Canim ben burdaki bircok arkadasimi gordugum gibi senide ruyamda gordum,o siralar bi turlu yazamayinca zaman asimina ugradi diye anlatmadimBir ay kadar once ruyamda seninle beraber bir cafeye kahve icmeye giduyoruz,senin esinde o cafede garsonmus ama siz sevgilisiniz,hos o sirada araniz limoni sen triplerdesin ve bu sebeple karsi masadaki cocukle bakisip duruyorsun Beykoz yapma canim kavga cikacak diyorum beni dinlemiyorsun tabi seninki bu durumu farkediyor ve benim abimi ariyor Abi kos gel su adama gosterelim gununu diyor abim geliyor ikisi adami birguzel dovuyor, yani hurrem gibi iki dakikada karidtirdin ortaligi Sence bu ruyayla benim yuzumde Tatlicadim gibi nurlanmismidir
meleğim canım çok sağol biraz geç oldu cevap yazmam ama hem yusuf hem de ben hasta olunca fırsat bulamadım :2:, babamız çok maç izlemez ama oğlu futbolcu olsun diye baya uğraşıyo topa her vuruşunda gol gol dedik ve çocuk biliçli olarak enneden önce golü öğrendi
teşekkür ederim beykoz teyze annem beni beğenemedi gitti hep dedikodumu yapıyo tembel bu çocuk diye ben de ona inat alkışı ve öpmeyide öğrendim yakında yürüyüp utandırıcam onusenin ellerinden arkadaşım enesi de yanaklarından öperim malum öpmeyi öğrendim artık
günaydınlar...kızlar ben bugün taaaaaaam 30 yaşıma girdim...yaşlanıyormuyum ne...ama ben kendimi 20 gibi hissediyorum...29 yaşında anne olunca böyle oluyor galiba....ikinci için oğlumun 7,8 yaşına gelmesini beklersem geç kalırım demi kızlar...35den önce rabbim nasip eder inşallah...bu arada gönül miraya da ALLAH ım hayırlı uzun ömür versin inş...sizlari okurken içimden yorumlar yapıyorum..okuma işim bitince yaptığım yorumları unutuyorum...zaten yorum yazmanın zamanıda geçmiş oluyor...neysem oğlum uyurken çorbasını yapayım..ii pazarlarrrrrr...
Canım,nice sağlıklı yıllara,hep mutlu kal inşallah.günaydınlar...kızlar ben bugün taaaaaaam 30 yaşıma girdim...yaşlanıyormuyum ne...ama ben kendimi 20 gibi hissediyorum...29 yaşında anne olunca böyle oluyor galiba....ikinci için oğlumun 7,8 yaşına gelmesini beklersem geç kalırım demi kızlar...35den önce rabbim nasip eder inşallah...bu arada gönül miraya da ALLAH ım hayırlı uzun ömür versin inş...sizlari okurken içimden yorumlar yapıyorum..okuma işim bitince yaptığım yorumları unutuyorum...zaten yorum yazmanın zamanıda geçmiş oluyor...neysem oğlum uyurken çorbasını yapayım..ii pazarlarrrrrr...
eşimle tartıştık çok gerginim..sabah kahvaltı yaptık giyindik gittik anası gile..
eşimin bir huyu var,araba kullanırken tanıdıgını gördügü an kornaya basar
ve benimde buna sinir oldugumu çok iyi biliyodaha önce defalarca uyardım yapma dedim
sülalesi geniş adamın..bugün yine giderken kornaya bastı ses etmedim..dönüşte baktım yineee bastı
haydi başladım söylenmeyeniye anlamıyosun kıcıklıgınamı yapıyosun,kornaya bastıgın an herkes dönüp arabaya bakıyo
kıcık oluyorum nedennn nedennnbagırarak konuştum..o da hem suçlu hem güçlü bana cevap
yetiştiriyoözür dilemesi bile bagırarak oldu
ta şuraya kadar geldi ''git 2 gün annende kal çok gerginim ''diycektim ama
diyemedim..düşündüm sabah ekmegi kim alacak:)
vazgeçtim..
şuan da karşımda trip atıyo..tribi batasıca..
HEJARcim not gormedimben!!! Ay Allahim nolur Omer fln bulup biryere tikmis olmasin!! Birseyin icinde miydi???? Yaaaa not not notttt
biz de sizi seviyoruzcanım bizde sizi kocaman öpüyoruz gercekten öyle yapcan annen aaaa yürüyor diye yazcak buraya kuzum
benim enes gec dönenlerden ama adım atıyor şimdi pek ileriye gidemedik ama bukadarınada sükür
sizi seviyoruzzzz
eşimle tartıştık çok gerginim..sabah kahvaltı yaptık giyindik gittik anası gile..
eşimin bir huyu var,araba kullanırken tanıdıgını gördügü an kornaya basar
ve benimde buna sinir oldugumu çok iyi biliyodaha önce defalarca uyardım yapma dedim
sülalesi geniş adamın..bugün yine giderken kornaya bastı ses etmedim..dönüşte baktım yineee bastı
haydi başladım söylenmeyeniye anlamıyosun kıcıklıgınamı yapıyosun,kornaya bastıgın an herkes dönüp arabaya bakıyo
kıcık oluyorum nedennn nedennnbagırarak konuştum..o da hem suçlu hem güçlü bana cevap
yetiştiriyoözür dilemesi bile bagırarak oldu
ta şuraya kadar geldi ''git 2 gün annende kal çok gerginim ''diycektim ama
diyemedim..düşündüm sabah ekmegi kim alacak:)
vazgeçtim..
şuan da karşımda trip atıyo..tribi batasıca..
zada_11.ayınız kutlu olsun şekerim..yarın bizimde 10. ayımız
hejar_canım yolladıgın hediyeler çok güzelmiş:)
annezeynep_canım aldıgın hediyeler çok güzelmiş:))
ecesuelif__doğum günün kutlu olsun canım..iyiki dogmuşsun iyiki mayıs annesi olmuşsun:)
benimde az kaldı ama ben 29 olacam:))
ne çabuk büyüdük biz yadahada büyümek istemiyorum:)hep bu yaşta kalıyım
canım maasallah rabbim nice senelere saglıklı mutlu hayırlı girmeyi nasip eylesin yuvanızdan bereketi ilimi imanı eksik etmesin aminnn
Sözde bu gün ananeye tatile gidecektik sürpriz yapacaktık
Çıkmadan hal hatır sorma bahanesiyle aradım evde yokmuş
Yarına kaldı sürprizimiz:)
Belimde çok fena ağrıyo yine. Bacağım çok kasılıyor duş almak rahatlatır diye düşündüm ağlaya ağlaya yürüdüm
Eşimden destek almadan basamadım bile çok zor çok
Anneme gittiğimde hem ben beyin cerrahına gidicem hem Tarık buğrayı çocuk cerrahına götürücez
Ağrılarım böyle devam ederse nasıl giderim bilmiyorum
Sizlerden kendim için değil ama yavrum için dua istiyorum
Pipisindeki eğrilik artık yok gibi ama Dr ne der bilemiyorum
Dua edin teyzeleri kuzum ameliyat olmak zorunda kalmasın
Ameliyat kelimesini yazarken bile gözlerimden yaşlar akmaya başlıyor
Hiç hazır değilim Dr lerin ameliyat demesine offf off
Bu arada herkes eşleriyle bozuşmuş:)
Etmeyin eylemeyin kızlar trip yapmayın birbirinize
Sarılın sıkı sıkı
İlkimcimm ne güzel yapmışsınız sahile gitmekle bestenin ördek besleyip kediyle konuşmasını hayal ettim tatlı bıdıkk:)
Yakın olsaydık Tarık buğrayla ikisi yan yana getirip gangnam yaptırırdık:))
Canim ben ipad den actigim icin biraktigim sekmeden devam ediyorum ama zaten pc dede ayni sey olmuyormu:44:biraktigin sayfadan devam etmiyormusun
emekleme den yuruyecek demekki annesi gitmek kstedigi yere zaten gidiyormus almak istediklerinede ulasiyorsa super emeklemeleri ayri birt dert hayatim ne var ne yok karistiriyorlarokis kolnu kurtaramadiginda feryat figan aglardi ahhhh ahhh su kiz bi emeklese rahatlayacam derdim simdi fildir fildir her yere gidiyor yetisemiyorum simdilerde bi yuruse de ay dustu ay kafasini vuracak diye:18:korkuyorum yuruyunce ayakli canavar olacak bunlar ama her haliyle guzeller yaaaa
senin fitigin nasil oldu hayatim?agrilarin devam ediyormu
günaydınlar...kızlar ben bugün taaaaaaam 30 yaşıma girdim...yaşlanıyormuyum ne...ama ben kendimi 20 gibi hissediyorum...29 yaşında anne olunca böyle oluyor galiba....ikinci için oğlumun 7,8 yaşına gelmesini beklersem geç kalırım demi kızlar...35den önce rabbim nasip eder inşallah...bu arada gönül miraya da ALLAH ım hayırlı uzun ömür versin inş...sizlari okurken içimden yorumlar yapıyorum..okuma işim bitince yaptığım yorumları unutuyorum...zaten yorum yazmanın zamanıda geçmiş oluyor...neysem oğlum uyurken çorbasını yapayım..ii pazarlarrrrrr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?