pınardacım ne güzel özetlemişsin:))işlaa barışırlar kız:)fotokoymuş kujum bakın..
bugün bana vidio demeyin:)vidio yok bugün başka zaman olurmu canım
annzeynep canım sende iyi gezmişsin ohh sefan olsun..ciciler aldın mı:)resim ekle:))
ayy ne meraklıyım bende:)
sen neden eşinle bozuştun yazık kız adama:))şimdi sen göbek dekolteside giymişsindir:)
çatlatıyosundur adamı:)
Tamam canım,hadi ben çıktım öpüyoruuum.
evet güzel haberler getirdim sizlere..
gönül mira bugün 4 civarında dünyaya gözlerini açmışbir ömür saglıklı,mutlu,başarılı yaşasın inşallah
annesine babasına bagışlasın onu rabbimçok sevindim çoookkk
detaylara gelelim:) abimlerin eviyle elifin evi arası 50 metre..eşime çağlayı verdim sen git abimlere dedim..ben cereni aldım
elifim adresi çok güzel tarif etmiş elimle koydugum gibi apartmanı buldum:)ee aşagıdan zile basacam isim bilmiyorum:)
rasgele 2 zile bastım..hop kapı açıldı:)teyze kapıyı açtıktan sonra kimooo kimoo diye bagıyo:))
neyse çıktım 2 kata teyze kapıda hala kimoooo diyo:)
tteyzecim kusura bakma benim dedim..önemli degil kime geldin dedi..
''arkadaşım vardı dogum yapacaktı''
--elifmi--
''evet teyze elifff(adınıda ögrenmiş oldum)''
--bugün saat 4 civarı sezeryanla dogum yaptı hastanedeler şuan da--
ay nasıl sevindim gözlerim doldu..
neyse böyle ögrenmiş oldum..teyzemde çok sıcak kanlıydı beni evine davet etti:))
geçmedim tabi..adıda nebahat miş..neyse giderken dedi adın ne kızım söyliyim elife
''şeyyy benim adımmmm (babyceren desem olmaz) benim adım x teyzecim..selam söyleyin:)''
kesin elif benim geldigimi anlamayacak ama olsun..ha bide teyze sordu nerden tanışıyosun havaalanındanmı diye:))
diyemedim internetten diye:))yok tayzecim başka yerden dedim:)
işte böyle görevimide başarıyla yerine getirmiş bulunuyorum:)
madalyam nerde
elifi göremedim ama dogum yaptıgını ögrenmek bile hatta bugün oluşu bile beni çok sevindirdi..
ha bide kayınvalidesi bu nebahat teyzeyi aramış demişki''çok ama çok güzel bir bebekmiş gönül mira''
40 ı çıksın tekrar gider güzeller güzelimizi görürüm inşallah
canım ya biz birbirimizle şakalaşırken bazen senin adında geçiyo:)ve senin bunlara şakayla cevap vermen o kadar hoşuma gidiyo ki..
bazen diyorum acaba alınıyomu..yok sende bizim gibi içtensin samimisin..
şakadan anlıyosun datlum..bu yüzden seni çok seviyorum:)
ve beni çok güldürüyosun:))çok komiksin,tatlısın,şeker topagısın:))
öpüyorum tavşanı ve seni
ee gece kuşları nerde cik cikkk cikkk:))
dün 2 ye kadar uyumayıp çene çalarsanız işte böyle olur:))
ben bugün çarsıya gidecektim ama baktım öglen çağla uyudu bende kendimi yataga attım 2 saat uyumuşum:))
çarsıyada gidemedim gezemedimolsun haftaya giderim
dünkü gece kuşları uyuyodur heralde
cikk cikk ciikk rüyanızda beni görün emi:))
Valla hatırladığım kadarıyla spider men annetavşanı çook üz<müş,annetavşan da bir koşu anneannetavşana gitmiş.Sonra spidermen pişman olmuş ve hatasını telafi etmek için tavşancıktan özür dilemiş.Tavşancık da bir daha üzülmemek için özrü hemen kabul etmemiş,sonra o da üzülmüş ve ikisi de barışmışlar.Tavşancık henüz eve gitmemiş,x men onları daha çok özlesin diye(özellikle annetavşanı +18).
zada_afferim benim burçtaşıma demek tavuklu bulgur yediohh afiyet olsun
bizim ceren süt dilimine bayılıyo hergün yer ve zavallı çağla onu izler..bende yedirim kız:))
azıcık ucundan veriyim tadına baksın:)
tatlıcadı_cigerim tam gününde gitmişim elife..ben dogum yapmıştır diye düşünüyodum:)
göremedim sonra yine giderim..ayagım alışmış oldu:))
kujuma bende tedirgin oldum acaba bize kızdımı diye gece hep aklıma geldi:)
çok datlu çookkk:)kızmamış bize:)
sende uyumuşsun benim gibi..çok yorulduk gece..biraz uyumaya ihtiyacımız vardı:)
Valla hatırladığım kadarıyla spider men annetavşanı çook üz<müş,annetavşan da bir koşu anneannetavşana gitmiş.Sonra spidermen pişman olmuş ve hatasını telafi etmek için tavşancıktan özür dilemiş.Tavşancık da bir daha üzülmemek için özrü hemen kabul etmemiş,sonra o da üzülmüş ve ikisi de barışmışlar.Tavşancık henüz eve gitmemiş,x men onları daha çok özlesin diye(özellikle annetavşanı +18).
kızlar size yuhhh demek istiyorum naptınız dün gece öle sayfalar dolmuş taşmışşş...ama bana neden haber vermedınız askolsun...
bizim bugun yine günümüz vardı yyeni geldik eve güzel bir aksamdı...
Ada akşam üstü yarım kase tavuklu bulgur pilavı yedi gözlerim böle olduilk defa pilav yedirdim bayıla bayıla yedi zilli..
artık hep yediririm..babasıda gelirken süt dilimi almışş..üstünede süt diliminin yarısını yedi...acaba vermesemıydım sut dılımı diye düşündüm..sora zaten 1 ay kaldı yasına bısey olmaz deyıp yedirdim valla..inş kotuluk etmemısımdır yavruma..
veegüzel bir haber okudum..gönül mira dünyaya gözlerini açmış hoşgelmiş sefa gelmişş...şimdi mıss gıbı süt kokuyodur kuzucuk...babycerencim gercekten temız kalplıymıssın tam zmnında gıtmıssın ayağına sağlık cnm..
beykozcum gözünüz aydın cnm emır bebek ismiyle yasasın inşallah..
Tavukli bulgur yemedigi icin Zeynep Adamiza kocaman aferin annesi, umarim hep daim olur yer..
Kizlar cahilligime verin ama bu sut dilimi ne oluyor..bir cesir sutten yapilmis sekerli tatli mi, acaba nedir nedir..
tatlıcadı canım bu saatte mutfak dolabımı temizlenir:))ses yaparsın damadım uyanır:)
otur oturdugun yerde..çok kaynıyosan eger bir koşu git mercimek haşla gel:))
bütün enerjini boşalt:)
evet elif bana yakın giderim arada dedikodunuzu yaparım gelirim:))
Tavukli bulgur yemedigi icin Zeynep Adamiza kocaman aferin annesi, umarim hep daim olur yer..
Kizlar cahilligime verin ama bu sut dilimi ne oluyor..bir cesir sutten yapilmis sekerli tatli mi, acaba nedir nedir..
Gçici bi süreliğine Mercimek haşlayamam şekerim tadilat var
Belkide bu enerjim mercimek haşlayamadığımdan
Sen artık Can'ın sıkıldıkça gider yaparsın dedikodumuzu
Kızz ilk günler gitme Elif'in yanına gülme krizine sokarsın da dikişleri acır:)
Ben ilk günler gülemiyodum bi kaç kez gülünce çok acımıştı dikişlerim
Sonrasında bi kaç ay gülmeye korktum gülücük şeylere dikişlerimi tutarak tepki veriyordum
Canım Google a kinder süt dilimi yaz reklamını izle eminim Can'ın ister:)
Ben çok severim kendisini yumuşak yumuşak
Evt yaa bak bende simdi hatirladim, ilk zamanlarda insan gulemiyor ve ayrica oksuremiyorsunda..oyy ne gunlerdi..cok sukur hepsi bitti gecti..simdi onumuzdeki maclara bakmak lazim :))
ooooohhh sefam olsun sporlari cektim (uzun gezebilmek icin) bursadaki en buyuk avmye gittim
Kardesimi ve kuzenimi de aldim gez gez gez girmedik kabin birakmadik
Haftalardir kendim icin gezmiyormusum meger heryerde indirim varmis pek mutlu oldum :)
Kuzen liseye gidiyor diyor ki valla senden korkulur perisan oldular bana yetisebilmek icin
Omerin kaka yapmasini beklemistim cikmak icin
Aslan oglum 2saat uyumus uyanmis koca kase yemegini yemis babasina hic yuk olmamis ta kiii gobeginden sirtindan ve bacaklarindan tasiracak kadar kaka yapana dek
Esimde kaka fobisi vardi ama bugun yenmistir herhalde
Kiyamadim gelirken ona da cheesecake aldim
Omerle oynadim hopladim zipladim simdi yine verdim benim bay yengeçe uyutsun diye
Boyle kusmek de iyiymis be prensesler gibi oh
BABYCEREN bir solukta sirita sirita okudum habere bayildim Gonul Mira sefa gelmis hosgelmis Balik burcu oldu yani he Allah hayirli omur versin
BIANGELKUJUM sen esinle ayri misin anlayamiyorum ben ya her yazdiginda belki bir ipucu yakalarim diye okuyorum ama ciks olmuyor sen bana su bi ozetleyiversene bacim ya da bilen varsa bi anlativersin X men napkmis bizim annetavsana
Canım Google a kinder süt dilimi yaz reklamını izle eminim Can'ın ister:)
Ben çok severim kendisini yumuşak yumuşak
ben pingui yi daha çok seviyorum:))
şimdi melegim o nuda bilmez:)yaz google amcaya kız:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?