Beykozcum düşündüm de Enes tıpkı senAllahtan babasına hiç benzememiş
Bu arada enişteye diş buğdayı yapacak mısın tatlımBaksana hepsi çıkmışşşş ama yerinden
:)) rica ederim cnmm..
sen tek gözlü kahraman diyince şöşe bişey anlatım;
p.tesi tek gözüm kapalı olduğu için işe gitmemiştim yaa bende sinirimden kuaföre gittim ve röfle yaptırarak rahatlamaya çalıştım..kuaforumu her randevu için aradığımda ben zada diyorum anlamıyor hatrlatmaya çalısıorum hanı gecen gelmıstım fon cekmıstık fln die zorlanıyorum kendımı anlatmaya...neyse ptesi dedim artık aradıgımda ben korsan göz dicem unutma sakın.. ayy gulustuk durduk..sen böle diyince anlatmak geldı ıcımden...
canım gülüyordum son cünlemlende fıkrasına gülünmeyen adam geldi aklıma dahada güldüm
niye begenmedin son cümlemi kızzz..ama olsun bişekilde bişeyleri aklına getirip güldürmüşüm seni
slm kızlar misafirim var iyisiniz işlaa
babyceren özellikle sana sorcam 2 bebişin var bilirsin bacım
ben tavşanı emzirmiyom 1 hafta sonra canı istiyo emiyo arkadaşım dioki SÜTÜN EKŞİMİŞTİR verme diye böle bişe olurmu arkadaşlar ya
sonracıma arkaşımın birinin bebeği olmuyo dr rahim flmi istemiş korkuyo o kadar ağrılı felanmı bana sordu valla bilmiyom bizim kızlara bi soram dedim bilgilerinize arz ederim teşekürler şimdiden
ben çay komaya gidiyom
Canım benim özenle hazırlamışsın,özellikle her yaş grubuna ait kitap var , seçtiğin kitaplardan anlaşılıyor.Bence çok yararlı ve sıkılmadan okuyacakları kitap dizisi olmuş.Ellerine,emeğine,yüreğine SAĞLIK.
kujum kişiden kişiye doktordan doktoraslm kızlar misafirim var iyisiniz işlaa
ben tavşanı emzirmiyom 1 hafta sonra canı istiyo emiyo arkadaşım dioki SÜTÜN EKŞİMİŞTİR verme diye böle bişe olurmu arkadaşlar ya
sonracıma arkaşımın birinin bebeği olmuyo dr rahim flmi istemiş korkuyo o kadar ağrılı felanmı bana sordu valla bilmiyom bizim kızlara bi soram dedim bilgilerinize arz ederim teşekürler şimdiden
ben çay komaya gidiyom
kızlar harf çıktılarını alabilmek için 10 tl verdim sanırım kazıklandım dimi
Aldım cicim mesajını hadi affettim senimaşallah bestemekilo alımı çok güzel
bu arada canım ben acaba sana mesaj yazdımda gönder tuşuna basmadan sayfadanmı çıktım
şimdi bu ihtimal aklıma geldi:)kusura bakma canım..şimdi yolladım canım
anaaaa şu minik elbiseye bak ya ne kadar güzel..azrayada çok yakışacak eminim..
foto isteriz fotooo:))
geçmiş olsun ogluna..konuşanlara cevabını ver içinde kalmasın..kıskanıyo seni belli..
Öncelikle sizlere hasret kaldığımı söylemek isterim.Muhabbetinizi o kadar çok özledimki…
Evet 1 haftadan fazla belki yazmıyorum,giremiyorum,okuyamıyorum….
Ayrıca beni hiç merak etmemişsiniz hıhhh:=(( şaka,şaka…..
Kaçırdığım şeyler için çok üzgünüm.İnş. kötü şeyler olmamıştır.Hasta bebişler iyileşti mi?masal,kaan,accasia,edaack?Birileri kısa bir özet geçsin önemli maddeleri.Lütfen reca etmekteyim:=))
Çok yoğun bir mesaim var.Başımı kaldıramıyorum.Ama bunun yanında nankörlük de gördüğüm için 4 yıldır çalıştığım iş yerinden kesinlikle dönüşü olmayacak şekilde ayrılma kararı aldım.Onca emek verdiğim yerden…Zor olacak biliyorum ama artık canıma yetti.Doğum iznine ayrılmamla beraber başlayan ve ben döndüğümden beri de kabus seviyesinde izleyen içimi burkan, canımı çok fazla yakan bu durumlara artık dur diyeceğim.Abi,baba bildiğim patronların gözünde ne kadar da değersiz olduğumu gecikmeli yapılan zam sonucu daha iyi anladım.Benim yetiştirdiğim elemanlara benim zammımım 2 katı ve 4 katı olarak yapıldı.Ancak ben çok komik bir zamla ödüllendirildim.Nedenini sorduğumda performansın düşük dediler.Saka gibi.Oysa ki kıçım koltuktan hiç kalkmaz ve bütün işi ben yönlendiririm A’dan Z’ye.Onlar nette rahat sörf yapar,oyun oynar,bol bol sigara ve yeme-içme molası verirken, ben deli gibi çırpınıp iş bitirmeye çalışırken su doku çözerler.Hatunlardan biri evlenip gidecem diye ortalığı daha bir karştırıp, işleri de savsaklama peşinde ve bunu başarıyor.Beni ise yalan yanlış ithamlarla şikayet ettiklerini çok iyi biliyorum.O yüzden sanırım patronlar da etkilendi ama buranın ilk göz ağrısı benim hep onların menfaatini düşündüğümü çırpındığımı çabuk unuttular.Bende güzel bir iş bulana kadar sabredip, daha sonra uçup gideceğim.Onlar da bir kazığı hak ettiler benden.Çok ararlar…
Siz siz olun iş yerindekilerle mesafenizi koruyun özellikle sizin alt seviyenizde çalışan elemanlara fazla müsamaa göstermeyin ki yarın bir gün ayaklar baş oluyor.Kısacası ben böyle insanların da işine de içine de tüküreyim.Günlerdir moralim çok bozuktu ama 2 akşam önce zadacığımın beni aramasıyla moral buldum, sağolsun ilkimim de sormus beni.Pazar gününden Salı gününe kadar belim tutuk gezdim.Bel ağrısı gerçekten çok kötü. Kas gevşetici içtikten sonra daha rahatladım diyebilirim.Şimdilik hafiften var.Annemin evini temizledik ve pertim çıktı.Hamlamısım ondan herhalde.
Kendimi hasta,yorgun, fena hissediyorum.Bir çocuk doğurduktan sonra perte çıktım.2.yi düşünmesem mi acaba?Bu bitkinlik için de fırsat bulursam dr.’a gidip tahlip yaptıracam.Vitamin eksikliği var sanırım bende.Ama onlar da kilo aldıracak diye korkuyorum.Bir de sivilceler bastı yüzümü,vücudumu sanırım pamuk dediğim cildim de elden gidiyor.Kızlar ben yaşlanıyor muyum nedir? :=)) Çöktüm lennnn, çöktümmmm….
Ya kilo verdim ama karnım öyle çok küçülmedi ve iyice aşağıya düştü kızlar sallanıyor resmen.Var mı bir çözümü bulan ya da bilen?
Annem evinde.kendimi iyi hissetmiyorum diyor.bence pek bir uğrası olmadığı için.bir de yasadığı olaydan beridir daha çok bir panik hali var.İnşallah psikolojisi de daha güzel düzelir.Kafasında delik uzunca bir süre kapanmayacak, uzun bir zamana ihtiyacı var.
Kız kardeşimin kızı bizde.akşamları Yaren Nur’a çok fazla ilgi gösteremiyorum gibi hissediyorum.Ve eve de,eşime de kendime de yetmediğimi düşünmeye başladım.Ama suan böyle düşünmüyorum.:=)
Maddi durumlara kafam takık.Ona takığım buna takığım derken; dün sabah otobüste hemen karşıma down sendromlu olabilir bir çocukla bir adam oturdu.Yanında bir akrabası vardı.çocuğa sana daha denizi göstereceğim diyordu.Anlaşılan ist.’e yeni gelmiş yaşı büyük garanti ama fiziken çocuk duruyor.şeklini tarif etmeyeyim ama yüzü,sesi,konuşmaları gözümün önünden gitmiyor.Bir anda hareketsiz kasıldı kaldı.Atıldım üzerine doğru.yanındaki adam dur işareti yaptı.2 dk sonra çocuk düzeldi.Demek ki hep olan birşeydi o durum.Kızlar o kadar kötü oldum ki Rabbime sonsuz şükürler ettim.
Kimine göre şartlar çok kötü dursa da kapının dışında ne hayatlar var bilmediğimiz, hem de bizimkilerden daha zor.Kim bilir o çocuğun ailesi nasıl geçiniyor, o çocuk hangi şartlarda bakılıyor.Neyse psikolojim hızla gelişti ve dünden itibaren daha relaxım.Allaha havale ediyorum.Fitne fücur yapanlara Allah 2 katını versin.İyilik düşünüp iyilik yapana da 2 katını versin.Ben yine hanımlığı elden bırakmayayım ama çok da hırslıyım.Neyse sabretmeye devam etmeliyim.
Bir de 2 gün balkon olayını terketmeye kalktım bu kadar bunalımın içinde.Kafayı yemek üzereydim o yüzden yenildim:=(
Yani bir haftam bir mutsuz geçti ki sormayın.
Giden kilolarım yaklaşık 3,5 ayda 18 kilo.şuanda 92 kiloyum.Çok mutlu muyum hayır çünkü çok yavaşladı bence.Neyse kilo vermiyorum diye kendimi salasım vardı ama onu da yapmadım kendimi incecik görene kadar devam edeceğim.
Yaren Nur’um da iyi teyzeleri yalnız 2 gündür öksürük, dünden beri de hapşırık ve burun akıntısı var. İnşallah ilerlemez ve kolayca atlatır kuzum.Keyfi neşesi gayet yerinde.Babannesini çok seviyor bu bıdık.sabah sabah hepimiz dizildik önüne, prensesin gözü babaannede.Çok seviyor onu ya ve babaannemizin dişleri yok Yaren Nur da bazen onun gibi ağız hareketleri yapıyor kapmış yani çok komiğime gidiyor.Bu sabah da bize bye bye yaptı kuzum. Bye bye yapmak için elini aşağıdan yukarıya doğru kaldırarak yapıyor tam beceremiyor ama çok komikti.Çok uyumlu benim kızım ya evden çıkarken arkamızdan hiç ağlamıyor:=)
Diş buğdayından hevesim çok geçti.Yapayım mı yapmayayım mı karar veremedim.Yaren Nur bugün tam 10 aylık oldu sevgilim.D.gününe de 2 ay kaldı.Bi akıl verin bakalım şu arkadaşınıza.
Pınarda; cnm bana hala bilgilerini göndermedin kuzum.Gönder artık rica ediyorum:=))
Bu arada kitap kampanyanızdan haberim var.Ne iyi ettiniz valla.eşimin çalıştığı büyük bir kuruluş.inş. oradan iyi şeyler çıkacaktr diye ümit ediyorum.Gece mercimek öncesi dedim de elimden geleni yaparım dedi:=))
Ay ne yazdım ne yazdım özellikle beykoza fenalıklar gelecek:=)))))Dönüşüm muhteşem oldu sanırım:=))))
Heyyy bacılar bunlar wordde yazılıyor wordde.
Benden böyle iste...
Hepiniz ve mis kokulu aşklarınızı öpüyorum.İnşallah muhteşem bir h.sonu başlangıcı olur.
kızlar harf çıktılarını alabilmek için 10 tl verdim sanırım kazıklandım dimi
çok tatlısın canım, seviyorum senikızlar harf çıktılarını alabilmek için 10 tl verdim sanırım kazıklandım dimi
iyiyiz işlaa nasıl olalım:))slm kızlar misafirim var iyisiniz işlaa
ben çay komaya gidiyom
evetkızlar harf çıktılarını alabilmek için 10 tl verdim sanırım kazıklandım dimi
Bugün bir öğrencim derse geç geldi otur yerine dedim sıfırı bastım. (O kendini biliyo)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?