2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

zada_11.ayınız kutlu olsun şekerim..yarın bizimde 10. ayımız
hejar_canım yolladıgın hediyeler çok güzelmiş:)
annezeynep_canım aldıgın hediyeler çok güzelmiş:))
ecesuelif__doğum günün kutlu olsun canım..iyiki dogmuşsun iyiki mayıs annesi olmuşsun:)
benimde az kaldı ama ben 29 olacam:))
ne çabuk büyüdük biz ya dahada büyümek istemiyorum:)hep bu yaşta kalıyım

eşimle tartıştık çok gerginim..sabah kahvaltı yaptık giyindik gittik anası gile..
eşimin bir huyu var,araba kullanırken tanıdıgını gördügü an kornaya basar
ve benimde buna sinir oldugumu çok iyi biliyodaha önce defalarca uyardımyapma dedim
sülalesi geniş adamın..bugün yine giderken kornaya bastı ses etmedim..dönüşte baktım yineee bastı
haydi başladım söylenmeyeniye anlamıyosun kıcıklıgınamı yapıyosun,kornaya bastıgın an herkes dönüp arabaya bakıyo
kıcık oluyorum nedennn nedennnbagırarak konuştum..o da hem suçlu hem güçlü bana cevap
yetiştiriyoözür dilemesi bile bagırarak oldu
ta şuraya kadar geldi ''git 2 gün annende kal çok gerginim ''diycektim ama
diyemedim..düşündüm sabah ekmegi kim alacak:)
vazgeçtim..
şuan da karşımda trip atıyo..tribi batasıca..

cicekcicekcim neler yapmısım oysaki ben hiç anlamam erkekten elime erkek eli degmemiştir
ay anlatsaydın keske gııı bak bende görmediniz beni diye üzülüyordum artık rahat rahat uyuyabilirim
senin yüzündede vardı bir degişiklik ama kocanın gidişine yordum hayatım demek sebebi benmişim

canım bizde sizi kocaman öpüyoruz gercekten öyle yapcan annen aaaa yürüyor diye yazcak buraya kuzum
benim enes gec dönenlerden ama adım atıyor şimdi pek ileriye gidemedik ama bukadarınada sükür
sizi seviyoruzzzz

canım maasallah rabbim nice senelere saglıklı mutlu hayırlı girmeyi nasip eylesin yuvanızdan bereketi ilimi imanı eksik etmesin aminnn

Canım,nice sağlıklı yıllara,hep mutlu kal inşallah.

Haklısın...Eğer bir defa daha dinlemezse sen de arabaya bir daha binmeyeceğini artık yayan ya da otobüsle gideceğini belirt,blöf yap bakalım ne değişecek

Karınca kararınca minik kalplere kitap kampanyamız:)

ADRES: 75.YIL İÖ HİLVAN /ŞANLIURFA.iSİM OLARAK,MÜDÜR YRD.
SN.NİHAT DALARSLAN ADINA "GÖNDERİCİ ÖDEMELİ" OLARAK KİTAP KAMPANYAMIZ BAŞLAMIŞTIR ARKADAŞLAR
aYRICA KIRTASİYE,KILIK KIYAFET ARTIK ELDEN NE GELİRSE YOLLANABİLİR ÇÜNKÜ ÇOCUKLAR KÖYDEN GELEN TAŞIMALI EĞİTİM GÖREN ÇOCUKLAR.
FORUMDAN GÖNDERICI ARKADAŞLAR KÜÇÜK BİR KAĞIDA PINARDAYA İLETILMEK UZERE NICKINI NOTTA GÖNDERSİN LÜTFEN,
ÖĞRETMENİMİZ PINARDA DA KAMPANYA dahilinde ELİNE KİTAPLAR VB. ULAŞTIKÇA NOTTAKİ ANNE İSİMLERİNİ FORUMUMUZDAN OKUR HEP BERABER TEŞEKKÜR EDERİZ(bunun sebebi iyi/olumlu reklamdır).
HAYDİ KIZLAR,,KOLLAR SIVANSIN,,OKUNMUŞ DEĞERLİ KİTAPLAR BAĞIŞLANSIN LÜTFEN
ALLAH DURUMU OLUPTA BAĞIŞ YAPAN ANNELERİN ELLERİNDE DERT GÖSTERMESİN

HEJARcim not gormedimben!!! Ay Allahim nolur Omer fln bulup biryere tikmis olmasin!! Birseyin icinde miydi???? Yaaaa not not notttt

canım mektup zarfı vardı oraya yazmıştım 1 sayfa dolusu,Allah nereye kayboldu ki kargocu almış olmasın
ama üzüldüm ya en çokta onu görmeni okumanı istedim

biz de sizi seviyoruz iyi ki mayısda doğmuşum annem sizi tanıyamazdı yoksaa

ah şu erkekler sıkma canını canım ya iyi yapmışsın göndermemekle, geçen gece biz de tartıştık sonra düşündüm hastaydım da şimdi küs yatarsak gece alıp bakmaz oğluma dedim ve hemen barıştım :) ya biz daha fenayız sanırım dimi :)

Son düzenleme:
BabyCeren bizde bugün tartıştık
sebepte bugün oğlanı yıkayacaktık ben ona defalarca hadi yıkıyalım uyku saati geliyor dememe rağmen biradan
yıkarız falan deyip durdu,sonra oğlum uyuyakaldı tabii
ondan sonrada ben söylendimde söylendim trip atıyorum şuanda ona
çok sinir etti beni düdük
etrafımda dolanıp duruyor ama en pas vermiyorum
çocuk uyanınca yıkadık bu arada
ama konuşmuyorum benim sözümü dinlemedi çünkü

1 üye ve 3 ziyaretçi
yalnız kaldım kızlar nerdesiniz ya:26:

pınarda_ sagol cicim bir daha yapacagını sanmıyorum..

edaack_ben onu göndersemde gitmez zaten:)yüzsüz benim kocam:)
çocukları kullanır duygu sömürüsü yapar bana:)
evet biz fenayız fena:))

hejar_demek sizde tartıştınız..aslında ne kadar basit konular dimi:)
ama bizi dinlemedikleri için olay büyüyo:)uyuss bunlar uyuss

misafirim gelecek şimdi..amagece ''gece kuşlarına'' katılacam:)beni bekleyin:))

kocamada arada çemkiriyimde cazasını çeksin:)

Merhaba şekerler ne haber?
Hafta sonu ya malum kimsecikler yok
Biz de sahile gittik kızım ekmekle ördekleri besledi, kedileri sevdi, hı hı hı diye onlarla konuştu, çok eğlendi kuzum. Sonra eve geldik karnımızı doyurduk, beste hanımı yıkadık şimdi yatırdım bi 10 dk sonra uyanır Bu arada kızım bugün gangam dansı yaptı çok şekerdi yaa

sağol cnm..iyiki oğlum mayısta gelmiş dünyaya...onun sayesinde tanıdım sizleri....

Sözde bu gün ananeye tatile gidecektik sürpriz yapacaktık
Çıkmadan hal hatır sorma bahanesiyle aradım evde yokmuş
Yarına kaldı sürprizimiz:)

Belimde çok fena ağrıyo yine. Bacağım çok kasılıyor duş almak rahatlatır diye düşündüm ağlaya ağlaya yürüdüm
Eşimden destek almadan basamadım bile çok zor çok
Anneme gittiğimde hem ben beyin cerrahına gidicem hem Tarık buğrayı çocuk cerrahına götürücez
Ağrılarım böyle devam ederse nasıl giderim bilmiyorum

Sizlerden kendim için değil ama yavrum için dua istiyorum
Pipisindeki eğrilik artık yok gibi ama Dr ne der bilemiyorum
Dua edin teyzeleri kuzum ameliyat olmak zorunda kalmasın
Ameliyat kelimesini yazarken bile gözlerimden yaşlar akmaya başlıyor
Hiç hazır değilim Dr lerin ameliyat demesine offf off

Bu arada herkes eşleriyle bozuşmuş:)
Etmeyin eylemeyin kızlar trip yapmayın birbirinize
Sarılın sıkı sıkı

İlkimcimm ne güzel yapmışsınız sahile gitmekle bestenin ördek besleyip kediyle konuşmasını hayal ettim tatlı bıdıkk:)
Yakın olsaydık Tarık buğrayla ikisi yan yana getirip gangnam yaptırırdık:))

Son düzenleme:

canım talihsizlik olmus ama gidersin yarın iyiki aramadan gitmedin o daha kötü ...
rabbim şifa versin sana talicadım inş düzelirisn ve tarık bugramızda düzelmiştir gerek kalmaz ameliyata falan ah ne zordur rabbim evlerden ırak etsin sekersizyeşilcayım bunu yasamstı onunkide cok agırdı dogdugu zamanlarda oldu canım arkadasım inş sizinde tarık bugramızın ve tüm bebeişlerimizinde basına gelmez böyle seyler cok üzücü dualarımız sizinle canım

biraktigim yerden devam ediyor da yani biri gelip kapatinca kaliyorum ortada nerde kalmistim diye sonra dur ha okudum ha okuyacam derken zaten sayfalar dolup tasiyor. galiba dedigin gibi erva direk yürüyecek. belim cok sükür iyi fazla yorulunca agriyor ama idare ediyorum. kilo verdim oda cok iyi geldi kesinlikle vucudum rahatladi. 17 kilo verdim ama suan durakladim gitmiyor bir türlü sinir oluyorum sanirim artik vucudum hareket istiyor ama ne yapsam onu düsünüyorum. senin dizlerin nasil oldu?

TATLICADI anlattigin sekil bel fitigina benziyor cünki aynisini bende yasadim hatta yerimde duramiyordum. doktorlar kas gevsetici ve agri kesici veriyor belki birde igne seklince o an agri kesici yapabiliyor. ama genelde ameliyat diyorlar tabi fitigin durumuna bagli olarak. insallah sende fitik cikmaz. gecmis olsun.

Cnm sana hayirli, uzun ve huzur dolu omur dilerim oglusun sevdiklerinle beraber nice guzel yillara ins..iyi ki dogdun bransdasim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…