2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Basiniz sagolsun allah kalanlara sabir versin ins..zor bir durum ama gun ve vade bitince elden birsey gelmiyor, olume karsi boynumuz kildan ince..rabbim bizlere olumun bile hayirlisini nasip etsin ins..cekerek olmekte var cunku..

Ciddimisin, valla merak ettirdin beni iyice o zaman giy giy giy diye tempo tutuyum sana nasil duracagini merak ettim ama seni o guzelim endamina ne yakismazki dimi masallah

Cnm sen bana bir ata zurafali bardak ve tabak bulmustur internetten ..bilmem hatirliyormusun ama onlari nerden almistin, varmi sende linki ben hangi sayfada kaldi unuttum bulamiyorumda..

herkese iyi akşamlar..
biz eşimle barıştık ama hala sovugum kendisine:)
başım agırıyo..misafir gitti çocukları yıkadım..uyuttum geldim..

tatlıcadı_canım üzüldüm çokmu acıyo yaallah saglık sıhhat versin sana..
tarık abimizinde ameliyata ihtiyacı olmayacak içimden öyle geçiyo inşallah öyle olur canım..

pınarda_doğa kusmuşinşallah bir daha tekrarlamaz canım...

azraece_başınız sagolsun canım..çok gençmiş daha(geride kalanlara sabır versin allah ım..
dün bende bir ölüm haberi aldım..hemde 29 yaşında gencecik bir baba(4 yaşında oglu var..
benim liseden tanıdıgım ama hiç konuşuklugumuz yok..sadece sima olarak çok iyi tanıyorum..
lenf kanseri ve adanada kemoterapi görürken kalp krizi geçirmiş ölmüş..
içim yandı benimdegencecik ya bizlerle yaşıt..şok oldum..allah ım ani ölümler vermesin yarabbim

Akşam üzeri yazacaktım tam tahmin ettiğim üzre beste hanım uyandı bu kızın uykusu beni deli edecek yatmasıyla kalkması bir oluyo

BEYKOZUM ne demek şekerim ne demeeeek kurban olsun sana albüm. Bu arada iyiki doğmuşsun hayatım sensiz kk yı neyleyim

ZADA Zeynep adamızın 11.ayı hayırlı uğurlu olsun tatlım ayrıca onun o pilav yiyen ağzını yirim yirim.

TATLICADI ağrıların varmış canım çok geçmiş olsun Tarık Buğra da umarım ameliyat olmadan atlatır. Dualarım sizinle canım öpüyorum ikinizi de

ECESUELİF nice mutlu yıllara tatlım iyiki doğmuşsun iyiki foruma üye olmuşsun

CAPADOKYA beste 18 mayıs doğumlu ama hiç emeklemeye niyeti yok. Koltuktan tutunarak seri bir şekilde yürüyo ama yüzüstü durmaktan nefret ediyo. Sanırım emeklemeden yürüyecek

ZEYNEP hediyelerin çok güzelmiş ömerimle güle güle kullanın canım.

MELEĞİM beste de kıl meraklısı saçımı yola yola saç bırakmayacak kafamda, geçen de babasının bacağındaki kılları çekmeye çalışıyodu. Demek ki mahirimle bir araya gelseler yolacaklar birbirlerini

BABYCEREN demek sen de eşiyle küs olanlar kervanına katıldın umarım düzeltirsiniz arayı. Bu arada GÖNÜL MİRA da hoş gelmiş dünyaya Allah sağlıklı uzun ömür versin,bahtını açık etsin.

AZRAECE arkadaşın babası vefat etmiş başınız sağ olsun canım.

NAGİHAN canım nerelerdesin oya teyzem nasıl?

Masal atlatmış hastalığı çok sevindim canım umarım tekrar yaşamazsınız öpüyorum güzel kızını ve seni

Allah ailesine yakınlarına sabır versin ölümde Allah'ın emri ama ani olunca insan daha çok üzülüyor kabullenmiyor

Sağol cnm..senin ağrılarının geçmesine çok sevindim çok zor çok

Güzel dileklerin için tşk ederim canım inş
Eşinle olan muhabbetlerinize bayılıyorum liseli aşıklar gibisiniz:)
Atışmalar, kaprisler,kıskanmalar..arada bi uzaklaşmak lazım galiba kocişlerden:)

Canım bana bel fıtığı teşhisi konuldu..beyin cerrahına yönlendirilmiştim ihmal ettim

Kızım Doğa bugün üzerinize afiyet 2 defa kustu.Sabah kahvaltısını ve meyveli yoğurdunuNe yıpratıcı bir olay bu yaaaaaa.

Allah yardımcın olsun canım Tarık Buğra 1 hafta boğazındaki rahatsızlıktan dolayı günde bi kaç kez kustu çok yıpratıcı ve üzücü

Canım eğer ameliyat olursa sünnetle birlikte yapılacak
Pipinin sol iç kısmında bulunan bağlar tam gelişmediği için eğrilik sola doğruydu
Yalnız her bezini değiştirmemde bakıyorum eskisi gibi eğrilik göremiyorum
İnş ameliyata gerek kalmaz.. Pipisini şişiriceklermiş iç kısmından dikiş atılacakmış ama ileride hiç bi problem olmuycakmış
Sünnet edilen deriyide ameliyatta kullanabilirlermiş çok ince detaylı bi ameliyat olucak demişti Dr
Eğer ameliyat olmazsada ileride cinsel hayatında problem olurmuş ereksiyon halindeyken sola doğru eğrilik olurmuş

Bu arada sen leoparı giyip eşinin karşısına oturmuşsun çok güldüm sayende:))
Adamcağıza işkence ediyorsun resmen çok fenasın çok:)

Ciddimisin, valla merak ettirdin beni iyice o zaman giy giy giy diye tempo tutuyum sana nasil duracagini merak ettim ama seni o guzelim endamina ne yakismazki dimi masallah
kız koyar mıyım vallaha benim bay yengeç santim santim keser beni bi kere çeşmede şortlu fotoğrafımı koymuştum telefonda sessizde malum plajdayız adam yüz kere aramış kaldırayım diye sonra şifremi kırmaya falan çalışmış düşün lşortlu diyorum bikini falan değil zaten giymiyorum en açık plaj kıyafetim mayo üstüne şort ama çok belalıdır bu konularda =) ama derseniz ki toplu leopar show yapalım ben varım arkadaş

Cnm sen bana bir ata zurafali bardak ve tabak bulmustur internetten ..bilmem hatirliyormusun ama onlari nerden almistin, varmi sende linki ben hangi sayfada kaldi unuttum bulamiyorumda..
tatlım resimleri masaüstümde duruyormuş koydum ama indirme linklerini bulamadım. bir link eklemiştim sanki. doğrudan bunları pdf olarak indirip kullanabiliyordun.. ofiste linklerimin arasındaysa yarın yollarım cnm benim.

ilkim47_canım benim kızımda 18 mayıs dogumlu ve 2 haftaya kadar hiç emeklememişti:)
ama 2 haftadır emekliyor:))yüzüstü durmaktan nefret ederdi,aynı beste gibi..
şimdi yürüyo ama ben bazen izin vermiyorum o zamanda hedefine emekliyerek ulaşıyo:)
bestede önce yürür sonra emekler..

Bana da öyle geliyo canım dr hiç emeklemeyebilir de dedi bakalım ne olacak sağlıklı olsunlar da gerisi boş

gerekiyorsa olsun cnm ama Allahın işi belki gerek kalmaz bir götürün de ne diyecekler bakalım. ameliyat gerekirse de burda hepimiz araştırırız en iyi foktoru buluruz duamızı ederiz hatta meleğim sünnet için çok araştırmıştı çok iyi bir doktor diye hatırlıyorum

hala porsümemişken mümkün olduğunca fiziksel işkence yapma taraftarıyım ilerde açsak da bakmazlar nasılsa
hava soğuk olmasa şortu da deiştirmezdim ama afedersin kudurtucam diye popom dondu garibim baktı pas veren yok gitti duşunu almaya bu Xmenleri böyle böyle yola getircez bacım şaka maka ben de özlemişim ya adamı bak yazarken bi hoş oldum :26:

kullanmak isteyen olursa diye birkaç tane photoshopta davetiye temizledim alıp içini doldurabilir
birkaç printable daha hazırlıyorum hemen alıp basabilirsiniz
öpüldünüz photoshopa devamm

TATLICADIM sen mavi beyaz tema seçmiştim galiba
http://www.flipawoo.com/Downloads/HappyBirthdayBuntingBanner_FLIPAWOO.pdf

bu linkteki bayrakların ortasına istediğin harfi word ya da paintte basitçe ekleyebilirsin bebeğem

Canım valla içimi okurmuşcasına imdadıma yetiştin:)
Tam bende sana turkuazlı beyazlı gözüne çarpan bi şeyler olursa beni unutma Zeyneb'im yazıcaktım
Çok sağol canım

Ağrısını ne sen sor ne ben söyleyim canım Allah düşmanıma vermesin yatsan yatılmıyo,otursan kalkılmıyo,yürüsen adım atılmıyor :)
İnş içinden geçtiği gibi olur canım yaa kendi ağrımdan çok kuzumu düşünüyorum ya ameliyat derlerse diye

Sağol tatlımm
İnş canım gerek kalmaz bende besteyi ve seni öpüyorum

Tamam cnm linkini bekliyorum..bu resimler ilk koyduklarindan farkli ama bunlarda cok isime yarabilir..tsk ederim canimcim, emegine saglik..
Birde kiyafet konusunda bende cok sasirdim, dedim ki kendikendime ne buyuk cesaret vay bee :)) Zeynep ben biraz safim ne biliyim birde merakli olunca atlayiverdim hemen, guzel ve hos bir hatunu merak ettim isin dogru nasil olur diye :))
Esininde kizmasi bence hakli yani benimkide beni aforoz ederdi kesin ehueheuh

Allah iyiliğini versin adamı kudurtucam derken sen hoş olmaya başladın kuzum
Git bari kocişinin yanına:))
Bende evde çok dekolteliyimdir ben kaçarım o kovalar çok zevkli oluyo süründürmesi arada bi süründürmekte lazım

Kızlar unutmadan yazim bu gün bütün yapılması gereken işleri eşim yaptı sağolsun
İyiki kahrolsun ıpad varmış aldım yanıma zaman geçirdim:)
Yemeğimizi yaptı,ütü yaptı, taık buğrayla ilgilendi yemeğini yedirdi
Bizim sıpanında extra kudurukluğu üstündeydi
Babasını çok yordu kuzum :)
Eşimde boşuna dememişler cennet anaların ayakları altındadır diye sana bundan sonra her gün yardım edicem senin belin ağrımasında benimkimi ağrısın dedi
1 -2 günlüğüne belim ağrıyokalkamıyorum yürüyemiyorum diye güzelce keyif yapın eşleriniz değerinizi anlasın
Meyve servisi bile yaptırdım kremimi sürdürüp masajda yaptırdım
Bu günlük görevin bu kadar aşkım deyip ödüllendirmek için öptüm
Görevi son buldu diye çok sevindi

Vay keratalar vay..bak aklima ne geldi :)) ay gulmekten yazamiyorum :))
Simdi bizim kizlarin x manleri varya hani kil yumaklari olan..BabyCeren ve mutlu annenin x manlerini verelim bizim bidiklarin elini bir guzel yolup temizlesinler..bizimki kesin cok mutlu olur bundan..dislerini caka caka itina ile temizler :))

kız ne diyon sennnn..allah korusun:)ben X menimi kimselere veripte yoldurtmam
fazla kıllı degil benimki:)sen mutluanneminkini ver:)
benim X bana lazım..verene kurban onu:)
mis kokulum benim..hala banyoda

evet şuan itibariyle benim kızımda 10 aylık oldu
zaman nasılda hızlı akıp geçiyo..1 yaşımıza 2 ay kaldı..
bu arada ben farketmeşim çağlanın alttan 2 dişi daha çıkmış:)
uzamışlar bileben daha bugün gördüm..
toplamda 6 dişimiz oldu
benim kızım çok ısırıyo her yerimi:)yanagımı,omzumu,kolumu..
bugün cerenin parmagını ısırdı..ceren agladı
çok fena dişleri var çok sivri:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…