2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Şu öksürük için olan karışımın oranları neydi??

Bu arada temizlik bitti kahve yaptım kendime ama yalnız hiç tadı yok. Hadi gelin lak lak yapalım. Bu kadın da uyuz etti beni. Baskasını bulmam lazım. Çok konuşup kendini övüyo sürekli ama övdüğü kadar iyi değil maalesef. Bazı yerleri atlamış. Sonra da saat ve para hesabı yapıyo bana. Hiç hoşlanmadığım insan tipi. Sen zaten layığıyla yap ben sana hakettiğini veririm. Ama biraz acıkgoz maalesef. Tek bi örnek veriyim anlarsınız. Sabah yasadığımız diyolog:
Defne karene kahvaltısını yedirirken
O: ayyy ben iki çocugumda da cok ozenirdim. Sadece altı bile kirlense üstü de değiştirirdim. İlla takım giysin diye

Bi iki saat sonra arka odadaki ütülenecek çamaşırları görüp
O: aylin bunlar ne
Ben: ütülenecek camasırlar
O: anladım da atlet de var burda
Ben: evet
O: sen atletleri de mi ütülüyosun
Ben: evet donlara varana kadar ütülüyorum ben
O: allah allah... Neden?
Ben: annemden öyle gördüm
O: :s

Bu arada ikinci kez geliyo evime ve ütü yaptırmıyorum sadece temizlik yapıo. Korktu herhalde ütü yaptırcam diye.
İçki raflarını da almamış söylediğim halde. Ama yol parasını aldı gitti. Cok uyuz oldum

beykoz neden insanları kandırıyosun:)az önce fotoshoplu fotosunu koymuşsun kocanın..
işte bu gerçek hali:)yalanmııı
enes sarışınlıgını babasından almış ama sadece o kadar:)
başka bir yerini almamış..

Son düzenleme:

cnm bizim yakadasın bu hafta he..gez cnm gez valla biz pazar gunleri babannede gecırıyoruz gunu..ünalan yakın sayılır cnm ben ümraniyedeyim..cnm doğum gununde bol bol foto cek bizede anlatırsın fıkır olur...

evet cnm hastanenın adı emsey cok guzel ve ıyı bır hastane oldugunu duyuyorum hep...
lohusa arkadasınada Allahım kolaylık versın..kızcağız o psikolojide birde istemediği birini cekmesi ölüm gibi gelir valla.

zadacım zadacan senin için ugrasıyor baksana tebrik almak için sana ayak uydurmak için caba vermiş git öp adamı cabuk git tavsan kıyafetimi giyiyorsun hizmetçimi oluyorsun ne istiyorsan giy bu gece mercimek yap

kıız valla kac gundur mercımek yapcaz ama ben foruma bı bakım dıe gırıp bakınırken adam koltukta sızıyoo...bu aksam benı beklemeyın foruma sabah laf yıyorum kocısten...

ilahi ya kocamı afişe ettin cok kızdım sana
babyceren buralarda olsan gelip kovalardım seni cok güldüm cokkk Allahta seni güldürsün

Yarım gün mü geliyo,,saat daha 14:45'te ? herkesin temizlik ve titizlik anlayışı farklı işte!seninki de (kadınının)gerçekten farklıymış ama

Son düzenleme:

zadacım izin veriyoruz bu aksam git izinlisin hayatım beni tayyip amca tuttu herkez kocasını alsın mercimege ve duşingene izin veriliyor cogalın cogalınnn dedi

Son düzenleme:
yeşilçay tarif şöyle: yarım çay bardagı ılık suyun içine,bir çay kaşıgı bal,1 limonuın 4 te 1i kadar limon suyu(kısaca çeyrek limon suyu)
çaykaşıgı ucuylada zencefil tozu..karıştır içir

İlk geldiğinde tam gun almıstım. Bugun yarım gun... Sabah 9 a doğru geldi kahvaltısını yaptı 9.15 gibi başladı. 2 de gitti ama arada onca balkon yaptı. Onları hesaplamıyo yani :s cok kızdım cok.

İlk geldiğinde tam gun almıstım. Bugun yarım gun... Sabah 9 a doğru geldi kahvaltısını yaptı 9.15 gibi başladı. 2 de gitti ama arada onca balkon yaptı. Onları hesaplamıyo yani :s cok kızdım cok.

aaa kadına bak ben geliyimmi canım yaparım her istedigini fiyat 200zünü alırım donunuda ütülerim canım
bde gııı neden ütülüyorsun ben ütülemem işimmi yok kk da yazısmam lazım hani mikroplar kırılsın deniyor ama makinada 60-70derecede kırılmıyorsa ondada kırılmaz dimi

PINARDAcım ben aşağıdaki listeyi hazırladım evden de birkaç ilavem olacak bir göz atar mısın? çocukların durumu ve ihtiyaçlarına göre yorumlarsan sevinirim. şirkette yoğun bir proje döneminde olduğumuzdan millete örnek liste olsun diye ileteceğim.
[TABLE="width: 71"]
[TR]
[TD]Bilim Adamları
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Depremler ve Yanardağlar
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Denizler ve Okyanuslar
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Küçük Kara Balık (Ciltsiz)
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Fırtınalar ve Kasırgalar
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kaslar ve Kemikler
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Keşifler ve İcatlar
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İlk Okuma - Çöp ve Geri Dönüşüm
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İlk Okuma - Tırtıllar ve Kelebekler
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ömer'in Çocukluğu / 100 Temel Eser
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]80 Günde Devri Alem / 100 Temel Eser
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ezop Masalları / 100 Temel Eser
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mehmet Akif'ten Seçmeler / 100 Temel Eser
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Çocuklara Karagöz ile Hacivat / 100 Temel Eser
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Pinokyo / 100 Temel Eser
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Diş Hekiminde / Erken Çocukluk Kitaplığı
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Heidi / 100 Temel Eser
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Üç Silahşörler / 100 Temel Eser
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Falaka / 100 Temel Eser
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Alis Harikalar Diyarında / 100 Temel Eser
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Türkçe'de Deyimler / 100 Temel Eser
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Hava Durumu / İlk Okuma
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ağaçlar / İlk Okuma
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sen Ben ve Çocuklarımız
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Hayat Devam Ediyor / Bir Genç Kızın Gizli Defteri-7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gezegenimiz Dünya - Ekosistemler
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Tatlım biz önceleri ilçede Hilvan'da yaşardık fakat sonra ailece merkeze taşındık.Şimdi ise sadece abim görev gereği orada bulunuyor ve Hilvanı da çok seviyor(ben de öyle).O yüzden mesafeden ötürü benim gidip çocuklarla foto çektirmem biraz güç olacak.Yalnız şöyle yapabiliriz çocuklar sizlerin kitaplarını okurken fotoları çekilir ve bana gönderilir ben de sizlerle paylaırım.Uygun olur mu?
Yaşadığın tatsızlığa çok üzüldüm.Sen yine de bir kez de olsa düşündüklerini patronla(ilgili kişilerle)paylaş.Sana hak vermezseler bile senin kaybın olmayacaktır,fakat ilerde dananın kuyruğu kopar merak etme,haklılığın anlaşılır.Canım benim çok daha iyi bir iş bulana dek yani köprüyü geçene dek idare et sen,sonuçta kızın var ve masraflar gittikçe artabiliyor.Oradakilere karşı mesafeli durursun olur biter.Hakkında hayırlısı olsun.
Annenin giderek iyiyleşmesine sevindim canım.Bu arada şu hediye olayında da cevabımı yazmıştımlütfen
Kitap kampanyası için de eşin inşallah bir şeyler yaparbeklemekteyim
Canım ben de bugün yazılı yaptım ve içimden acaba pc yi açsam mı diye geçirdim,sonra bizim buradakiler oldukça haşarı olduğundan vazgeçtim.
Demek görümcen ve kv vefat etmişler...Özellikle kv için ne üzüldüm ne üzüldümbir şey kaybetmedin tatlım.Şanslısın...
OOOOOO,HARİKATeşekkür ederim ZACANCIĞIM.tek gözlü kahramanım
Sorma canım ilk günden böyleyse yüz vermediğin halde,boşver sen onu o zaman.Bende de benzeri yaşandı;baktım kahvaltı faslı 40 dk sürdü,ha bir de kadın hazır peynir vb tüketmezmiş ona yumurta pişirecekmişim ,bir de diyor ki oturma odasındaki köşe koltuğunu her hafta mı çekip temizleyeceğim:18:baktım kadın işinin ehli değil,ayrıca ütü de bilmezmiş(dedim madem kocan memurdu nasıl ütü yapardın peki)ben sıkıştırınca seninkileri ütülürüm ama arkadaşına söyleme dedi.Ben de sorarsa söylerim arkadaşımdan saklamam dedim.Neyseki haftası dolunca annemler geldi seni sonra ararım dedim bir daha aramadım.

Harikasın,nasıl da dikkat ettin öyle cingöz recai!Beykoz da bizi kandıracağını düşünüyordu,baybcerenden kaçar mı

Canım benim özenle hazırlamışsın,özellikle her yaş grubuna ait kitap var , seçtiğin kitaplardan anlaşılıyor.Bence çok yararlı ve sıkılmadan okuyacakları kitap dizisi olmuş.Ellerine,emeğine,yüreğine SAĞLIK.

Karınca Kararınca Minik Kalplere kitap:)

ADRES: 75.YIL İÖ HİLVAN /ŞANLIURFA.iSİM OLARAK,MÜDÜR YRD.
SN.NİHAT DALARSLAN ADINA "GÖNDERİCİ ÖDEMELİ" OLARAK KİTAP KAMPANYAMIZ BAŞLAMIŞTIR ARKADAŞLAR
aYRICA KIRTASİYE,KILIK KIYAFET ARTIK ELDEN NE GELİRSE YOLLANABİLİR ÇÜNKÜ ÇOCUKLAR KÖYDEN GELEN TAŞIMALI EĞİTİM GÖREN ÇOCUKLAR.
FORUMDAN GÖNDERICI ARKADAŞLAR KÜÇÜK BİR KAĞIDA PINARDAYA İLETILMEK UZERE NICKINI NOTTA GÖNDERSİN LÜTFEN,
ÖĞRETMENİMİZ PINARDA DA KAMPANYA dahilinde ELİNE KİTAPLAR VB. ULAŞTIKÇA NOTTAKİ ANNE İSİMLERİNİ FORUMUMUZDAN OKUR HEP BERABER TEŞEKKÜR EDERİZ(bunun sebebi iyi/olumlu reklamdır).
HAYDİ KIZLAR,,KOLLAR SIVANSIN,,OKUNMUŞ DEĞERLİ KİTAPLAR BAĞIŞLANSIN LÜTFEN
ALLAH DURUMU OLUPTA BAĞIŞ YAPAN ANNELERİN ELLERİNDE DERT GÖSTERMESİN[/SIZE]
Gonderim ise çok kolay,,linki inceleyelim[/B]

azraece kullanıcısından alıntı

HABER: Ptt Kargo'dan kitap Gnderilerine ndirim haberi

Beykozcum düşündüm de Enes tıpkı senAllahtan babasına hiç benzememiş
Bu arada enişteye diş buğdayı yapacak mısın tatlımBaksana hepsi çıkmışşşş ama yerinden

OOOOOO,HARİKATeşekkür ederim ZACANCIĞIM.tek gözlü kahramanım

:)) rica ederim cnmm..

sen tek gözlü kahraman diyince şöşe bişey anlatım;

p.tesi tek gözüm kapalı olduğu için işe gitmemiştim yaa bende sinirimden kuaföre gittim ve röfle yaptırarak rahatlamaya çalıştım..kuaforumu her randevu için aradığımda ben zada diyorum anlamıyor hatrlatmaya çalısıorum hanı gecen gelmıstım fon cekmıstık fln die zorlanıyorum kendımı anlatmaya...neyse ptesi dedim artık aradıgımda ben korsan göz dicem unutma sakın.. ayy gulustuk durduk..sen böle diyince anlatmak geldı ıcımden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…