2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

canım oğlum 17 yaşında YGS sınavı
ben 41 yaşındayım çoğunuzun annesi yada ablası yaşındayım
uzuuuuuun yıllar evliyim 1:Maşallah diyin),bi ara hesaplar söylerim
oğluma başarı dileklerin içinde teşekkür ediyorum

Son düzenleme:
tatlıcadım nasılsın ağrıların devam ediyor mu? ilk sen gör belki ağrıların geçer eceyi görünce resim ekledikte:))

Herkese iyi pazarlarrr
Geçen gün evimize döndüğümü ve rahatsızlığımın devam ettiğini yazmıştım
Sonrasında okuyamadım ama eminim hepiniz güzel dileklerinizi ilettiniz:)
Hepinizi çok seviyorum
Bu gün biraz daha iyiyim çok şükür
Poposu dışarda yamuk bi şekilde kalkabiliyorum:)
Sıkılanlar,daralanlar,bunalanlar,gece uykusuz kalanlar sağlıklı olduğunuz için şükredin
Sonraaaa burnunuzdan derin bi nefes alarak ağzınızdan geri verin
Ayaklanır ayaklanmaz sinemisin hediyesini göndericemmm
Sonrada minik kelebeklere kitap alıp göndericemm
Hepinizi öptüm

tatlıcadım nasılsın ağrıların devam ediyor mu? ilk sen gör belki ağrıların geçer eceyi görünce resim ekledikte:))

Bu gün biraz daha iyiyim canım sağol
Tek başıma wcye gittim bu gün çok mutluyum
Ve hemen Ecemi görmeye gidiyorum eminim ilaç olucak bana kuzum

waaaayyy süpersınız.17 yıl aradan sonra annelik nasıl bı duygu?bende 2. Yı yaparsam ancak 35 ten sonra yaparım dıyorum da herkes o zamandan sonra rahatını bozmak ıstemezsın,bakmak zor gelir,rısklı hamılelık olur vs dıyo da...

sınav naıl gecmış.ınş guzel yerlere gelir

Biraz daha iyi olmana cok sevimdim cnm, haklisin cok sukredilcek seyler var bunlardan biride dedigin gibi saglik..mevlam ins sana ve sekerimserbetime de bol sifa olur ve atlatirsiniz bu sikintili donemleri..allahim sizlerin yar ve yardimci olsun

Bu halinle bile hediye ve kitap isini de dusunuyor olmanda ayrica taktire sahan bir durum..helal olsun sana guzel yurekli arkadasim..

Melekçiğim hep yazını okuyorum fakat bir türlü karşılıklı yazışamadık,arkadaşıma bir selam vereyim dedim bir de bir buket çiçeeeeek:Eki Görüntüle 666974
Valla mutluanneden(hızıranne) özenmedim içimden geldi

Cnm benim sagol guzel inceligin icin...ayrica cok tsk ederiz cicekler icin mutlu anneninkileri gormedim ama eminimki onunkilerde guzeldir

Karınca Kararınca Minik Kalplere kitap:)

ADRES: 75.YIL İÖ HİLVAN /ŞANLIURFA.iSİM OLARAK,MÜDÜR YRD.
SN.NİHAT DALARSLAN ADINA "GÖNDERİCİ ÖDEMELİ" OLARAK KİTAP KAMPANYAMIZ BAŞLAMIŞTIR ARKADAŞLAR
aYRICA KIRTASİYE,KILIK KIYAFET ARTIK ELDEN NE GELİRSE YOLLANABİLİR ÇÜNKÜ ÇOCUKLAR KÖYDEN GELEN TAŞIMALI EĞİTİM GÖREN ÇOCUKLAR.
FORUMDAN GÖNDERICI ARKADAŞLAR KÜÇÜK BİR KAĞIDA PINARDAYA İLETILMEK UZERE NICKINI NOTTA GÖNDERSİN LÜTFEN,
ÖĞRETMENİMİZ PINARDA DA KAMPANYA dahilinde ELİNE KİTAPLAR VB. ULAŞTIKÇA NOTTAKİ ANNE İSİMLERİNİ FORUMUMUZDAN OKUR HEP BERABER TEŞEKKÜR EDERİZ(bunun sebebi iyi/olumlu reklamdır).
HAYDİ KIZLAR,,KOLLAR SIVANSIN,,OKUNMUŞ DEĞERLİ KİTAPLAR BAĞIŞLANSIN LÜTFEN
ALLAH DURUMU OLUPTA BAĞIŞ YAPAN ANNELERİN ELLERİNDE DERT GÖSTERMESİN[/SIZE]
Gonderim ise çok kolay,,linki inceleyelim[/B]

azraece kullanıcısından alıntı

HABER: Ptt Kargo'dan kitap Gnderilerine ndirim haberi

41 kere maşallah sanauzun bir aradan sonra tekrar çocugun olmuş..zor oluyodur sana..
oğlun içinde tekrar başarılar diliyorum..allah yardımcısı olsun ve çok güzel yerlere gelsin inşallah..
Eki Görüntüle 666975 şimdi baybceren diyecek ki hani bana?
Tamam tamam bu da sanaaaaaa:Eki Görüntüle 666975

ney bu kızbaşka çiçek bulamadınmı allasen
bunun adı ne?kaktüsün içinden birşey fırtlamış gibi
yineden teşekkür ederimçok begendimharika
hayalimdeki çiçek buydu

çiçek diyince aklıma annezeynep geldi:)
çiçek konusunda en şanslımız annezeynep:)
bakın kocası yine çiçek getirmiş onayanındaki kim bilmiyorum:)
ballı bu kız ya

BabyCeren allah iyiligini versin nerden buluyorsun bu resimleri ayol..Bak Pinarcima ne narin guzel cicekler koyuyor sende nerde kilii milli varsa bulup getiriyorsun anacim :))..allahtan adamlar biraz komik falanda kurtariyor yoksa topige kimse ugramaz kacardi :))
Topik sakinleri nerde ki acep...kuzulari uyutun gelin sohbet edelim olmazmi :))

canım bak koymayayım diyorum ama zorla koydurtturdun al işte:))
buda senin kocan:)))

hep diyosun ya donuma yapacam diyeşimdi anladım neden dedigini

canım bak koymayayım diyorum ama zorla koydurtturdun al işte:))
buda senin kocan:)))
Eki Görüntüle 667021

hep diyosun ya donuma yapacam diyeşimdi anladım neden dedigini

Bereket versin cnm, allah razi olsun eksik olma sekerim..turunun son ornegini muzeden alip bana layik gormussun super oldu :))valla bu adam biraz yampiri duruyor acaba bursali mi :)) saka saka kimse uzerine alinmasin lutfen..

melegim kusura bakma seninde kocanı afişe ettim ama ne yapayım:)
sırayla hepsini açıklıyorum:)
gece kuşları nerde ya..kimse gelmez oldu..
nasılsın melegim başbaşa kaldık..
mahirimiz nasıl?

melegim kusura bakma seninde kocanı afişe ettim ama ne yapayım:)
sırayla hepsini açıklıyorum:)
gece kuşları nerde ya..kimse gelmez oldu..
nasılsın melegim başbaşa kaldık..
mahirimiz nasıl?

Aslinda varya sali gununden beri disari cikamadim bugunde hava cok soguktu cikamadik..esimle biraz birbirimize girdik bu konuda ben tek cikiyim Mahir e sen bak dedim oda ben nasil bakiyim durmuyor ki dedi ve olan oldu..o bana ben ona..off cok gurultulu oldu ( Mahir de oyle sus pus korktu galiba kuzumda..

keşke çocukların önünde hiç bagrışmasak ama bende bazen yapıyorum
evet korkuyolar..mesela bugün şakayla eşim koluma vurdu çağlada kucagımdaydı..
bende eşimin kolunu çimzirdim ahh diye bagırdı..çağla çok korktu agladı
şakayla bile olsa anlamıyolar..neyse sıkma canını olur böyle şeyler..keşke biraz daha anlayışlı olsaydı eşin..
sonuçta hep evdeyiz bizde sıkılıyoruz..nefes almak bizimde hakkımız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…