2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Offf gecmeişi okumadım okumıcam okıyamıcam Yazmışınız da yazmışınızkızım diş çıkartıyo burnumdan getırıyo ben 20 liğimi çektirsem o diş çıkartmasa bundan ıyı neyse yakaladıklarımdan alıntı yaptım;

doğum gununuzmüş kutlu musmutlu olsun

gecmış olsun cok yaramazlar cok dıkkat etmeli.dun benımde elmacık kemiğime kitapmokuma lambası ıle vurdu Bade suratımın sımetrısı değişti

sünnetler yapılıyo bebekler erkek adam oluyo masallah gecmiş olsun.annezeynep i tanıdığım kadarıyla guzel bı mevlut yapar gıbıme gelio

duğununuz hayırlı olsun.buhaftan kosusturma gecer ama 3 gun sonra dınlenırsın. Bunca ışın içinde bırde mercımekle uğrasmak .... Helal olsun

mutluannecim amin cok güzel seyler yazmıssın beykoz konakları içinde kocaman amin diyorum ben sizle cok mutluyum duan kabul olunca konagıma beklerim herkezi

yavrukedicim cok saol hayatım sizde benim için cok degerlisiniz

zadacım ve plannercim cok tesekkür ederim
zadacım ay sımarttıcan beni güzel gözlü falan güzel yüzlü falan canım arkadasım benm tesekkür ederim
plannercim amin inş hepmiz birömür saglıklı mutlu geciririz

günaydın arkadaşlar,

Beykoz hanım, doğumgününüz kutlu olsun. en son söyleyen olduğum için arada kaynayacak büyük ihtimalle mesajım

yok hayatım benden ne ucan ne kacan kurtulur
ckirikocum tesekkür ederim burma bilenzigi görmedinmi dogum günü listtemde adın altın harflerle yazıyor

günaydın kızlar
inş. herkes iyidir
bebişlerle aralar nasıl
beykozcum dogum günün kutlu olsun canım nice yaşlara kaç yasına girdin bu arada
ne kadar güzel kitap kampanyası düzenlenmiş
bizde iyiyiz artık büyüdük 10 buçuk aylık olduk
kızım 2 gündür sürünüyor ne kadar mutlu oldum anlatamam tutunup yürüyür
ne desem tekrarlamaya başladı
mama baba dede gel gel yepıyoruz elimizle
anneye ciciler yapıyor
eh diyip vuruyor
pek vakit bulupta giremiyorum arada okuyorum yazdıklarınızı yazmaya vakit olmuyor

Beykozcumm doğum günün kutlu olsun canım
Rabbim yuvanda huzuru,mutluluğu,bereketi,sağlığı eksik etmesin inşallah
oğlunuzla birlikte nice yaşalar inşallah..
seni çok seviyoruz mayıs anneleri olarak,
iyi ki tanıdım seni,iyi ki mayıs annesisin ve iyi varsın tatlım

anneZEYNEP Ömer sünnet oluyormuş inşallah hayırlısıyla atlatır aslan parçası
bizde düşünüyoruz nisanda

BabyCeren ve İlkim fıstıkların 10. ayları kutlu olsun öpüyorum şekerleri

mutlu anne Mira iyi olmuş sanırım rabbim bir daha tekrarlatmasın inş

Pınardacım bende kitap kolisi hazırlamak istiyorum ama kuzenlerime falan söylemem lazım birde ben evlenince bütün kitaplarımıanneme bıraktım oradan ayarlicam biraz zaman alır ama gönderirim inşallah..

tünaydın mayıs annelerim ve tatlı bebişlerim
hepiniz iyisiniz inşallah
ne güzel bir grup olduk biz maşallahAllah ayırmasın bizi
kopmayalım kızlar hiç bir zaman
bendede kujumun ve annezeynep in numaraları var
kujumun sesi çok eğlenceli zeynepiminde çok huzurlu bir sesi vardı
kızlar biz yarın dr gidicez Aras Eymen in pipisinin ucu kızarmış onu göstericez
birde benim göz kontrolüm var Aras Eymenide göz kontr etcekler
dua edin inşallah dr güzel şeyler söylerler

ZADAcım çok geçmiş olsun hem sana hemde adaya öpüyorum kocaman

bebişlere dogum günü hediyesi gönderiliyor demek
cok üzüldüm katılmayı cok isterdim bende

bebişlere dogum günü hediyesi gönderiliyor demek
cok üzüldüm katılmayı cok isterdim bende

uzun zamandır yoktunuz Tosti hanım, hoşgeldiniz. siz yokken hediye çekilişi yaptık, katılmanızı isterdik doğrusu amaaaa

illa hediye almak isterseniz topik adına bir kitap kolisi gönderebilirsiniz Urfa'lı miniklere. "ay nasıl olur bilmem ki, yapabilir miyim" dediğinizi tahmin ettiğimden hemen ilanımızı yeniliyorum. bir sonraki ilan mesajı sizin için geliyor

not: ptt kargo kitap kolilerini %50 indirimli taşıyor

diğer bi not: evde kitabım yok ne yapayım derseniz de cevabımız hazır. çocuk kıyafetleri, kırtasiye malzemesi gönderebileceğiniz gibi, internet kitapçılarından da alıp gönderebilirsiniz

başka bi not: notlarımı sabırla okuyan Köşeminderi Hanım'a selamlar gönderiyorum

zeynepciimm bunlar muhteşem çok güzeller
ben epey bir geride kaldım doğumgünü konusuna yoğunlaşmada :18:
Yavrukedim sen esmer guzeli Sinemise nasil bir dgunu istedigini yaz biz de kollari sivayalim
Benim kizim olsa 2 ya da 3resimde nostaljik bir kart vardi onu kullanip bahar cicekleriyle dolu bir kutlama yapardim
kizim olsa adi Bahar olacakti zaten :)
Evet Plannerim ya hem cok mutlu hem cok heyecanli hem de cok endiseliyim
Oglusumun minicik zavalli pipisini kesmeleri fikri biraz korkutuyor beni

MELEGIM teyse bilirkisi olarak bana bir tavsiyen var mi sunnetle alakli?

BEYKOZZum fingir fingirdegim bir yas daha buyudun ama hala genceciksin 30una geldiginde cocuklarin buyumus sen doyasiya yasiyor olacaksin valla imrendim simdi sana Allah nice senelere bugunku gibi enerjik saglikli ask ve huzur dolu yuvanda ve yine bugunku gibi fingirdek girmeni nasip etsin canim dogru sozlu dobra arkadasim

AZRAECE esine cok guldummmm dinliyormus ama anlamiyormus
Benim esim de dinler anlar ama araya girip konusamaz ben cok hizli saydiririm genelde

duğununuz hayırlı olsun.buhaftan kosusturma gecer ama 3 gun sonra dınlenırsın. Bunca ışın içinde bırde mercımekle uğrasmak .... Helal olsun

çok teşekkür ederim, inşallah yavaş yavaş gececek

hejarcım geçmiş olsun tatlım..

yavrumkedim maşallah sinemis nasıl da büyümüş

pinarda; uçuk ilacının adı vectavir... umarım iyi gelir. geçmiş olsun tekrar...

kızlar bişey sorcam. defne ensesini boynunu gögsunu kaşıyıp duruyo. tırnakları da jilet gibi. zırt pırt kesmeme rağmen hemen uzayıveriyo. kaşıdığı yerleri iz yapmış hep. doktor huy etmiş olabileceğini söyledi ama anlayamıyorum neden böyle oldu. hacı şakirden (acilen bulamadığım için) dalin sıvıya geçtim aklıma bi o geliyo ondan olmus olabilir mi acaba? en iyisi hacı şakirime geri döneyim bakayım, değişiklik olacak mı

canım cok gecmiş olsun sadaka verin hayatım rabbim korusun sizi cok üzüldüm gözün inş iyileşir zeynepadamızada gecmiş olsun gercekten iyiki sıcak degilmiş kıyamam kızımızada sanada tekrar gecmiş olsun zadacım

tesekkür ederim canım arkadasım

Gonderim ise çok kolay,,linki inceleyelim

azraece kullanıcısından alıntı

HABER: Ptt Kargo'dan Kitap Gnderilerine ndirim haber

Sagol koseminminderi mevlid hazirliklari sunnet detaylari evdeki dis +sunnet kutlamasi derken basim dondu inanilmaz kosturmacali oldu bu hafta
Dugununu akli ermeye baslayinca yapacagiz zaten ama ben yine de mevlid +kutlama hazirliyorum
Esimin tarafi gelemezse onlarin tarafta eski bir konak var orada birseyler ayarlayacagim
su an icin yuzlerce cikti ve sticker almakla mesgulum

sorma canim ya simdiden cok tedirginim gerci yaninda girecegim ama yine de sari pipisini dikisli gormek zor olacak

CHIHIRO ben de heryerde .i.i goruyorum ve bu kelimeyi uluorta heryerde telafuz edesim geliyor
ben sunnette yaninda olacagim cunku lokal anestezi olacak ve onu yalniz birakamam
Klips yontemiyle kanama az oluyormus fitille uyusturacaklar sakinlestirici gibi sersemletiyormus bunyesi zayif olan cocuz uyuyabilirmis bile ama genelde sadece o bolge uyusuyormus
Bezin icinde oldugu surece iyilesmesi daha kolay olur dedi doktorumuz
Yaza kalmak istemedim muayene diye aradim sunnete randevuu aldim cok heyecanliyimmm

ESIMLE TEK SORUNUMUZ sunnet hediyesi ne alacagiz:26:
Disi dogumgunu derken bi de sunnet kutlamasi girdi gundeme sanirim tek bir beyaz gomlek ya da badi alip keseden broslar yapacagim her kutlamaya uygun olani igneleyiveririm :)
Biyik ve kravat temasi sectim off cok isim var ya cokkkkk

canım beni cok sevdigini biliyordum dönüp dönüp kutla dogum günümü bitanem ben zevkten dört köse oluyorum

eladurucum tesekkür ederim amin inş
cok gerilerde kaldı ama arkadaslara hediye alma yazısı yazmıstımda bulup gösteririm birazdan okursun canım bide arkadslarım hakkında yazı yazdım

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…