işlaa ya ne datludur şimcik onlar:))tavşanıda uyutmuşlardır..belkide vidio izleyerek datlu datlu uyumuşlardır:))
işlaa öyle olmuştur.:))
son bir kocayı daha açıklıyım:))
kujumun X meni
spıderman:))
Eki Görüntüle 658871
kujumun kapısında nöbette:))kujum kapıyı açmıyo:)
adam donacak ateş yakmış:))
Ayy cnm kiyamam ne olduki sana usuttun mu acaba...cok sakat havalar su siralar..malum bahara gecis biraz sancili oluyor..allah sana da saglik sihat afiyet versin ins cnm
Canım biz ormanda tanıştık zaten idare ediverin esmer severimYan gözle bile bakmasın kimse ,,,ehieheuehu one gectik
son bir kocayı daha açıklıyım:))
kujumun X meni
spıderman:))
Eki Görüntüle 658871
kujumun kapısında nöbette:))kujum kapıyı açmıyo:)
adam donacak ateş yakmış:))
xmen enişte kujum sana hep öküs ve düdük diyooo
hafta sonuna girdik ya kujum almıştır yanına xmenini hatun hafta sonları alıyo adamı cilve yapıyo hafta içi istemiyo
kujumun kulakları çınlasın işlaa
Ayy simdi catlayacam gulmekten :)) altima yapcam yaw etme eyleme :))
canım enesin gündüz uykuları nasıl?
uyuduğu zaman yemeğini hazırlasan uyandığında enesin yanında olsan rahat edersin
ben öyle yapıyorum çok rahat oluyo
tarık buğra 3 saate bir uyuyo..ilk uyumasında yemeğimi yapıyorum onunda yemeğini hazırlıyorum
2.uyumasında ev işi
3.uyumasında tv karşısında uaznıyorum arada buraya uğruyorum tabii
Igggg bu ne..bu adamcagiz birinci dereceden killilardan yaw :)) yazik ama biri el ativersede kurtarsa su yiginlardan..komple agda ne kadar tutar acep :))
canım gündüz uyuması 2defa oda benim zorumla yoksa uyumuycak gözlerini ovusturuyor sürekli uykusu acılsın diye ve uyku dakikası 5-10dk buna uyku denirse bazen yarım sat uyuyor oda misafirlikte bu cocugun bana garezimi var anlamadım olsun saglıklı olsun geceuyusunda satmısım işi gücü
Canim Okiste bir ara oyleydi biberonle uyuyordu disler cikmata baslayinca bu biyle olmayacak dedim ayagimda sallamaya basladim baktim oda olmuyor en iyisimi kendi uykuya dalmasi ve kendi uyumasi dedim ve uykusu gelince birakyorum yatagina hopppp 10 dk gecmiyor uyuyor ve daha uzun sure uyuyor kendisi dalinca sende dene beykozcum valla birak yatagina hayatim iki aglar iki zirlar sen gitmeynce aten nasil olsa gelmiyor bos yere aglamayim diyor ve uyuyor
onceden en fazla uyumasi tas catlasa bir saat oluyordu simdi ise o saat hemen hemen ikiya bazen uce katliyor ve gunde iki kez uyuyor 11:30-12:00 arasi uyuyor ve aksam 17:00-17:30 arasi bir daha uyuyor aksam uykusunda bazen zorla kaldiriyorum gurultu yaparak ve karni tok yatinca daha uzun sure uyuyor haaa birde onceden uykudan uyanip mizirdaninca hemen yanina kosardim ama simdi kafayi kaldiriyor etrafa bakiniyor kimse yok hoppp geri yatiyor
İse yarayacagindan hic suphem yok benim mutlu anneyede soyledim canim 21 gun eger disini sikabilirsen goreceksin sen kazanacaksin ve 21.gununsonunda enes kendi kendine uyumayi ogrenecek ama dedigim gibi sen onun sesini duymayacaksin aglamasini dinle bir yerinin agrimasimi yoksa tamamen nazindanmi agliyor eger katila katila agliyorsa hic bir sey yaoma bazi anneler hemen oanik olur cocugun yuzune ufler bu bebegin anneyi kullanmayi ogrendigi ilk kesfidir aglasin hic bir sey olmaz ama tabi bu aglama araliksiz saatler boyuncada surmesin erkek bebeklerde cok aglamak kasik fitigi tpyapar canim yinede dikkat et!canım birde onu deniyim cok inatcı teyzesi aglayınca katılana kadar aglıyor hiç durmadan nasıl bir bebeksin diyorum bazen üzülüyorum ama denicem inş enestede işe yara tesekkür ederim hayatım
Pinarcim cok guzel organize olmussunuz hayatim Allah gonderenlerden razi olsun senide ayri tebrik ediyorumKarınca kararınca minik kalplere kitap kampanyamız:)
ADRES: 75.YIL İÖ HİLVAN /ŞANLIURFA.iSİM OLARAK,MÜDÜR YRD.
SN.NİHAT DALARSLAN ADINA "GÖNDERİCİ ÖDEMELİ" OLARAK KİTAP KAMPANYAMIZ BAŞLAMIŞTIR ARKADAŞLAR
aYRICA KIRTASİYE,KILIK KIYAFET ARTIK ELDEN NE GELİRSE YOLLANABİLİR ÇÜNKÜ ÇOCUKLAR KÖYDEN GELEN TAŞIMALI EĞİTİM GÖREN ÇOCUKLAR.
FORUMDAN GÖNDERICI ARKADAŞLAR KÜÇÜK BİR KAĞIDA PINARDAYA İLETILMEK UZERE NICKINI NOTTA GÖNDERSİN LÜTFEN,
ÖĞRETMENİMİZ PINARDA DA KAMPANYA dahilinde ELİNE KİTAPLAR VB. ULAŞTIKÇA NOTTAKİ ANNE İSİMLERİNİ FORUMUMUZDAN OKUR HEP BERABER TEŞEKKÜR EDERİZ(bunun sebebi iyi/olumlu reklamdır).
HAYDİ KIZLAR,,KOLLAR SIVANSIN,,OKUNMUŞ DEĞERLİ KİTAPLAR BAĞIŞLANSIN LÜTFEN
ALLAH DURUMU OLUPTA BAĞIŞ YAPAN ANNELERİN ELLERİNDE DERT GÖSTERMESİN
Teşekkür ederim canım çok naziksin...Pinarcim cok guzel organize olmussunuz hayatim Allah gonderenlerden razi olsun senide ayri tebrik ediyorumvesile oldugun icin
Keske daha once yapilsaydi boyle bir paylasim Okisin butun eskilerini daha icinde giymeye firsati bile olmayan esyalarini kuzenime verdim kitap icinde maalesef ki okudugum kitaplarimi isteyenlere okusun diye veriyorum ve geri gelmiyor ama benimde corbada tuzum bulunsun istiyorum bir aileye
Merhaba kızlar
Dün gece yıkmışınız yine ortalığı
Allah muhabbetinizi arttırsın.
Pınarda eşime kitap kampanyanızdan bahsettim,o da bazı yayınevleri ile görüşüldüğünde ücretsiz kitap gönderdiklerini söyledi.
Geçen yıllarda kendi okulları yapmış böyle istek ve bir sürü kitap gelmiş...Bence denemelisin
Ben de karınca kararınca bu güzel projeye destek olacağım inşaallah...Eşim kitapları en kısa zamanda ayarlayıp gönderecek
Bizim kütüphanemizde 400e yakın kitabımız var ama eşimden herşeyini iste,kitaplarını isteme
O yüzden dışardan ayarlayacak sanırım :)
Kayra yatağa bırakıldığında uyuyan bebeklerden.Yaklaşık 2 haftadır ayağa kalkmayı keşfetti ve her şimdi her uyku zamanı yatağına bıraktığımda uyumak yerine oyun oynuyor.Ara ara gidip yatırıyorum,gözleri uykusuzluktan kapanıyor ama yinede yatıp uyumuyor.Sabah uykusu için bıraktığımda yatıp uyuması 50 dk sürdü.Ağlama falan da yok,kendi kendine oynayıp etrafı seyrediyor.
Bu işe bir çare bulan arkadaşlardan yardım bekliyorum...
Az önce ayağımda sallayarak uyuttum mecburen :18:
Bir de geçenlerde "dilara" isimli türküyü dinletmiş babası telefondan.O gün bugündür türkü çalınca cep telefonuna koşuyor ve eller havada oynamaya başlıyor.Parmaklarıda süper yapıyor
Ayaktaysada poposunu indirip kaldırıyor.Yerinde zıplıyor gibi yani :))
Anlayacağınız bizim oğlan dilaraya sevdalandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?