Gönül Mira da hoş gelmiş hayırlı evlat, hayırlı kul, hayırlı insan olur inşallah, analı babalı büyüsün.
annzeynep hediyelerinizi güle güle kullanın, hejarcımında kesesine bereket.
ecesuelif iyiki doğmuşun nice mutlu sağlıklı seneler dilerim sevdiklerinle.
tatlıcadı inşallah Tarık Buğram ameliyat olmadan atlatır bu durumu. sende belin için en kolay en basit yöntemle kurtulursun inşallah.
çiçek Masalımın hastalığı geldi geçti çok şükürde neler yaşadığını ancak sen bilirsin. tek başına kaç gün ruhen bedenen savaştın. sen çok çok iyi bir annesin
teşekkürler cnm iyii dileklerin için...
ben geldim ama çok üzgünümarkadaşımın babası manisada kaza yapıp vefat etti 51 yaşındaydı 2 çocuğuda bekar göremedi çocuklarının mutluluğunu çok ağladım bugün
dün akşam nişanda ece çok huysuzluk yaptı ağladı bende annemleri arayıp onlara postaladım eceyi. damada bol tuzlu kahve yaptım ama bitiremedi. benim ki Allah için dibine kadar içmişti. nişan erken bitince eğlenmeye gittik ama bara. o kadar müzik var millet kös kös oturuyor bende zaten içki yok sıkıcı geçti oynamayınca.
bugün cenaze haberi gelince oraya gittim şu ölüm hayatın en büyük gerçeği ama biz insanoğlu niye kabullenemiyoruz bunu niye bu kadar acı duyuyoruz
MELEĞİM ben de çok beğendim daha devamı var ama sandığa kaldırdığımdan çekemedim
EN ÖNEMLİ HEDİYEM İSE KAYIP
paketin içinde mektup varmış ya açarkan düşürdüm ofiste ya da bagajda yani inşallah öyledir yoksa hayatta bulamam ama HEJARcım söz verdi bulamazsam yeniden yazacak :)
LEOPARLI cicimi giyinir eklerim özelden albüme birazdan
ben geldim ama çok üzgünümarkadaşımın babası manisada kaza yapıp vefat etti 51 yaşındaydı 2 çocuğuda bekar göremedi çocuklarının mutluluğunu çok ağladım bugün
dün akşam nişanda ece çok huysuzluk yaptı ağladı bende annemleri arayıp onlara postaladım eceyi. damada bol tuzlu kahve yaptım ama bitiremedi. benim ki Allah için dibine kadar içmişti. nişan erken bitince eğlenmeye gittik ama bara. o kadar müzik var millet kös kös oturuyor bende zaten içki yok sıkıcı geçti oynamayınca.
bugün cenaze haberi gelince oraya gittim şu ölüm hayatın en büyük gerçeği ama biz insanoğlu niye kabullenemiyoruz bunu niye bu kadar acı duyuyoruz
tatlıcadı teşekkür ederim güzel dileklerin için...geçmiş olsun ağrıların için...benimde hamileyken 19 kilo alınca yürürken bacağım ağrımaya başlamıştı..drum bel fıtığından şüphelenmişti...çok şükür doğumdan sonra hepsi geçti..inş seninkide tamamen şifa bulur...
Gönül Mira da hoş gelmiş hayırlı evlat, hayırlı kul, hayırlı insan olur inşallah, analı babalı büyüsün.
annzeynep hediyelerinizi güle güle kullanın, hejarcımında kesesine bereket.
ecesuelif iyiki doğmuşun nice mutlu sağlıklı seneler dilerim sevdiklerinle.
tatlıcadı inşallah Tarık Buğram ameliyat olmadan atlatır bu durumu. sende belin için en kolay en basit yöntemle kurtulursun inşallah.
çiçek Masalımın hastalığı geldi geçti çok şükürde neler yaşadığını ancak sen bilirsin. tek başına kaç gün ruhen bedenen savaştın. sen çok çok iyi bir annesin .
ilkimcim Bestecim pazar keyfi yapmış afferin kuzuma
beykozum ya gelsen şu kocama iltifat dersi versen ne güzel olur ya. telde diyorumki nişanda elim yüzüm açıldı güzel oldum diyom kocan başında yok niye güzel oldun kime güzel oldun diyo. yarabbim sabır bana
Canımcığım,doktor fıtık teşhisi koydu mu?Koymadıysa fıtık olduğunu zannetmiyorum,çünkü arkadaşım da yeni doğum yapmıştı her iki hamileliğinde de aynı sorunu yaşadı.Fıtıktan şüpheleniyorlardı,ne varki doktor hamilelik sonrası kadınlarda sık görülen bir vaka dedi.Yani geçiciymiş.Hatta ben yalancı heyet alırken bana da aynı teşhisi koymuşlardı:hamilelik sonrası kadınlarda özellikle sağ bacakta ağrı ve damar kasılması,bel ağrısı teşhisi konulmuştu.İnşallah senin de böyledir.
Allah rahmet eylesin,galiba kimse üzülmek ayrılmak istemediği için sevdiklerinden hiç kopmamak için kabullenemiyor...
Kızım Doğa bugün üzerinize afiyet 2 defa kustu.Sabah kahvaltısını ve meyveli yoğurdunuNe yıpratıcı bir olay bu yaaaaaa.
MELEĞİM ben de çok beğendim daha devamı var ama sandığa kaldırdığımdan çekemedim
EN ÖNEMLİ HEDİYEM İSE KAYIP
paketin içinde mektup varmış ya açarkan düşürdüm ofiste ya da bagajda yani inşallah öyledir yoksa hayatta bulamam ama HEJARcım söz verdi bulamazsam yeniden yazacak :)
LEOPARLI cicimi giyinir eklerim özelden albüme birazdan
TATLICADI sünnetle beraber basit bir şekilde dzeltemiyorlar mıymış?
bir de yamuk olunca ne oluyormuş? görünürde birşey yok diyorsun inşallah oparasyona gerek kalmaz kalırsa da kolaycacık oluresmer güzelim fırıl fırıl hareketli günlerine hemencecik döner!
BERRUMM Allah biliyor ya 2 gün önce seni düşündüm özelden yazacaktım kutum dolmuş elim değip boaltamadım
prensesimiz nasıl??
BABYCEREN küçük yerlerde alışkanlık oluyor galiba babam da memlekete gidince muhakkak kornaya basar
arasıra tartışmak tuzu biberi boşver kıymete binersin
bak bizimki duaşa girecekti ben leoparları çekip oturunca ööyle kalakaldı ama çok bekler 2 gündür üzülüyorum susuyorum gık demiyorum beyefendinin canı çekcek ben de buyur bey hepsi senin dicem oldu görürsem söylerim!
AZRAECEcim ölüm hiç gelmeyecekmiş gibi yaşıyoruz ve inanılmaz utanıyorum bu durumdan
Arkadaşlını nbaşı saplsun
mekanı cennet olsun amcanın
Bizim de caycımız vefat etti geçen hafta. 40ında ancaydı. eşimle küs uyumayı hiç sevmem mesela. hatta barışamadan yatmışsak onun uyumasını bekler sarılır da uyurum =) Rabbim ani ölüm vermesin! amin!
TURUNCUcum mesajımı gördün mü emin olamadım tekrar yazıyorum
PANÇOda hem pantolon askısı hme de kareli pantolon var
chiccoda bir kareli pantolon var kot yamalı ona bayıldım ama en büyük bedeni 80cm idi son kalmış
fotoğrafını yükleyebilirsem bir bak beğenirsen alıp yollarım paşama o kadar güzel ki gözüm kaldı
eşya için hiç üzülmem ama böyle pantolon görmedim (pazarcılar gibi oldu)
PINARDA sen binbir hevesle hazırlayıp yediriyorsun o tek bir hareketle hepsini kusuyor Allah sabır versin ya ne kadar zor birşey hele oyuna çevirdiler mi vazgeçirmek daha bir zor
Beni haftaiçi 8den önce salmadıkları için diş buğdayımı yapamadım sonra da sünnet ettirmeye karar verdik ya
ikisini beraber yapayım dedim (YILAN HİKAYESİNE DÖNDÜ BU BUĞDAY İŞİ) ananemiz de madem sünnet de var işin içinde güzel biryer tutalım dedi
hem sevindim hem de nasıl hazırlanırım ne yaparım ne ara yetiştiririm organizasyonu bilemedim
sünnet olunca eşimin ailesi de gelmek isticek haliyle sayı 40a yanaşacak
biryer tutmaktansa evimde ağırlasam çok mu yorulurum acaba
sizin mevlidler evde nasıl oldu zorlandınız mı? boşuna masraf yapmak istemiyorum zaten ilerde düğününü yaparız ama annemler aklıma soktu kararsız kaldım :26:
kız koyar mıyım vallaha benim bay yengeç santim santim keser beniCiddimisin, valla merak ettirdin beni iyice o zaman giy giy giy diye tempo tutuyum sana nasil duracagini merak ettim ama seni o guzelim endamina ne yakismazki dimimasallah
tatlım resimleri masaüstümde duruyormuş koydum ama indirme linklerini bulamadım. bir link eklemiştim sanki. doğrudan bunları pdf olarak indirip kullanabiliyordun.. ofiste linklerimin arasındaysa yarın yollarım cnm benim.Cnm sen bana bir ata zurafali bardak ve tabak bulmustur internetten ..bilmem hatirliyormusun ama onlari nerden almistin, varmi sende linki ben hangi sayfada kaldi unuttum bulamiyorumda..
ilkim47_canım benim kızımda 18 mayıs dogumlu ve 2 haftaya kadar hiç emeklememişti:)
ama 2 haftadır emekliyor:))yüzüstü durmaktan nefret ederdi,aynı beste gibi..
şimdi yürüyo ama ben bazen izin vermiyorum o zamanda hedefine emekliyerek ulaşıyo:)
bestede önce yürür sonra emekler..
gerekiyorsa olsun cnm ama Allahın işi belki gerek kalmaz bir götürün de ne diyecekler bakalım. ameliyat gerekirse de burda hepimiz araştırırız en iyi foktoru buluruz duamızı ederiz hatta meleğim sünnet için çok araştırmıştı çok iyi bir doktor diye hatırlıyorumCanım eğer ameliyat olursa sünnetle birlikte yapılacak
Pipinin sol iç kısmında bulunan bağlar tam gelişmediği için eğrilik sola doğruydu
Yalnız her bezini değiştirmemde bakıyorum eskisi gibi eğrilik göremiyorum
İnş ameliyata gerek kalmaz.. Pipisini şişiriceklermiş iç kısmından dikiş atılacakmış ama ileride hiç bi problem olmuycakmış
Sünnet edilen deriyide ameliyatta kullanabilirlermiş çok ince detaylı bi ameliyat olucak demişti Dr
Eğer ameliyat olmazsada ileride cinsel hayatında problem olurmuş ereksiyon halindeyken sola doğru eğrilik olurmuş
Bu arada sen leoparı giyip eşinin karşısına oturmuşsun çok güldüm sayende:))
Adamcağıza işkence ediyorsun resmen çok fenasın çok:)
TATLICADIM sen mavi beyaz tema seçmiştim galiba
http://www.flipawoo.com/Downloads/HappyBirthdayBuntingBanner_FLIPAWOO.pdf
bu linkteki bayrakların ortasına istediğin harfi word ya da paintte basitçe ekleyebilirsin bebeğem
herkese iyi akşamlar..
biz eşimle barıştık ama hala sovugum kendisine:)
başım agırıyo..misafir gitti çocukları yıkadım..uyuttum geldim..
tatlıcadı_canım üzüldüm çokmu acıyo yaallah saglık sıhhat versin sana..
tarık abimizinde ameliyata ihtiyacı olmayacak içimden öyle geçiyo inşallah öyle olur canım..
pınarda_doğa kusmuşinşallah bir daha tekrarlamaz canım...
azraece_başınız sagolsun canım..çok gençmiş daha(geride kalanlara sabır versin allah ım..
dün bende bir ölüm haberi aldım..hemde 29 yaşında gencecik bir baba(4 yaşında oglu var..
benim liseden tanıdıgım ama hiç konuşuklugumuz yok..sadece sima olarak çok iyi tanıyorum..
lenf kanseri ve adanada kemoterapi görürken kalp krizi geçirmiş ölmüş..
içim yandı benimdegencecik ya bizlerle yaşıt..şok oldum..allah ım ani ölümler vermesin yarabbim
Akşam üzeri yazacaktım tam tahmin ettiğim üzre beste hanım uyandı bu kızın uykusu beni deli edecek yatmasıyla kalkması bir oluyo
BEYKOZUM ne demek şekerim ne demeeeek kurban olsun sana albüm.Bu arada iyiki doğmuşsun hayatım sensiz kk yı neyleyim
ZADA Zeynep adamızın 11.ayı hayırlı uğurlu olsun tatlım ayrıca onun o pilav yiyen ağzını yirim yirim.
TATLICADI ağrıların varmış canım çok geçmiş olsun Tarık Buğra da umarım ameliyat olmadan atlatır. Dualarım sizinle canım öpüyorum ikinizi de
ECESUELİF nice mutlu yıllara tatlım iyiki doğmuşsun iyiki foruma üye olmuşsun
CAPADOKYA beste 18 mayıs doğumlu ama hiç emeklemeye niyeti yok. Koltuktan tutunarak seri bir şekilde yürüyo ama yüzüstü durmaktan nefret ediyo. Sanırım emeklemeden yürüyecek
ZEYNEP hediyelerin çok güzelmiş ömerimle güle güle kullanın canım.
MELEĞİM beste de kıl meraklısı saçımı yola yola saç bırakmayacak kafamda, geçen de babasının bacağındaki kılları çekmeye çalışıyodu. Demek ki mahirimle bir araya gelseler yolacaklar birbirlerini
BABYCEREN demek sen de eşiyle küs olanlar kervanına katıldın umarım düzeltirsiniz arayı. Bu arada GÖNÜL MİRA da hoş gelmiş dünyaya Allah sağlıklı uzun ömür versin,bahtını açık etsin.
AZRAECE arkadaşın babası vefat etmiş başınız sağ olsun canım.
NAGİHAN canım nerelerdesin oya teyzem nasıl?
Eki Görüntüle 660275 Eki Görüntüle 660276 Eki Görüntüle 660277
kız koyar mıyım vallaha benim bay yengeç santim santim keser benibi kere çeşmede şortlu fotoğrafımı koymuştum telefonda sessizde malum plajdayız adam yüz kere aramış kaldırayım diye sonra şifremi kırmaya falan çalışmış düşün lşortlu diyorum bikini falan değil zaten giymiyorum en açık plaj kıyafetim mayo üstüne şort ama çok belalıdır bu konularda =) ama derseniz ki toplu leopar show yapalım ben varım arkadaş
tatlım resimleri masaüstümde duruyormuş koydum ama indirme linklerini bulamadım. bir link eklemiştim sanki. doğrudan bunları pdf olarak indirip kullanabiliyordun.. ofiste linklerimin arasındaysa yarın yollarım cnm benim.
gerekiyorsa olsun cnm ama Allahın işi belki gerek kalmaz bir götürün de ne diyecekler bakalım. ameliyat gerekirse de burda hepimiz araştırırız en iyi foktoru buluruz duamızı ederiz hatta meleğim sünnet için çok araştırmıştı çok iyi bir doktor diye hatırlıyorum
hala porsümemişken mümkün olduğunca fiziksel işkence yapma taraftarıyım ilerde açsak da bakmazlar nasılsa
hava soğuk olmasa şortu da deiştirmezdim ama afedersin kudurtucam diye popom dondu garibim baktı pas veren yok gitti duşunu almaya bu Xmenleri böyle böyle yola getircez bacımşaka maka ben de özlemişim ya adamı bak yazarken bi hoş oldum :26:
MELEĞİM beste de kıl meraklısı saçımı yola yola saç bırakmayacak kafamda, geçen de babasının bacağındaki kılları çekmeye çalışıyodu. Demek ki mahirimle bir araya gelseler yolacaklar birbirlerini
Vay keratalar vay..bak aklima ne geldi :)) ay gulmekten yazamiyorum :))
Simdi bizim kizlarin x manleri varya hani kil yumaklari olan..BabyCeren ve mutlu annenin x manlerini verelim bizim bidiklarin elini bir guzel yolup temizlesinler..bizimki kesin cok mutlu olur bundan..dislerini caka caka itina ile temizler :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?