kızlar şuanda ne yiyorum biliyormusunuz ÇAĞLA
hemde kıtır kıtırrr çok güzel:))
yalnış anlamayın kızımı yemiyorum:)o uyuyo..
kızıma adını veren meyve çağla
hamileyken günde yarımkilo yerdim..krizim tutardı..
Oyle bir ic cektim ki dedimki Cagla olsada bende kemirsem az diye gecirdim icimden ama ben senin prenssesiini anladim sonra meyve diyinci sondum yaw..hicbirsey meyve Cagla gibi olurmu..OLmaz. :)) cnm afiyet olsun yarasin ins..o yuzden mi Kizinin ismi Cagla oldu
5 dk önce içimden geçirdiğim şarkı radyoda çalıyo. kendime armağan ediyorum.
somewhere over the rainbow...
çağlanın ismi şöyle oldu canım,
evet ben çok çağla yedim ama o yüzden degil..
isim arayışındayken bir gün minübüse bindim ve çok güzel bir kız gördüm..
liseli bir kız arkadaşlarıyla..arkadaşı çağla diye seslendi bilmiyorum o an bu isim olabilir diye
içimden geçirdim..sonra rüyamda çağla agacı gördüm kocamandı ve ben koparıp koparıp yiyodum..
ve en son 10 tane isim yazdım kagıtlara ve ceren içlerinden birini çekti..çağla çıktı:))
hadi dedik çağla olsun:))
melegim bir ara hepimizin ismini kim neden koymuş anlatırım canım:))
mahiri öp yerime hatta ısırrr:)inşallah hastalanmaz canım ya..
hasttalıkların hepsine kuzzulkurt diyerek huzurunuzdan çekiliyorum..
başım agiriiii karnim agiriii uykum geliiii
iyi uykular bana ve herkese..öncelikle tatlı bebeklerimize..
Su buhar makinesini bir ben mi almadim anacim...bende bazen alsam almasam mi diye dusunuyorum ama bizim ev minik ve kuruttugum camasir eksik olmaz..yani nem az cok oluyor birde kaliforlerin uzerinde mutlaka islak camasir birakiyorum..biraz ilkel cozumler belki ama ne biliyim su makine isine bir turlu elim gitmedi..
Günaydınlar..
Hayırlı ve bereketli bir cuma günü diliyorum herkese...
Canım kendisi dün gece 23:30da eve gelince,güzel yemeklerimi de afiyetle kendim yedimMUTLUANNEM sen mutlubabaya ceza verebildin mi milmiyorum ama ben ikimiz adina toptan babaZeynepe verdim cezayi ve ek kart limitini agzina kadar harcadim!
Herseyi sezonun ceyrek fiyatina aldim cocuklar gibi şenim su an
canım sana mail atıyorum suanda toplamda 3 tane rar dosyası göndereceğim mailini kontrol edersın bir sorun olursa dön bana cicim, adım hıdır elimden gelen budur misali bir çalışma oldu umarım beğenirsin
Gunaydinlarrr...hayirli cumalar diliyorum Allah tekrarini nasip etsin insallah
Planner canim cok ozur diliyorum senden gonderecem dedigim tarihte yollayamadim Zeynomun hediyesini cok utaniyorum firsatim olmuyor inan ki canim en kisa zamanda yollamayi umuyorum insallah bir aksilik cikmaz
mutlu annem esinle ne oldu ki hayatim kusmussunuz?
kizlar kusluk ne olursa olsun sakin yatak ayirmayin cok gunahmis birde yazik adamlara yaaa dunyanin en garip yaratiklari onlar kapasitelerinin disinda bir seyi dikte etmeye kalkismak bize zarar veriyor sadece.
mesela ben esimden bir sey isteyecegim zaman yapabilirmisin?alabilirmisin?demem!!!
yaparmisin?alirmisin?derim yapabilirmisin deyince onu soru olarak algilayip isine geldigi secenekle cevap veriyor ama yaparmisin deyince mecbur yapiyor
Selam canım,ev aramanda bir gelişme var mı? Insallah gönlüne göre bir ev bulursunGunaydinlarrr...hayirli cumalar diliyorum Allah tekrarini nasip etsin insallah
Planner canim cok ozur diliyorum senden gonderecem dedigim tarihte yollayamadim Zeynomun hediyesini cok utaniyorum firsatim olmuyor inan ki canim en kisa zamanda yollamayi umuyorum insallah bir aksilik cikmaz
mutlu annem esinle ne oldu ki hayatim kusmussunuz?
kizlar kusluk ne olursa olsun sakin yatak ayirmayin cok gunahmis birde yazik adamlara yaaa dunyanin en garip yaratiklari onlar kapasitelerinin disinda bir seyi dikte etmeye kalkismak bize zarar veriyor sadece.
mesela ben esimden bir sey isteyecegim zaman yapabilirmisin?alabilirmisin?demem!!!
yaparmisin?alirmisin?derim yapabilirmisin deyince onu soru olarak algilayip isine geldigi secenekle cevap veriyor ama yaparmisin deyince mecbur yapiyor
Hayatim alyans bence evlilik simgesi bir nesne ile evliliginin teyitini yapamazsinki ben iki yillik evliyim ve alyansimi sadece iki ay takabildim sonra hizli bir sekilde kilo almaya basladim takamadim haaa alyans alip takabilirmiyim evet yada kendi alyansimi degistirebilirim parmagimi bos hissediyorum ama ne bileyim esimin bana olan guveni tam benimde ayni sekilde ona karsi guvenim tam ama esim gece yatarken gozlugunun sapina takar alyansini sabah kalkinca gozluk ve alyans takilir ayni anda ama takmasaydi ne dusunurdum bilmiyorum:44:hem sen niye gittinki yataktan o gitsin gidecekse ben esimden bir kere ayri yattim kirilmistim sadece ve ceza olsun diye ayri yattim ama usudum uyuyamadim butun geceiyi hoş dıyosunda mesela esımın bıkac aydır alyansını takmadıgını farkedıyorum.soruyorum ış yerınde unuttum cızılmesın dıe cıkarttım şişmamladım vs dıyodu umursamıyodum pek dun akşam kafam attı.yarın eve gelicek o lyans dedım cunku evde yok kaybettın mı dedım tınlamadı benı.am yataga gırdık.neden akmıyon dedım canım ıstemıyo dedı.onun sus takısı olmadıgını bı anlamı oldugunu bılıyosun degıl mı bu sekılde benı kııp rencıde edıyosun dedım.cocugu uyandırcan sus nıyetın kavgaysa gıt dedı.bende aldım yastıgımı gıttım...kime gunah şimdi ana değilmi konuşmayarak gıttı evden bıde ıs yerıne gıtmış parmagına takıp foto cekip gondermıiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?