2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

canlarım herkeze iyi geceler bende uyumalıyım kurandı evdi eşimdi enesti derken yorulmusum bide ensemde kocamn sivilce cıkmıs uçsuz canımı acıtıyor biraz onunla tartısıyım ne işi varmıs gelmiş görüş alanım dısındaki yere kurulmus hepinize iyi geceler benli rüyalar canlarım sizi cok seven beykozzz (buarada kimse rüyasında beni görmedi farketmedim sanmayın)

ben nişanı yaptım geldim herkes kaçıyor ama resi koyım biraz bari:) meraklanın gitmeyin işte:)

saat 12 yi geçmiş ayın 17si olmuş kızımda 11 aylık olmuşşşşş...ayy doğum günü yaklastıkca bana bıseyler oluyor....

azraececim sen ve çiçekçiçegimin eşlerinız yanınızda degil ya oyuzden yazmadım ama isterseniz
azraececim bana gömlek alabilirsin taytla giyilen uzun
cicekcicekcim sen süslüsün süslü seylerinden yollayabilirsin

ne cok seye ihtiyacım varmıs yav
eşimden ne istedim lazer epilasyona gönder beni bıktım kıllardan dedim oda kabul etti

İyigeceler şekerimm
Ben hediyemi gönderince kargo parası ödemem haberin olsunn

Kızz mercimek için geç değil yarın tatil zaten fırınlayın bi güzel
İyi geceler canımm

saat 12 yi geçmiş ayın 17si olmuş kızımda 11 aylık olmuşşşşş...ayy doğum günü yaklastıkca bana bıseyler oluyor....

Oyy 1 ay sonra kuzumuz 1 yaşında olucak ben bile heyecanlandım ne çabuk geçiyor zaman yavrularımızla

Kızz ben seni rüyamda sayılamıştım valla tam hatırlamıyorum epey oldu yazmıştım burda kociş anlamamıştı
+18 bi muhabbet edilmişti burda ben Beykoz böyle yapıyo demiştim galiba
İyi geceler tatlım ufoyu yakmayı unutma

ben nişanı yaptım geldim herkes kaçıyor ama resi koyım biraz bari:) meraklanın gitmeyin işte:)

Koy canım koy gözümüz gönlümüz açılsın
Uykucular kaçırdı resimleri

Son düzenleme:

aaaa evet bakın tatlicadım beni görmüs oyuzden kadının yüzü ogünden beri dahada akca pakca kadın beni görmüs rüyasında

Iyi geceler sekercim...yine gel bekleriz :)) Ben belki bu gece gorurum kim bilir..

Yarin icinde mesaj birakarak bende herkese iyi geceler diliyorum canlar..iyi davranin kendinize..optum

Dünde bu saatlerde yattık ama sayfalar daha hızlı akıyodu
Çünkü gündüz kuşağından kulağı delik mutlu annemizde vardı

Şu anda belim çok fena ağrıyo ayağıma kadar iniyo ve karşılıyor inş benim fıtık ağrısı tutmaz yine
Yarın belki anneme giderim şekerler bi kaç gün kalırım orda tatil yapim biraz:)
Hepinizi öptümm

masallah sizlere yaa ne güzel dahabi kaynasmissiniz bu arada kocalarin resimlerine gülmekten yikilllldimmmmmmmmmmm.. cook komikk.. ya kizlar ben burayi cok seviyorum cok seylerde ögreniyorum ama bisey sorcam en son hangi sayfada kaldiginizi nerden biliyorsunuz not mu aliyorsunuz yoksa benim bilmedigim bi ayarimi var buranin cünki ben bu yüzden takip edemiyorum daa...

bu saat olmus ben burayi okumaktan yatamadim. birde sizler bebislerinize hediyelermi aliyosunusss??

Birde bisey soracam kizlar benim erva hala emeklemiyor ama oturuyor uzaniyor nasil oldugunu anlamiyorum ama biraktigim yerde durmuyor gitmek istedigi yere gidiyor bisekilde yatiyor kendi kalkiyor dönüyor yüzüstü sirtüstü hepsini yapiyor tutunup kalkiyor siralamaya calisiyor nerdeyse basaracak 25 mayis dogumlu ama emeklemiyor sizlerdede varmi böyle emeklemeyen bebisler?

Canim ben burdaki bircok arkadasimi gordugum gibi senide ruyamda gordum,o siralar bi turlu yazamayinca zaman asimina ugradi diye anlatmadim Bir ay kadar once ruyamda seninle beraber bir cafeye kahve icmeye giduyoruz,senin esinde o cafede garsonmus ama siz sevgilisiniz,hos o sirada araniz limoni sen triplerdesin ve bu sebeple karsi masadaki cocukle bakisip duruyorsun Beykoz yapma canim kavga cikacak diyorum beni dinlemiyorsun tabi seninki bu durumu farkediyor ve benim abimi ariyor Abi kos gel su adama gosterelim gununu diyor abim geliyor ikisi adami birguzel dovuyor, yani hurrem gibi iki dakikada karidtirdin ortaligi Sence bu ruyayla benim yuzumde Tatlicadim gibi nurlanmismidir

Gunaydin hatunlarr gece kaynattiniz mi bakmadan once Hejarimin paketini paylasayim dedim:
Omer icin pamuk gibi yumusacik ciciler
Anne icin kolye ve ped cuzdani
Baba icin anneye leopar desenli camasir takimi
Misafirlerim icin havlu
Hepimize okuyayim diye tulbent
Unuttugum vardir kesin ceyiz bohcasi gibi olmus sagolsun
Gelininden guzel bohcalar gorsun!

Oyy masallah valla bana motoru cok iyi geldi..bu hizla usagin cok daha ilerler canim..birde Yusuf Emre goll dedigine gore baba cok mac izliyor galiba..birde bol goll atan bir takimin taraftari gibime geldi :))
meleğim canım çok sağol biraz geç oldu cevap yazmam ama hem yusuf hem de ben hasta olunca fırsat bulamadım :2:, babamız çok maç izlemez ama oğlu futbolcu olsun diye baya uğraşıyo topa her vuruşunda gol gol dedik ve çocuk biliçli olarak enneden önce golü öğrendi
canım inan bir anda yapıyrlar sasırıyorsun ben motorunu begendm acıkcası

teşekkür ederim beykoz teyze annem beni beğenemedi gitti hep dedikodumu yapıyo tembel bu çocuk diye ben de ona inat alkışı ve öpmeyide öğrendim yakında yürüyüp utandırıcam onu senin ellerinden arkadaşım enesi de yanaklarından öperim malum öpmeyi öğrendim artık

Canim ben ipad den actigim icin biraktigim sekmeden devam ediyorum ama zaten pc dede ayni sey olmuyormu:44:biraktigin sayfadan devam etmiyormusun
emekleme den yuruyecek demekki annesi gitmek kstedigi yere zaten gidiyormus almak istediklerinede ulasiyorsa super emeklemeleri ayri birt dert hayatim ne var ne yok karistiriyorlarokis kolnu kurtaramadiginda feryat figan aglardi ahhhh ahhh su kiz bi emeklese rahatlayacam derdim simdi fildir fildir her yere gidiyor yetisemiyorumsimdilerde bi yuruse de ay dustu ay kafasini vuracak diye:18:korkuyorum yuruyunce ayakli canavar olacak bunlar ama her haliyle guzeller yaaaa
senin fitigin nasil oldu hayatim?agrilarin devam ediyormu

günaydın mayısın en güzel anneleri ve bebişleri
çok mutluyum çünkü bugün saat 00 da kalktık
2 gündür sohbete katılamadım ama geçmişi ziyaretçi olarak okudum hep
kocalara bittim resmen çok güldüm valla sayenizde
kujumun yorumlarına ayrı bittim,kızlar biz kujumla telde konuştuk aynı burada yazdığı gibi
çok içtenteldede çok güldüm
beykozcum feda olsun sana kolye,malzemeler olsa hemen yapar gönderirdim valla:26:
tüh ben kaçırdım liste yapmayı
anneZEYNEPcim güle güle kullanın sağlıkla huzurla inşallah
o leoparlı çok hoşuma gitti kendimede aldım ayıptır söylemesi çok yakıştı
Ömerimde sağlıklı günlerde giysin inşallah cicileri
bu arada kalem poşette kalmış dimi
notumu okudun mu sana mektup yazdım mübarek,biraz saçmalamış olabilirim o anki ruh halim pek iyi değildi

bu arada BabyCeren burada başının etini edik resmen sende dayanamayıp gitmişsin
Allah razı olsun canım demek Gönül Mira dünyaya gelmiş hoşgelmiş,Anasına babasına sağlıklı evlat olur inşallah
hayırlı pazarlar olsun

günaydınlar...kızlar ben bugün taaaaaaam 30 yaşıma girdim...yaşlanıyormuyum ne...ama ben kendimi 20 gibi hissediyorum...29 yaşında anne olunca böyle oluyor galiba....ikinci için oğlumun 7,8 yaşına gelmesini beklersem geç kalırım demi kızlar...35den önce rabbim nasip eder inşallah...bu arada gönül miraya da ALLAH ım hayırlı uzun ömür versin inş...sizlari okurken içimden yorumlar yapıyorum..okuma işim bitince yaptığım yorumları unutuyorum...zaten yorum yazmanın zamanıda geçmiş oluyor...neysem oğlum uyurken çorbasını yapayım..ii pazarlarrrrrr...

HEJARcim not gormedimben!!! Ay Allahim nolur Omer fln bulup biryere tikmis olmasin!! Birseyin icinde miydi???? Yaaaa not not notttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…