Tatlim ben dogdugundan beri dalin sivi kullaniyorum yumusatici koymadan iyice durulatiyorum hic kasinti yasamadik ama bunyeye gore degisiyordur belki
Yedigi farkli birsey varsa o da alerji yapmis olabilir
Omer bizim sotemize saldirdi onceki aksam ve salcaya alisik olmadigindan yanaklarinda puturler cikti
KIZLAR CENTRAL HOSPITAL 22martta SEZARYEN SONRASI VAJINAL DOGUM semineri veriyormus
Online olarak da dinlemek mumkunmus
Detayli inceleyemedim ama muhakkak dinleyecegim
Internetanneleri 05337111284 dan bilgi alabilirsiniz
Aras Eymen'e geçmiş olsun Hejarcım,umarım kötü birşey yoktur
Mira iyileşti çok şükür
Ahhh o tırnaklar,,kesmeyi bıraksak,hatırlarmısın bilmem yalan rüzgarındaki ketrin çenslır ın gibi olacaklar sanırım
Ben bazı makalelerde deterjan değiştirmenin alerijik durumlara sebep olabileceğini okumuştum canım,,istersen eski detarjana geç
ve gözlemle,en doğru sonuca ulaşırsın,,Defne beyaz ve hassas tenli,detarjandan olabilme ihtimali var bence.
Mesela Mira'nın da bir dönem pişik başlangıcı gibi oluyordu,,hemen yemeklerden şüphelendim,neden neden neden derken buldumtarhana çorbası yapıyordu,vermeyi bıraktım bir süreliğine artık pişmiyor
iuzun zamandır yoktunuz Tosti hanım, hoşgeldiniz. siz yokken hediye çekilişi yaptık, katılmanızı isterdik doğrusu amaaaa
illa hediye almak isterseniz topik adına bir kitap kolisi gönderebilirsiniz Urfa'lı miniklere. "ay nasıl olur bilmem ki, yapabilir miyim" dediğinizi tahmin ettiğimden hemen ilanımızı yeniliyorum. bir sonraki ilan mesajı sizin için geliyor
not: ptt kargo kitap kolilerini %50 indirimli taşıyor
diğer bi not: evde kitabım yok ne yapayım derseniz de cevabımız hazır. çocuk kıyafetleri, kırtasiye malzemesi gönderebileceğiniz gibi, internet kitapçılarından da alıp gönderebilirsiniz
başka bi not: notlarımı sabırla okuyan Köşeminderi Hanım'a selamlar gönderiyorum
Sagol koseminminderi mevlid hazirliklari sunnet detaylari evdeki dis +sunnet kutlamasi derken basim dondu inanilmaz kosturmacali oldu bu hafta
Dugununu akli ermeye baslayinca yapacagiz zaten ama ben yine de mevlid +kutlama hazirliyorum
Esimin tarafi gelemezse onlarin tarafta eski bir konak var orada birseyler ayarlayacagim
su an icin yuzlerce cikti ve sticker almakla mesgulum
sorma canim ya simdiden cok tedirginim gerci yaninda girecegim ama yine de sari pipisini dikisli gormek zor olacak
CHIHIRO ben de heryerde .i.i goruyorum ve bu kelimeyi uluorta heryerde telafuz edesim geliyor
ben sunnette yaninda olacagim cunku lokal anestezi olacak ve onu yalniz birakamam
Klips yontemiyle kanama az oluyormus fitille uyusturacaklar sakinlestirici gibi sersemletiyormus bunyesi zayif olan cocuz uyuyabilirmis bile ama genelde sadece o bolge uyusuyormus
Bezin icinde oldugu surece iyilesmesi daha kolay olur dedi doktorumuz
Yaza kalmak istemedim muayene diye aradim sunnete randevuu aldim cok heyecanliyimmm
ESIMLE TEK SORUNUMUZ sunnet hediyesi ne alacagiz:26:
Disi dogumgunu derken bi de sunnet kutlamasi girdi gundeme sanirim tek bir beyaz gomlek ya da badi alip keseden broslar yapacagim her kutlamaya uygun olani igneleyiveririm :)
Biyik ve kravat temasi sectim off cok isim var ya cokkkkk
i
haha beni kabullenmişsiniz ki unutmayıp not arasında da olsa anmışsınız
not:notlarınıza bayılıyorum.notlarda ayrıntı gızlıdır ayrıntıları severim
demekki senı tanımışımda bılmışım guzel ozel bı mevlut yapıcagını....madem konseptte bıyık olcak emzik alıyosa emzığının ustune keceden bıyık yapabılırsın bı yerde gormuştum....
Babyceren hanım, bir mesaj yazmışsınız biraz önce, mesajın sonuna geldiğimde kimin yazdığını unuttum, o derece uzun zaman aldı okumam (Alzeimerdan değil, gerçekten uzundu mesaj)
tırnak derdi bende de var. Orhan Cemal'in tırnakları kesmeye fırsat vermeden kırılıyor. bazen de kedi gibi koltuklara sürtmek suretiyle kendi kırıyor :)
bu arada, madem hesapladınız yaşımı, yazmayın bari ortalık yerebir de en büyüğümüz diyorsunuz lisanstı, yüksek lisanstı, doktoraydı derken zaman geçti işte şimdiki aklım olsa, bu kadar beklemezdim eşim de 44 yaşında zaten, dede gibi oldu adamcağız
not: her cümle sonunda da ağlamışım, ne sulugöz görünüyorumdur karşıdan. halbuki son derece soğukkanlıyımdır, nadiren ağlarım, mantıklıyımdır(agresifliğimi de ekleyeyim :)
noy-2: daha demin eşime "tul-i emel içinde olmamak lazım, hırsta ifrat hasarettir, zaman-ı hazırla ikitfa etmek en evla yoldur" derken buldum. ay ben yaşlanıyoruuuuum
Canım Cerenin tam yaşını bilemedim ama fikir olsun diye ekliyorum sanada,,ilgilenirsen gelişmeleri özelden devam ederiz
Eki Görüntüle 661958
Canım Cerenin tam yaşını bilemedim ama fikir olsun diye ekliyorum sanada,,ilgilenirsen gelişmeleri özelden devam ederiz
Eki Görüntüle 661958
erkek analari sunneti erken yaptiranlar dugun yapmayacak mi simdi mi yapacak yoksa buyuyunce mi? Bizimkiler tutturdu simdi kesiliyporsa simdi dugun olsun diye anacim nasil yetiseyim o kadar kosturmacaya ben yaf :s.
CHIHIRO TURUNCU BEYKOZ UGURBICEGISI MELEGIM hadi bi gorun de yorumlayin anacim
erkek analari sunneti erken yaptiranlar dugun yapmayacak mi simdi mi yapacak yoksa buyuyunce mi? Bizimkiler tutturdu simdi kesiliyporsa simdi dugun olsun diye anacim nasil yetiseyim o kadar kosturmacaya ben yaf :s.
kız annesı oldugum ıcın değil de bana ezelden berı sunnet duğunu sacma gelir.belki erkek annelerinden tepki alcam kızcaklar bana ama benım düşüncem;sunnet eger bı erkeğin etkeklik donum noktasıysa -ki bızım bebekler ıcın bu laf soylenınce de komık oluyo-tegl fe bı kız ıçın donum noktası.eeee bız dıomuyuz kızım regl oldu haydı düğün yapalım kırmızıları gıydırelim kutlayalım....maksat eğlenceyse sunnet regl hepsinin düğününü yspalım dostlarla paylaşalım...
BEYKOZUM benim güzeller güzeli arkadaşım iyiki doğmuşsun iyiki seni tanımışız. Enesimle ve eşinle sağlık ve huzur dolu nice yıllara cicim. Seni seviyoruz kızımla öpüyoruz
ZEYNEP canım ben pembe beyaz fon kullanıcam geçen tatlıcadıya yaptığın banner ve peçeteliklerin pembe ve beyaz olanları olabilir.(zahmet olmazsa cicim) Ayrıca gönderdiklerin de çok hoş ellerine emeğine sağlık.
ZADA çok üzüldüm üst üste aksilikler yaşamışsın. Zeynep adaya da sana da çok geçmiş olsun. Demek ki çok dikkatli olmak lazım bu küçük canavarlara karşı, umarım tekrarlamaz canım.
HEJAR güzel dileklerin için teşekkür ederim tatlım inşallah dr dan iyi haberlerle dönersinizaras eymeni ve seni öpüyorum
üzülerek söylüyorum ki,i bizde de düğün sünnetten hemen sonra olur. evet, iyileşmesi beklenir ama iyileştikten 1-2 hafta sonra yapılır. doğumgünüyle beraber aradan çıkarıversek :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?