çok teşekkür ederim, inşallah yavaş yavaş gececek
hejarcım geçmiş olsun tatlım..
yavrumkedim maşallah sinemis nasıl da büyümüş
pinarda; uçuk ilacının adı vectavir... umarım iyi gelir. geçmiş olsun tekrar...
kızlar bişey sorcam. defne ensesini boynunu gögsunu kaşıyıp duruyo. tırnakları da jilet gibi. zırt pırt kesmeme rağmen hemen uzayıveriyo. kaşıdığı yerleri iz yapmış hep. doktor huy etmiş olabileceğini söyledi ama anlayamıyorum neden böyle oldu. hacı şakirden (acilen bulamadığım için) dalin sıvıya geçtim aklıma bi o geliyo ondan olmus olabilir mi acaba? en iyisi hacı şakirime geri döneyim bakayım, değişiklik olacak mı
günaydın kızlar
inş. herkes iyidir
bebişlerle aralar nasıl
beykozcum dogum günün kutlu olsun canım nice yaşlara kaç yasına girdin bu arada
ne kadar güzel kitap kampanyası düzenlenmiş
bizde iyiyiz artık büyüdük 10 buçuk aylık olduk
kızım 2 gündür sürünüyor ne kadar mutlu oldum anlatamam tutunup yürüyür
ne desem tekrarlamaya başladı
mama baba dede gel gel yepıyoruz elimizle
anneye ciciler yapıyor
eh diyip vuruyor
pek vakit bulupta giremiyorum arada okuyorum yazdıklarınızı yazmaya vakit olmuyor
Beykozcumm doğum günün kutlu olsun canım
Rabbim yuvanda huzuru,mutluluğu,bereketi,sağlığı eksik etmesin inşallah
oğlunuzla birlikte nice yaşalar inşallah..
seni çok seviyoruz mayıs anneleri olarak,
iyi ki tanıdım seni,iyi ki mayıs annesisin ve iyi varsın tatlım
anneZEYNEP Ömer sünnet oluyormuş inşallah hayırlısıyla atlatır aslan parçası
bizde düşünüyoruz nisanda
BabyCeren ve İlkim fıstıkların 10. ayları kutlu olsun öpüyorum şekerleri
mutlu anne Mira iyi olmuş sanırım rabbim bir daha tekrarlatmasın inş
Pınardacım bende kitap kolisi hazırlamak istiyorum ama kuzenlerime falan söylemem lazım birde ben evlenince bütün kitaplarımıanneme bıraktım oradan ayarlicam biraz zaman alır ama gönderirim inşallah..
tünaydın mayıs annelerim ve tatlı bebişlerim
hepiniz iyisiniz inşallah
ne güzel bir grup olduk biz maşallahAllah ayırmasın bizi
kopmayalım kızlar hiç bir zaman
bendede kujumun ve annezeynep in numaraları var
kujumun sesi çok eğlenceli zeynepiminde çok huzurlu bir sesi vardı
kızlar biz yarın dr gidicez Aras Eymen in pipisinin ucu kızarmış onu göstericez
birde benim göz kontrolüm var Aras Eymenide göz kontr etcekler
dua edin inşallah dr güzel şeyler söylerler
KIZLAR CENTRAL HOSPITAL 22martta SEZARYEN SONRASI VAJINAL DOGUM semineri veriyormus
Online olarak da dinlemek mumkunmus
Detayli inceleyemedim ama muhakkak dinleyecegim
Internetanneleri 05337111284 dan bilgi alabilirsiniz
beykoz
nice senelere huzurla mutlulukla ve saglıkla
Yavrukedim sen esmer guzeli Sinemise nasil bir dgunu istedigini yaz biz de kollari sivayalim
Benim kizim olsa 2 ya da 3resimde nostaljik bir kart vardi onu kullanip bahar cicekleriyle dolu bir kutlama yapardim
kizim olsa adi Bahar olacakti zaten :)
Evet Plannerim ya hem cok mutlu hem cok heyecanli hem de cok endiseliyim
Oglusumun minicik zavalli pipisini kesmeleri fikri biraz korkutuyor beni
MELEGIM teyse bilirkisi olarak bana bir tavsiyen var mi sunnetle alakli?
BEYKOZZum fingir fingirdegim bir yas daha buyudun ama hala genceciksin 30una geldiginde cocuklarin buyumus sen doyasiya yasiyor olacaksin valla imrendim simdi sana Allah nice senelere bugunku gibi enerjik saglikli ask ve huzur dolu yuvanda ve yine bugunku gibi fingirdek girmeni nasip etsin canim dogru sozlu dobra arkadasim
AZRAECE esine cok guldummmm dinliyormus ama anlamiyormus
Benim esim de dinler anlar ama araya girip konusamaz ben cok hizli saydiririm genelde
neeeeeeayyyy, araryıp da bulamadığım şey. derhal irtibata geçeceğim.
Tatlim ben dogdugundan beri dalin sivi kullaniyorum yumusatici koymadan iyice durulatiyorum hic kasinti yasamadik ama bunyeye gore degisiyordur belki
Yedigi farkli birsey varsa o da alerji yapmis olabilir
Omer bizim sotemize saldirdi onceki aksam ve salcaya alisik olmadigindan yanaklarinda puturler cikti
KIZLAR CENTRAL HOSPITAL 22martta SEZARYEN SONRASI VAJINAL DOGUM semineri veriyormus
Online olarak da dinlemek mumkunmus
Detayli inceleyemedim ama muhakkak dinleyecegim
Internetanneleri 05337111284 dan bilgi alabilirsiniz
ayyy seyyyy ben küçücügüm daha 23 bitti canımcım sakın küçümsemeyin yasım küçük ama yasanmıslıklarım büyük
nice senelere bu topikle beraber inş
eheueheu bayıldım bu ne ya:))benim dogum günümde de erkek dansöz isterim:))
aldın mı aldınmıııneredeyse tüm sayfayıda kaplayarak acısını çıkardığımı farkettiiim
napiimmm ya sizi ve muhabbetinizi özledim gerçekten
ben buradan resim ekleyemiyorum mutluanneme resim göndericem o eklesin yavrumun fotosunu teyzeleri
öpüyorum ve seviyorum yavrularınızıda kokluyorum
babycereenn huhuuuçağlamın hediyesini alabildim sonunda en yakın zamanda kargolayacağım inşallah
canım çok üzüldüm gözüne,geçmiş olsun..damlayı kullan sakın ihmal etme..kızlar herkese günaydınnn...herkese hayrlı bir hafta diliyorum benım ıcın hafta yenı basladı dün işe gelmedim...
kızlar pazar günü Adayla oynarken parmağını gözüme soktu 1.5 saat kendıme gelemedım sürekli yaş aktı gözümden. bişey kacmış gıbı acıyor ve bakamıyordum..sonra gecer gıbı oldu bıraz cıktık aksam tekrar basladı sabha kdr acıdan kıvrandım..dün sabah doktora gıttım. gözümün korneası çizilmiş bide okdr ovusturmaya enfeksıyon kapmıs..hemen antıbıyotık merhem ve damla verdı. dün gözüm bantlıydı işe gelmedim o yuzden bugün açtık...ilaçlar iyi geliyor cok sukur ancak kötü tarafı bu ilaçları 6 ay kullancakısım ve bu yırtıgın tekrarlama olasılığı cok yuksek..göz kuru kaldıgında o çiizik tekrar açılıyormuş( tabi moral sıfır..durduk yere basıma gelene bakın..
dün aksamda Adanın eline babası çay döktü yanlışlıkla ağladı yavrum kızardı eli...Allahtan kaynar değildi bardaktaki...
böle üzerimizde bir şeyler dolaşıyor sanki...Allahım beterinden korusun..
hamile görmek haber demekruyamda babyceren hamileymis doktor bu da kiz diyormus 1hafta sonra ikinciyi goruyormus ikinci yani toplamda dorduncu erkekmis
TATLICADI bidiklar 3olmadan pirtlatalim diyorsak seneye hemen yapmamiz lazim farkindasin di mi??
Benim o da erkek olursa evde 3erkek corap atlet yagli gomlek yakalari anammm
çağlayı yatırdım geldim aaa bir baktım hakkımda konuşuluyo:)Aha babyceren gelmis amma kulagi delik hatunsun kiz lafinin ustune sip diye damladin :) ruyam gercek olursa ne vercen bana ne vercen
tabi tabi, 23 yaş güzeldir. düşünüyorum da kendi 23 yaşımı:44: sene 2002... arap baharı filan yok, Irak'ı Saddam yönetiyor, Feyizbuk icad olunmamış henüz... mektepten yeni mezun olmuşuz... heygidi günler... bu arada sizin adınız neydi arkadaşım? unutuyorum hep. benim adım mı? bilmemsürekli nüfus cüzdanıma bakmam gerekiyor, e tabi Alzeimer başlangıcı da var... ay durun bir oturayım şuraya, dizlerim ağrıdı vallahi
ehem ehem
mutlu anne Mira iyi olmuş sanırım rabbim bir daha tekrarlatmasın inş
Ahhh o tırnaklar,,kesmeyi bıraksak,hatırlarmısın bilmem yalan rüzgarındaki ketrin çenslır ın gibi olacaklar sanırım
kızlar bişey sorcam. defne ensesini boynunu gögsunu kaşıyıp duruyo. tırnakları da jilet gibi. zırt pırt kesmeme rağmen hemen uzayıveriyo. kaşıdığı yerleri iz yapmış hep. doktor huy etmiş olabileceğini söyledi ama anlayamıyorum neden böyle oldu. hacı şakirden (acilen bulamadığım için) dalin sıvıya geçtim aklıma bi o geliyo ondan olmus olabilir mi acaba? en iyisi hacı şakirime geri döneyim bakayım, değişiklik olacak mı
tabi tabi, 23 yaş güzeldir. düşünüyorum da kendi 23 yaşımı:44: sene 2002... arap baharı filan yok, Irak'ı Saddam yönetiyor, Feyizbuk icad olunmamış henüz... mektepten yeni mezun olmuşuz... heygidi günler... bu arada sizin adınız neydi arkadaşım? unutuyorum hep. benim adım mı? bilmemsürekli nüfus cüzdanıma bakmam gerekiyor, e tabi Alzeimer başlangıcı da var... ay durun bir oturayım şuraya, dizlerim ağrıdı vallahi
ehem ehem
hejarcım dualarımız seninle canım..hadi bakalım güzel haberler getir bize..
bu rada tırnaktan konu açılmışken söyliyim,sabah çağlanın ayak başparmagındaki tırnak
baktım kırılmış..baya aşagıya kadar sallanıyo..hepsi degil yani 4 te 1 i..
çektim kopardım çok pişman oldumbiraz kanadı
kanasın önemli degilde ama acımıştır şimdi orası zonklarmı..
2 defadır böyle oluyo...sanırım biraz uzuyo ve ben kesmedigim zamanda kırılıyo..
Canım geçmiş olsun.. göz bu ihmal etme sakın.. Benim de göz doktoruna kontrole gitmem gerekiyor ama hep ihmal ediyorum.. en kısa zamanda gideceğim.. Zeynep Adanın o küçücük çay dökülen parmaklarını öperim ben :)
canım çok geçmiş olsun, küçük bir kaza bazen böyle uzuyor işte buna şükür diyelim ilaçlarını kullanırsın geçer gider inş, minnoşunada geçmiş olsun canım ya ağladımı çok pamuk eli kızardı demekk canımm benimm, bende küçükken babanemin evinde elimi sobaya yapıştırmışım hala çok dikkatli bakınca elimin üstünde küçük bir iz varrallah büyük kazalardan korusun hepimizi ve kuzularımızı canım
ZADA cım; çok geçmiş olsun ikinize de... başından ekmek tuz çevir de ver birilerine canım...
Geçmiş olsun, görünmez kaza işte ne zamn nerden gelecek belli değil, Rabbim bebeklerimizi ve bizi korusun, onların bize ihtiyacı var :)
Zadacım geçmiş olsun canım,,görünmez kaza diye buna derler,,Allah beterinden korusun canım
Akşam bizde yerde oynarken,dalgınlığıma geldi Mira kumanda ile kafama bir vurdu,tam alnımın üstüne,saçımın ön dibine:111:
yıldızlar uçuştu resmen,hemen buz yaptım ama şişmesini de engelleyemedim..Buradan bu kızları protesto ediyorum
"ANNEYE ŞİDDETE HAYIR" Kocamdan görmediğim eziyeti ediyo bana,,bütün boynumda kesik kesik tırnak izi
Dün işe gelince kızlara dalga konusu oldumKesiyorum da tırnaklarını ama çimadam saçı gibi kestikçe uzuyor sanırım
Ayy bende ne dertliymişimUmarım tekrarlamaz canım
gecmış olsun cok yaramazlar cok dıkkat etmeli.dun benımde elmacık kemiğime kitapmokuma lambası ıle vurdu Bade suratımın sımetrısı değişti
ZADAcım çok geçmiş olsun hem sana hemde adaya öpüyorum kocaman
canım cok gecmiş olsun sadaka verin hayatım rabbim korusun sizi cok üzüldüm gözün inş iyileşir zeynepadamızada gecmiş olsun gercekten iyiki sıcak degilmiş kıyamam kızımızada sanada tekrar gecmiş olsun zadacım
canım çok üzüldüm gözüne,geçmiş olsun..damlayı kullan sakın ihmal etme..
çağlada bazen parmagını gözüme sokuyo ama bana hiç böyle olmadı..
zeynep adanında eli yanmışallah beterinden saklasın..nazar degmesin kuzuya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?