biraktigim yerden devam ediyor da yani biri gelip kapatinca kaliyorum ortada nerde kalmistim diye sonra dur ha okudum ha okuyacam derken zaten sayfalar dolup tasiyor. galiba dedigin gibi erva direk yürüyecek. belim cok sükür iyi fazla yorulunca agriyor ama idare ediyorum. kilo verdim oda cok iyi geldi kesinlikle vucudum rahatladi. 17 kilo verdim ama suan durakladim gitmiyor bir türlü sinir oluyorum sanirim artik vucudum hareket istiyor ama ne yapsam onu düsünüyorum. senin dizlerin nasil oldu?
TATLICADI anlattigin sekil bel fitigina benziyor cünki aynisini bende yasadim hatta yerimde duramiyordum. doktorlar kas gevsetici ve agri kesici veriyor belki birde igne seklince o an agri kesici yapabiliyor. ama genelde ameliyat diyorlar tabi fitigin durumuna bagli olarak. insallah sende fitik cikmaz. gecmis olsun.
Dünde bu saatlerde yattık ama sayfalar daha hızlı akıyodu
Çünkü gündüz kuşağından kulağı delik mutlu annemizde vardı
Şu anda belim çok fena ağrıyo ayağıma kadar iniyo ve karşılıyor inş benim fıtık ağrısı tutmaz yine
Yarın belki anneme giderim şekerler bi kaç gün kalırım orda tatil yapim biraz:)
Hepinizi öptümm
Canim ben burdaki bircok arkadasimi gordugum gibi senide ruyamda gordum,o siralar bi turlu yazamayinca zaman asimina ugradi diye anlatmadimBir ay kadar once ruyamda seninle beraber bir cafeye kahve icmeye giduyoruz,senin esinde o cafede garsonmus ama siz sevgilisiniz,hos o sirada araniz limoni sen triplerdesin ve bu sebeple karsi masadaki cocukle bakisip duruyorsun Beykoz yapma canim kavga cikacak diyorum beni dinlemiyorsun tabi seninki bu durumu farkediyor ve benim abimi ariyor Abi kos gel su adama gosterelim gununu diyor abim geliyor ikisi adami birguzel dovuyor, yani hurrem gibi iki dakikada karidtirdin ortaligi Sence bu ruyayla benim yuzumde Tatlicadim gibi nurlanmismidir
Gunaydin hatunlarr gece kaynattiniz mi bakmadan once Hejarimin paketini paylasayim dedim:
Omer icin pamuk gibi yumusacik ciciler
Anne icin kolye ve ped cuzdani
Baba icin anneye leopar desenli camasir takimi
Misafirlerim icin havlu
Hepimize okuyayim diye tulbent
Unuttugum vardir kesin ceyiz bohcasi gibi olmus sagolsun
Gelininden guzel bohcalar gorsun!
Eki Görüntüle 659685 Eki Görüntüle 659686 Eki Görüntüle 659687
eşimle tartıştık çok gerginim..sabah kahvaltı yaptık giyindik gittik anası gile..
eşimin bir huyu var,araba kullanırken tanıdıgını gördügü an kornaya basar
ve benimde buna sinir oldugumu çok iyi biliyodaha önce defalarca uyardım yapma dedim
sülalesi geniş adamın..bugün yine giderken kornaya bastı ses etmedim..dönüşte baktım yineee bastı
haydi başladım söylenmeyeniye anlamıyosun kıcıklıgınamı yapıyosun,kornaya bastıgın an herkes dönüp arabaya bakıyo
kıcık oluyorum nedennn nedennnbagırarak konuştum..o da hem suçlu hem güçlü bana cevap
yetiştiriyoözür dilemesi bile bagırarak oldu
ta şuraya kadar geldi ''git 2 gün annende kal çok gerginim ''diycektim ama
diyemedim..düşündüm sabah ekmegi kim alacak:)
vazgeçtim..
şuan da karşımda trip atıyo..tribi batasıca..
Sözde bu gün ananeye tatile gidecektik sürpriz yapacaktık
Çıkmadan hal hatır sorma bahanesiyle aradım evde yokmuş
Yarına kaldı sürprizimiz:)
Belimde çok fena ağrıyo yine. Bacağım çok kasılıyor duş almak rahatlatır diye düşündüm ağlaya ağlaya yürüdüm
Eşimden destek almadan basamadım bile çok zor çok
Anneme gittiğimde hem ben beyin cerrahına gidicem hem Tarık buğrayı çocuk cerrahına götürücez
Ağrılarım böyle devam ederse nasıl giderim bilmiyorum
Sizlerden kendim için değil ama yavrum için dua istiyorum
Pipisindeki eğrilik artık yok gibi ama Dr ne der bilemiyorum
Dua edin teyzeleri kuzum ameliyat olmak zorunda kalmasın
Ameliyat kelimesini yazarken bile gözlerimden yaşlar akmaya başlıyor
Hiç hazır değilim Dr lerin ameliyat demesine offf off
Bu arada herkes eşleriyle bozuşmuş:)
Etmeyin eylemeyin kızlar trip yapmayın birbirinize
Sarılın sıkı sıkı
İlkimcimm ne güzel yapmışsınız sahile gitmekle bestenin ördek besleyip kediyle konuşmasını hayal ettim tatlı bıdıkk:)
Yakın olsaydık Tarık buğrayla ikisi yan yana getirip gangnam yaptırırdık:))
Gecmis olsun cnm, ins fitik agrin tutmaz.. tatil dedinde valla git anacim bir guzel dinlen..harika gelicektir sanaannene selam soyle bizden cnm..ellerinden cok opuyoruz..
Pembe dizi gibi ruya yaw..ne kadar degisik ruyalar goruyorsun sen cnm..ben uzun sureli uyuyamadigim icin ve malum sik sik uyandigimdan ruya gormuyorum yada ben hatirlamiyorum..
Masal iyice iyilestir mi cnm..umarim bu son rahatsizligi olur...sen nasil oldu, biraz toparlanabildinmi cicekcim..
Merhaba şekerler ne haber?
Hafta sonu ya malum kimsecikler yok
Biz de sahile gittik kızım ekmekle ördekleri besledi, kedileri sevdi, hı hı hı diye onlarla konuştu, çok eğlendi kuzum. Sonra eve geldik karnımızı doyurduk, beste hanımı yıkadık şimdi yatırdım bi 10 dk sonra uyanırBu arada kızım bugün gangam dansı yaptı çok şekerdi yaa
Gecmis olsun cnm, ins fitik agrin tutmaz.. tatil dedinde valla git anacim bir guzel dinlen..harika gelicektir sanaannene selam soyle bizden cnm..ellerinden cok opuyoruz..
Pembe dizi gibi ruya yaw..ne kadar degisik ruyalar goruyorsun sen cnm..ben uzun sureli uyuyamadigim icin ve malum sik sik uyandigimdan ruya gormuyorum yada ben hatirlamiyorum..
Masal iyice iyilestir mi cnm..umarim bu son rahatsizligi olur...sen nasil oldu, biraz toparlanabildinmi cicekcim..
Cnm sakin uzme kendini ben inaniyorumki Tarik Bugranin birseyi cikmayacak ve ameliyatada gerek kalmiyacak..
Agrilarin icinde sana mevlamdan sifa diliyorum
TATLICADI canim senin su agrilarina cok uzuluyorum insallah allahim sifani verir hic yakismiyor fingirdasim gezmedasima hastalik falan
Cnm sana hayirli, uzun ve huzur dolu omur dilerim oglusun sevdiklerinle beraber nice guzel yillara ins..iyi ki dogdun bransdasim
ben geldim ama çok üzgünümarkadaşımın babası manisada kaza yapıp vefat etti 51 yaşındaydı 2 çocuğuda bekar göremedi çocuklarının mutluluğunu çok ağladım bugün
dün akşam nişanda ece çok huysuzluk yaptı ağladı bende annemleri arayıp onlara postaladım eceyi. damada bol tuzlu kahve yaptım ama bitiremedi. benim ki Allah için dibine kadar içmişti. nişan erken bitince eğlenmeye gittik ama bara. o kadar müzik var millet kös kös oturuyor bende zaten içki yok sıkıcı geçti oynamayınca.
bugün cenaze haberi gelince oraya gittim şu ölüm hayatın en büyük gerçeği ama biz insanoğlu niye kabullenemiyoruz bunu niye bu kadar acı duyuyoruz
Canımcığım,doktor fıtık teşhisi koydu mu?Koymadıysa fıtık olduğunu zannetmiyorum,çünkü arkadaşım da yeni doğum yapmıştı her iki hamileliğinde de aynı sorunu yaşadı.Fıtıktan şüpheleniyorlardı,ne varki doktor hamilelik sonrası kadınlarda sık görülen bir vaka dedi.Yani geçiciymiş.Hatta ben yalancı heyet alırken bana da aynı teşhisi koymuşlardı:hamilelik sonrası kadınlarda özellikle sağ bacakta ağrı ve damar kasılması,bel ağrısı teşhisi konulmuştu.İnşallah senin de böyledir.Sözde bu gün ananeye tatile gidecektik sürpriz yapacaktık
Çıkmadan hal hatır sorma bahanesiyle aradım evde yokmuş
Yarına kaldı sürprizimiz:)
Belimde çok fena ağrıyo yine. Bacağım çok kasılıyor duş almak rahatlatır diye düşündüm ağlaya ağlaya yürüdüm
Eşimden destek almadan basamadım bile çok zor çok
Anneme gittiğimde hem ben beyin cerrahına gidicem hem Tarık buğrayı çocuk cerrahına götürücez
Ağrılarım böyle devam ederse nasıl giderim bilmiyorum
Sizlerden kendim için değil ama yavrum için dua istiyorum
Pipisindeki eğrilik artık yok gibi ama Dr ne der bilemiyorum
Dua edin teyzeleri kuzum ameliyat olmak zorunda kalmasın
Ameliyat kelimesini yazarken bile gözlerimden yaşlar akmaya başlıyor
Hiç hazır değilim Dr lerin ameliyat demesine offf off
Bu arada herkes eşleriyle bozuşmuş:)
Etmeyin eylemeyin kızlar trip yapmayın birbirinize
Sarılın sıkı sıkı
İlkimcimm ne güzel yapmışsınız sahile gitmekle bestenin ördek besleyip kediyle konuşmasını hayal ettim tatlı bıdıkk:)
Yakın olsaydık Tarık buğrayla ikisi yan yana getirip gangnam yaptırırdık:))
ben geldim ama çok üzgünümarkadaşımın babası manisada kaza yapıp vefat etti 51 yaşındaydı 2 çocuğuda bekar göremedi çocuklarının mutluluğunu çok ağladım bugün
dün akşam nişanda ece çok huysuzluk yaptı ağladı bende annemleri arayıp onlara postaladım eceyi. damada bol tuzlu kahve yaptım ama bitiremedi. benim ki Allah için dibine kadar içmişti. nişan erken bitince eğlenmeye gittik ama bara. o kadar müzik var millet kös kös oturuyor bende zaten içki yok sıkıcı geçti oynamayınca.
bugün cenaze haberi gelince oraya gittim şu ölüm hayatın en büyük gerçeği ama biz insanoğlu niye kabullenemiyoruz bunu niye bu kadar acı duyuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?