günaydın güzel anneler ve kuzuları
günler uzdı ve güneş ve çabuk aydınlandığı için galiba Aras Eymen 1 haftadır 08:00 da uyanıyor
gerçi dün saat 20:00 da uyudubenim haftasonumda güzel geçti şükür cumadan anneme gittik
cmrtesi ben çıktım gezdim biraz annemde torunuyla hasret giderdi
dünde döndük eve bugünde eltimle gezicez
yarın doğum günüm kendime hediye alıcamdeermişim
sabah sabah okişin resimleriyle gözüm gönlüm açıldı valla maşallah tatlı kuzuya
güzel bir hafta olsun hepimiz için inşallah vede bol güneşli

Günaydın,iyi haftalar...
Yorgun ve mutsuzum kızlar...
C.tesi aşımızı olduk,bu ay kilo almamış tam tahmin ettiğim gibi,boyu uzamış sadece..
Arkadaşım doğum yapınca kızımı dedesine bırakıp hastaneye geçtim c.tesi.
Çok şükür bir problem olmamış,gecesinde ise kabus başladı,,uyumamalar,mızmızlıklar,el sürekli ağızda...
Ateşli bir pazara uyandık dün,39,5 olan ateşi gün içindeki bütün uğraşlarıma rağmen 37,5a zar zor gece 21.00da indirdik.
Uyguladıklarım: ılık duş,4 saat aralıkla calpol ve dolven,eklem yerlerine ıslak uygulama..bebeğimin gözününün
feri inmişti resmen,bütün gün huzursuz ve uykulu bir haldeydi..Dr.u aradım aşıdan şüphelenerek..Bana: aşının bu kadar ateş yapmayacağını fakat diş çıkarma döneminde de olduğu için üst üste gelmiş olabileceğini,gece fitil koyarak rahat uyumasını sağlamamı,bugün de herhangi bir düzelme olmazsa idrar/boğaz kültürü isteyeceğini söyledi..Çok şükür geceyi daha rahat 37,3 civarında ateşle geçirdik...Şimdi evi aradım ateşini ölçtü teyzemiz:37,4mus.umarım cabucak geçecek..
Tabi işteyim malesef,bitkinim çok,gözümü bile kırmadım gece,çok korktum...Masal'ın iyileşmesine sevinecekken şimdi de Mira üzdü beni Allah'tan yavrularımıza sağlık sıhhat diliyorum Hepinizi çok öptüm...

mutlu anne bebişlerimiz eskisi gibi almazlarmış dr öyle demişti bana,Mira hastalanmış üzüldüm inşallah atıcak ama hem ateşi düşmüş umarım tekrar yükselmezde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…