zilancım yazmayı unutmuşum eger bu zamana kadar yürüteç kullanmadıysan zaten alma artık..
çünkü 10 aylık oldu artık yürümeyi ögrenecek yürüteç onu dahada geciktirir..
bir yerdede okumuştum bebekleri 10.aylarından sonra yürütece koymayın yazıyodu canım
sağol canım bende sizleri çok özlüyorum berfinimin yemek problemlerinden dolayı uğrayamıyorum canım ruhen çöktüm çok üzülüyorum bişey yemeden yattı şimdi her saat başı uyanıp meme istiyor o da çok az emip uyuyor ne yapıcamı şaşırdım sen nasılsın mahirimiz nasıl öpüyorum ikinizide
Eee guzelmis masallah, etaplariniz iyi gozukuyor..
Bizimkini hic soylemiyim malum saclarimi bosuna yolmuyorum..oyle ki oglen yemegi yiyemiyorum dusunun artik siz oglun uyuyor mu uyumuyormu..Oglanin yemegini yaptigimda benden cok mutlu olan olmuyordur herhalde oda bana yetiyor simdilik..
zilancım yazmayı unutmuşum eger bu zamana kadar yürüteç kullanmadıysan zaten alma artık..
çünkü 10 aylık oldu artık yürümeyi ögrenecek yürüteç onu dahada geciktirir..
bir yerdede okumuştum bebekleri 10.aylarından sonra yürütece koymayın yazıyodu canım
Heee tamam o zaman ehieheuehu bende bisey döküldü sandim aman siz iyi olundaenişte o resmini koydugun günden beri
Tek basına mı duştakoysana duruyorsa o fotoyu kopayım biraz Mahreme girdik artik
benim kocam arkada kaldı hemen öne almam lazım:))verene kurban seni:)))
tatlıcadı bende biyoloğun profiline bakıyorumda düzenli olarak giriyor gözüküyor hepresimlere bakıyor herhalde ziyaretçi olarak mı bizi takip ediyor anlamadım. öyleyse yazsa buraya ne güzel eskisi gibi duyuyon mu bizi biyolog:)))
son bir kocayı daha açıklıyım:))
kujumun X meni
spıderman:))
Eki Görüntüle 658871
kujumun kapısında nöbette:))kujum kapıyı açmıyo:)
adam donacak ateş yakmış:))
kız gerçek kocana verene kurban seni diyomusun
xmen enişte kujum sana hep öküs ve düdük diyooo
hafta sonuna girdik ya kujum almıştır yanına xmenini hatun hafta sonları alıyo adamı cilve yapıyo hafta içi istemiyo
kujumun kulakları çınlasın işlaa
gece gece ne güldüm:))boynum tutuldu resmen
hadin gidin uyumayabende gidiyorum
iyi geceler arkadaşlar iyiki varsınızhepinizi seviyorum
çok duygulandım
öpüyorum..
sizi verene kurban:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?