2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Yine sattın beni alacağın olsun. Neyse hadi seni yormayım zaten ben de yatmaya gidiyom şekerim

Ne güzel canım ya maşallah diyeyim sana
Gerçekten hazır olduğunu bilmek önemli. Ahanda buraya yazıyom yakında yazarsın sen hamileyim diye.

inş canım inş:)

canım tarık buğra benim ayaklarımın dibinde dolaşınca çok mutlu oluyorum kedi gibiler ya nasıl sinirlenelim biz bu yavrulara:)
geçen gün mutfakta turşu bidonunu devirmiş fark etmedim suyu sızmış kokusundan anladım:)
bi kaç gündür yağ tenekesini devirip kapağını açıyodu nasıl beceriyosa bu gün onuda halletti halıya döktü:)
ben gayet zevkle izliyorum ve gülüyorum oğlum büyüdü yaramazlıklara başladı diye
sende ayaklarının dibine gelince sinirlenme tatlım azıcık sev okşa biraz uazklaştır nasıl masumlaşır sarı civcivim

Aaa bende size Kayranin ve turuncunun hediyesinin resmini koyuyordum tam,,peki o zaman vazgeçtim,ben gideyim azraece koysun rahat rahat

kızzz şaka yaptımm gitmee
koyda görelim canımm
bende sinemisinkini koyarım sizee

Evt evt pipinin estetigi cok onemli..benim oglumun doktoru mesela iyi is cikarmis ehuehuehu malum ben halan bilir kisilere sorup yorum aliyorum nasil olmus diye :)) buna ne denir bilmem ama galiba cok pippirikli olmaktan kaynaklaniyor..

Ne guzel papuk gibi olman, bende bildigin kirpi oldum..hemen dikenleri cikarir vaziyete geldim yahu..nasil bir degisme ise artik..masallah sana guzelim

kızlar adımı ayten olarak değiştiriyorum bundan sonra:))) beyaz showda kıvanç var ve ayten şiirini okudu ama ne okumak:)) kızımın isminde boşuna azra yok anlayın yani:)

mutluannem doğru söylüyon bigün yazcak benimkide buraya beni ara diye:)

Babycerennn ne ara koydun da kaldirdin yine ya bak sabahtan borcun var 5dk booyle sap gibi durup beklicem haydi koy koyy

MELEGIM orda evler genel olarak kucuk mu oluyor bacim? benim arkadas da evim kucuk diye hayiflaniyordu

AZRAECE mutluanne bi gitsin de koy su resmi albume gece gece uyumadi geldi yine merakli taze :) (basimizin ustunde)

ben SIMALe cok cici birsey aldim ve hazirladim yarin son rotusu yapip pzt yollayacagim

hEJARimin yolladigi hediyeyi yikayip utuleyip pasama giydirim oyle cekeyim kolyeyi koymustum zaten bir de bana ceyiz duzmus Allah razi olsun ondan gelininden kat kat guzellerini gorsun insallah!

TATLICADI biz haftaya kestiriyoruz anacim. birkac kere yazdim tel baglantisi koptu tekrar gibi gorunebilir

son kez koyuyorum..ilkim ve annezeynep ve melegim..
herkes izlemekten bıktı:))hadi izleyin hemen silecem:)
[video=youtube;SEH_zW549u4]http://www.youtube.com/watch?v=SEH_zW549u4[/video]

ablamın kvdesi gecen sene ailemizde 4hamile vardı diye ....sülalesi kuluçkaya yatmıs diyordu
gercekten üreme zamanındayız azraececim küçük küçük beykozlar olsa fenamı

Masallah sayin basbakanimiz duysunda mutlu olsun :)) guzel ama bakilabilecek cocuk yapilmali musluman ahalisi cogalmali bencede..
Kucuk kucuk beykoz olayina koptum sekerim ne iyi demissin valla cok iyi olur..

kesinlikle çok önemli canım estetiği
eşimin bi arkadaşı tanıdığı bi çocuk cerrahına yaptırmış oğlunun sünnetini
pipinin alt tarafında minik bi et parçası kalması gerekiyomuş keserken ayarlamak gerekiyomuş
doktor eşimin arkadaşına,eşimin arkdaşı eşime,eşimde bana anlattı
bende bu konuda çok hassasım ileride problem yaşasın istemem
inş ameliyat olmadan atlatırda yavrum sünnetide çapa tıp fakültesinde yaptırmaya karar verdik
ne zor işler

hiç sayfaların bu kadar hızlı aktıgını görmeiştimşoktayım
ne çenesi düşüklersiniz sizler yabenide geçtiniz..hızınıza yetişemiyorum
pazartesi planner dövecek sizi haa
başka koyan varmı kaçırmıyım:)

o ara ailecek ne yiyip içiyordunuz beykozum galeyana gelmişiniz böyle :)

mutluannem aman o tıkanıklığın üstüne çek sifonu uzaklaşsın senden:) güzel bir haftasonu var önünde gereksiz insanların yarattığı üzüntülerle heba etme

annezeynep kız sendemi benli naciyelerdensin:) boynundaki beni gördümde benimde var boynumda ve heryerimde bolcanak:) ece çok seviyor onları parmaklamayı:)

son kez koyuyorum..ilkim ve annezeynep ve melegim..
herkes izlemekten bıktı:))hadi izleyin hemen silecem:)
[video=youtube;SEH_zW549u4]http://www.youtube.com/watch?v=SEH_zW549u4[/video]

Sonunda izledim ve rahatladım ohhh beee Allah'ım çok tatlı yürüyo çağlam maşallah. Ceren'in de yürütme çabaları süper ben bu kızlara bayılıyorum yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…