herkeseee mutluu bir haftasonu diliyorummmm, bizim programımız çok yoğun bol gezmeli iki gün üstelik zeyno doluuuuozmansa başlasınn haftasonuuuu
teşekkürler canımşekerim şerbetim nasılsın canım..inşallah agrıların geçmiştir..boncuk gözlü kızımız nasıl
haklısın canım 2 bebekle uğraşıyoruzGecmis olsun cnm, ben burun tikanikligi icin buhar banyosunuda deniyorum..oglanin tum sinusleri aciliyor..ama banyo sonrasi iyi sarmala oglani usutmesin yeniden eger deniyeceksen..
Meyveli agac hep bildim bileli taslanir..sanada yapilan bu olmus bence takma cnm, huzurunu kacirmaya degmez inan..cevabini ver sonra unut gitsin..Esin konusunda da soyle bir durum var.biz zannediyoruzki evdeki tek cocuk bebeklerimiz halbuki eslerimizde en az bizim veletler kadar cocuk malasef arada bir sevgi ile oksanmalari lazim guzel sozlerle..yorgunluk hepimizde var ama mucadele edip hepsininn ustesinden gelebilmemiz lazim..bence sendede bu potansiyel var cnm, biz anneyiz istersek herseyi yapabiliriz,yeterki isteyelim ve inanalim dimi
yok canım ya istesemde susamam zaten kayınpederim de hep der zaten seninle kimse başedemez diyegeçmiş olsun ogluna..konuşanlara cevabını ver içinde kalmasın..kıskanıyo seni belli..
ah ah hiç sorma pansiyon sanki bizim ev her gelen en az bir gece kalmadan gitmez sanırım hizmet çok iyi yakında yıldız da alır bizim evcnm cok cok gecmıs olsun...bu yakın olupta kalmaya gelen akrabaları ben anlamıyorum yawww...sonucta calısan bır annesın hangısıne yetıseceksın..takma cnm sen sabırlı ol gormezden gel napcan..kocanla aranı bozma bu sebeplerden..
aynen öyle canım naparsın çıkmadık candan ümit kesilmezmişedack sana laf söyleyenlerin sana karşı ezikliğini tahmin edebiliyorum. çok güzel temennilerde bulunmuşun amin diyorum. eşlerimizde o koca kafalar olduğu sürece bu konularda beklentilerimizin gerçekleşmesi çok zor.
nagihen canım işyerinde yaşadıklarına çok üzüldüm büyük nankörlük hakkını helal etmezsen nasıl can verirler bilemedim...muhasebe,satış,satın alma,operasyon bölümler.anlarım bu işlerden. c.tesi çalışılmayacak. tüm izinler olacak.sabah 9 akşam 6.
işte şartlar iyi olsun.Mümkünse kimse kimsenin arkasından kuyu kazıyor olmaması lazım.
Duyum alanlar özelime mesaj atın olur mu?sizin de destekleriniz bekliyorum.
Bu sabah işe 8:15 geldim ben bile şaşırdım.15 dk erken:))))) İşi zirvede bırakacam:))
kül yutmam tabiörtmenim siz kül yutmazmısınız??? ben kopya cekmem hiç cekeni bende sevmem siz beni sevin tebrik edin basımı oksayın olurmu örtmenim
ya şu eşlerin resimlerine sesli güldüm eşim ve görümcem bana bakıyo napıyo bu deli diye alemsiniz valla ya
biraz daha iyi olmana çok sevindim canım..egzersizlerini atlama ve diyetede devam..teşekkürler canım
çok çok daha iyiyim şükürler olsun
ama egzersizlerimi atlamazsamaz yiyip kilo almazsam
ilkini yapmak kolay da ikincisi çok zormuş be anacım
kızımda iyi çok şükür fakat çok sinirli bize bir kızıyor görmen lazım
senin kızlarda oldu mu böyle bir asabiyet hali
sen nasılsın keyifler ne alemde
gerçi arada okuyorum formundasın
güzel kızların nasıl?
Nasılasınız can kuşlarrrr
Hepinizi çok özledimm
Umarım anneller ve bebişler iyilerdir
Biz evimize döndük ama ben hala iyileşemedim
Hala yatıyorum
Belim için hastaneye gittim ameliyat dedi Dr
İğne ve bi kaç ilaç verdi
Yavrumu artık emziremiyorum sürekli ağlıyorum
Kuzumu henüz kalkamadığım için hasteneye götüremedik
Yavrumu kucağıma almayı özledimmm
Annemle birlikte döndük annem ve eşim ilgileniyor Tarık buğrayla
Hepinizi çok öpüyorum
Hepinizi çok özledimm
Hala yatıyorum
Hepinizi çok öpüyorum
Hepinizi çok özledimm
Hala yatıyorum
Hepinizi çok öpüyorum
akşam tam yemek saati cerenle çağla uyudu
eşime dedim boşver uyusunlar gel biz yemek yiyelim onlarda uyanınca yer
ay bir tuhaf olduk sakin sakin yemegimizi yedik..aylar sonra ilk kez ormantik bir yemek yedik:))
ormantik yemegimiz çookkk acılı olmuştumide fesati geçirecektik:))
hala midem yanıyo:111:ateşli yemegimizin ardından romantik romantik konuştuk
bu kadar işte
daha ne bekliyodunuz ki
gerisi sizi ilgilendirmez
işinize bakın
Hayda en heyecanli kismini retuklemissin ama olmazki cnm :)) ben merak ederim ve cok ilgileniyorum ona gore :))
Masallah ya umarim basbasa yemekleriniz cogalir..bu arada sizde demi anteplik var..o ne aci yemekmis, yemegi sen yapmadin mi anacim neden o kadar aci koydun..elin ayarina birsey mi carpti sekerim :)) neyse gecmis ola..
melegim hoş geldinçok özledim seni
canım ben birşeyi retuklemedim:))bu kadardı zaten şaka yaptım canım..gerisi yok
espirik yaptım:)
antakyalılar acıyı çok sever..yemegi ben yaptım bizmkine acı biber salçası doldurmuşum..yandık ki ne yandık:)
neyseki cerene ayrı yapmıştım:18:yoksa aç kalırdı çocuum..
canım hep geçmişi okuyosun ve herkese te tek cevap veriyosun..bravo sana ama
hiç kendinden ve karadayımızdan bahsetmiyosun
nasılsın mahirimiz nasıl..hala alttan bakıyomu annesine:)
Guzel bir noktaya deginmissin cnm, benim huyum anacim..severim sizleri okuyup derdinize ortak olmayi..elimden birsey gelirsede ne mutlu bana..bu arada bugun daha gecmise bakamadim..guc buldugumda bakacam ins..huyum cikmasin :))
Mahir ters bakisi bugunde misafirlerimize yapti..goren gulmekten oluyor..hatta antep macosu diyorlar ogluma..bu arada melez bir kizimiz vardi Elise cok guzel bir kiz valla oglum gulmekten oldu ona..gorseniz bir gulusmeler ooo,oglumdan 10 ay buyuk ama ilerde benimki arayi kapatir az kaldi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?