2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

olay dalinde değil de; vücudu şakire alıştı diye düşünüyorum ben de mutlucum... çünkü yediği değiişik bişey yok :44: bi değiştireyim bakalım. anlamanın en kolay yolu bu. cunku puturcuk falan yok sadece kaşıyo ve kasıdıgı için çizip geçiyo...

zeynep sen de ben gibi sosyal medyacısın kız... internet annelerini ben de takip ediyorum ama eğitimler cok pahalı oluyo. gecenlerde zaman yonetimi vardı onu çok istemiştim ama malum istanbulda olmayınca gidiş sıkıntılı oluyo. online olarak da katılabiliniyo.
annemzeynebim bana özelden sosyal medya rumuzlarını yazsana. takipçin olcam taciz etcem seni

i

haha beni kabullenmişsiniz ki unutmayıp not arasında da olsa anmışsınız
not:notlarınıza bayılıyorum.notlarda ayrıntı gızlıdır ayrıntıları severim

demekki senı tanımışımda bılmışım guzel ozel bı mevlut yapıcagını....madem konseptte bıyık olcak emzik alıyosa emzığının ustune keceden bıyık yapabılırsın bı yerde gormuştum....

canımcım paşam sünnet oluyomuşş perşembe günü..hadi şimdiden gözünüz aydın mevlam damatlığını göstersin büyüyünce..bir anne olarak cok güzel bir duygu olsa gerek..sevincine hepimiz ortağız cnm..Olduda bitti maşşallah dicez perşembe günü..

Hafta sonu Yusuf Ömerin hediyesini aldım..koşturmadan henüz yollayamadım yarın veya öbür gün yollarım heralde..uğurböcüğüm girmiyor pek ama belki okur..

BEYKOZUM benim güzeller güzeli arkadaşım iyiki doğmuşsun iyiki seni tanımışız. Enesimle ve eşinle sağlık ve huzur dolu nice yıllara cicim. Seni seviyoruz kızımla öpüyoruz

ZEYNEP canım ben pembe beyaz fon kullanıcam geçen tatlıcadıya yaptığın banner ve peçeteliklerin pembe ve beyaz olanları olabilir.(zahmet olmazsa cicim) Ayrıca gönderdiklerin de çok hoş ellerine emeğine sağlık.

ZADA çok üzüldüm üst üste aksilikler yaşamışsın. Zeynep adaya da sana da çok geçmiş olsun. Demek ki çok dikkatli olmak lazım bu küçük canavarlara karşı, umarım tekrarlamaz canım.

HEJAR güzel dileklerin için teşekkür ederim tatlım inşallah dr dan iyi haberlerle dönersiniz aras eymeni ve seni öpüyorum

Kızlar ben NAGİHAN'ı merak ediyorum geçen özelden yazdım ama cvp alamadım tlf no su olan arayıp beni bilgilendirebilir mi acaba:44:

evet benimde 1yasında erkek bebeklere bıyık kız bebeklere kırmızı dudak yapcam keceden lastik takcam onlaara dedinde aklıma geldi kız buraya yazcaktım unutmusum sanırım yaslanan tek sen degilsin ckirikooo

aklım sizde kaldı tekrar açtım pc yi:)misafirimde var neyse bekler:)annemde var ayrıca sizden bahsettim
size selamı varmış
ben evet yanlış yaptımyaşınızı yazdımçok pişmanım
canım sen okumuşsun mastır yapmışsın ne güzel..keşke bendeee bendeeeee öhüüh öhüü
hapşuuuu:2ardon:)
şaka bir yana çokşekersin ve sevimlisin..seni tanıdıgıma çok memnunum..
keşke birde gül yüzünüzü görseydik cihikoko hanım:)
saygılar..

Canım Cerenin tam yaşını bilemedim ama fikir olsun diye ekliyorum sanada,,ilgilenirsen gelişmeleri özelden devam ederiz

erkek analari sunneti erken yaptiranlar dugun yapmayacak mi simdi mi yapacak yoksa buyuyunce mi? Bizimkiler tutturdu simdi kesiliyporsa simdi dugun olsun diye anacim nasil yetiseyim o kadar kosturmacaya ben yaf :s.

CHIHIRO TURUNCU BEYKOZ UGURBICEGISI MELEGIM hadi bi gorun de yorumlayin anacim

Canım Cerenin tam yaşını bilemedim ama fikir olsun diye ekliyorum sanada,,ilgilenirsen gelişmeleri özelden devam ederiz
Eki Görüntüle 661958

dogru tahmin..ceren haziranda 4 yaşında..
çağlayıda bilmişsin maşallah sana:)mayısta 1yaşında olacak
ellerine emegine saglık canım çok güzeller..ee ben bunu nasıl çıkartacam:44:
ozalitçiyemi gidecem:44:
şimdi çıkıyorum ayıp misafirim var eheueheu
çay bekliyolareheueheue,
buyrun hepiniz eheueheu

kız annesı oldugum ıcın değil de bana ezelden berı sunnet duğunu sacma gelir.belki erkek annelerinden tepki alcam kızcaklar bana ama benım düşüncem;sunnet eger bı erkeğin etkeklik donum noktasıysa -ki bızım bebekler ıcın bu laf soylenınce de komık oluyo-tegl fe bı kız ıçın donum noktası.eeee bız dıomuyuz kızım regl oldu haydı düğün yapalım kırmızıları gıydırelim kutlayalım....maksat eğlenceyse sunnet regl hepsinin düğününü yspalım dostlarla paylaşalım...

üzülerek söylüyorum ki,i bizde de düğün sünnetten hemen sonra olur. evet, iyileşmesi beklenir ama iyileştikten 1-2 hafta sonra yapılır. doğumgünüyle beraber aradan çıkarıversek :18:

Fikrine son derece saygı duyuyorum ama ben öyle düşünmüyorum,,sünnet bizim geleneğimizde var,,
hem dinimiz hem sağlık açısında son derece önemli olduğundan bu günü ailenin coşkuyla kutlaması da çok doğal çok güzel benceHatta ve hatta anadolu da bu güzel günün destek alınarak kutlanması için,durumu iyi olan biri "kirve" olur.
Kızlar için kına gecesi de buna benzer bir örnektir Ne eğlenmiştik kınamda yaaa

canım şimdi yap bence bizim burda biri öyle yaptı cocuk 3aylıkken sünnet olmus ne dügünü şimdi amac para toplamak neye geldik biz falan diye bir sürü laf yaptılar al kıyafetini sıkır sıkır giyin ömerimizide giydir eşinle beraber yapın dügününüzü cıksın aradan
yumurtanın sarısı gitti ömerin yarısı
o ara belki dişide cıkar dogumgünüyle diş bugdayınıda bir arada yaparsın yada dişi daha sonrada yapsan olur dogum gününü kutlarsın iyi hissettiginde dişi sokarsın araya bitti gitti

SAOL ilkimcim sizin kadar güzel olmasamda tesekkür ederim gül yüzlü arkadasım enesle bende sizi seviyoruz kocaman öpüyoruz

zadacım çok geçmiş olsun canım

mutluannem haklı bizim kızlar hakkaten şiddet yanlısı oldular
ben her akşam dayak yiyorum yaaaa

üzülerek söylüyorum ki,i bizde de düğün sünnetten hemen sonra olur. evet, iyileşmesi beklenir ama iyileştikten 1-2 hafta sonra yapılır. doğumgünüyle beraber aradan çıkarıversek :18:

bizdeki geleneği yazdım ama açıkcası benim aklıma hiç gelmemişti düğün yapmak :44layın tıbbi kısmını aylardır düşünüyorum halbuki. ne anestezisi yapılacak, nasıl yapılacak, operasyonu kim (birkaç cerrahtan hangisi) yapacak, nasıl iyileşecek, iyileşmesi için benim neler yapmam gerekiyor vs.

düğün yapacağımızı sanmıyorum çünkü 1 yaşında sünneti bile kabullenemedi ailem, çok kızgınlar. arkadaş çevrem ise monşerlerden müteşekkil, onları ağırlamak için arabamı satmam gerekir. ama yine güzelce giyiniriz, çekir aile olarak hoş bir yerde yemek yeriz, fotograflar filan çekilir, böyle geçer ama anladığım kadarıyla aile ve arkadaş çevreniz çok sıcak. adı düğün olmasa bile, çok şatafatlı bir şey olmasa bile yemekli bir kutlama güzel olur. siz de yorulmazsınız ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…