2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

yasasinnn ugramissin hosgeldin cnm biliyorum ki bu mesaji okuyamayacaksin ama olsun :) sen yokken babyceren geldi en az senin kadar kayniyor kani cok kuduruk

Canim sut sagdiktan sonra elektrikli basligi govdeden ayiriyorsun di mi? Baslik govdede kalir da ters konursa icine sut kacabiliyormus :26:

Omeri uyuttum heyecanla kacta uyanacagini bekliyorum hemen yatmaliyim hemennn iopuldunuz iyy geceler

öyle demeyin ya
biyolog burdayken bende vardım:)ve beni çok güldürüyodu..
keşke hep yazsada birlikte kudursak
sonra hepimiz kopsak
ne güzel olurdu

ya bu arada mutluannem ne yoladın sen annezeynebe yaaa
çatladık meraktan
hemen açıklayınbiz de isteriz:))
adresimi özelden yazıyorum
herkes mutluanneden yazın adresinizi:))

Malesef canım yapmamam gerekeni yapıyordum:18:Keşke önceden bilseydim

öyle demeyin ya
biyolog burdayken bende vardım:)ve beni çok güldürüyodu..
keşke hep yazsada birlikte kudursak
sonra hepimiz kopsak
ne güzel olurdu

Anam oda gelirse valla biz altimiza yapmaktan don dayandiramayiz..neyse gelsinde olan donlara olsun :)) Cok iyi ikili olurdunuz ama valla..beykoz arada bir patlatirdi bombayi ohh biz kikirkikir artik..catlarmiyiz gulmekten bak orasi muamma

bu gece pek bir sessiz..tabi tatlıcadı yok,azraece yok:)
benimde halim yok:))
bari bir kaç kelime yazalımda sabah planner geldiginde
biraz zorlansın:)
bir şiir dahamı yazsam

Cnm toplayabildiğim kitaplar işe yaramz dediğin varsa çıkarabilriim içinden..

1-şeker portakalı (jose mauro de vasconcelas)
2-Güneşi Uyandıralım(Jose mauro....)
3- Atatürk Devrimi sosyolojisi 2 (Kurt Steinhaus)
4-Beyaz Lale(ömer seyfettin)
5-Yazım imla klavuzu
6-Öteki Boğa
7-Ağrı Dağı efsanesi
8-Küçük mavi gezegen(alkan imal)
9-Deniz üstünde ateş izleri(ogün altan küçükünal)
10-uçan sandık
11-bir yumak insan(çetin altan)
12-islamcılık cereyanı(tarık zafer)

ve 30 a yakın ince hikaye kitapları var onları tek tek yazamadım..ama yenı okumaya baslayanlar ıcın uygun olabılır..

bu gece pek bir sessiz..tabi tatlıcadı yok,azraece yok:)
benimde halim yok:))
bari bir kaç kelime yazalımda sabah planner geldiginde
biraz zorlansın:)
bir şiir dahamı yazsam

Evt yaa tatlicadi anasinin sicacik kucaginda keyif yapiyordur ins..bizi ne etsin simdi o dimi :)) bende olsam anam derdim galiba,kizma darilma olmasin ama analar gibi olmuyor ...bir gun benim yumagimda aynisini dusunurmu..simdiden babacida nankor pisim

bu gecede kimse yookkkkk
işinizmi çooooookkkk
bizde mercimek yookkk
sizde beceri çokkkkk:)

yavaş yavaş gitsemmiiii
size veda etsemmiiiii
çağla şimdi uyanırrrrr
ister memmii memmiiiii:)

son bir balkon yapayımm
kendimi yataga atayımmmm
güzel bir uyku alayımmm
sabah size selam atayımmm:)
lülülülüüüüüüü :)

iyi geceler iyi uykularrrr:)

Siirinide patlattin bir guzel ohh..hadi bakalim git balkon yap sonrada uyu guzel guzel..allah rahatlik versin sekerim..optum seni ve kizlari
Siirini cok begendim soylemeden gecmiyimde

canımcım nagişimle bu aksam uzun uzun konustuk...hepiciğinize selamları var..işleri cok yoğun olduğundan foruma gırecek vakit bulamıyor kızcağız..işteki uyuz arkadaslarıda sinirlerini bozmaya devam ediyor..morali cok bozuktu yanı..ben senın sordugunu soledim..sana özel msj gönderdii..mesaj kutuna bak tatlım..öptüm besteyi ve senii..

afferim kız ne güzel yazmıssın..cihihiroyamı özendin mani yazmaya basladın bakım..ama supersın tatlım..ben bir satır bıle yazamam...hadı ıyı uykular mucx

Islamcilik cerayanini ilk defa duydum cnm, bu kitap nasil birsey..politik vari birsey ise uymaz kanimca..

Siirinide patlattin bir guzel ohh..hadi bakalim git balkon yap sonrada uyu guzel guzel..allah rahatlik versin sekerim..optum seni ve kizlari
Siirini cok begendim soylemeden gecmiyimde

oy melegim melegimmmm
gel beraber gezelimmmm
dagda bayırdaaaa
inekleri besleyelimmmm:)))

melek gibisin melekkkk
seni üzen bir kelekkkk
ben alacam sana dümbelekkk
ikimiz atacaz hep göbekkkk

eheueheueh

afferim kız ne güzel yazmıssın..cihihiroyamı özendin mani yazmaya basladın bakım..ama supersın tatlım..ben bir satır bıle yazamam...hadı ıyı uykular mucx

tam gidiyordum balkonaaa
baktım yazmış bana zadaaa
cevap vereyim onaaa
yoksa küser banaaaa

Cnm toplayabildiğim kitaplar işe yaramz dediğin varsa çıkarabilriim içinden..

1-şeker portakalı (jose mauro de vasconcelas)
2-Güneşi Uyandıralım(Jose mauro..

Bu iki kitabida okudum cok guzel ve bunlarin devami olan deli fisek var keske oda olsaydi..seri sekilde okunurdu..

Islamcilik cerayanini ilk defa duydum cnm, bu kitap nasil birsey..politik vari birsey ise uymaz kanimca..

siyaset ilmi yazıyor cnm üstünde..banada pek olmaz gibi geldi bir arkadasım getrmiş ben okumadım..o yuzdende isimleri yazdım eleyebileyim diye..ama geldiği içinde yazmak istedim..hemen eliyorum tatlım...

oy melegim melegimmmm
gel beraber gezelimmmm
dagda bayırdaaaa
inekleri besleyelimmmm:)))

melek gibisin melekkkk
seni üzen bir kelekkkk
ben alacam sana dümbelekkk
ikimiz atacaz hep göbekkkk

eheueheueh

Gece gece donuma goz diktin yine catlatma niyetindesin anladim ben seni :)) cnm ellerine saglik ne guzel yazdin benim mecalimi tam anlatmissin :)) abarti yok..su gibi akiyor masallah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…