2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Tatlim ben dogdugundan beri dalin sivi kullaniyorum yumusatici koymadan iyice durulatiyorum hic kasinti yasamadik ama bunyeye gore degisiyordur belki
Yedigi farkli birsey varsa o da alerji yapmis olabilir
Omer bizim sotemize saldirdi onceki aksam ve salcaya alisik olmadigindan yanaklarinda puturler cikti

KIZLAR CENTRAL HOSPITAL 22martta SEZARYEN SONRASI VAJINAL DOGUM semineri veriyormus
Online olarak da dinlemek mumkunmus
Detayli inceleyemedim ama muhakkak dinleyecegim
Internetanneleri 05337111284 dan bilgi alabilirsiniz

ayyy seyyyy ben küçücügüm daha 23 bitti canımcım sakın küçümsemeyin yasım küçük ama yasanmıslıklarım büyük
nice senelere bu topikle beraber inş

hejarcım tesekkür ederim bu içten yazın için kocaman amin diyorm sizde iyiki varsınız bende cok mutlu mayıs annesi oldugumuz için ve sadece mayıs annesi degil yılın 1.cisi 2012mayıs anneleri oldugum için cok mutluyum sizi seviyorum kankilerim

KIZLAR CENTRAL HOSPITAL 22martta SEZARYEN SONRASI VAJINAL DOGUM semineri veriyormus
Online olarak da dinlemek mumkunmus
Detayli inceleyemedim ama muhakkak dinleyecegim
Internetanneleri 05337111284 dan bilgi alabilirsiniz

neeeeee ayyyy, araryıp da bulamadığım şey. derhal irtibata geçeceğim.

canım ben 30 yasında enes 8yasında olcak
canım canımıniçi amin diyorum dualarına inş hepimizin içindeki kudurukluk ve nese hiç bitmez hepimiz içinde aynı duayı ediyorum inş iyi kalbinizi kimse bozamaz
güzel sözlerin beni cok mutlu etti güzeller güzeli arkadasm tesekkür ederim kocaman öpüyorummmm seni ve oglusumuzu

neeeeee ayyyy, araryıp da bulamadığım şey. derhal irtibata geçeceğim.

Ben Omeri kizamik asisina goturecegim ordan da belediyede isim var yeni bir bilgi alirsan bize de yazsana CHIHIRO hanim demeyecegim dosdogru CHIHIROOOO

Bu arada notumu gordun mu bilmiyorum Bursa.da 1doktor sunnette iceri aliyor ve genel anestezi yapmiyor biz de ona gidecegiz hatta fabrikada 3kisi daha ayni hafta sunnet yaptiracak gel sen de toplu sunnet yapalim

ruyamda babyceren hamileymis doktor bu da kiz diyormus 1hafta sonra ikinciyi goruyormus ikinci yani toplamda dorduncu erkekmis

TATLICADI bidiklar 3olmadan pirtlatalim diyorsak seneye hemen yapmamiz lazim farkindasin di mi??
Benim o da erkek olursa evde 3erkek corap atlet yagli gomlek yakalari anammm

Aha babyceren gelmis amma kulagi delik hatunsun kiz lafinin ustune sip diye damladin :) ruyam gercek olursa ne vercen bana ne vercen

ay heyecanlandım bunu görünce dinlemek istiyorum arastırıyım bakıyım saol annezeynebimmm

ayyy seyyyy ben küçücügüm daha 23 bitti canımcım sakın küçümsemeyin yasım küçük ama yasanmıslıklarım büyük
nice senelere bu topikle beraber inş

tabi tabi, 23 yaş güzeldir. düşünüyorum da kendi 23 yaşımı:44: sene 2002... arap baharı filan yok, Irak'ı Saddam yönetiyor, Feyizbuk icad olunmamış henüz... mektepten yeni mezun olmuşuz... heygidi günler... bu arada sizin adınız neydi arkadaşım? unutuyorum hep. benim adım mı? bilmem sürekli nüfus cüzdanıma bakmam gerekiyor, e tabi Alzeimer başlangıcı da var... ay durun bir oturayım şuraya, dizlerim ağrıdı vallahi
ehem ehem

yeni yaşın kutlu olsun BEYKOZ iyiki mayıs annesi oldun oluşunla kocanla uzun bir ömür geçirmen dileğiyle

eheueheu bayıldım bu ne ya:))benim dogum günümde de erkek dansöz isterim:))
sakın unutma
aldın mı aldınmıııhemen yolla bekletme:)))
canım çok üzüldüm gözüne,geçmiş olsun..damlayı kullan sakın ihmal etme..
çağlada bazen parmagını gözüme sokuyo ama bana hiç böyle olmadı..
zeynep adanında eli yanmışallah beterinden saklasın..nazar degmesin kuzuya
hamile görmek haber demeksen yanlış anlamışsın canım,yok öyle birşey:))
ayy hala adette olmadım:18:yok yok yanlışın var:18lamaz öyle birşey:18:
Aha babyceren gelmis amma kulagi delik hatunsun kiz lafinin ustune sip diye damladin :) ruyam gercek olursa ne vercen bana ne vercen
çağlayı yatırdım geldim aaa bir baktım hakkımda konuşuluyo:)
rüyan inş gerçek olmaz canım..3. bir bebege bakamam:)

kız sen kaç yaşındasın bakıyım.dur dur hesaplıyım hımm 34
ay moralini bozmak gibi olmasın ama en büyügümüz sensin galiba
birde diyosun ki verin elinizi öpeyim:)ben senin elini öperim:))
olsun üzülme senin ruhun genç
saygılar...

Aras Eymen'e geçmiş olsun Hejarcım,umarım kötü birşey yoktur
Mira iyileşti çok şükür

Ahhh o tırnaklar,,kesmeyi bıraksak,hatırlarmısın bilmem yalan rüzgarındaki ketrin çenslır ın gibi olacaklar sanırım
Ben bazı makalelerde deterjan değiştirmenin alerijik durumlara sebep olabileceğini okumuştum canım,,istersen eski detarjana geç
ve gözlemle,en doğru sonuca ulaşırsın,,Defne beyaz ve hassas tenli,detarjandan olabilme ihtimali var bence.
Mesela Mira'nın da bir dönem pişik başlangıcı gibi oluyordu,,hemen yemeklerden şüphelendim,neden neden neden derken buldum tarhana çorbası yapıyordu,vermeyi bıraktım bir süreliğineartık pişmiyor

selamın hello arkadaşlarım..bi salı gününün daha ortasına geldik..zaman nasılda hızlı..
yıllar ne çabuk geçiyo..bebeklerimiz ne çabuk büyüyor..ama biz hep aynı kalıyoruz:)
hiç yaşlanmıyoruz:)
nazar degmesin bize...
birazdan misafirim gelecekbelkide yoldadır
o gelene kadar ne yazarsam kar

hejarcım dualarımız seninle canım..hadi bakalım güzel haberler getir bize..

bu rada tırnaktan konu açılmışken söyliyim,sabah çağlanın ayak başparmagındaki tırnak
baktım kırılmış..baya aşagıya kadar sallanıyo..hepsi degil yani 4 te 1 i..
çektim kopardım çok pişman oldumbiraz kanadı
kanasın önemli degilde ama acımıştır şimdi orası zonklarmı..
2 defadır böyle oluyo...sanırım biraz uzuyo ve ben kesmedigim zamanda kırılıyo..

olsun canım 30larda güzeldir gençsiniz genç eminim bakımlısınızdır ckiriko hanım oyuzden 20lerde gösteriyorsunuzdur amac insanın içi yaslanmasın sizin içinizde tanıdıgım kadarıyla maasallahı var

Son düzenleme:

Babyceren hanım, bir mesaj yazmışsınız biraz önce, mesajın sonuna geldiğimde kimin yazdığını unuttum, o derece uzun zaman aldı okumam (Alzeimerdan değil, gerçekten uzundu mesaj)

tırnak derdi bende de var. Orhan Cemal'in tırnakları kesmeye fırsat vermeden kırılıyor. bazen de kedi gibi koltuklara sürtmek suretiyle kendi kırıyor :)

bu arada, madem hesapladınız yaşımı, yazmayın bari ortalık yere bir de en büyüğümüz diyorsunuzlisanstı, yüksek lisanstı, doktoraydı derken zaman geçti işteşimdiki aklım olsa, bu kadar beklemezdim eşim de 44 yaşında zaten, dede gibi oldu adamcağız

not: her cümle sonunda da ağlamışım, ne sulugöz görünüyorumdur karşıdan. halbuki son derece soğukkanlıyımdır, nadiren ağlarım, mantıklıyımdır (agresifliğimi de ekleyeyim :)

noy-2: daha demin eşime "tul-i emel içinde olmamak lazım, hırsta ifrat hasarettir, zaman-ı hazırla ikitfa etmek en evla yoldur" derken buldum. ay ben yaşlanıyoruuuuum

teşekkür ederiz cnm benim..sende ihmal etme hemen git doktora..

saol tatlım..ağladı tabi ağlamazmı babasından ağlayarak bana kaçtı..babasıda cok üzüldü sebep olduğu için ama işte olacağın önüne geçilmiyor..

ZADA cım; çok geçmiş olsun ikinize de... başından ekmek tuz çevir de ver birilerine canım...

teşekkürler tatlım evet annemde ole dedi karabulutlar dolaşıyor tepemizde..

Geçmiş olsun, görünmez kaza işte ne zamn nerden gelecek belli değil, Rabbim bebeklerimizi ve bizi korusun, onların bize ihtiyacı var :)

saol cnm amin Allahım cümlemizi korusun..

saol mutluannem..sanada cok geçmiş olsun valla bu bıdıklar çok fena oldular artık..tırnaklar bizimde oyle cnm cok cabuk uzuyor..ve hep annelerine zarar veriyorlar..canları saolsun napalım..

gecmış olsun cok yaramazlar cok dıkkat etmeli.dun benımde elmacık kemiğime kitapmokuma lambası ıle vurdu Bade suratımın sımetrısı değişti

saol cnm sanada geşmiş olsun..yaramz bunlar elleride ağır:))

ZADAcım çok geçmiş olsun hem sana hemde adaya öpüyorum kocaman

saol tatlım bizde seni opuyoruz..aras eymenede gecmıs olsun doktor donusu haber ver bize cnm..

saol beykozcum ya gorulmedık kaza bu olsa gerek..

tesekkurler cnmcım..valla sımdılık kullanıyorum ıhmal etmıyorum ama 6 ay boyunca ihmal etmem inşallah...çağla ve cereni kocamnından öpüyorum tyatlım..

kızlar biz yarın dr gidicez Aras Eymen in pipisinin ucu kızarmış onu göstericez
birde benim göz kontrolüm var Aras Eymenide göz kontr etcekler
dua edin inşallah dr güzel şeyler söylerler

hakikaten pipilerle başımız dertteymiş bu hafta

Hejar hanım, çok geçmiş olsun diyorum.belki uykudaki huzursuzluğu da bundandır, belki hemen geçer. iyi haberlerinizi bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…