Ooo erken havlu atiyorsun desene bugun..hadi hadi git bari belki ozel bir isin vardir senin :))
Seninde listeni en kisa zamanda bekleriz sekerim..gozlerim dort goz olmusbak acik bir sekilde basladi beklemeye
Iyi geceler cnm, tatli tatli uyu kuzularinla ins
saat 12 yi geçmiş ayın 17si olmuş kızımda 11 aylık olmuşşşşş...ayy doğum günü yaklastıkca bana bıseyler oluyor....
benim dogum günümede az kaldı
şimdiden kim ne alacak liste yapmaya başlasam iyi olacak
pazartesi listeyi veriyimde son güne kalmasın:))
herkesin ayagını bir pabuca sokmayım
para biriktirmeye başlasanız iyi olacak
neyse ben kaçar..sohpetinizi kimse bozmasın..
yagmurda yagıyoçok severim yagmur sesiyle uyumayı
iyi uykular canişkolar:)
babycereninde chihirodan farkı yok canımcım laf aramızda kendiside çok cimridir kargo parasını sana ödettirir daha zararlı çıkarsın valla..
hadiyin canlarım iyi geceler sizlere...biz kocişkoyla mercimek yapcaktık ama adam don atlet uyumuş koltukta kaldırıp yatağa götüreyim günah...
saat 12 yi geçmiş ayın 17si olmuş kızımda 11 aylık olmuşşşşş...ayy doğum günü yaklastıkca bana bıseyler oluyor....
canlarım herkeze iyi geceler bende uyumalıyım kurandı evdi eşimdi enesti derken yorulmusum bide ensemde kocamn sivilce cıkmıs uçsuz canımı acıtıyor biraz onunla tartısıyım ne işi varmıs gelmiş görüş alanım dısındaki yere kurulmus hepinize iyi geceler benli rüyalar canlarım sizi cok seven beykozzz(buarada kimse rüyasında beni görmedi farketmedim sanmayın )
ben nişanı yaptım geldim herkes kaçıyor ama resi koyım biraz bari:) meraklanın gitmeyin işte:)
İyigeceler şekerimm
Ben hediyemi gönderince kargo parası ödemem haberin olsunn
Kızz mercimek için geç değil yatın tatil zaten fırınlayın bi güzel
İyi geceler canımm
Oyy 1 ay sonra kuzumuz 1 yaşında olucak ben bile heyecanlandım ne çabuk geçiyor zaman yavrularımızla
Kızz ben seni rüyamda sayılamıştım valla tam hatırlamıyorum epey oldu yazmıştım burda kociş anlamamıştı
+18 bi muhabbet edilmişti burda ben Beykoz böyle yapıyo demiştim galiba
İyi geceler tatlım ufoyu yakmayı unutma
Koy canım koy gözümüz gönlümüz açılsın
Uykucular kaçırdı resimleri
ben nişanı yaptım geldim herkes kaçıyor ama resi koyım biraz bari:) meraklanın gitmeyin işte:)
canlarım herkeze iyi geceler bende uyumalıyım kurandı evdi eşimdi enesti derken yorulmusum bide ensemde kocamn sivilce cıkmıs uçsuz canımı acıtıyor biraz onunla tartısıyım ne işi varmıs gelmiş görüş alanım dısındaki yere kurulmus hepinize iyi geceler benli rüyalar canlarım sizi cok seven beykozzz(buarada kimse rüyasında beni görmedi farketmedim sanmayın )
aaaa evet bakın tatlicadım beni görmüs oyuzden kadının yüzü ogünden beri dahada akca pakca kadın beni görmüs rüyasında
meleğim canım çok sağol biraz geç oldu cevap yazmam ama hem yusuf hem de ben hasta olunca fırsat bulamadım :2:, babamız çok maç izlemez ama oğlu futbolcu olsun diye baya uğraşıyo topa her vuruşunda gol gol dedik ve çocuk biliçli olarak enneden önce golü öğrendiOyy masallah valla bana motoru cok iyi geldi..bu hizla usagin cok daha ilerler canim..birde Yusuf Emre goll dedigine gore baba cok mac izliyor galiba..birde bol goll atan bir takimin taraftari gibime geldi :))
canım inan bir anda yapıyrlar sasırıyorsun ben motorunu begendm acıkcası
Canim ben ipad den actigim icin biraktigim sekmeden devam ediyorum ama zaten pc dede ayni sey olmuyormu:44:biraktigin sayfadan devam etmiyormusunmasallah sizlere yaa ne güzel dahabi kaynasmissiniz bu arada kocalarin resimlerine gülmekten yikilllldimmmmmmmmmmm..cook komikk.. ya kizlar ben burayi cok seviyorum cok seylerde ögreniyorum ama bisey sorcam en son hangi sayfada kaldiginizi nerden biliyorsunuz not mu aliyorsunuz yoksa benim bilmedigim bi ayarimi var buranin cünki ben bu yüzden takip edemiyorum daa...
bu saat olmus ben burayi okumaktan yatamadim. birde sizler bebislerinize hediyelermi aliyosunusss??
Birde bisey soracam kizlar benim erva hala emeklemiyor ama oturuyor uzaniyor nasil oldugunu anlamiyorum ama biraktigim yerde durmuyor gitmek istedigi yere gidiyor bisekilde yatiyor kendi kalkiyor dönüyor yüzüstü sirtüstü hepsini yapiyor tutunup kalkiyor siralamaya calisiyor nerdeyse basaracak 25 mayis dogumlu ama emeklemiyor sizlerdede varmi böyle emeklemeyen bebisler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?