ay canım gördümde maşallah demeden geçemedim, uzun zamandır takip edemiyorum sizleri derken birden cereni gördüm ve yazamadan geçemedim kırkbinkere maşallahcanım çok güzel yürüyor ve maşallah çokta güzel darısı bizim gibi yürümeyenlerin başına canım bide sorum var yürüteç kullandınmı, kullandıysan hangi marka?
Öyle yapicam ama hava kötü 1, mira birazdan uyanacak sabaha kadar dens 2,Cimbom real madridle eşleşti3, dertliyim anlıyor musun
Aman maşallah prensesimegerçi bize de yaranilmaz ya,mirada öyle kıpır kıpır,arada bir dur kızım derim, hasta olunca is değişiyor,,Ahh iyi olsunda coşsun diye gözünün icine bakiyorum ya cok şükür bu gece daha iyiydi miracım
Döküntüler azaldı kızlar insallah masalın da hastalığı geçip gitmiştir
Bestoşu öp sende benim yerime canimmmmm
canım sen nerelerdesin aşk olsun yanii hiç uğramıyosun
çok teşekkür ederim canım..darısı sizede olsun inşallah
evet canım yürüteç kullandım..çağla 6 aylıktı kulanmaya başladım ama çokta binmedi
pek sevmediyürüteci..ve benim yüeütecin markası(bi koşu bakıp geliyim)
baktım geldim ve inanmıycaksın o kadar kaliteli muhteşem bir yürüteç ki,markası bile yok
dandik birşey yani:))
Sen nerelerdesin canım ya uzun zamandır görünmüyosun
tatlicadıcım inan 50kerede koysam sevsem 50kere yine gelir gelmekle kalmıyorki aglıyor al beni diye
canlarım bende sürekli sizleri merak içerisindeyim ama benim kız huy değiştirdi ne doğru düzgün yemek yiyor ne uyuyor beni ruhen çok yoruyor bende 1 ayı aşkındır takip edemedim sizleri, tağrık buğra nasıl sen nasılsın
ilahi babyceren hiç gülesim yoktu allah iyiliğini versin dandik bişey çok güldüm kız sağol emi, canım bende almayı düşünüyordum ama hem kullanışlı hemde ucuz olsun dedim ama ne alsam bilemiyorum, gerçi sende ne aldığını bilmiyorsun ya
evet canım ya kızım ruhen beni çok yoruyor bişey beğenipte yediremiyorum dişler bizi mahvetti şimdi akşam bişey yemeden yattı acıkıp acıkıp saat başı meme istiyor, meyve püresi sebze püresi ne denesem bu aralar hep reddediyor çok üzülüyorum sen nasılsın canım meleğin nasıl herşey yolundamı bide kızlar başka yürüyen oldumu ben çok şey kaçırdım sanırım neler oldu ben yokken
Sorma Zeynebim tam anlamiyla BENLI NIGARim benlilerin kismeti acik olur derler cidden oyleyimdir
Omer bu beni kurcalaya kurcalaya buyuttu eskiden bit kadardi oynadikca buyuyor muhtemelen aldiracagim cunku tutup koparmak istiyor
Az daha buyuyunce ben muhabbeti yapmaya baslariz cok komik oluyor bak oglum bu BEN evet bu SEN
Mutluanne burda mi hala???? Meraktayim yav iki dakka musaade etmedi ki bakalim hediyeye!
BABYCEREN koymanla kaldirman bir valla daha da istemiyom gelip kendim gorcem kizlari
Benim bey yine meshur atletiyle salonda sizdi kaldi bu kafayla yatagimda sizmayi cook ozler!
canlarım bende sürekli sizleri merak içerisindeyim ama benim kız huy değiştirdi ne doğru düzgün yemek yiyor ne uyuyor beni ruhen çok yoruyor bende 1 ayı aşkındır takip edemedim sizleri, tağrık buğra nasıl sen nasılsın
ilahi babyceren hiç gülesim yoktu allah iyiliğini versin dandik bişey çok güldüm kız sağol emi, canım bende almayı düşünüyordum ama hem kullanışlı hemde ucuz olsun dedim ama ne alsam bilemiyorum, gerçi sende ne aldığını bilmiyorsun ya
evet canım ya kızım ruhen beni çok yoruyor bişey beğenipte yediremiyorum dişler bizi mahvetti şimdi akşam bişey yemeden yattı acıkıp acıkıp saat başı meme istiyor, meyve püresi sebze püresi ne denesem bu aralar hep reddediyor çok üzülüyorum sen nasılsın canım meleğin nasıl herşey yolundamı bide kızlar başka yürüyen oldumu ben çok şey kaçırdım sanırım neler oldu ben yokken
canım enesin gündüz uykuları nasıl?
uyuduğu zaman yemeğini hazırlasan uyandığında enesin yanında olsan rahat edersin
ben öyle yapıyorum çok rahat oluyo
tarık buğra 3 saate bir uyuyo..ilk uyumasında yemeğimi yapıyorum onunda yemeğini hazırlıyorum
2.uyumasında ev işi
3.uyumasında tv karşısında uaznıyorum arada buraya uğruyorum tabii
Cnm hosgeldin yeniden aramiza , Berfinide senide cok ozluyoruz ..Yeni resimlerini bekliyoruz Berfin in annesi bizi mahrum etme fistiktan..
3. durum gercekten sorun, esimde zavalla kara kara dusunuyor nasil atlariz diye simdiden...fan olmak zor galiba ben biraz ilgili olmadigim icin bizimki ile dalga gectigim olmuyor degil...ne yapayim o benim kuyruma bastiginda bende ona aynen iade ediyorum :))
annezeynep canım inanki koyup kaldırmaktan bir hal oldum:)anla beni:)
ama yakında senin için özel bir tane çekecem söz çok begenceksin..anlaştıkmı:)
mutluanne_ben duş alalı çok oldu canım..saat 10 sularıydı ateşli bir koşuşturma öncesiydi:)))
tövbe yarabbim:)
Azraece ben wc ye gidiyorum isim cok uzun değil ama istesen koy sen o aradaAnnemzeynom gerçi görmez belki,çağlayın videosunu 88.ye kaçırdı malum ama kurtlandrima ona özelden yaz yada,,annemzeynom bende cok merak ederim sende bana yaz olurmu,bende babyceren e yazicm merak eder tatlicadiya haber verecek babyceren çünkü o da meleğime söylicek ki Beykoz'a söylesin diye ilkim de duyacak Beykoz'dan Subhaneke dinimiz âmin
bu ne ya kuzzulkurt çenenize:))
gidin yatın artık
benimde uykum geldi
ve başım döndü sizin yüzünüzden:111:
şaşı olacam :111:sayfalara yetişemiyorum:111:
dagılın uleynnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?