2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Cok sukur gorebildim sekerparemi..Kirkbirkere masallah sunhanallah..
Tsk ederim cnm bu guzelligi bizle paylastigin iicin..gozumuz, gonlumuz bayran etti valla..pijamasindaki resimde tam hedefi gostermis, gel beni oramdan isir der gibi :))

yavaş olun yaa yetişemiyorum valla

ayy kuzum sen kıvanç hayranımısın yoksa
ben pek beğenmem kendilerini esmerlerden hoşlanırımda

gördüm tatlım az önce hayırlı olsun dileklerimi ilettim

ilk ben koyayım bari:))
yavrupisipisinin çağlaya hediyesi:))
büyük geldi olsun seneyede giyer:)
Eki Görüntüle 658824

Ayarlasak böyle bir araya gelemezdik muhabbet süper hiç gidesim yok

gitme canım uyuyup zamnını boşa harcama

sülümanın olayım sar beni yazmıstım ehueheueheu
hürremimmmm

tmm msj alınmıştır doğru yazmışım yanlış bi şey yokmuş yazdığımda sülümann

Masallah sayin basbakanimiz duysunda mutlu olsun :)) guzel ama bakilabilecek cocuk yapilmali musluman ahalisi cogalmali bencede..
Kucuk kucuk beykoz olayina koptum sekerim ne iyi demissin valla cok iyi olur..

bende dün gece benzer şeyi yazmıştım canım
bakabilme gücü olan ve iyi nesiller yetiştirebileceğine inanan aileler tek çocukla kalmamalııı

alıntı yaparken hızla kendimide alıntılamışımm
tatlıcadi seni çok seviyorum canım

Son düzenleme:

Öyle yapicam ama hava kötü 1, mira birazdan uyanacak sabaha kadar dens 2,Cimbom real madridle eşleşti3, dertliyim anlıyor musun

Yemin ederim duygulandım ya
is güç nasil,yolunda dımı hersey sekerim
Best nasil,elbisesi cok yakışmış meleğimeAlan zevkli giyen guzel olunca perfect olmuş

Sağol hayatım her şey yolunda çok şükür beste hanım iyi sürekli hareket halinde teyzesi.
Güzel gözlü miram nasıl öpüyorum onu kokulu kokulu

ay canım gördümde maşallah demeden geçemedim, uzun zamandır takip edemiyorum sizleri derken birden cereni gördüm ve yazamadan geçemedim kırkbinkere maşallah canım çok güzel yürüyor ve maşallah çokta güzel darısı bizim gibi yürümeyenlerin başına canım bide sorum var yürüteç kullandınmı, kullandıysan hangi marka?

sayfanın ortasını okuyorum ve hemen yazmaya başlıyorum..bir nakıyorum diger sayfanın ortasındayım
birşey anladınızmı
çok hızlısınız maşallahkan ter içinde kaldım:)yenide duş almıştım:))
pc de ısındı bacagım yanacak az kaldı:))
bakalım kaç sayfa sonraya gidecem şimdi:))

Sorma Zeynebim tam anlamiyla BENLI NIGARim benlilerin kismeti acik olur derler cidden oyleyimdir
Omer bu beni kurcalaya kurcalaya buyuttu eskiden bit kadardi oynadikca buyuyor muhtemelen aldiracagim cunku tutup koparmak istiyor
Az daha buyuyunce ben muhabbeti yapmaya baslariz cok komik oluyor bak oglum bu BEN evet bu SEN

Mutluanne burda mi hala???? Meraktayim yav iki dakka musaade etmedi ki bakalim hediyeye!

BABYCEREN koymanla kaldirman bir valla daha da istemiyom gelip kendim gorcem kizlari

Benim bey yine meshur atletiyle salonda sizdi kaldi bu kafayla yatagimda sizmayi cook ozler!

Öyle yapicam ama hava kötü 1, mira birazdan uyanacak sabaha kadar dens 2,Cimbom real madridle eşleşti3, dertliyim anlıyor musun

Miram mesaiye başlıcak diyorsun:) aslında o seni alıp sallasa ne güzel olurdu dimi:)

sorma benim odunda aradı öğlen sana sürpizim var diye hayır olsun dedim real madridle eşleştiniz diyerek telefonda anırarak gülüyordu kapadım teli:) ama şimdi öğrenmiş bulunuyorum ki kıvançda gslimiş yarın bu muhabbet üzerine eşimle kavga etmezsem rahatlamam:) ne kadar ortak yönümüz var dicem kıvançla kuduracak elin herifine başlatma diye:))

canım sen nerelerdesin aşk olsun yanii hiç uğramıyosun

çok iyi anladım seni bende kendimi başka bi sayfanın ortasında buluyorum
gözüm şaşı olucak
bende kahrolsun ıpad den caanım masa üstü pc me geçtim
hem okuyorum,hem beğeniyorum,hem hızlı yazıorum daha ne olsun
kahrolsun ıpad

Sağol hayatım her şey yolunda çok şükür beste hanım iyi sürekli hareket halinde teyzesi.
Güzel gözlü miram nasıl öpüyorum onu kokulu kokulu

Aman maşallah prensesime gerçi bize de yaranilmaz ya,mirada öyle kıpır kıpır,arada bir dur kızım derim, hasta olunca is değişiyor,,Ahh iyi olsunda coşsun diye gözünün icine bakiyorum ya cok şükür bu gece daha iyiydi miracım
Döküntüler azaldı kızlar insallah masalın da hastalığı geçip gitmiştir
Bestoşu öp sende benim yerime canimmmmm

Son düzenleme:

çok teşekkür ederim canım..darısı sizede olsun inşallah
evet canım yürüteç kullandım..çağla 6 aylıktı kulanmaya başladım ama çokta binmedi
pek sevmediyürüteci..ve benim yüeütecin markası(bi koşu bakıp geliyim)
baktım geldim ve inanmıycaksın o kadar kaliteli muhteşem bir yürüteç ki,markası bile yok
dandik birşey yani:))

MELEGIM orda evler genel olarak kucuk mu oluyor bacim? benim arkadas da evim kucuk diye hayiflaniyordu

Evt cnm burda evler cok kucuk ve ayrica cok cep yakan turlerden...minyatur evler gibi resmen..evin icinde yurudugumde oglanin mutlaka birseyine carpmadan yuruyemez hala geldik..Ah bu kerata yokmu..onun esyasi bizim hirvalattan daha fazla valla :))

Aha ne iyi dusundun..bizim adamda benden birsey istediginde duymuyorum veya sen git al diyorum oda bende oraya girip yaziyim diyor ehuehueh

gece gece sesli gülmeye başladım sayende
bu işaretli yerleree çok güldümm Allah iyiliğini versin

Sen nerelerdesin canım ya uzun zamandır görünmüyosun

tatlicadıcım inan 50kerede koysam sevsem 50kere yine gelir gelmekle kalmıyorki aglıyor al beni diye

Canım bu saatte ne dusu aldın ki merak ettim,,ustune bisey mi dokuldu yoksa
Zen var izdiyor duj,,verecek 100 dolar daha mıydı

Canım bu saatte ne dusu aldın ki merak ettim,,ustune bisey mi dokuldu yoksa
Zen var izdiyor duj,,verecek 100 dolar daha mıydı

mutlu annem geçen sefer yazdığında bu dediğini eşime satmıştım nerden duydun bunu demiştide tırsmıştım kızlar yazıyor diye söylemeyi tvde denk geldim dediydim çok yaşayasın emi:) tabi bana 100 dolar filan vermedi o kadarda söylediydim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…