2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Yeni bi seyirci var galiba...
selam Ekins
ikimse konuşmuyo sen konuş hoşgeldın

bu arada azraece nerdesin..hiç meraklanmam ama dünden beridir aklıma geliyo..
acaba hamilemisintest yaptınmı

canım ben onada yorum yapcaktımda şimdi o kadar yazdım belki tavsiye istemedim felan diye allınırsın diye korka korka yazdım.ben hiç kan ilacı kullanmadım 6 aylıktı yaptırıdm.biz anne sütüde almadık 6 ay mamayla büyüdük ek gıdayada başlamışsın 11 normal dedi doktor pekmez ve etle takviye yap mamada yiyio demişti.bir dahada yaptırmadım senin doktorunmu kullan dedi ? birde diş dönemi çoğu arkadaş damlayı bıraktı çürüğe sepep olduğundan bilemedimki şimdi

a-ooo ben yaxıp smıle lerımı secene kadar gıtmış,bakıyomuş demek tuh bende yenı bırını yakaladım dıe heyecan yaptım

Selam ,
Aslında pek yeni sayılmam hatta epey eskilerdenimde diyebilirim.Çok fazla vaktim olmuyo muhabbete katılabilecek kadar ama ara ara eskiden günlerimi geçirdiğim konuyu okumakda hoşuma gidiyo :)

babyy geçmiş olsun cicimm, kan değeri 11.1 demiştin değilmi bence kan damlası kullanmana gerek yokki bu değerle ya doktorun ne dedi cicim, bizim değerimizde 12.8 ama bizim 11 de olsa kullanmazdım ben yine tabi sen daha iyisini bilirsin cicimm

Selam ,
Aslında pek yeni sayılmam hatta epey eskilerdenimde diyebilirim.Çok fazla vaktim olmuyo muhabbete katılabilecek kadar ama ara ara eskiden günlerimi geçirdiğim konuyu okumakda hoşuma gidiyo :)

Tuh yenısın herhalde ve katılıyosun sanıp sevındım çömezliğim gıtcek dıye

buranın en eskı sanırım 2-2,5 ay oncesını bılıyorum ve yanılmıyosam 1,5 aydır falan cesaret edıp yazmaya basladım.
yanı sende muhabbete katılsan ben gıbı cekimser degıl de koyu muhabbetlere dahıl olcan,kıskandım bak şimdi

Pişşt babyceren
pişt pişt
konuşsana konuşmayınca sıkıldım bak hazır kız uyuyo sonra uyncak yemek yap koca gelsın ye ıc topla vırtık zırtık

Hamileliğimi burda geçirdim diyebilirim :)

anneZEYNEP ;
O günler özlenmiyo değil , kurufasulye konusuna gelince o gün yazdıklarımın arkasındayım kötü bişey dediğimi de düşünmüyorum ki eklemiştim o gün de istemeden kırdıysam eğer özür dilerim diye.Kırgınlığının sürmesi beni de üzdü , olayın bu kadar büyüyeceğini tahmin etmezdim.

EKINS kurufasulye krizinin kahramanlarindandi sanirim
Yanlisim varsa duzeltin beni nolur
Birlikte super muhabbetlerle hamilelik gecirdik seni cidden seviyorum ama hala kirginim sanirim :s

uwww bı yarayı mı deştim yoksa:18:
ne kurufasülyesi
merak ettım şimdi

Hamileliğimi burda geçirdim

doğum olunca mı burdan koptun peki madem tum hamılelık burdaydınız nıe ki bırlıkte buyutmedınız cocukları
off bugun kız cok uyuyunca vakit bol oldu ve merak çok oldu
umarım kızdırıcı bışıy solememişimdir
n

mutlu annem eşin abartmış demiş ya benimki kafamdan geçenleri bilse kesin kalbine iner:) aslında kızamıyorumda ailesinde hiç kutlanmamış doğumgünleri bizde de tam tersi herkesin kutlanır. yinede bana uyum sağlıyorda çok şükür ecenin doğumgünü için planladıklarımı söylesem kesin arıza çıkaracak o yüzden sürpiz olsun ona:)

babycerenim maşallah o kadarda emiyor seni Çağlacım neden bu hastalık oluyorki. hemen toparlar inşallahda iyileşir kesilir öksürmesi. kızım bak en son kocan gelsin filan demiştin adam çıkıp gelmişti ağzını hayra aç bugünde gelen giden yok düşündükçe içim bulanıyor gibi oluyor bu gecikme hem havalardan hem kocasızlıktan olmuştur diye düşünüyorum:)

tatlıcadım Tarık Buğradan da iyi haberler gelir inşallah. bu mevsim değişikliği zamanlarıda hastalık bakımından bizleri zorlamasa bari inşallah.

EKINS canim kirginligim sevdigimdendi o olaydan sonra birden ortadan kaybolmana uzulmustum hamilelik donemimizde ismim baskaydi hatirlarsin belki :)
Amaaan bosverelim gitsin seni gorunce sevindim ne yalan soyleyeyim :)
Kurufasulye OUT Ekins IN d:)

BABYCEREN kan degeriniz cok guzel canim
Biz o degere 2ay her lokmasina dikkat ederek ulasabildik hatirlarsan
Masallah prensesimize

MUTLUANNEM sen mutlubabaya ceza verebildin mi milmiyorum ama ben ikimiz adina toptan babaZeynepe verdim cezayi ve ek kart limitini agzina kadar harcadim!
Herseyi sezonun ceyrek fiyatina aldim cocuklar gibi şenim su an

Omere de indirimden seneye giymesi icin birkac kislik aldim tavsiye ederim kizlar
Gecen yaz bu yazin kiyafetlerini almistim haftasonu yikayacagim elime saglik hepsi tam bedenine gore hatta buyume toleransli :)
Seviyorum alip vermeyi ya
Bi de kocamla barisip alis veris yapabilsek ben bile ozledim adam duvara tirmaniyor

CHIHIRO ne zamandir diyecegim unutuyorum avatarindaki Orhan Cemal cook sevimli :)

Hayırlı akşamlar.

Yine geçmişe göz ucuyla göz attım.
Babyceren canım Çağlanın kan değerleri gayet iyi.Kayranın kan değerleri 10.6 idi ilk ölçtürmemizde,o zaman bile vermedim ben ve en son ölçümde 12.6 civarı çıkmıştı(küsüratını tam hatırlayamadım)
Kan ilacı başlamak yerine günlük etini yedirmen yeterli
Boğazı için çok geçmiş olsun kuzuma.

Kurufasulye davasını ben hiç unutmadım ve unutamayacağım maalesef...

Her şey bir yana da,sizler bebeklerinize kuru fasülye verdinizmi hiç ?
Ben çorbalarına 5-6 tane veya aşuresine ekliyorum ama hiç kurufasülye yedirmedim daha.Geçen evde pişirdim ama korktum yedirmeye :)

Süpersin annezeynep :) insan sevdiğine kırılır zaten. Yoksaaaa salla gitsin. Oh be :)

Ben bugün defnoşun banner hazırlığını yaptım. Çıktı alıp kesme biçme işlemi kaldı. Bunun dışında
Pecetelik
Kitap ayracı seklinde davetiye
Hediye şişe kolonyalar için sticker
Anı defteri ya da kartları
Kürdan bayrakları
Kagıt/ pecete süsler

Hazırlamam lazım. Unuttugum var mı bilmiyorum.

Ayrıca tütü, body, sac bandı yapılcak
Pasta kremasının tarifi buluncak

Ohooohoo daha cok iş var

Ben bz ne yersek kıza da verıyorum.gasulye yaptıysam ki nadir yaparım ama kimyon ekleyıp verıyorum.hatta ıkı akşam once nohut hasladıgımı ve kabuklarını soydugumu yazmıstım.bugun bı kısmını pure yaptım kalanını da buzluğa attım.bebek yemeklerı tarıfınde vardı nohutlu püre.bugunkı corbada cok guzel oldu chıhıro da kekşkle tatlandırın dıye bışey yazmıştı onu da ekledım misss
nıye cekınıyosun kı vermeye.hareketsız değiller ki gaz olsun cıkmasın.gayet guzel çıkıyomercımek yemegını de püreden gecırıp yedırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…