2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

tü tü tüüüü tüüüü maşallah sana:)hamarat hatun..tütü yü nasıl yaptın..tütü yapmak zormu..tütü pahalıyamı patlıyo..
tütü ye neden tütü demişler..tütü ye başka isim bulamamışlarmı..tütü tütüüüü

Son düzenleme:

sen varya sen kız yasakladım o kelimeyi sus..en azından bikaç gün duymak istemiyorum:)) sora anlatcam ben sana

kızlar bu arada kahrolsun ıpad diye diye bizim ıpad kahroldu

Ada yere vurdu ekran gitti..kırılmadı ekranı ama görüntü yok kimbilir nekdr masraf cıkacak

aynen ya..yatcam ben uyumucam ki:))
yatmaya ama uyuyamama ya gidiyorum..
hepinizi öpüyorum
tüttürü tütt tüttürütüt tütü tütüüü:)

Bunlari buldum simdilik, yalniz bulduklarimin hepsi amerikada satilan urunler yani karar verirsem taa oralardan siparis etmek zorunda kalicam..iyice kafam karisti benim adam gibi birsey bulamiyorum yaa..

kızlar bu arada kahrolsun ıpad diye diye bizim ıpad kahroldu

Ada yere vurdu ekran gitti..kırılmadı ekranı ama görüntü yok kimbilir nekdr masraf cıkacak

Yazik olmus, gecmis olsun artik..umarim yapilir..birde insan kahrolsun hep diyince gercekten oluyor demek bari baska birsey demiyelimde bir zeval gelmesin..

süper olmuş ellerine sağlık canım, gurubumuz maşallah ne kadar yetenekli annelerle dolu

benim küçük adam sabah uykusuna yattı uyanmıyo annesiyle babası da iki dirhem bir çekirdek tepesinde uyansa da kahvaltıya gitsek diye bekliyoz kan şekerim düştü walla, hepinize iyi pazarlar, sınava girenlere de başarılar
şekersizyeşilçay sana da günaydın tatlım

Son düzenleme:
günaydın mutlu pazarlar
benim de oğlum şu anda sınavda Rabbim hepsinin yardımcısı olsun,tabii benimkininde.
Emekleri boşa çıkmaz İnşallah
Kızımda gece hiç uyumadı beni de uyutmadı sağolsun beşiğini sallamaktan kollarım ağrıyo
uykusuzluktan başım ağrıyo
amma şikayet ettim ya,sağlıkları yerinde olsunda bunlar hiç önemli değil
az sonra çıkıcaz ordanda oğlumu sınavının olduğu okuldan alıcaz İnşallah
hepinize selam ve sevgiler
bu arada henüz geçmişi okuyamadım umarım herkesler iyidir

Son düzenleme:

Tamam tatlım benim,öptüm teşekkürler dinimiz amin:))

selam..mutlu pazarlarrrr,nasılsınız efem..bendeniz iyiyim..
ceren babasıyla parktaçağla güzellik uykusunda,bende kakılmış olarak temizlik yapıyorum:)
kakılmıştır benim adım heryeri siler parlatırım:)
nerdesiniz kimseler yokpazartesi planner çok sevinecek sayfalar boş:)
benim gibi 5 kişi daha olsa 15 sayfa giderdi:)
ne çene yaptım ya..
hepinizi mucukluyorum
işime devam edeyim
ani bir gelişme olursa yazarım:) cam silerken aşagı uçarsam yada toz alırken hapşurursam
gelip sizinle paylaşırım:)

meraba canım..oğlun kaç yaşında ne sınavı
sen kaç yaşındasınne zaman evlendinkaç yıllık evlisin
oğluna başarılar:)kızın içinse maşallah diyorum,ne güzel yoruyo annesini:)
aynı bizim bebekler gibi:))

1 üye 0 ziyaretçi
hiç bu kadar yalnız hissetmemiştim kendimi
şuraya birşey yazıp kaçsam kimse görmeyecek benden bilmeyecek

iyi pazarlar mayıs anneleri ve datluşları ALLAH sağlık sıhat afiyet versin

tavşanım çok kötü öksürüyo ya ne yapcam burun akıntısı yok ama fena öksürük var akşamdan beri 3 kez kustu ilk babasını geldiği an baştan aşağı küstü :18: sonra bizim yatağı kustu sabahta kendi yatağını kustu her yer küsmük kokuyo yemek yedirmeye korkuyom dr götürcem ama pazar bakmazlarkı doğru dürüst ne yapcaz bakalım

herüfüm tost yapıo ben kaçar çemkirmesin bide bana

Oyy kiyamam kizcene cnm, tavsanin demek oksuruyor..ilik ihlamur denedin mi cnm..gecmis olsun ins gecer biran once..
Himm tost yapiyor demek herufun yapsin valla ise yarasinlar aradabir..bizim adamda kalktigimda kahvaltiyi hazirlamis birde cocuk ayaklarimda uyumustu onu alip yerine koymus ve benimde uzerimi ortmus..ayy gozlerim sulandi resmen ...ne buyuk gelisme sormayin..masallah diyek kocalara ve devamini bekliyoruz hizmetlerinin :))

Sabah sabah senin pazar mesajin da cok iyi getti cnm, tam bizlik bebeklerle acilis yaptik..emegine saglik cnmcim..

Offf,sıkıldım evde,kaç gündür evdeyimeşim de işte,bugün hem sınavda görevliydi hem de şu an 6 ya kadar dersanedesıkıldım ve alışveriş yapmak istiyorum...Daha kuaföre gitmedim,yarına hazırlık yapmadım,yazılı hazırlamadım vs vs...Çünkü çok tembelleştim hiç yerimden kalkmak istemiyorum;kendimi yorgun, yaşlı(genç yaşlısı),bitkin,bunalmış,unutkan,solgun,dargın,üzgün,kırgın,bıtkın,dalgın hissediyorum.Depresif günümdeyim anlayacağınız

Karınca Kararınca Minik Kalplere kitap:)

ADRES: 75.YIL İÖ HİLVAN /ŞANLIURFA.iSİM OLARAK,MÜDÜR YRD.
SN.NİHAT DALARSLAN ADINA "GÖNDERİCİ ÖDEMELİ" OLARAK KİTAP KAMPANYAMIZ BAŞLAMIŞTIR ARKADAŞLAR
aYRICA KIRTASİYE,KILIK KIYAFET ARTIK ELDEN NE GELİRSE YOLLANABİLİR ÇÜNKÜ ÇOCUKLAR KÖYDEN GELEN TAŞIMALI EĞİTİM GÖREN ÇOCUKLAR.
FORUMDAN GÖNDERICI ARKADAŞLAR KÜÇÜK BİR KAĞIDA PINARDAYA İLETILMEK UZERE NICKINI NOTTA GÖNDERSİN LÜTFEN,
ÖĞRETMENİMİZ PINARDA DA KAMPANYA dahilinde ELİNE KİTAPLAR VB. ULAŞTIKÇA NOTTAKİ ANNE İSİMLERİNİ FORUMUMUZDAN OKUR HEP BERABER TEŞEKKÜR EDERİZ(bunun sebebi iyi/olumlu reklamdır).
HAYDİ KIZLAR,,KOLLAR SIVANSIN,,OKUNMUŞ DEĞERLİ KİTAPLAR BAĞIŞLANSIN LÜTFEN
ALLAH DURUMU OLUPTA BAĞIŞ YAPAN ANNELERİN ELLERİNDE DERT GÖSTERMESİN[/SIZE]
Gonderim ise çok kolay,,linki inceleyelim[/B]

azraece kullanıcısından alıntı

HABER: Ptt Kargo'dan kitap Gnderilerine ndirim haberi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…