2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

şekerim şerbetim nasılsın canım..inşallah agrıların geçmiştir..boncuk gözlü kızımız nasıl
teşekkürler canım
çok çok daha iyiyim şükürler olsun
ama egzersizlerimi atlamazsam az yiyip kilo almazsam
ilkini yapmak kolay da ikincisi çok zormuş be anacım

kızımda iyi çok şükür fakat çok sinirli bize bir kızıyor görmen lazım
senin kızlarda oldu mu böyle bir asabiyet hali

sen nasılsın keyifler ne alemde
gerçi arada okuyorum formundasın
güzel kızların nasıl?

haklısın canım 2 bebekle uğraşıyoruz ben küçüğe buhar banyosu yaptırmadım hiç ama devam ederse yaptırayım bu bilgi için ayrıca teşekkür ederim...
geçmiş olsun ogluna..konuşanlara cevabını ver içinde kalmasın..kıskanıyo seni belli..
yok canım ya istesemde susamam zaten kayınpederim de hep der zaten seninle kimse başedemez diye ama işte bir an için çok sinir oldum napiyim...
ah ah hiç sorma pansiyon sanki bizim ev her gelen en az bir gece kalmadan gitmez sanırım hizmet çok iyi yakında yıldız da alır bizim ev
aynen öyle canım naparsın çıkmadık candan ümit kesilmezmiş biz de bi umut düzelmelerini bekliycez
nagihen canım işyerinde yaşadıklarına çok üzüldüm büyük nankörlük hakkını helal etmezsen nasıl can verirler bilemedim...
annenin de hastaneden çıkmasına çok sevindim uyum sağlama aşaması zor olcak tabi ama senin de desteğinle eminim kısa zamanda düzelecektir, güzeller güzeli yarennuru öp benim için...

örtmenim siz kül yutmazmısınız??? ben kopya cekmem hiç cekeni bende sevmem siz beni sevin tebrik edin basımı oksayın olurmu örtmenim
kül yutmam tabi
sen sevilmez misin çalışkan öğrenci öpüyorum seni ve güzel enesimi
kurban verene seni şu tatlılıga bak:))
hiç degişmemiş hiçççç
Eki Görüntüle 665357
ya şu eşlerin resimlerine sesli güldüm eşim ve görümcem bana bakıyo napıyo bu deli diye alemsiniz valla ya

Nasılasınız can kuşlarrrr
Hepinizi çok özledimm
Umarım anneller ve bebişler iyilerdir
Biz evimize döndük ama ben hala iyileşemedim
Hala yatıyorum
Belim için hastaneye gittim ameliyat dedi Dr
İğne ve bi kaç ilaç verdi
Yavrumu artık emziremiyorum sürekli ağlıyorum
Kuzumu henüz kalkamadığım için hasteneye götüremedik
Yavrumu kucağıma almayı özledimmm
Annemle birlikte döndük annem ve eşim ilgileniyor Tarık buğrayla
Hepinizi çok öpüyorum

biraz daha iyi olmana çok sevindim canım..egzersizlerini atlama ve diyetede devam..
zor oluyodur ama kızın için yapmalısın..
demek boncuk sinirli:))aynen benim çağlada çok sinirli:)
ama o halleri bile çok tatlı ya
benimde bu günlerde fücudum:)iflas etmek üzere..çokyorgunum..
kızlarda iyi çok şükür..
arada gelde merak etmeyelim seni şekerim

canım bizde seni çok özledik..ama annende dinlendigini düşünmüştüm ben..
çok üzüldüm demek ameliyat dedi ama başka bir doktora daha görünsen..hatta bir kaç doktora..
inşallah ameliyat olmadan sıkıntılarından kurtulursun canım..hem sen hemde şekerimşerbetim..
allah size şifa versin..neden emziremiyosun ilaçlar yüzündenmi yoksa sürekli yattıgın içinmi..
sıkma canını üzülme..acil şifalar diliyorum canım benim..
damadımıda öpüyorum senide

çok üzüldüm Allah hayırlı şifalar versin canım , dermansız dert vermesin rabbim inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur doya doya sarılırsın kuzuna...

akşam tam yemek saati cerenle çağla uyudu
eşime dedim boşver uyusunlar gel biz yemek yiyelim onlarda uyanınca yer
ay bir tuhaf olduk sakin sakin yemegimizi yedik..aylar sonra ilk kez ormantik bir yemek yedik:))
ormantik yemegimiz çookkk acılı olmuştumide fesati geçirecektik:))
hala midem yanıyo:111:ateşli yemegimizin ardından romantik romantik konuştuk
bu kadar işte
daha ne bekliyodunuz ki
gerisi sizi ilgilendirmez
işinize bakın

Canimin ici sana nasil yardimimiz olur bilemem ama senin derdin bizimde derdimiz bunu bilesin..dualarim seninle ins biran once sifa olur rabbim..Anneler varya iste onlarda olmasa nice idi halimiz..cennet bosuna ayaklarin altina verilmemis demek..cennetlik annelerimizin ellerinden bir kez daha opuyorum..sana cok cok gecmis olsun..sutun icinde uzulme ins sagligina kavusur kavusurmaz devam edersin..en azindan 10 aya kadar emzirebildim buda az bir sure degil cnm, yinede Tarik Bugra nin bol bol icmesini dilerim..

Hayda en heyecanli kismini retuklemissin ama olmazki cnm :)) ben merak ederim ve cok ilgileniyorum ona gore :))
Masallah ya umarim basbasa yemekleriniz cogalir..bu arada sizde demi anteplik var..o ne aci yemekmis, yemegi sen yapmadin mi anacim neden o kadar aci koydun..elin ayarina birsey mi carpti sekerim :)) neyse gecmis ola..

melegim hoş geldinçok özledim seni
canım ben birşeyi retuklemedim:))bu kadardı zaten şaka yaptım canım..gerisi yok
espirik yaptım:)
antakyalılar acıyı çok sever..yemegi ben yaptım bizmkine acı biber salçası doldurmuşum..yandık ki ne yandık:)
neyseki cerene ayrı yapmıştım:18:yoksa aç kalırdı çocuum..

canım hep geçmişi okuyosun ve herkese te tek cevap veriyosun..bravo sana ama
hiç kendinden ve karadayımızdan bahsetmiyosun
nasılsın mahirimiz nasıl..hala alttan bakıyomu annesine:)

Himm peki bende zaten saka yapmistim..ayol ozel olan ozeldir ne isimiz olur dimi :)) ( yalan...)
Gelelim aci olayina bende her gittigimde gorumcemin biber salcasini bir koca bidon olarak alip getiriyorum buraya valla hic yakalanmadik simdiye kadar bu yuzden sagsalim sokabildim bu ulkeye..oda aci anacim ama gecen seneye oranla biraz daha iyi..ondan once sene inan acidan kasinmayan yerim kalmiyordu :)) birde kuru biber yapmis kirmizi olanlar varya tam derdine derman olcak cinsten, bir yer bir sus o derece yani aklima hicbir derdin gelmez onu yediginde o yuzden derdine derman diyorum..yarasin ins cumlemize :))
Hosbulduk cnm cim. bende coook ozledim hadi gel koyumeze geri donelim ...

canım hep geçmişi okuyosun ve herkese te tek cevap veriyosun..bravo sana ama
hiç kendinden ve karadayımızdan bahsetmiyosun
nasılsın mahirimiz nasıl..hala alttan bakıyomu annesine:)

Guzel bir noktaya deginmissin cnm, benim huyum anacim..severim sizleri okuyup derdinize ortak olmayi..elimden birsey gelirsede ne mutlu bana..bu arada bugun daha gecmise bakamadim..guc buldugumda bakacam ins..huyum cikmasin :))
Mahir ters bakisi bugunde misafirlerimize yapti..goren gulmekten oluyor..hatta antep macosu diyorlar ogluma..bu arada melez bir kizimiz vardi Elise cok guzel bir kiz valla oglum gulmekten oldu ona..gorseniz bir gulusmeler ooo,oglumdan 10 ay buyuk ama ilerde benimki arayi kapatir az kaldi :))

bugünde kimse yokherkes nedeki,ne yappıyolar ki?
zadanın ve beykozun ne yaptıgı belli:)peki ya digerleri?
mutluanne zaten okuyo ondan eminiz:)nerdesiniz kızlar

senin huyunu öpeyim ben:))ne güzel huyun var..kendinden çok başkalarını düşünüyosun..
gerçek hayattada böylemisinönce ailen ve sen sonra digerleri
mahiri videoya çekte görelim o bakışlarını çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…