2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Beykozcum düşündüm de Enes tıpkı senAllahtan babasına hiç benzememiş
Bu arada enişteye diş buğdayı yapacak mısın tatlımBaksana hepsi çıkmışşşş ama yerinden

ona hiç birşey yapmam canım kandırdı beni pis herif
yüzüne kıvancın maskesini yaptırmıs dügün oldu zaman gecti ben enese hamile kaldım cıkardı maskeyi itiraf etti
ben bu adama napıyım şimdi dişlerini ben döktüm agzına Allahtan benzememiş mutluannecim yoksa şmdiden evde kalmıstı oglusum

canım gülüyordum son cünlemlende fıkrasına gülünmeyen adam geldi aklıma dahada güldüm

turuncum cnm neden girmiyorsun artık bir sorun yoktur inşallah....kayranın cicilerinide merak ediyoruz..ne almış mira kayraya merakta bırakma biziii...

niye begenmedin son cümlemi kızzz..ama olsun bişekilde bişeyleri aklına getirip güldürmüşüm seni

canım basta yazdım gülüyordum cok komikti son cümlende cok komikti aklıma birde o adam geldi adamınkine gülmüyorlardı gülsünler diye caba harcıyordu seninkine güldüm cok son cümlede adamı hatırladım o cabası geldi gözümün önüne dahada güldüm dedim yanlıs anlama balım cok komiktin

slm kızlar misafirim var iyisiniz işlaa

babyceren özellikle sana sorcam 2 bebişin var bilirsin bacım

ben tavşanı emzirmiyom 1 hafta sonra canı istiyo emiyo arkadaşım dioki SÜTÜN EKŞİMİŞTİR verme diye böle bişe olurmu arkadaşlar ya

sonracıma arkaşımın birinin bebeği olmuyo dr rahim flmi istemiş korkuyo o kadar ağrılı felanmı bana sordu valla bilmiyom bizim kızlara bi soram dedim bilgilerinize arz ederim teşekürler şimdiden

ben çay komaya gidiyom

Son düzenleme:

Benzer bir ilk soruya dr.kadir tuğcudan cevap alıntısı: Anne memesi inek memesi değildir. Anne memesinde süt birikmez. Anne sütü, bebek emmeğe başladığında salgılanır. Bu sebeple, bir memeden emerken öbür memeden süt akar, zira içerde biriktirebileceği bir "hazne" yoktur. Memedeki sertleşme ve irileşme, "süt yapan hücrelerin" aktif hale gelerek, irileşmelerine bağlıdır. Sütün sağılması ve atılması çok cahilce bir davranış olur.
Bu cevaba bakılırsa ekşime söz konusu değil!

ikinci sorun için: arkadaşım çektirmişti,,ağrı eşiğine bakıyo bu işler canım,,onun canı acımamıştı,,ama mesela ben bırak rahim filmini o çatalı görünce canım acır

afiyet olsun,,ne güzeldir şimdi sizin çay

o zaman biz tübitak yayınları ve 100temel eser almaya devam ediyoruz öpüldün kuzum
bu arada abin çocukların fotoğrafını çekip yollarsa gerçekten çok sevinirim
oğluma bir albüm yaparım hayat ya belki ilerde karşılaşırlar :)

kujum kişiden kişiye doktordan doktora
değişir
ben 2 kere smear testi yaptırdım mesela
birinde hiçbirşey anlamadım 2.sinde bös bös böğürdüm ağlamaya başladım Allah o kadını bildiği gibi yapsın kapısından geçmem
bu işlemde de ieçri birşeyler giriyor sonuçta ama fabrikada bir arkadaş yaptırmıştı normalde canı tatlıdır ama hiç acımadı demişti
inşallah eli hafif birine denk gelir arkadaşın
bebek için çekilmeyecek birşey değildir her halukarda

kızlar harf çıktılarını alabilmek için 10 tl verdim sanırım kazıklandım dimi

allah iyiliğini versin ben burdan alıp acele postaya versem daha ucuza gelirdi bir dahakini öyle yapalım
olsun bacım onlarla harikalar ortaya çıkaracaksın doğumgününe giden yolda herşey mübahtır

Aldım cicim mesajını hadi affettim seni Ben de bu kız artık beni sevmiyor mu diye bunalıma girmiştim

Nagihancığım üst üste yaşadığın aksiliklere çok üzüldüm tatlım. Umarım bu üzerinizdeki kara bulutlar son bulur.
inşallah içine sinen iyi bir iş bulursun. Kendinden altta olan insana değer vermeme konusunda sana sonuna kadar katılıyorum; çünkü gün geliyo seni yönetmeye kalkıyo o yüzden herkes haddini bilmeli(bu kesinlikle insan aşağılamak değil)Yaren Nur'um 10 aylık olmuş hayırlı olsun öpüyorum tontişi.
Diş Buğdayı meselesine gelince kesinlikle yapmalısın
Öpüyorum seni

BEYKOZ kocana bayıldım cicim gerçekten çok yakışıklı söyle babycerene koymasın fotosunu nazar değecek adama

Bugün Yaren Nur'umun hediyesini aldım çok beğendim aynısından besteye de aldım. Umarım NAGİHANCIĞIM da beğenir. Hafta sonu ya da en geç pazartesi yollayacam. Öpüyorum sizi şekerler

hava yağmurlu ne zaman gelecek şu bahar yahu, oğluşumu alsak da şöyle gezsek parklarda, d vitamini depolasak, şöyle güneş içimize işlese...
hepinize iyi hafta sonları

iyiyiz işlaa nasıl olalım:))
canım süt için mutluanneminde yazdıgı gibi doktorlar bozulmaz ekşimez diyo ama
ben kendimden örnek veriyim,cereni sütten kestigim zaman 3.gün gögsüm çok şişmişti
bende biraz rahatlıyımdiye pompayla sütümü boşallttım ve sütün rengi açık yeşil
olmuştu..yani bozulmaz diyolar ama bilemiyorum canımcım..senin için doktorumuda aradım ama
telefonumu açmadı
sen biraz sag rengine bak bakalım..
kızlar harf çıktılarını alabilmek için 10 tl verdim sanırım kazıklandım dimi
evet evet kazıklamışlar seni:)
üzülme canım..
Bugün bir öğrencim derse geç geldi otur yerine dedim sıfırı bastım. (O kendini biliyo)

şeyyy :18:kim ki bu :18:
yarın erken gelirim örtmenim:18:affet:18:

şekerim şerbetim nasılsın canım..inşallah agrıların geçmiştir..boncuk gözlü kızımız nasıl

herkeseee mutluu bir haftasonu diliyorummmm, bizim programımız çok yoğun bol gezmeli iki gün üstelik zeyno doluuuu ozmansa başlasınn haftasonuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…