Eki Görüntüle 666336
renkler konusunda eşimle ne kadar çok tartışacağımızı ve evde bunları astırmayacağını bildiğim halde vazgeçemedim bu renklerden:)) harflerin koccaman dana kadar olduklarından keçem yetmiyor. izmire gittiğimde tamamlarım artık:)
Ben cok begendim.,cicek icine harfler cok guzel olmus..Ece me yakisir hersey...arka fon rengi ne olcak..bir yere koyup cektin dimi..yani bunlari duvara mi yapistircan cnm,
çok güzel olmuşler çok begendim..ama renklerden biri olmamış:)kırmızı yerine lacivert olmalıymıştı:)Eki Görüntüle 666336
renkler konusunda eşimle ne kadar çok tartışacağımızı ve evde bunları astırmayacağını bildiğim halde vazgeçemedim bu renklerden:)) harflerin koccaman dana kadar olduklarından keçem yetmiyor. izmire gittiğimde tamamlarım artık:)
BabyCeren ordamisin...ses ver..nerdesin gayri...
geldimmmm
çarşı gezdim ayaklarım acıyo:)alışveriş yaptım hemde tek başıma gittim:)
çocuklara evde eşim baktı..hava bozuktu..zaten kendime birşeyler alacam yalnız kafa daha rahat
oldu..eve bir geçtim eşim elimdeki poşetleri görünce böyle kaldıuzun süre kendine gelemedi:))
ben normalde zor begenirim ama bugün her girdigim magazada begenesim tuttukendimi zor frenledim
Oooo tistak tistak geldin demek..hosgeldin guzelim..nerde kaldin yaw. saka saka eglenmene gezmene sevimdim iyi bir topink olmustur lazim arada bir kacamak dimi..
Aldigin cicileride gule gule kullan sekerim..ne aldin peki..varmi ilginc birsey :))
Desene esinin cebine incir agaci diktin..valla deger o seni bedevaya evde calistiriyor o kadarda olsun nerden baksan onlar yinede kardalar..ben hep esime diyorum sen biriini tutsan su cocuga bakmasi icin valla batarsin bu yuzden hic sesin cikmaasin diyorum :))
fotolarını çekiyim mi kızkalkar hiç üşünmez çekeridim ama gardrobum ses çıkarır şimdi çağlayı ayaklandırmıyım:))
başıma iş almıyım:) evet kocamın cabine incir agacı diktim..haketti:)
bende diyorum çalışsam eve bir bakıcı bulsam daha zararlı çıkarsın hiç konuşmuyo susuyo:)
ama çağlayı sütten kestikten sonra çalışacam kafaya koydum..tanıdık birini de bulursam çağlaya bakacak iyi olur..
bakalım bazı düşüncelerim var inşallah olur..sertifika alacam..biraz para basmam lazım elimdeki ingilizi bozdururum:)
ingiliz dedim de ayıp olmasın size karşı
Baska zamana o zaman ceker koyarsin ehueheu ne merakliyiz bizde yaw :))
Ingiliz dedinde ya cekinme hic istedigini de anacim..onlarin ulkesinde yasiyor olmam onlarin avukati olacagim demek degil yani..hatta sovebilirsinde agzina saglik derim :))
birde cnm bu sertifika isi ne anlamadim orasini biraz acarmisin..
merabalar kızlarrrrr...bilin bakalım kaç saattir ne yapıyorummmm..canım çıktı valla ama değdi doğrusu...
azraece cnm cok guzel olmus harflerrr...ama renkler olmamısss:))
azraece ve melegim bir ara giyer resim çekilirimsizimi kıracam
canım küfür etmeyelim şu elin ingilizlerine boşver:)
sertifika işi şöyle oluyo canım,özel bir kurum istedigin bölümden sertifika veriyo..
3 ay ders alıyosun hangi bölümü istiyosan mesela saglık egitmenligi yönetimi,temel işletme yönetimi,insan kaynakları,
veya bilgi teknolojiler gibi daha bir sürü var..bir bölüm seçip başlıyosun egitime..diploma gibi elinde sertifikan oluyo..
derslere giremedigin zaman evine gelip dersi anlatıyolar..tabi biraz tuzlu bir egitim..bakalım arkadaşım benim için araştırıyo..
inşallah olur..3 ayda sertifikayı alsam bile iş bulana kadar zaman geçer ve çağla 2 yaşına geldiginde çalışırım diye düşünüyorum..
aslında buna gerek kalmadan asgari ücretle iş bulurum ama o para beni kurtarmaz..hem çağlanında konuşmasını beklemem lazım..
gözüm arkada kalmasın..herşeyini ilk ben görüyüm duyuyum..büyüsün minik kızım..
merabalar kızlarrrrr...bilin bakalım kaç saattir ne yapıyorummmm..canım çıktı valla ama değdi doğrusu...
azraece cnm cok guzel olmus harflerrr...ama renkler olmamısss:))
eger yaptıgın şey yarım saatse ben tahmin edebiliyorumyok daha uzunsa bilemedim canım:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?