kızlar adımı ayten olarak değiştiriyorum bundan sonra:))) beyaz showda kıvanç var ve ayten şiirini okudu ama ne okumak:)) kızımın isminde boşuna azra yok anlayın yani:)
mutluannem doğru söylüyon bigün yazcak benimkide buraya beni ara diye:)
Babycerennn ne ara koydun da kaldirdin yine ya bak sabahtan borcun var 5dk booyle sap gibi durup beklicem haydi koy koyy
MELEGIM orda evler genel olarak kucuk mu oluyor bacim? benim arkadas da evim kucuk diye hayiflaniyordu
AZRAECE mutluanne bi gitsin de koy su resmi albume gece gece uyumadi geldi yine merakli taze :) (basimizin ustunde)
ben SIMALe cok cici birsey aldim ve hazirladim yarin son rotusu yapip pzt yollayacagim
hEJARimin yolladigi hediyeyi yikayip utuleyip pasama giydirim oyle cekeyim kolyeyi koymustum zaten bir de bana ceyiz duzmus Allah razi olsun ondan gelininden kat kat guzellerini gorsun insallah!
TATLICADI biz haftaya kestiriyoruz anacim. birkac kere yazdim tel baglantisi koptu tekrar gibi gorunebilir
ilk ben koyayım bari:))
yavrupisipisinin çağlaya hediyesi:))
büyük geldi olsun seneyede giyer:)
Eki Görüntüle 658824
Ayarlasak böyle bir araya gelemezdik muhabbet süper hiç gidesim yok
sülümanın olayım sar beni yazmıstım ehueheueheu
hürremimmmm
Masallah sayin basbakanimiz duysunda mutlu olsun :)) guzel ama bakilabilecek cocuk yapilmali musluman ahalisi cogalmali bencede..
Kucuk kucuk beykoz olayina koptum sekerim ne iyi demissin valla cok iyi olur..
kesinlikle çok önemli canım estetiği
eşimin bi arkadaşı tanıdığı bi çocuk cerrahına yaptırmış oğlunun sünnetini
pipinin alt tarafında minik bi et parçası kalması gerekiyomuş keserken ayarlamak gerekiyomuş
doktor eşimin arkadaşına,eşimin arkdaşı eşime,eşimde bana anlattı
bende bu konuda çok hassasım ileride problem yaşasın istemem
inş ameliyat olmadan atlatırda yavrum sünnetide çapa tıp fakültesinde yaptırmaya karar verdik
ne zor işler
ay yanlız olmadıgıma cok sevindim sapıtık biri oldugumu düşünüyordum demek 2mizde sapıtıkmısız
ne kadar ortak yanımız var dimi cicim
yok canım sapıtıklık değil katkısız saf insanlarız
evt cicim ikimizde katkısız saflardanmışız
hiç sayfaların bu kadar hızlı aktıgını görmeiştimşoktayım
ne çenesi düşüklersiniz sizler yabenide geçtiniz..hızınıza yetişemiyorum
pazartesi planner dövecek sizi haa
başka koyan varmı kaçırmıyım:)
ne koyuyolar kızz ben ne kaçırdım
o ara ailecek ne yiyip içiyordunuz beykozum galeyana gelmişiniz böyle :)
mutluannem aman o tıkanıklığın üstüne çek sifonu uzaklaşsın senden:) güzel bir haftasonu var önünde gereksiz insanların yarattığı üzüntülerle heba etme
annezeynep kız sendemi benli naciyelerdensin:) boynundaki beni gördümde benimde var boynumda ve heryerimde bolcanak:) ece çok seviyor onları parmaklamayı:)
Yemin ederim duygulandım ya
is güç nasil,yolunda dımı hersey sekerim
Best nasil,elbisesi cok yakışmış meleğimeAlan zevkli giyen guzel olunca perfect olmuş
o ara ailecek ne yiyip içiyordunuz beykozum galeyana gelmişiniz böyle :)
mutluannem aman o tıkanıklığın üstüne çek sifonu uzaklaşsın senden:) güzel bir haftasonu var önünde gereksiz insanların yarattığı üzüntülerle heba etme
annezeynep kız sendemi benli naciyelerdensin:) boynundaki beni gördümde benimde var boynumda ve heryerimde bolcanak:) ece çok seviyor onları parmaklamayı:)
Öyle yapicam ama hava kötü 1, mira birazdan uyanacak sabaha kadar dens 2,Cimbom real madridle eşleşti3, dertliyim anlıyor musun
Öyle yapicam ama hava kötü 1, mira birazdan uyanacak sabaha kadar dens 2,Cimbom real madridle eşleşti3, dertliyim anlıyor musun
ay canım gördümde maşallah demeden geçemedim, uzun zamandır takip edemiyorum sizleri derken birden cereni gördüm ve yazamadan geçemedim kırkbinkere maşallahcanım çok güzel yürüyor ve maşallah çokta güzel darısı bizim gibi yürümeyenlerin başına canım bide sorum var yürüteç kullandınmı, kullandıysan hangi marka?
sayfanın ortasını okuyorum ve hemen yazmaya başlıyorum..bir nakıyorum diger sayfanın ortasındayım
birşey anladınızmı
çok hızlısınız maşallahkan ter içinde kaldım:)yenide duş almıştım:))
pc de ısındı bacagım yanacak az kaldı:))
bakalım kaç sayfa sonraya gidecem şimdi:))
Sağol hayatım her şey yolunda çok şükür beste hanım iyi sürekli hareket halinde teyzesi.
Güzel gözlü miram nasıl öpüyorum onu kokulu kokulu
ay canım gördümde maşallah demeden geçemedim, uzun zamandır takip edemiyorum sizleri derken birden cereni gördüm ve yazamadan geçemedim kırkbinkere maşallahcanım çok güzel yürüyor ve maşallah çokta güzel darısı bizim gibi yürümeyenlerin başına canım bide sorum var yürüteç kullandınmı, kullandıysan hangi marka?
MELEGIM orda evler genel olarak kucuk mu oluyor bacim? benim arkadas da evim kucuk diye hayiflaniyordu
kızlar adımı ayten olarak değiştiriyorum bundan sonra:))) beyaz showda kıvanç var ve ayten şiirini okudu ama ne okumak:)) kızımın isminde boşuna azra yok anlayın yani:)
mutluannem doğru söylüyon bigün yazcak benimkide buraya beni ara diye:)
Miram mesaiye başlıcak diyorsun:) aslında o seni alıp sallasa ne güzel olurdu dimi:)
sorma benim odunda aradı öğlen sana sürpizim var diye hayır olsun dedim real madridle eşleştiniz diyerek telefonda anırarak gülüyordu kapadım teli:) ama şimdi öğrenmiş bulunuyorum ki kıvançda gslimiş yarın bu muhabbet üzerine eşimle kavga etmezsem rahatlamam:) ne kadar ortak yönümüz var dicem kıvançla kuduracak elin herifine başlatma diye:))
ilahi beykoz çok güldüm çılgınsın sen:))
yalnız olmadıgıma sevindim yazmışsın ama kendi alıntına yazmışsın
Aynen ya basim dondu bi susun kiz hamama dondu burasi!!
Su saatte bebegi uyuyan annelerin normal olanlari coktaaan yariuykusuna varmistir
Bizim gibi anormal olanlar da birbirine laf yetistircem diye kan ter icinde kalir
Babyceren Allahina kurban kelecigerim 5dk bekledim 6.dakkada mi koydun yav ozelden bari yolla su linki vallahi ozendim ben de cereni ve caglayi gormek salladiklari popolarini hayranlikla izlemek kumandayi koltuga firlatisina gulmek istiyorum buraya cok emek verdim hakkim degil mi!!
inş canım inş:)
canım tarık buğra benim ayaklarımın dibinde dolaşınca çok mutlu oluyorum kedi gibiler ya nasıl sinirlenelim biz bu yavrulara:)
geçen gün mutfakta turşu bidonunu devirmiş fark etmedim suyu sızmış kokusundan anladım:)
bi kaç gündür yağ tenekesini devirip kapağını açıyodu nasıl beceriyosa bu gün onuda halletti halıya döktü:)
ben gayet zevkle izliyorum ve gülüyorum oğlum büyüdü yaramazlıklara başladı diye
sende ayaklarının dibine gelince sinirlenme tatlım azıcık sev okşa biraz uazklaştır nasıl masumlaşır sarı civcivim
kızzz şaka yaptımm gitmee
koyda görelim canımm
bende sinemisinkini koyarım sizee
sayfanın ortasını okuyorum ve hemen yazmaya başlıyorum..bir nakıyorum diger sayfanın ortasındayım
birşey anladınızmı
çok hızlısınız maşallahkan ter içinde kaldım:)yenide duş almıştım:))
pc de ısındı bacagım yanacak az kaldı:))
bakalım kaç sayfa sonraya gidecem şimdi:))
Canım bu saatte ne dusu aldın ki merak ettim,,ustune bisey mi dokuldu yoksa
Zen var izdiyor duj,,verecek 100 dolar daha mıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?