2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Canim insallah kesilmez yaaa regl doneminde azalirmis ama kesilmez herhalde uzme kendini
yine sen oluyorsun ben ocagin 23 unde olmam gereken regl yi subatin 13 unde ilacla oldum ve bu ay hala gelen giden yok bir dr gidecem artik ilac mi verir ne verir bilmiyorum bu duzensizlikten aha gebeyim diye dusunmekten helak oldum

Tarık Buğra bi süredir gündüzleri emmiyo canım sadece geceleri emiyo eskiden göğsüm geceye kadar dolardı artık yok
Bu kadar emdi onada şükür hedefim 1 yaşına kadar geceleri emzirmeye devam etmek.. Belki emmez bile 1 yaşına kadar artık geceleride kısa emiyo
Doktora git canım ilaçla düzenlenir umarım.. Doğum öncesinde de mi düzensizdi:26:

Valla canim inan cok uzuldum ama sen uzulme gulsunyuzun bunada sukur bu zamana kadar emebildi yarasin sifa olsun benim Okisim 2,5 ay emebildi biliyorsun bende cok uzuluyordum ama nasip i riski bukadarmis Tagrik Bugra da zaten yemek yiyen yavruskardan en azindan bu sefindirici
yok hayatim hamilelik oncesi hic sekmeden 28 gunde bir olurdum 5 gun surerdi ama simdi sikinti veriyor muhtemelen streslede alakali ama gidecem dr a bir de rutin kontrol umu olayim gitmisken

Bilmem mi canım okiş çok az bi süre emebildi
Hiç ememeyen ve çok kısa süre emen bebekler var önceden çok üzülüyordum sütüm olduğu halde emmiyo diye şimdi şükrediyorum
Ben 2 ay önce gittim canım dra benimde çok yoğun oluyo düzelmedi hala geçtiğimiz ay 10 gün sürdü
Dr zamanla düzelir düzensizlikler çok normal dedi bana ama senin reglin günü çok sarkmış ihmal etme bencede
Bi de bakıyorsun Dr hamilesinnnn diyo
Okişe kardeş gelir:)

Kizlar esimle bozustuk ben alisverise gidiyorum
Yemegini yaptim evi topladim bulasigi yikadim onun gorevi olan camasirlari yikayip astim hic acik vermemek icin
Oglusumun yemegi de hazir onu uyutup cikacagim

Turuncu gecen sen mutfagi yikmsitin ya ben de bugun en uyduruk tek kalan tabagimi aradim buldum ve onu kirdim kiyamadim baska seye

kızlar ben şimdi çıkıyorum ve pc yide elifin adresini almak için açtım..
kısmetse kapısından ugrayacam..

bu arada şunuda yazıyım..ben video koyarken aşagıya bakmıyorum,kim online kim offline
hiç ama hiç bakmıyorummmmmm...
koydugum an kim varsa izliyo..neden bunları yazdıgıma gelince
bir arkadaşım üstüne alınmış mesaj atmış bana..
özellikle ben olmayınca yapıyosun sen koy ben bakmam yazmış..çok üzüldüm çookkk..

Kesin doğurmuştur Elif çok meraklandım uğra bakalım şekerim
Sonra hemen eve gel bize haber ver dedikodu yapmaya arkadaşına falan gitme
Video içinde yanlış anlama olmuştur olur öyle vakkalar şekerler önemli olan tatlıya bağlamak

Son düzenleme:

ama örümcek mörümcek içlerinde en hoş adam benim beter böceğim beykoz

mutluanne_belki bugün elife giderim sagım solum belli olmaz..kapıdan geri dönmiyimde:))

beykoz_kocama laf yok:)buruşmaz benim kocam:)kujumun sokak örümceginede çok güldüm

ne gülyon gı sen kendi koçisine bak yayılmış öle yan gelip

ben en çok mutlu anne koçasını beğeniom çaktırmayın esmer kıllı

amanın kimse yok gene bende dişçiye gittik geldik X menımle geldi yağmur çamur dinlemeden şuan tavşanı verdim o uğraşsın az bende pc bakayım dedim kısmet kimse yok bari gidip fındık kıram az

Son düzenleme:
geçmiş olsun Mehmet Yekta'ya, gerçekten onlar için de bizim için de çok zor dertlerini anlatamamaları. peki ağrılar için birşey önerdi mi biraz olsun azaltacak yada geçirecek?

canım geçmiş olsun..okuyunca üzüldüm..acil şifalar diliyorum

teşekkür ederim kızlar amoklavinle düzeldik biraz, geceleri uyuyo allaha şükür

evet güzel haberler getirdim sizlere..
gönül mira bugün 4 civarında dünyaya gözlerini açmışbir ömür saglıklı,mutlu,başarılı yaşasın inşallah
annesine babasına bagışlasın onu rabbimçok sevindim çoookkk
detaylara gelelim:) abimlerin eviyle elifin evi arası 50 metre..eşime çağlayı verdim sen git abimlere dedim..ben cereni aldım
elifim adresi çok güzel tarif etmiş elimle koydugum gibi apartmanı buldum:)ee aşagıdan zile basacam isim bilmiyorum:)
rasgele 2 zile bastım..hop kapı açıldı:)teyze kapıyı açtıktan sonra kimooo kimoo diye bagıyo:))
neyse çıktım 2 kata teyze kapıda hala kimoooo diyo:)
tteyzecim kusura bakma benim dedim..önemli degil kime geldin dedi..
''arkadaşım vardı dogum yapacaktı''
--elifmi--
''evet teyze elifff(adınıda ögrenmiş oldum)''
--bugün saat 4 civarı sezeryanla dogum yaptı hastanedeler şuan da--
ay nasıl sevindim gözlerim doldu..
neyse böyle ögrenmiş oldum..teyzemde çok sıcak kanlıydı beni evine davet etti:))
geçmedim tabi..adıda nebahat miş..neyse giderken dedi adın ne kızım söyliyim elife
''şeyyy benim adımmmm (babyceren desem olmaz) benim adım x teyzecim..selam söyleyin:)''
kesin elif benim geldigimi anlamayacak ama olsun..ha bide teyze sordu nerden tanışıyosun havaalanındanmı diye:))
diyemedim internetten diye:))yok tayzecim başka yerden dedim:)

işte böyle görevimide başarıyla yerine getirmiş bulunuyorum:)
madalyam nerde
elifi göremedim ama dogum yaptıgını ögrenmek bile hatta bugün oluşu bile beni çok sevindirdi..
ha bide kayınvalidesi bu nebahat teyzeyi aramış demişki''çok ama çok güzel bir bebekmiş gönül mira''

40 ı çıksın tekrar gider güzeller güzelimizi görürüm inşallah

canım ya biz birbirimizle şakalaşırken bazen senin adında geçiyo:)ve senin bunlara şakayla cevap vermen o kadar hoşuma gidiyo ki..
bazen diyorum acaba alınıyomu..yok sende bizim gibi içtensin samimisin..
şakadan anlıyosun datlum..bu yüzden seni çok seviyorum:)
ve beni çok güldürüyosun:))çok komiksin,tatlısın,şeker topagısın:))
öpüyorum tavşanı ve seni

canım not yazsaydın kagıda bıraksaydın
ne güzel bir haber gönül dünyaya gelmiş cok sevindim tam zamanında gitmişsin valla gııı rabbim analı babalı büyütsün
sen cok iyi kalplisin babycerencim bizim içinde öpüp sev 40cıkınca gönülümüzü elifide

ee gece kuşları nerde cik cikkk cikkk:))
dün 2 ye kadar uyumayıp çene çalarsanız işte böyle olur:))
ben bugün çarsıya gidecektim ama baktım öglen çağla uyudu bende kendimi yataga attım 2 saat uyumuşum:))
çarsıyada gidemedim gezemedimolsun haftaya giderim
dünkü gece kuşları uyuyodur heralde
cikk cikk ciikk rüyanızda beni görün emi:))

Ay canım ben de dünden beridir limoniyim,yemesine içmesine dikkat etmesi gerektiğini uyarınca bozuluyor azcık.Sonrasında da üste çıkıp sen beni hiç övmüyorsun diyorİçimden : öfff bey,şimdi git yarın gel,demek geçiyor...Tamam düşününce haklı yönleri var ama bu kız da (yani ben)hangi bir şeye yetişsin...
Tatlım biz de kızımla çıkacaktık fakat havada toz yağmuru vardı çıkamadık.

Karınca kararınca minik kalplere kitap kampanyamız:)

ADRES: 75.YIL İÖ HİLVAN /ŞANLIURFA.iSİM OLARAK,MÜDÜR YRD.
SN.NİHAT DALARSLAN ADINA "GÖNDERİCİ ÖDEMELİ" OLARAK KİTAP KAMPANYAMIZ BAŞLAMIŞTIR ARKADAŞLAR
aYRICA KIRTASİYE,KILIK KIYAFET ARTIK ELDEN NE GELİRSE YOLLANABİLİR ÇÜNKÜ ÇOCUKLAR KÖYDEN GELEN TAŞIMALI EĞİTİM GÖREN ÇOCUKLAR.
FORUMDAN GÖNDERICI ARKADAŞLAR KÜÇÜK BİR KAĞIDA PINARDAYA İLETILMEK UZERE NICKINI NOTTA GÖNDERSİN LÜTFEN,
ÖĞRETMENİMİZ PINARDA DA KAMPANYA dahilinde ELİNE KİTAPLAR VB. ULAŞTIKÇA NOTTAKİ ANNE İSİMLERİNİ FORUMUMUZDAN OKUR HEP BERABER TEŞEKKÜR EDERİZ(bunun sebebi iyi/olumlu reklamdır).
HAYDİ KIZLAR,,KOLLAR SIVANSIN,,OKUNMUŞ DEĞERLİ KİTAPLAR BAĞIŞLANSIN LÜTFEN
ALLAH DURUMU OLUPTA BAĞIŞ YAPAN ANNELERİN ELLERİNDE DERT GÖSTERMESİN

Babycerenciğim hadi bi turboları ateşle de Çağlacığımızın videosunu ekle sonra aynı ışık hızıyla kapatırsınben hiiiç göremeediiiim,hep karınca belgeselini izlettiriyorsun bana

ooooohhh sefam olsun sporlari cektim (uzun gezebilmek icin) bursadaki en buyuk avmye gittim
Kardesimi ve kuzenimi de aldim gez gez gez girmedik kabin birakmadik
Haftalardir kendim icin gezmiyormusum meger heryerde indirim varmis pek mutlu oldum :)

Kuzen liseye gidiyor diyor ki valla senden korkulur perisan oldular bana yetisebilmek icin

Omerin kaka yapmasini beklemistim cikmak icin
Aslan oglum 2saat uyumus uyanmis koca kase yemegini yemis babasina hic yuk olmamis ta kiii gobeginden sirtindan ve bacaklarindan tasiracak kadar kaka yapana dek
Esimde kaka fobisi vardi ama bugun yenmistir herhalde

Kiyamadim gelirken ona da cheesecake aldim
Omerle oynadim hopladim zipladim simdi yine verdim benim bay yengeçe uyutsun diye
Boyle kusmek de iyiymis be prensesler gibi oh

BABYCEREN bir solukta sirita sirita okudum habere bayildim Gonul Mira sefa gelmis hosgelmis Balik burcu oldu yani he Allah hayirli omur versin

BIANGELKUJUM sen esinle ayri misin anlayamiyorum ben ya her yazdiginda belki bir ipucu yakalarim diye okuyorum ama ciks olmuyor sen bana su bi ozetleyiversene bacim ya da bilen varsa bi anlativersin X men napkmis bizim annetavsana

Valla hatırladığım kadarıyla spider men annetavşanı çook üz<müş,annetavşan da bir koşu anneannetavşana gitmiş.Sonra spidermen pişman olmuş ve hatasını telafi etmek için tavşancıktan özür dilemiş.Tavşancık da bir daha üzülmemek için özrü hemen kabul etmemiş,sonra o da üzülmüş ve ikisi de barışmışlar.Tavşancık henüz eve gitmemiş,x men onları daha çok özlesin diye(özellikle annetavşanı +18).

pınardacım ne güzel özetlemişsin:))işlaa barışırlar kız:)fotokoymuş kujum bakın..
bugün bana vidio demeyin:)vidio yok bugün başka zaman olurmu canım

annzeynep canım sende iyi gezmişsin ohh sefan olsun..ciciler aldın mı:)resim ekle:))
ayy ne meraklıyım bende:)
sen neden eşinle bozuştun yazık kız adama:))şimdi sen göbek dekolteside giymişsindir:)
çatlatıyosundur adamı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…