2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

canım çok çok geçmiş olsun kılosu problem değil sonuçta boyu uzamış annesi bilmiş boyuna gitmiş boncuğumuzun, ateşide düşer inş akşama mutlu karşılar annesini, canım dişte okadar ateş yapmıyor ama aşı daha kuvvetli ihtimal gelmişti bana doktorunuz aksini söylemiş o bahsettiğin aşıyı yaptırdın dimi canım, aşıdandan olsa bir iki güne geçiyor aşı ateşinde nasılsa daha iyi olur inş akşama annesi bol sıvı vermesini hatırlat sen yinede bakıcı teyzeye canım

mutlu anne bebişlerimiz eskisi gibi almazlarmış dr öyle demişti bana,Mira hastalanmış üzüldüm inşallah atıcak ama hem ateşi düşmüş umarım tekrar yükselmezde

Evet canım kilo almamış..hatta son iki ayda toplam 450 gr aldı ama takmıyorum sağlığı yerinde olsunda
Beni üzen ateş oldu...İnşallah yükselmesin tekrar.. Sağol canım

Günaydın canım.. hafta osnu hiç giremedim sayfalar almış başını gitmiş.. Şimdi girdim ve ilk senin yazını gördüm.. Mira için çok züldüm kesin dişlerdendir canım merak etme bugün iyi olur küçük meleğin...

mutlu annem dediğin gibi Masalın iyileşmesine sevinelim derken Miramız hastalanmış ama bence o hastalıktan da değil dişlerden Miranın vücudu böyle tepki veriyor herhalde. yine şükredelim çok sıcaklara denk gelseydi daha da kötü olabilirdi. şimdi düşmüş boncuk gözlümün ateşi ya çok şükür diyelim ve inşallah bir daha tekrarlamaz.

canım arkadaşım çok sağol,,evet dr. da dedi bol sıvı alsın diye hemen aradım hatırlattım şimdi sağol,,ateş yapmaz demedi dr. o kadar çok yapmaz dedi, yüksek ihtimal dişten de kaynaklanıyor dedi,üst üste gelmiş,birde c.tesi günü nazar ettim ben kızımı dedi...

kiloya takmıyorum geçen ay da 450gr almıştı ama evet hareketlendiler diyedir.Boyumuz iyi maşallah
Allah beterinden korusun meleklerimizi...

Allah razı olsun hayatım...Gitsin hastalıklar uzak olsun bizden..

Her dişi ateşle,burun tıkanıklığıyla,grip gibi olarak çıkardı evet canım...Tek olmanın dezavantajı kalıyor kendime yorgunluk ve mutsuzluk olarak..O iyi olsunda ben kötü olayım..

iyiki varsınız benim canım arkadaşlarım

merhaba arkadaşlar;

geçmişi okumaya fırsat bulamadım henüz, ilk fırsatta dönücem...

cuma günü süt iznimi kullanıyorum ve Uykusuz gecen gecelerin ardından kuzuyu okula bıraktım.
çünkü dinlenmeye çok ihtiyacım vardı. neyse ki 2-3 saat kadar uyudum dinlendim. sonra eşimin
haftasonu full çalışacağını öğrenince ani bir kararla hazırlandım ve defnoşu okuldan alıp doooğğğru
İsanbul'a gittik... (hem özledik hem de geceleri 10 dk uyumayan kuzumla gece ben, gündüzleri
evdekiler ilgilenir ben de biraz dinlenirim diye düşündüm) yol boyu uslu uslu oturdu arada mızırdandı
ama genelde iyiydi çok şükür. cuma akşamı 4 aydır beklediğim 3. diş nihayet patladı. ama meğer
kuzumu zorlayan uyutmayan şey bu dişmiş. çünkü ilk dişlerinden biliyorum; normalde çizgi gibi çıkarken;
bu içerde uzamış ama bi türlü çıkamamış. kabus gecelerimiz düzeldi çok şükür. doya doya eğlendik oynadık.
yen şeyler öğredi. artık kimseye karşı yabancılık çekmiyor. özellikle okula başladığından beri daha sosyal
olduğunu hissediyorum. yalnız orda da doktora gittik ve nezle gribe dönmüş bronşlara inmeye başlamış.
ilaç verdi yine. bıktım ilaç kullanmaktan. ama kulanmazsam da bunun sorumluluğnu alamam diye düşünüyorum.
neyse bi de sırtı kırmızı kırmızı oldu. ensesi falan. cok sinirim bozuldu. bi turlu iyileşemedik hep böle aksilik hastalık vs...
doktor buna basit bi alerji dedi. bir kaç gune kendiliğinden gecer, ama terli kalmamasına dikkat edin dedi.
çok kasınıyor olmalı ki eli sürekli ensesinde ve göğsunde yavrucugumun. neyse ki gun gectikçe düzeliyor o da...
dun akşam evimize geldik. bugun yie o okulda ben işte... rutinimize geri döndük. şimdilik topluca hasta olan
bebişlerimizin bi an önce iyileşmesini diliyorum. geçmişi okumaya fırsat bulabilirsem detaylara inerim.

beykozcum hediyen hazır ama en kısa zamanda göndercem. kusura bakma olur mu. öyle yoğunum ki.
yarın kardeşimn nikahı var, cuma kına, cumartesi düğün... nasıl yetişcem bilmiyorum. pöfff... elbisemi aldım
tadilatı bitti ama onu bile terziden haftasonu alamadım istanbuldaydık diye.

aynen Talay Hanım,
bizim oğlanda da dişten emare yok ama 32 dişi varmış gibi yiyiyor, maşallah :)

diş buğdayı konseptimi de belirledim: BUĞDAY TARLASI!!! misafirlere de , tam BUĞDAY ekmeği arası döner, etli BUĞDAY çorbası, kavrulmuş BUĞDAY çerezi seçeneklerini sunmayı düşünüyorum. BUĞDAY'dan kaçış yok

bunlar şaka tabiki, diş buğdayı yapmayı düşünmüyorum. onun yerine ailecek ufak bir yemek yiyip, güzel bir hatıra fotografı çektirmeyi düşünüyorum. bütün akrabalar birarada çok güzel olurdu ama annemler sürekli "kaça aldın bunları? masraf yapmışsın! bir maaşı yediniz, şunu niye çağırdın? bunu niye çağırdın? bu pasta kaç lira?" gibi o günümü zehir edecek hesaplar peşinde koşarlar (sanki kendi ceplerinden çıkıyor gibi). en gereksiz yerlerde de şaşa peşindedirler. dolayısıyla hele bir diş çıksın, hele bir görelim, düşünürüz :)

MUTLUANNE,nakadar uzuldugumu anlatamam sana inan cok gecmis olsun,benim mujde haberim kisa surdu kizlar,taksi cagirdim doktora gidiyoruz onca atesin ardindan vucudunda dokuntuler cikti,ya 6. hastalik yada kizamik,korkuyorum cok korkuyorum yine gozunun feri gitti ve ben bu bes gunde bes yas yaslandim,dua edin kizlar.

offf cok gecmiş olsun canım ya. onlar iyi olsun yeter ki... nedir bu hastalıklardan ateşten dişlerden çektiğimiz yaaa çok üzülüyorum onlar hastalandıkça...

hoşgeldiniz Şekersizyeşilçay Hanım, işe geri dönmek nasıl bir duygu? ben pek yaşamadım da telefonla sürekli birşeyler soruluyordu, oğlum 4 aylıkken proje bile yazmışlığım var :) kızımıza da geçmiş olsun diyorum, nedir be bebeklerin ateşten, dişten çektikleri azizim

çiçekçim; ateş 3 gün sürdüyse sonra döküntüler olduysa %90 altıncı hastalıktır canım. korkma. napalım. kızamık da olsa önünde sonunda çıkaracaklar hadi bakalım moral bozmak yok. merak etme altıncı hastalık da döküntüler geçince bitecek gidecek inşallah. sıkma canını...
pöfff... içim sıkıldı bak yine. yahu kendi meleğim iyi olsa bile burdaki minikleim için üzülüyorum. (ki benimkinin burnu foşur foşur akıyo, gözler akıyo ve çapaklanıyo, köh köh öksürüyo... bla bla)

Yapma ya çiçekçim..Umarım kötü birşey değildir..Haberdar et bizi..
offf cok gecmiş olsun canım ya. onlar iyi olsun yeter ki... nedir bu hastalıklardan ateşten dişlerden çektiğimiz yaaa çok üzülüyorum onlar hastalandıkça...
Sorma canım sorma bende perişanları oynuyorum şuanda ağlamaktan gözlerim batıyor,dün de görümcem dedi çocuk bu ateşlenmeden düşmeden büyümez diye..evet öyle ama gel sen bunu yüreğime anlat

Hepinize güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim..sizi durumumuzdan haberdar edeceğim teyzoşlar..
ben bugün offline olurum çünkü yazmaya mecalim yok,işler de beni bekler,bebişlere çok iyi bakın.
Kazasız belasız hastalıksız bir hafta diliyorum..

Şu kış bitsin yaz gelsin artık.. Şu hastalıklardan kurtulalım..
Benim ufaklığın da burunları tıkalı.. bende birkaç gün peditus verdim ama pek bi işe yaramıyor.. doğal yollarla geçirmeye çalışıyoruz..
Ama onu iyileştireyim derken ben hasta oldum burun tıkalı ağzımın tadı yok off off bitsin artık bu hastalıklar.. yaz gelsin ince ince giyinelim.. üşüme hasta olma derdimiz olmasın

hoşbulduk sayın chihiro;

işe dönmek nasıl olabilir ki... her zamanki gibi sıkıcı... yeni bi birimdeyim.
şefim sırf çalışayım diye saçma sapan işler veriyo. milletin 3 hafta üzerinde
çalışıp kafa patlattığı projeyi benim 2 günde çıkarmamı bekliyo falan... benim
de pek umrumda değil açıkçası. evet uğraşıyorm ama çok da zorlamıyorum.
zaten kullandığım ilaçlar ağzıma mıçıyo. mide ağrısı mı istersin bulantı mı baş dönmesi mi...
ne ararsan var... dudağımın üstünd uçuk çıktı kocamannn... tam da düğün üstü olacak
şey mi yani... neyse yapcak bişey yok. geçmiş olsun dileği için teşekür ediyor, nedir bu
çektikleri sorusunun yanıtını benim de aradığımı belirtmek istiyorum azizim...

canım anlattığın belirtilere bakılırsa 6. hastalığa benziyor canım, zeynomda geçirdi çok şükür endişelenecek birşey yoktur inş bu hastalık bu şekilde son buluyor eğer 6. hastalıksa, güzel haberlerinizi bekliyoruz canım

ŞEKERSİZYEŞİLÇAY canım çok geçmiş olsun sizede bu dişler çıkınca gerçekten rahatlıyor kuzular ve birgüzel uykuya dönüyorlar tekrar değilmi, grip olmuş defnecik iyileşir hemen inş annesi, ohh düğünde iyi gelir şimdi canım ya bizimde olsada kafa dağıtsak biraz tanıdıklarını görürsün eğlenirsiniz ne güzelll uçuğada bir kapatıcı tamamdır yahuu güzelliğini gölgeleyemez şekerimm

Gecmis olsun hayatim yaaa tuhh cok uzuldum simdi bak biran evvel gecer insallah canim ben asiya gotururken calpol veriyorum yarim saat oncesinden sonra asiyi oluyor eve geliyoruz 4 saat gectikten sonrada fitil atiyorumbol sivi takviyesi ve birazda kakasini civik kivamda yapacak seyler yedirirseniz kaka ve idrarla atar atesini hemencik iyilessin insallah boncuk Miramiz
cicekcim Masala kocaman maasallah diye ektimki dokuntu var demissin ama onlar muhtemelen ates dokuntusudur ama iyi yaomissin dr goturmekle tabikitekrar gecmis olsun hayatim
KİZLAR KİS BİTMESİN YAAAA NE YAGMUR YAGDİ NE KAR SAGLAM. İ KAR YAGSİN 10 GUN KALKMASİN YERDEN MİKROPLAR ANCA O SEKİLDE KRİLİR BEBECİKLERİN HASTA OLMASİ SOGUKTAN DEGİL HAVADAKİ MİKROPTAN VE BU İSİN BİRDE KURAKLİK BOYUTU VAR YANİ LUTFENNNNNN!!!

Son düzenleme:

uçuğunuz için geçmiş olsun diyorum. ama beteri de var. şöyle ki: eşimin tam üst dudağının ortasında çıkmıştı ve şişmişti. sanki dudağına silikon yaptırmaya karar verdi de, parası üst dudağına yetti, sadece o dudağına yaptırdı gibi olmuştu
o şekilde de bir sürü derse girmişti

tabi bunu anlatmam sizin durumunuzu hafifletmiyor ama en azından biraz gülümsemenizi sağlamıştır :)

Kalecigin bir koyunde o yaz hic yagmur yagmamis ve koylu yagmur duasina cikmis baslarinda hoca ile birlikte dua bitmis sonra beklemisler yagmur falan yokkkkk kylu derki;
eee hocam yagmur falan yagmiyor
siz inanarak dua etmedinizde ondan yagmiyor
eee daha nasil dua edelim sen onde biz arkada iste olmasi gerektigi gibi yaptik duamizi
Yagacagina inansaydiniz semsiye getirirdiniz demis hocada
esimin koyunden bir ani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…