2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Ecesuelifi;iyiki doğdun doğum günün kutlu olsu nice senelere

[aQUOTE
=beykoz;29392239]canım talihsizlik olmus ama gidersin yarın iyiki aramadan gitmedin o daha kötü ...
rabbim şifa versin sana talicadım inş düzelirisn ve tarık bugramızda düzelmiştir gerek kalmaz ameliyata falan ah ne zordur rabbim evlerden ırak etsin sekersizyeşilcayım bunu yasamstı onunkide cok agırdı dogdugu zamanlarda oldu canım arkadasım inş sizinde tarık bugramızın ve tüm bebeişlerimizinde basına gelmez böyle seyler cok üzücü dualarımız sizinle canım [/QUOTE]

Âmin canım inş..
Evt cnm defne karende ameliyat olmuştu hatırlıyorum
Allah herkesin yavrusuna sağlık versin

Tşk ederimm..Benimkide fıtık canım Dr bana ilaçta veremedi emzirdiğim için sadece parol verdi
Bu ağrıya parolun ne faydası olur ki..
Senin belin nasıl ağrın oluyo mu?sanada mı ameliyat dediler?

Gecmis olsun cnm, ins fitik agrin tutmaz.. tatil dedinde valla git anacim bir guzel dinlen..harika gelicektir sana annene selam soyle bizden cnm..ellerinden cok opuyoruz..

Pembe dizi gibi ruya yaw..ne kadar degisik ruyalar goruyorsun sen cnm..ben uzun sureli uyuyamadigim icin ve malum sik sik uyandigimdan ruya gormuyorum yada ben hatirlamiyorum..
Masal iyice iyilestir mi cnm..umarim bu son rahatsizligi olur...sen nasil oldu, biraz toparlanabildinmi cicekcim..

Hediler cok sik ve guzelmis..Hejar in cebine bereket .Zeynepcim gule gule kullanin hediyelerinizi ins..ozellikle leoparli kiyaketlerin sana cok yakisacagini dusunuyorum

Kocadir ne yapsa yeridir cnm yaa..bu beylerin bizlere bazen inat olsun diye yaptiklari cok sey oluyor ama ben hep sunu derim evde bizim boru calar..ya duzelirsin yada kalirsin yaya:)) deyip hatirlatmak lazim

Cnm sakin uzme kendini ben inaniyorumki Tarik Bugranin birseyi cikmayacak ve ameliyatada gerek kalmiyacak..
Agrilarin icinde sana mevlamdan sifa diliyorum

Sorma Melegim benim ruyalar mesurdur ya benimde uykum cok hafiftir ve cok sk uyanirim,bu sayedede sabaha kadar birsuru ruya gorurum,hani insan uyanana kadar onlarca ruya gorurmus ama uyanmaya yakin gordugunu hatirlarmis ya ben sk sk uyandigim icin cogunu hatirlarim,esimde senin gibi ya hic ruya gormez yada hatirlamaz.Ben okadar net hatirlarim ki inan Beykozun sac modeli bile aklimda bide gece kizim icin her uyandigimda sizede bakarim,tablet basucumdadir,sanirim cok etkisinde kaliyorum.
Masal cok suku atlatti canim, cok yipratici bir surecti ama gecti,umarim hicbirimiz yasamayiz bidaha.Cok sagol sordugun icin melegim

Bizler de iyi sayiliriz sekerim, ordekleri beslemissiniz ne guzel yaw iyi etmissiniz valla..benim oglan ordekleri eline gecirse kesin tuylerini yolar pisirmeye hazir hale getirirdi kesin...cok fena ya tuy muy gordumu yapisiyor zamp gibi :))
Gangami hayel etmeye calistimda eminimki cok bal olmustur Bestemiz..minik totosi ile bir sag bir sol gel kap ye oyle dir kesin

TATLICADI canim senin su agrilarina cok uzuluyorum insallah allahim sifani verir hic yakismiyor fingirdasim gezmedasima hastalik falan

Cnm sakin uzme kendini ben inaniyorumki Tarik Bugranin birseyi cikmayacak ve ameliyatada gerek kalmiyacak..
Agrilarin icinde sana mevlamdan sifa diliyorum

A.Slm canım çok sağol inş dediğin gibi olumsuz bi şey çıkmazda ameliyat olmaz yavrum
Ağrılar arada bi kendini böyle şiddetli bi şekilde gösterip hatırlatıcak galiba

TATLICADI canim senin su agrilarina cok uzuluyorum insallah allahim sifani verir hic yakismiyor fingirdasim gezmedasima hastalik falan

Âmin canım inş
Ağrılarım geçsin yine gezmeye başlarım canım:)
Masalda iyileşmiş çok şükür Allah tekrar yaşatmasın canım
İştahıda düzeldimi? Hiç bi şey yemediğini ve kilo kaybettiğini yazmıştın

ben geldim ama çok üzgünüm arkadaşımın babası manisada kaza yapıp vefat etti 51 yaşındaydı 2 çocuğuda bekar göremedi çocuklarının mutluluğunu çok ağladım bugün

dün akşam nişanda ece çok huysuzluk yaptı ağladı bende annemleri arayıp onlara postaladım eceyi. damada bol tuzlu kahve yaptım ama bitiremedi. benim ki Allah için dibine kadar içmişti. nişan erken bitince eğlenmeye gittik ama bara. o kadar müzik var millet kös kös oturuyor bende zaten içki yok sıkıcı geçti oynamayınca.

bugün cenaze haberi gelince oraya gittim şu ölüm hayatın en büyük gerçeği ama biz insanoğlu niye kabullenemiyoruz bunu niye bu kadar acı duyuyoruz

tatlıcadı teşekkür ederim güzel dileklerin için...geçmiş olsun ağrıların için...benimde hamileyken 19 kilo alınca yürürken bacağım ağrımaya başlamıştı..drum bel fıtığından şüphelenmişti...çok şükür doğumdan sonra hepsi geçti..inş seninkide tamamen şifa bulur...

cnm arkadaşının başı sağolsun...Allah sabır versin kalanlara...her ölüm erken derler ya...Allahım ani ölüm vermesin amin...malesef hayatın en acı gerçeği ..hayat böyle işte yarın neler bekliyor bizi hiçbirimiz bilmiyoruz...başka ne denir ki((...

Gönül Mira da hoş gelmiş hayırlı evlat, hayırlı kul, hayırlı insan olur inşallah, analı babalı büyüsün.

annzeynep hediyelerinizi güle güle kullanın, hejarcımında kesesine bereket.

ecesuelif iyiki doğmuşun nice mutlu sağlıklı seneler dilerim sevdiklerinle.

tatlıcadı inşallah Tarık Buğram ameliyat olmadan atlatır bu durumu. sende belin için en kolay en basit yöntemle kurtulursun inşallah.

çiçek Masalımın hastalığı geldi geçti çok şükürde neler yaşadığını ancak sen bilirsin. tek başına kaç gün ruhen bedenen savaştın. sen çok çok iyi bir annesin .

ilkimcim Bestecim pazar keyfi yapmış afferin kuzuma

beykozum ya gelsen şu kocama iltifat dersi versen ne güzel olur ya. telde diyorumki nişanda elim yüzüm açıldı güzel oldum diyom kocan başında yok niye güzel oldun kime güzel oldun diyo. yarabbim sabır bana

Canımcığım,doktor fıtık teşhisi koydu mu?Koymadıysa fıtık olduğunu zannetmiyorum,çünkü arkadaşım da yeni doğum yapmıştı her iki hamileliğinde de aynı sorunu yaşadı.Fıtıktan şüpheleniyorlardı,ne varki doktor hamilelik sonrası kadınlarda sık görülen bir vaka dedi.Yani geçiciymiş.Hatta ben yalancı heyet alırken bana da aynı teşhisi koymuşlardı:hamilelik sonrası kadınlarda özellikle sağ bacakta ağrı ve damar kasılması,bel ağrısı teşhisi konulmuştu.İnşallah senin de böyledir.

Allah rahmet eylesin,galiba kimse üzülmek ayrılmak istemediği için sevdiklerinden hiç kopmamak için kabullenemiyor...

Kızım Doğa bugün üzerinize afiyet 2 defa kustu.Sabah kahvaltısını ve meyveli yoğurdunuNe yıpratıcı bir olay bu yaaaaaa.

Karınca kararınca minik kalplere kitap kampanyamız:)

ADRES: 75.YIL İÖ HİLVAN /ŞANLIURFA.iSİM OLARAK,MÜDÜR YRD.
SN.NİHAT DALARSLAN ADINA "GÖNDERİCİ ÖDEMELİ" OLARAK KİTAP KAMPANYAMIZ BAŞLAMIŞTIR ARKADAŞLAR
aYRICA KIRTASİYE,KILIK KIYAFET ARTIK ELDEN NE GELİRSE YOLLANABİLİR ÇÜNKÜ ÇOCUKLAR KÖYDEN GELEN TAŞIMALI EĞİTİM GÖREN ÇOCUKLAR.
FORUMDAN GÖNDERICI ARKADAŞLAR KÜÇÜK BİR KAĞIDA PINARDAYA İLETILMEK UZERE NICKINI NOTTA GÖNDERSİN LÜTFEN,
ÖĞRETMENİMİZ PINARDA DA KAMPANYA dahilinde ELİNE KİTAPLAR VB. ULAŞTIKÇA NOTTAKİ ANNE İSİMLERİNİ FORUMUMUZDAN OKUR HEP BERABER TEŞEKKÜR EDERİZ(bunun sebebi iyi/olumlu reklamdır).
HAYDİ KIZLAR,,KOLLAR SIVANSIN,,OKUNMUŞ DEĞERLİ KİTAPLAR BAĞIŞLANSIN LÜTFEN
ALLAH DURUMU OLUPTA BAĞIŞ YAPAN ANNELERİN ELLERİNDE DERT GÖSTERMESİN

MELEĞİM ben de çok beğendim daha devamı var ama sandığa kaldırdığımdan çekemedim
EN ÖNEMLİ HEDİYEM İSE KAYIP
paketin içinde mektup varmış ya açarkan düşürdüm ofiste ya da bagajda yani inşallah öyledir yoksa hayatta bulamam ama HEJARcım söz verdi bulamazsam yeniden yazacak :)
LEOPARLI cicimi giyinir eklerim özelden albüme birazdan

TATLICADI sünnetle beraber basit bir şekilde dzeltemiyorlar mıymış?
bir de yamuk olunca ne oluyormuş? görünürde birşey yok diyorsun inşallah oparasyona gerek kalmaz kalırsa da kolaycacık oluresmer güzelim fırıl fırıl hareketli günlerine hemencecik döner!

BERRUMM Allah biliyor ya 2 gün önce seni düşündüm özelden yazacaktım kutum dolmuş elim değip boaltamadım
prensesimiz nasıl??

BABYCEREN küçük yerlerde alışkanlık oluyor galiba babam da memlekete gidince muhakkak kornaya basar
arasıra tartışmak tuzu biberi boşver kıymete binersin
bak bizimki duaşa girecekti ben leoparları çekip oturunca ööyle kalakaldı ama çok bekler 2 gündür üzülüyorum susuyorum gık demiyorum beyefendinin canı çekcek ben de buyur bey hepsi senin dicem oldu görürsem söylerim!

AZRAECEcim ölüm hiç gelmeyecekmiş gibi yaşıyoruz ve inanılmaz utanıyorum bu durumdan
Arkadaşlını nbaşı saplsun
mekanı cennet olsun amcanın
Bizim de caycımız vefat etti geçen hafta. 40ında ancaydı. eşimle küs uyumayı hiç sevmem mesela. hatta barışamadan yatmışsak onun uyumasını bekler sarılır da uyurum =) Rabbim ani ölüm vermesin! amin!

TURUNCUcum mesajımı gördün mü emin olamadım tekrar yazıyorum
PANÇOda hem pantolon askısı hme de kareli pantolon var
chiccoda bir kareli pantolon var kot yamalı ona bayıldım ama en büyük bedeni 80cm idi son kalmış
fotoğrafını yükleyebilirsem bir bak beğenirsen alıp yollarım paşama o kadar güzel ki gözüm kaldı
eşya için hiç üzülmem ama böyle pantolon görmedim (pazarcılar gibi oldu )

PINARDA sen binbir hevesle hazırlayıp yediriyorsun o tek bir hareketle hepsini kusuyor Allah sabır versin ya ne kadar zor birşey hele oyuna çevirdiler mi vazgeçirmek daha bir zor

Beni haftaiçi 8den önce salmadıkları için diş buğdayımı yapamadım sonra da sünnet ettirmeye karar verdik ya
ikisini beraber yapayım dedim (YILAN HİKAYESİNE DÖNDÜ BU BUĞDAY İŞİ ) ananemiz de madem sünnet de var işin içinde güzel biryer tutalım dedi
hem sevindim hem de nasıl hazırlanırım ne yaparım ne ara yetiştiririm organizasyonu bilemedim
sünnet olunca eşimin ailesi de gelmek isticek haliyle sayı 40a yanaşacak
biryer tutmaktansa evimde ağırlasam çok mu yorulurum acaba
sizin mevlidler evde nasıl oldu zorlandınız mı? boşuna masraf yapmak istemiyorum zaten ilerde düğününü yaparız ama annemler aklıma soktu kararsız kaldım :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…