2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Cnm galiba oyle kendimden cok cevremi dusunuyorum..huyum batsinmi denir yoksa ciksin mi denir bilemedim..
Mahiri cektim ama uzun oldu..kisa cekebilirsen koyarim fakat bir denememde olmadi.youtube e uye olmaya usenmistim..belki bu sefer seytanin bacagini kiriveririm :))

Demek çare ameliyat...Sen gene de bir iki doktora da görün canım.Bak tv de görmüştüm arada deryalı günlerde de çıkıyor bir doktor var bu konunun ehli,acaba ona ulaşabilir misin soyadı AKKOR du galiba.Dur bakayım sana dönerim;OP. DR. AYBARS AKKOR.Bence bu konuda oldukça iyi.Geçmiş olsun tatlımcadım.Sütün için de üzülme çok en azından Allaha şükür 10 ay emzirebildin.

kızlar harf çıktılarını alabilmek için 10 tl verdim sanırım kazıklandım dimi

Kim o soyle bana cabuk gidip bir guzel doveyim..nasil senden 10 tl alir yuh yani:)) Saglik olsun cnm,Ece bu gidisle batiracak desene bir harf cikarmaya 10 tl olursa oooo daha neler cikar allah kerim..

beykozcum aslında ben komiklik yapmak için yazmamıştım..sadece tek gözlü lafı gecince yasadığım bir anı paylaşmak istedimm..yoksa kimseyi guldurmeye calısmak gıbı bır cabam yoktu cnmm..ama senı guldurmusum ne mutlu bana..yanlış anlıycak bişey yok fıstık

kızlar harf çıktılarını alabilmek için 10 tl verdim sanırım kazıklandım dimi

cnmcım azcık kazıklanmıssın sanki:))

yok cnm mercimek fln yok..tartıstık küstük biz..uyuyor koca kafalı..

Bunu az önce işyerinde deneğim ve arkadaşıma yakalandığım için kendimi forumun cuma safı ilan ediyorum

Eki Görüntüle 665359

Bende ayni tongoya dustum valla...kacsa sasardim zatem, yaninizda kimse yoksa sorun olmuyorda baskasi varsa iste sorun, mesela benim esim yanimda idi dilini ne diye cikariyorsun dedi :)) yoksa yoksa ...

Koptum resmen yaaa bu gecede beni guldurmekten oldurdun gizz..valla masallah sabah aksam formundasin..basimizdan eksik olma cnm..cok egleniyoruz sayende.

selam..ilk defa topigi ben açıyorum:)çok mutluyum..
kimseler yok yalnızım..
birazdan gelirsiniz o zamanda ben olmam..çünküüüü bugüünnn çarşıya gidecem
cerene külot alacam:)külot yazınca aklıma azraece geldi:)
çağlaya çorap alıcam:)
kendimede bir şeyler alırım heralde..giyecek birşeyim yok
biraz cici almam lazımyazık bana
çağla öksürüyo demiştim bende ballı limon içirmiştim geçti sandım ama
dün gece bir kaç defa yine öksürdü..şimdi uyuyo ama öksürmedi..
inşallah geçer..yoksa pazartesi doktora götürecem..
ha bide belki çağlaya ayakkabı alırım bugün..dişarıya çıktıgımızda
çağla kucakta durmuyo illa yere basacak..

tünaydın mayıs anneleri ve biricik kuzular
geçmişe biraz baktım 2 gün yoktum ama baya konuşmuşsunuz maşallah
bizimle birlikte tek yürek oldunuz oğlumla çok teşekkür ediyoruz
güzel dualarınız için çok çok sağolun iyi ki varsınız
biz sizleri çok seviyoruz oğlumla
dün misafirlerim vardı akşama kadar onlarla ilgilendim sonrasında yatağı zor gördüm zaten
Aras Eymeninde iştahı 2 gündür iyi maşallah
hasta olan bebişler vardı Allahım tez vakitte şifasını versin inşallah
bu arada mutlu anne gerçekten iyilik meleği gibisin
annezeynep'e çiçek göndermen ne büyük incelik
evim darmadağınık toparlamam lazım şimdi çıkayım işler beni bekler
öpüyorum hepinizi ve beişlerinizi mutlu h.sonları olsun inşallah

canım benim tatlıcadım çok geçmiş olsun
aynı şeyleri yaşadığım için neler hissettiğini, çaresizliğini çok iyi biliyorum
ama üzülme nolur kara günün ömrü kısadır
dr ameliyat dedi diye hemen ameliyata yönelme
bu rahatsızlıkta en önemli şey gergin olmamak eğer kendini çok üzersen ağrıların daha da artar kendimden biliyorum
kolay değil ama elinden geldiği kadar rahat olmaya çalış
dualarımız seninle canım

canım çok çok geçmiş olsun üzülüyosun ama çok şükür bebeğini doğurdun kucağına aldın hamilelikden önce çıksaydı bu ne yapacaktın hem tek emzirmeyen anne sen değilsin bazıları keyfine bile emzirmemezlik yapıyorr her bebek emmiyor sonuçda çok kafanda kurgulayıp düşünme eğer istanbuldaysan aybars akkor bi arkadaşta yazmış adam devamlı tvde çıkıyor son teknoloji ürünleri kullanıyor bi görün ona bugünlerde geçecek dermansız dert değil üzme tatlıcanını tatlıcadıı...

saol canım evet sinirli olsalar da çok şirinler
neden yorgunsun??
gerçi iki çocuklu birine bu soru yanlış oldu
bahar yorgunluğu da olabilir bende her bahar olur

biangel kuşum sen yaz hikayeni nolur ben okurum :))

tam canım ne demek anlatırım

ben anadalu yakasında oturyodum evlendim avrupa yakasına taşındım 2010 sonra zaman geçti tavşanım oldu annemler gidip geliodu malum ilk bebek acemiyim (bir gece annem gitti evlerine tel ettiler tavşan ağlıo ben zırlıom eve varalı 10 dk olmuş babam dayanamadılar hop tekrar geri bana geldiler annemkaldı babam gitti böle bayabi süre geçti sonra ben anemlere gittim baya bi süre kaldım 4 ay felan benım X kuduyuyo eve gel eve gel gittim mecburen sonra anladı ben zırıcam tavşan durmuyo gitt dedi gene gittim anneme babamda bizden bıktık galiba benzin parası baya kodu yani YETERR dedi yapıyım evin terasını taşının oraya sizde kıradan kurtulun bende yollara düşmekten ayy bayıldım ben bu fikire ama X meni ikna etmek çok zor oldu ama yaparım ben
adamın işi eminonünde zor olcanı bilyoz ama saolsun :) bir pazar evi taşıdık( yemek odası ve 3 lü koltuk hariç) tatildi kurban bayramıydı galiba ? EVİN KONTRATI bitmedi daha benım adamın isleride yoğun o aralar o zamandan beri hafta sonları gelio bana ve tavşanına hafta içi yokkk
az böle idare etcez hazirana kadar işte böle canım ben evimdeyim zaten tek eksiğim yemek odam ve KOCAM işte böle kısaltarak yazdım valla

Eki Görüntüle 664670 ben şu anda sadece yanımda olmasına razıyım(

bende bendeeeeeeeee

geçmiş olsun canım

babycerencim bu biangel kujumun kocacıgı degilmi gııııı kırmızı iç donundan tanıdım dısarıya attıgı günde altndaydı

oo benzio valla işlaao donu yıkarıp yıkarıp giyiyodur

Bunu az önce işyerinde deneğim ve arkadaşıma yakalandığım için kendimi forumun cuma safı ilan ediyorum

Eki Görüntüle 665359

tek değilsin canım

bende yaptım tavşanıma canım teşekür ediyorum

saol bacum ilgilendigin için BİTANESİN

işla bir gün hep beraber içeriz çay

işallaa
bebek için herşey yapılırda benım arkadaş pek tırsak ne yapcak bilmiyorum off ALLAH kimseye dermansız dert vermesin

Sütüm birdenbire azaldı yaaa bıkac gun once bışeye cok uzuldum cok agladım halada uzgunum o mu etkiledı acaba?offf ya((

tatlıcadım çok üzüldüm belinin acısını dinderecek birşey keşke olsada yapabilsek. şekerimşerbetede söylemiştim babamada yılbaşında ameliyat demişlerdi ama başka doktora gitti iğne, ilaç fizik tedavi derken şimdi çok şükür iyi sayılır. sende ameliyata gerek kalmadan iyileşirsin inşallah.

nagihan işyerin için hakkında hayırlısı olur inşallah mutsuz olduğun yerde çalışmak zorunda olmak çok yıpratıcı olur.

biangel kujum kız ne yapıp edip ikna etmişin ya eşini helal olsun sana:)) oh ne güzel annenler dibinde olacak tavşanın geniş ailede büyüyecek:))

size buradan özenip kalkışıyorum yapamayacağım işlere ya kendime sinir oluyorum:) dün burada 3 yere gittim ikisinde yapamayız olmaz dediler üçüncüde kazıkladı beni. para önemli değilde bile bile kazıklanmak insana koyuyor. ilk yaptıklarımı birazdan resim çekip koyarım.

keçeden mi yapacaksın canım????
valla merakla bekliyorum
hadi hadi... :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…