2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Bak iste bende Tv kulturu olmadigi icin cok cahil kalmisim sagol cnm soyledigin icin benimkide olurda bir tatli ise tarifi varsa alayim durumlarindan da biraz :))

Cahillik olurum hiçç estğ. şekerim..
Senin poğaça hevesin geçti kendine yeni tarifler arayışı içindesin anladım
Bu gün ben poğaça hamurunun içine haşlanmış ezilmiş patatesleri ekledim
Hamurla yoğurdum.. Poğaça yaparken hamurun biraz cıvık olması güzel oluyo ama ben biraz daha katı yaptım bu kez kulak memesi yumuşaklığında
Tezgahın üzerini unladım elimle hamuru bastırarak açtım kurabiye kalıplarıyla kalpli,yıldızlı,çiçekli kestim
Mini mini çok güzel oldular çokta güzel kabardılar denemeni tavsiye ederim

teşekkür ederiz cnm ben hiç yiceğğini zannetmiyordum ama yedi sasırdım bende..

cnm sendeki bu enerjinin bir kısmıda bende olsa valla hafta sonları cnm hıc bır sey yapmak ıstemıyor kendımı cok yorgun hıssedıyorum...ama yınede bugun toz alıp supurup sıldım..

Tavukli bulgur yemedigi icin Zeynep Adamiza kocaman aferin annesi, umarim hep daim olur yer..
Kizlar cahilligime verin ama bu sut dilimi ne oluyor..bir cesir sutten yapilmis sekerli tatli mi, acaba nedir nedir..

teşekkürler teyzesi amın ıns..

KINDER SÜT DİLİMİ
Kinder Süt Dilimi, bol süt, bal, kalsiyum ve protein içeren, besin değeri yüksek, hafif bir üründür. Gün içerisinde ara öğün olarak tüketilebilir. Kinder Süt Dilimi, içeriğinde doğal bileşenler olması nedeniyle her zaman buzdolabında saklanmalıdır.
İçindekiler Pastorize edilmiş süt (%40), palm yağı, şeker, buğday unu, yağsız süt tozu, bal (%5), sade yağ (süt ürünü),yumurta tozu, yağsız kakao, buğday kepeği, kabartıcı (disodyum difosfat,sodyum hidrojen karbonat, amonyum karbonat), emülgatör (mono ve digliserid yağ asitleri), aroma vericiler

Cnm sin yaaa sana ne istersen alim balim...hersey sana feda olsun..Ben ciddiyim ama hatira kalsin cok isterim bendende birseyler..cok hosta olur..

melegim bak zada sana süt diliminin tarifini vermiş:)
hadi gai bi git yap:)
hayır herşey tamam da
emülgatörü nerden bulacan bende bilmiyorum

ckiriko kirli cıkıdır ben bilmemmi ta burdan hissettim alsın bilezigimi bana ne ben dogdum ogun o beni cok sever hemen alır gönderir

Zadacim emegine saglik usenmeden A dan Zye ne varsa bilgi olarak yazmissin sekerim..cok sagol
Bu arada sut dilimini iyi anladim artik master i yapmaya hazirim :))

kııızzz neden benım hediyem en pahalısı bakimmmm D&P den doldurma göndersem olurmu:)) şaka cnm şaka feda olsun sana parfümler ojeler mucxx

Anam sende de ne cevher varmis..ben hic duymamistim haslanmis patatesin hamurun icine katiralarak yogruldugunu, icine koymadin yani hamurla beraber yogurdun dimi yanlis anlamadim ben...bende denicem ins ve sonra sana sonucu soylerim yada kulaklarindan sol cinlarsa anlaki kotu aniyorum sag cinlarsada iyi ...

kııızzz neden benım hediyem en pahalısı bakimmmm D&P den doldurma göndersem olurmu:)) şaka cnm şaka feda olsun sana parfümler ojeler mucxx

canım en pahalısı chihironun hediyesi:)altın fiyatlarından haberin yokmu senin:)
beykozda diyo ki zenginmiş chihiro..kız bencede zengin ama cimri o:)
saçına boya almıyo kına yakıyo:)
eve masa almıyo yerde yemek yiyo:)(arada bizde öyle yiyoruz)
saat 4 te dükkanı kapatıyo eve yürüyerek gidiyo

melegim bak zada sana süt diliminin tarifini vermiş:)
hadi gai bi git yap:)
hayır herşey tamam da
emülgatörü nerden bulacan bende bilmiyorum

Zadacim emegine saglik usenmeden A dan Zye ne varsa bilgi olarak yazmissin sekerim..cok sagol
Bu arada sut dilimini iyi anladim artik master i yapmaya hazirim :))

valla cnmlarım bende içeriğini bilmiyodum meleğim sorunca baktım google amca bana küsmemiş söleyiverdi:))
bayagı bısey varmıs ıcınde...

canımcım sen ckirikoyu görmedinmi gelsin hafi kalp krizi gecircek
ben zaten pahalı parfüm kullanmam bünyede alerji yapıyor dp neyime yetmiyor hayatım bulup bunamam ben

evet cnm cimri bencede:)) çakma bilezik gönderir oyuzden benımkı en pahalısı dedim...

benim dogum günümede az kaldı
şimdiden kim ne alacak liste yapmaya başlasam iyi olacak
pazartesi listeyi veriyimde son güne kalmasın:))
herkesin ayagını bir pabuca sokmayım
para biriktirmeye başlasanız iyi olacak

neyse ben kaçar..sohpetinizi kimse bozmasın..
yagmurda yagıyoçok severim yagmur sesiyle uyumayı
iyi uykular canişkolar:)

dogru diyon gııı kadına bişey olmasın duyunca ckiriko saka yaptım bacım istemem bilenzik falan altın küpe olsun bari

bak ruj dedim bacıya nasıl tüydü cezalısın bide künefe göndercen bacım hem ben hiç künefe yemedim kızlar:26:

Ooo erken havlu atiyorsun desene bugun..hadi hadi git bari belki ozel bir isin vardir senin :))
Seninde listeni en kisa zamanda bekleriz sekerim..gozlerim dort goz olmus bak acik bir sekilde basladi beklemeye
Iyi geceler cnm, tatli tatli uyu kuzularinla ins

bak ruj dedim bacıya nasıl tüydü cezalısın bide künefe göndercen bacım hem ben hiç künefe yemedim kızlar:26:

babycereninde chihirodan farkı yok canımcım laf aramızda kendiside çok cimridir kargo parasını sana ödettirir daha zararlı çıkarsın valla..

hadiyin canlarım iyi geceler sizlere...biz kocişkoyla mercimek yapcaktık ama adam don atlet uyumuş koltukta kaldırıp yatağa götüreyim günah...

Bende balıkımm
Yolla adresini kuzum seksi bi parça gönderirim sana
Chihiro ve mybabylove alırım acaba hediyelerini

ben pingui yi daha çok seviyorum:))
şimdi melegim o nuda bilmez:)yaz google amcaya kız:)

Kinder ürünlerinin herşeyini çok seviyorum çikolarıda güzel

Yarasın kuzuma tavuklar pilavlar maşallah
St diliminde de yok yokmuş

Aynen öyle canım haşlanmış baharat eklediğim patatesi ekledim
Benimki çok güzel oldu canım bak güzel yap sol kulağım çınlamasın
Tarık buğrada minik bi yıldız yedi

Yer sofrası dedinde aklıma geldi geçen misafirliğe gittim 5 çayına
Yer sofrası üzerine hazırlandı yiyecekler
Tarık buğrayla yanıma oturttum
Bizim sıpa çok sevdi coştu kaşıkları çatalları nasıl zevkle fırlatıyo
Elinden aldım ama öyle mutlu görünce çok sevindim:)
Onada yoğurt yedirdim çokta güzel yedi bende alıcam yer sofrası:)

canımcım sen ckirikoyu görmedinmi gelsin hafi kalp krizi gecircek
ben zaten pahalı parfüm kullanmam bünyede alerji yapıyor dp neyime yetmiyor hayatım bulup bunamam ben

Doldurulmuş en güzel parfüm markası d&p şu anda kullanıyorum çokta kalıcı çok memnunum

saat 12 yi geçmiş ayın 17si olmuş kızımda 11 aylık olmuşşşşş...ayy doğum günü yaklastıkca bana bıseyler oluyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…