ı love you ılove you..do you love me ..yes ı do:))
cigerim ben seni çok seviyorum..
Ümit besende sevgine tercüman olmuş
Güldüğüme bakma içim hala ağlıyo
Size hala yazıyorum ama küsüm
bugünde herkes bana küsüyo
azraece küstü
sen küstün
sisiada foto koymayı beceremedi
herkes çemkiriyo
benim zaten halim yok çok yorgunum
eşime bile dedim ''git uyu çok yorgunum saç uçlarım bile agırıyo''
o da çemkirdi gitti
ben ne yapayımiçimde fırtınalar kopuyo ben küsüyomuyum size
Kızz babyceren senin Amerika'da ne işin var Allah iyiliğini versin emiii
Bi de slm göndermişsin çok güldüm seninle barışmayı düşünebilirim
eheueheue demek sende gittin amerikaya
baktım melegim yok dedim bir taciz edeyim:))
yok ama ordada yok acaba afrikada olabilirmi:)
yada yada teksas ta..haaa buldum belkide mercidabıkta
Ben yatıyorum bebekler
Bu tablet bozuntusunun şarjı bitmek üzere
Zaten çok yavaş, msj yazıyorum gönderiyorum msj yazma bölümüne geri gidiyo geri zekalı bu cihaz
Beğen tuşunu zor güç kullanıyorum sözde markası var devletin malı olmasa camdan füze gibi uçururdum
Bende hırsımı ekranına tüüü diye tükürerek aldım
Eşime söyleyimde daha getirmesin sinir hastası olurum ben bununla
Hadi öptüm hepinizi iyi geceler
Yarın sabahtan hepinizi temizliğe yardıma bekliyorummm
Sorma canım,biz de geçenlerde almıştık Allahtan ucuz bir şeydi.Yahu kullanamıyorum ki eşim de ben de sinir olduk tekrar sarıverdik.Şimdi ise notebook bakınıyoruz,tuşlara alışmışız biz ne yapalım.Ben yatıyorum bebekler
Bu tablet bozuntusunun şarjı bitmek üzere
Zaten çok yavaş, msj yazıyorum gönderiyorum msj yazma bölümüne geri gidiyo geri zekalı bu cihaz
Beğen tuşunu zor güç kullanıyorum sözde markası var devletin malı olmasa camdan füze gibi uçururdum
Bende hırsımı ekranına tüüü diye tükürerek aldım
Eşime söyleyimde daha getirmesin sinir hastası olurum ben bununla
Hadi öptüm hepinizi iyi geceler
Yarın sabahtan hepinizi temizliğe yardıma bekliyorummm
Eskiden bu gibi haberleri duyunca içim şimdiki gibi fena olmazdı,fakat bunları duydukça nasıl üzülüyorum anlatamam.Onların yerine adeta ben vicdanen kötü hissediyorum.Yazık canlarıma yaaaaaa.annezeynep_sende güzel bir gün geçirmişsin ne güzel
yeni anneyede pek şaşırmadım desem..ceren sarılık oldugunda hastanede yattıgımızda öyle anneler gördüm ki..
hala unutamıyorum..
örnek 1_çocuk 4 günlük memeyi tutmayı bilmiyo açlıktan aglıyo ama kadın diyo ki,
''çok agırıyo emziremem hem sütümde yok''aslında sütü var sadece bahaneydi..
gidiyo wc lavobosundan su doldurup numune mama yapıyodu..mamayı bile ölçmeden azıcık döküyodu içine..
eşide ona destek veriyodu diyodi ki''benim eşim inek mi ki hahaaha'' öküzün önde gideni..
çok içim yandı o çocuga..
örnek2_yine sarılıktan yatan bir bebek...kadın sabaha kadar fosur fosur uyudu ve sabah uyandı eşi dediki
''kalk emzir artık şu çocugu'' kadın ne dedi biliyomusun ''ee biraz dinleniyim emziririm''
şok oldum ya..sabaha kadar çocuk gık demedi ama nasıl acıkmıştır..zaten birkaçsaat sonra doktor geldi
dedi ki bu çocugun kalbi delik hemen adanaya götürün bunu dedi(
megerse kurban oldugum sesini çıkaramıyomuşondan hiç kakmamış gece..
yinede anne babası salak salak oturup sohpet ediyolardı..
anneligi herkes hakkıyla yapamıyo..acaba o bebekler nasıllar şimdi..hep aklıma geliyolar..
şimdi sende bunu yazınca gözlerim doldu..
supper bir haftasonunun daha sonuna gelmek uzereyizzz !!
Dun aksam bebek gormeye gittik kucucuk minicik surekli uyuyor ve inanilmaz guzel kokuyordu!
Taze anneye sut arttiran taktikler vermeye calistim ama gogsu sizladigi yani sut uretmeye meyilli oldugu halde esi de besleyebilsin kendi uyusun diye mama veriyormus cok uzuldum
Ben bas bas kuru sogan yedim ve faydasini gordum ben sirf sut artcak diye oyle seyler yapamam deyince sasirdim ve daha da sut demedim :)
Ben 1damla sut ugruna suşi bile yerim de yadirgadim cok :)
Bugun de 23dereceyi gorunce dere kenarina gittik Omer inanilmaz eglendi ve su sesiyle 2saat uyudu biz de ne zamandir edemedigimiz sohbetlerden ettik rahat rahat cayimizi kahvemizi ictik pek iyi geldi!
Aksam balik yaptim bizim bidik benim baligimin yarisini yedi
Butun gun disarda olunca yeterince doyuramamisim galiba baliga sicak micak demedi saldirdi simdi karnindan sigamiyor hicbiryere
Tatli pasamla iki aksam da ev gormeye gittik yeni evleri gorunce gezdi durdu 4katli bir villaya gitmistik ilk kez basamak cikmaya calisti
Milletin dolabini aciyor sonra bize bakip soru sorar bir ses tonuyla 'hiğğ??' Diyor hayir oglum i ihh deyince de kapatiyor herkesin oyle hosuna gitti ki nazar degdi kuzuma (kimse masallah demedigi icin) eve gelince heryere saldirdi supurgeyi devirdi balkona cikti camasir askisindaki camasirlari cekip indirdi neler nelelr
Firini kurmus sesini de kismis cok tehlikeliler valla gozumuzu dort acmak lazim!!
Sokak sokak gezince les gibi olduk 1saat banyo yaptik ama bizimki banyoda ustum islanip da goguslerimi gorunce emmek istiyor kasla goz arasinda atletin ustunden yapisiyor sonucta islagim emzirmek istemiyorum diye de kiyamet kopuyor
Ben girmeden yikadigimizda da icime sinmiyor kurt gibi kayniyor zaptedemiyoruz
Bu yastan sonra kuvet alslak durur mu ki? Siz nasil yikiyorsunuz bidiklari??
Bu arada hediyelesenler birer foto cekip yuklesin yahu merak ediyoruz burda!!
Simdi gecmise donmem lazim çan çan konusmusunuz yine hic pzt sendromu yasayan calisan anneler nasil okur bunlari demek yok!!
Gunaydin arkadaslar,ssbah sabah ilk isim size mujdeyi vermek olsun kizimin dismek bilmeyen atesi sonunda dustu insallah boylece atlatmisizdir ve bir daha hicbirimiz bukadar kotusunu yasamayalim.Bana vermis oldugunuz destekten dolayi size sonsuz tesekkurlerimi sunarim( resmi bir konusma hazirlar gibi hissettim )
Kizlar bu arada ben Masali aile hekimi de dahil omak uzere 3 ayri doktora goturdum ve bir tanede online olarak hezaman yanimda olan doktor arkadasimin fikir ve tavsiyelerine basvurdum.Benim isyanim herbirinin farkli telden calmasi ve kizimin oyuncaga donusmesiydi ama elimdeki imkanlar malesef bukadar,esim 2 ay sonra donuyor insallah ozaman fizandada iyi bir doktor olsa gotururuz,simdi en fazle bir sefer goturebilirim genel olarak cok zor tek basima,bulundugum yerde bile inanin kac gundur taksi tutuyorum cunku yapim geregi kimseden bu tarz birsey isteyemiyorum ki zaten elden gelen ogun olmaz o da vaktinde gelmez demis ya atalarimiz cok dogru soylemisler.
Neyse simdi kararsiz kaldigim bir noktada sizinde fikrinizi almak isterim.Kan tahlilinde enfeksiyon orani cok fazla cikmadi ama bogaz cok kotu durumda oldugu icin (beyaz beyaz kabarciklar varmis) ve cok yuksek ates sebebiyle,uc tane antb.igne ve bitiminde antb.surup verdi,igneleri mecbur vurulduk uc gun bitti cok sukur ateste bitti ama hala bogazi agriyor,simdi suruba baslayip baslamama konusunda kararsizim.Bir yandan viralse bukadarina grek yok diyorum bir yandanda sonucta daha tam iyilesmedi doktor kullan dedi bilemedim:26:
Eki Görüntüle 653927
İşte bunun pembesini almıştık,küvete yerleştirip öyle yıkıyoruz kızımı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?