keşke çocukların önünde hiç bagrışmasak ama bende bazen yapıyorum
evet korkuyolar..mesela bugün şakayla eşim koluma vurdu çağlada kucagımdaydı..
bende eşimin kolunu çimzirdim ahh diye bagırdı..çağla çok korktu agladı
şakayla bile olsa anlamıyolar..neyse sıkma canını olur böyle şeyler..keşke biraz daha anlayışlı olsaydı eşin..
sonuçta hep evdeyiz bizde sıkılıyoruz..nefes almak bizimde hakkımız..
waaaayyy süpersınız.17 yıl aradan sonra annelik nasıl bı duygu?bende 2. Yı yaparsam ancak 35 ten sonra yaparım dıyorum da herkes o zamandan sonra rahatını bozmak ıstemezsın,bakmak zor gelir,rısklı hamılelık olur vs dıyo da...
sınav naıl gecmış.ınş guzel yerlere gelir
41 kere maşallah sanauzun bir aradan sonra tekrar çocugun olmuş..zor oluyodur sana..
oğlun içinde tekrar başarılar diliyorum..allah yardımcısı olsun ve çok güzel yerlere gelsin inşallah..
çok da zor değil canım ya Rabbim sağlıklı bir evlat verdi çok şükür,hayatımız biraz monotonlaşmış kızım hareket getirdi
İnşallah ailesine, vatanına, milletine hayırlı bir evlat olarak yetiştirebiliriz
tekrar teşkkürler
Merhaba kızlar
Kargonun geldiği gün acele bir şekilde yazdım ve o günden sonra nete giremedim bir türlü
Günlerim çok yoğun geçiyor anlayacağınız.
Ben babamın evinde de evlendikten sonra da hep iki öğün yemek yerim.Ara öğünlerimiz atıştırmalık ve meyve şeklinde olur hep ama kayınvalideler 3 öğüne alışkınlar.Şimdi her öğün ayrı hazırlık ile uğraşıyorum.Aralarda da "acaba ne pişirsem" diye kafa patlatıyorum.:18:
Tabi birde Kayranın beslenmesi var.Tam pütür yemeye başlamışken geri püreye dönmeye başladı.
Valla ben de bu aralar hiiç sallamıyorum.Teklif ediyorum,yerse yiyor,öğürürse blenderden geçiriyorum.Hiiiç tatlı canımı üzemem
Saolsun görümcelerim hem yemekte hem ev işinde çok faydaları oluyor,Kayrada kayınvalideye bayılıyor...Tabi yinede benim evimde oldukları için yükün çoğu benim üzerimde ama canları sağolsun...Tatlı dilli güler yüzlü olalımda gerisi önemli değil.Zaten 6 ayda bi geliyorlar,idare etmek lazım :)
Kayra şu sıralar 4-5 adım yürümeye başladı.Sanırım bizim oğlan emeklemeden yürüyenlerden olacak
Onun haricinde her gün yeni bir şeyler öğreniyor.Evin şebeği oldu iyice :))
Neyse gelelim mutlu annemizin ve Miramızın hediyesineeee.
Mutlu annem zevkine tek kelime ile bayıldımm.Kayrayı o aldığın kıyafetlerin içinde hayal ediyorum,eminim çok yakışacaktır.
Ellerine sağlık.
Bana göndermiş olduğun hediye için ise yine çok teşekkür ederim.Tam benim zevkim ve bedenide tam oldu
Yani görmeden hediye almak biraz zordur ama seni bu konu için tebrik ediyorum :)))
Eymenin kıyafetleri şimdilik büyük,kayınvalideler gidince resim çekip koyacağım foruma ama
Son olarak el yapımı hediyelerin için ayrıca teşekkür etmek istiyorum.1.yaş doğum günümüz için harika oldu bu gönderdiklerin.
Eşimde ayrıca teşekkür etti ve Miranın resmini görünce "keşke kargo ile Mira'yı gönderseymiş dedi"
Kısacası bu hediyeler sayesinde seni hiiiç unutmayacağız mutlu_annem ve Miram
Renkler müthiş olmuş zaten sorun yok yaniEki Görüntüle 666336
renkler konusunda eşimle ne kadar çok tartışacağımızı ve evde bunları astırmayacağını bildiğim halde vazgeçemedim bu renklerden:)) harflerin koccaman dana kadar olduklarından keçem yetmiyor. izmire gittiğimde tamamlarım artık:)
yok cnm yaklaşık 3.5 sattiir TÜTÜ yapıyorum..önce miranın tütüsünü yaptım sonra kızımın tütüsünün süslemelerini yaptım...miranın tütüsünün süslemeleri kaldı onuda yarın yapıcam...
ama kimse bidaha tütü demesin sakınafakanlar bastı bana:))
hepinize kocaman günaydın..
çalışanlara güzel bir hafta, ben gibi henüz çalışmayanlara bu günlerin keyfini çıkarmaca,
ve her daim evde olan ve aslında hep en zor işi yapan ev hanımı annelerede kolaylıklar diliyorum
geleyim soruma
kızlar azra çileği çok sveiyor.
denedim alerjı yapmadı.. bende veriyorum ..
ama malum çilekte 1 yaş öncesi verilmesi uygun olmayan meyva türüne giriyor.
vereniniz varmı? alerjı yapmasada 1 yaşını bekleyimmi ne dersiniz?
kızlar azra çileği çok sveiyor.
denedim alerjı yapmadı.. bende veriyorum ..
ama malum çilekte 1 yaş öncesi verilmesi uygun olmayan meyva türüne giriyor.
vereniniz varmı? alerjı yapmasada 1 yaşını bekleyimmi ne dersiniz?
günaydın arkadaşlar, geçmişe hızlıca baktım, haftasonu biriktirdiğim günderimlerimle karşınızdayım ama önce özetler:
- mutlu_anne hanım, gözlemleriniz gerçekten güzel ve fikir verici. süslemeler ve fotografçı kız için adres alabildiniz mi? belki isteyen arkadaşlar olacak burda
selam arkadaşlar,size kafama takılan bazı soruları sormak istiyorum herzaman cevap yazdınız yine yazıp bana yardımcı olacağınızı düşünüyorum ve şimdiden çok teşekkür ediyorum.
1)kahvaltıda yumurta sarısı verdiğiniz gün içinde et ve et ürünleri yediriyormusunuz? hem yumurta hem et ürünü verirsek protein fazla gelip böbrekleri yorar mı?
2)bebeğinize gün içinde kaç öğün hangi yemekleri pişiriyorsunuz?
3)oğlum yumurta sarısını tek yutamıyor neyle verebilim?
4)bebeğinize bu aylarda ne tür oyuncaklar alıyorsunuz ve birlikte vakit geçirirken neler yapıyorsunuz?
çilek de fındık, biber vs gibi 1 yaşından önce tavsiye edilmeyen gıdalardan. tavsiye edilmeme nedeni ise alerji riski. bebeklerde alerjik reaksiyonlar daha şiddetli seyrettiğinden, bu riski doktorlar da anneler de almak istemiyor haklı olarak ama siz denemişsiniz ve birşey olmamış ama reaksiyon verip vermediğinden emin olmak için en az 48 saat beklemek ve birkaç defa bu durumu tekrar etmek gerekir. zaten yaşlarına girmeleri çok az kaldı ayrıca o zamana kadar çilek yemese de birşey kaybedeceğini sanmıyorum. nacizane görüşüm yaşına girmesini bekleyiniz, verdiğinizde de az miktarda veriniz. daha önce denemediğiniz baka bir gıdayla beraber vermeyiniz. bir süre de gözlemleyiniz bebekinizi, alerjisi çıkıp çıkmadığını kontrol için. ben de böyle yapmayı düşünüyorum, gereksiz yere riske girmeyeyim diyorum.
çocuğuna acılı lahmacun veren bir anneden bunları duymak belki ilginçtir ama gerçekten vermek istemedim. kendisi yedi hatta ben elinden aldım birşey olur diyepoposundaki pişik bundan mıdır diye çocukçu bir arkadaşa sorduk. "10 aylıkken acılı lahmacun yiyen bebek tıp literatüründe olmadığı için, bu durumda ne olur bilemem" dedi poposundaki pişik iyileşti çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?