2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Cnm hosgeldin yeniden aramiza , Berfinide senide cok ozluyoruz ..Yeni resimlerini bekliyoruz Berfin in annesi bizi mahrum etme fistiktan..

Öyle yapicam ama hava kötü 1, mira birazdan uyanacak sabaha kadar dens 2,Cimbom real madridle eşleşti3, dertliyim anlıyor musun

3. durum gercekten sorun, esimde zavalla kara kara dusunuyor nasil atlariz diye simdiden...fan olmak zor galiba ben biraz ilgili olmadigim icin bizimki ile dalga gectigim olmuyor degil...ne yapayim o benim kuyruma bastiginda bende ona aynen iade ediyorum :))

Öperim canım çok sağ ol miramın döküntülerinin azalmasına da çok sevindim o kadar güzel ki nazar değiyo kuzuma.

canım sen nerelerdesin aşk olsun yanii hiç uğramıyosun

canlarım bende sürekli sizleri merak içerisindeyim ama benim kız huy değiştirdi ne doğru düzgün yemek yiyor ne uyuyor beni ruhen çok yoruyor bende 1 ayı aşkındır takip edemedim sizleri, tağrık buğra nasıl sen nasılsın

ilahi babyceren hiç gülesim yoktu allah iyiliğini versin dandik bişey çok güldüm kız sağol emi, canım bende almayı düşünüyordum ama hem kullanışlı hemde ucuz olsun dedim ama ne alsam bilemiyorum, gerçi sende ne aldığını bilmiyorsun ya

Sen nerelerdesin canım ya uzun zamandır görünmüyosun

evet canım ya kızım ruhen beni çok yoruyor bişey beğenipte yediremiyorum dişler bizi mahvetti şimdi akşam bişey yemeden yattı acıkıp acıkıp saat başı meme istiyor, meyve püresi sebze püresi ne denesem bu aralar hep reddediyor çok üzülüyorum sen nasılsın canım meleğin nasıl herşey yolundamı bide kızlar başka yürüyen oldumu ben çok şey kaçırdım sanırım neler oldu ben yokken

annezeynep canım inanki koyup kaldırmaktan bir hal oldum:)anla beni:)
ama yakında senin için özel bir tane çekecem söz çok begenceksin..anlaştıkmı:)

mutluanne_ben duş alalı çok oldu canım..saat 10 sularıydı ateşli bir koşuşturma öncesiydi:)))
tövbe yarabbim:)

tatlicadıcım inan 50kerede koysam sevsem 50kere yine gelir gelmekle kalmıyorki aglıyor al beni diye

canım enesin gündüz uykuları nasıl?
uyuduğu zaman yemeğini hazırlasan uyandığında enesin yanında olsan rahat edersin
ben öyle yapıyorum çok rahat oluyo
tarık buğra 3 saate bir uyuyo..ilk uyumasında yemeğimi yapıyorum onunda yemeğini hazırlıyorum
2.uyumasında ev işi
3.uyumasında tv karşısında uaznıyorum arada buraya uğruyorum tabii

Allah kolaylık versin sana canım dişler iştahsızlık yapabiliyo hepimiz zaman zaman benzer problemler yaşadık seninkinin de geçici olduğunu düşünüyorum. Kızım iyi teyzesi çok sağol bi sıkıntımız yok. Bir de Zeynep adamız yürüyo canım benim bildiğim başka var mı bilmiyorum.

Azraece ben wc ye gidiyorum isim cok uzun değil ama istesen koy sen o aradaAnnemzeynom gerçi görmez belki,çağlayın videosunu 88.ye kaçırdı malum ama kurtlandrima ona özelden yaz yada,,annemzeynom bende cok merak ederim sende bana yaz olurmu,bende babyceren e yazicm merak eder tatlicadiya haber verecek babyceren çünkü o da meleğime söylicek ki Beykoz'a söylesin diye ilkim de duyacak Beykoz'dan Subhaneke dinimiz âmin

geçen gün profiline girdim baktım uzun zamandır girmediğini gördüm merak ettim canım
tarık buğra ve ben iyiyiz çok şükür..bizim bıdıkta 1 hafta yemek yemedi sonrasında düzeldi
inş berfinde düzelir..arada bi uğra canım özletme kendini ve tabii berfini

Eee guzelmis masallah, etaplariniz iyi gozukuyor..
Bizimkini hic soylemiyim malum saclarimi bosuna yolmuyorum..oyle ki oglen yemegi yiyemiyorum dusunun artik siz oglun uyuyor mu uyumuyormu..Oglanin yemegini yaptigimda benden cok mutlu olan olmuyordur herhalde oda bana yetiyor simdilik..

Kızlar sohbetinize doyum olmuyo ama benim gözler gidiyo ben kaçtım hepinize iyi geceler öpüyorum sizi ve tatlı mı tatlı bebişlerinizi

sağol canım bende sizleri çok özlüyorum berfinimin yemek problemlerinden dolayı uğrayamıyorum canım ruhen çöktüm çok üzülüyorum bişey yemeden yattı şimdi her saat başı uyanıp meme istiyor o da çok az emip uyuyor ne yapıcamı şaşırdım sen nasılsın mahirimiz nasıl öpüyorum ikinizide

zilancım yazmayı unutmuşum eger bu zamana kadar yürüteç kullanmadıysan zaten alma artık..
çünkü 10 aylık oldu artık yürümeyi ögrenecek yürüteç onu dahada geciktirir..
bir yerdede okumuştum bebekleri 10.aylarından sonra yürütece koymayın yazıyodu canım

Heee tamam o zaman ehieheuehu bende bisey döküldü sandim aman siz iyi olunda enişte o resmini koydugun günden beri
Tek basına mı duşta koysana duruyorsa o fotoyu kopayım birazMahreme girdik artik

şu anlattığımı hayal edin:)

gecenin ikisi olmuş evin kocası uzaklarda kızı bebek kıyafetlerini almış ışığı ayarlayıp resim çekmeye uğraşıyor:)ve bunuda annesi görüp bu kız iyice delirdi demesini istemezsiniz dimi:)

bu ne ya kuzzulkurt çenenize:))
gidin yatın artık
benimde uykum geldi
ve başım döndü sizin yüzünüzden:111:
şaşı olacam :111:sayfalara yetişemiyorum:111:
dagılın uleynnnn

Ayy halan guluyorum, Wc molasi hii..alemsiniz yaa..halbuki james Bond 007 den wc de bile iken kacmaz :))

tatlıcadı bende biyoloğun profiline bakıyorumda düzenli olarak giriyor gözüküyor hep resimlere bakıyor herhalde ziyaretçi olarak mı bizi takip ediyor anlamadım. öyleyse yazsa buraya ne güzel eskisi gibi duyuyon mu bizi biyolog:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…