Kesin bizim guzel Zeynomuz icin bir dogum gunu parti hazirligidir dimi..tutusunu diktin belki onun uzerine birseyler yapmissindir..mesela kanatlar gibi melek yaa o yuzden
yok cnm yaklaşık 3.5 sattiir TÜTÜ yapıyorum..önce miranın tütüsünü yaptım sonra kızımın tütüsünün süslemelerini yaptım...miranın tütüsünün süslemeleri kaldı onuda yarın yapıcam...
ama kimse bidaha tütü demesin sakınafakanlar bastı bana:))
tü tü tüüüü tüüüü maşallah sana:)hamarat hatun..tütü yü nasıl yaptın..tütü yapmak zormu..tütü pahalıyamı patlıyo..
tütü ye neden tütü demişler..tütü ye başka isim bulamamışlarmı..tütü tütüüüü
kızlar bu arada kahrolsun ıpad diye diye bizim ıpad kahroldu
Ada yere vurdu ekran gitti..kırılmadı ekranı ama görüntü yok kimbilir nekdr masraf cıkacak
Eki Görüntüle 666336
renkler konusunda eşimle ne kadar çok tartışacağımızı ve evde bunları astırmayacağını bildiğim halde vazgeçemedim bu renklerden:)) harflerin koccaman dana kadar olduklarından keçem yetmiyor. izmire gittiğimde tamamlarım artık:)
canım bugün kitap aldım..benim çevreye sordum malesef kimsede kitap yok
bende pek okumayı sevmedigimden evimde de yok..ama söz verdim gittim satın aldım..
kitapçı seçti ben anlamam diyeumarım iş görür..abin baksın eger çocuklara uymayan varsa
çıkarsın canım..pazartesi gönderiyorum..
günaydın mutlu pazarlar
benim de oğlum şu anda sınavda Rabbim hepsinin yardımcısı olsun,tabii benimkininde.
Emekleri boşa çıkmaz İnşallah
Kızımda gece hiç uyumadı beni de uyutmadı sağolsun beşiğini sallamaktan kollarım ağrıyo
uykusuzluktan başım ağrıyo
amma şikayet ettim ya,sağlıkları yerinde olsunda bunlar hiç önemli değil
az sonra çıkıcaz ordanda oğlumu sınavının olduğu okuldan alıcaz İnşallah
hepinize selam ve sevgiler
bu arada henüz geçmişi okuyamadım umarım herkesler iyidir
iyi pazarlar mayıs anneleri ve datluşları ALLAH sağlık sıhat afiyet versin
tavşanım çok kötü öksürüyo ya ne yapcam burun akıntısı yok ama fena öksürük varakşamdan beri 3 kez kustu ilk babasını geldiği an baştan aşağı küstü :18: sonra bizim yatağı kustu sabahta kendi yatağını kustu her yer küsmük kokuyo yemek yedirmeye korkuyom dr götürcem ama pazar bakmazlarkı doğru dürüst ne yapcaz bakalım
herüfüm tost yapıo ben kaçar çemkirmesin bide bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?