2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Tatlım ben sana yazacaktım ama beste durmayınca çıkmak zorunda kaldım. Çok geçmiş olsun demek kuzular hastalandı. İnşallah atlatırlar hastalığı. 11 iyi bir değer canım bence ilaca gerek yok ama dr daha iyi bilir. Öpüyorum seni ve güzel kızlarını

Diyorum ama kimse yok sanirim.
Tatli cadi canim cok uzuldm ya.gecmis olsun sende sekerimserbetim gibi olmusun gecmisi atlayarak biraz bakinca gordum. Su edirneye bi gitsenize ya lutfen.bak patronun karisi ameliyattan dondu cok iyi suan.iyi ol tatlim.resmini de anca bugun gordm.yorum yazamadm ama daha once de dedigim gibi sibel candan esinti var sende sekerm.masallah guzelligine.bir an once iyi ol ve tarik bugrayi kucakla.
Sekersizyesilim) tatlim senle yazisamiyrm.sende cok fitsin ve guzelsin annem masallah.kardesinin evlilihi hayirli ugurlu olsun ins.su hazırlık calismalariniza ve azminize hayranim.defneyi cok opuyrm.
Mutluannem sen akıllı kadinsin cezai yaptirimi en guzel sekilde uygulayyacagndan suphem yok.dis bugdayimiz bu haffta da yalan oldu.ablamlar yok orduya gittlr.koydeki evleri yanip kul oldu. Gecen h.sonu.onlar gelince artik.devamli bi engel cikiyo ve d.gunune konsantre olamıyor um.senin de calismalar harika.neyse bana yine el atarsınız. Annezeynep senin de xalismalar gozumden kacmiyr.masallah ne disli hatunlarsiniz siz yahu:)) alışveriş ine de helal.ama adama yapayim derken kendine yapiyorsun benden demesi.

Beykoz kiz sen napiyosu bakim? Hersey yolunda mi ben gecen pazar kaza gecirdm hemen ertesi gun hapi aldi m.yinede tirsiyorum.haberin olsun dedim:))

Kizlar annecm daha iyi.cok mutluyum.beni m kafa biraz daha rahat.sabah gune neseli sarkilarla basliyrm oynak oynak.utanmasam yolda otobuste oynayacam.enerji veriyor gercekten.yeni favorim fedon lei lei tavsiye ederim))
Bambucan sen nasil oldun sekerim? Fizik tedavi nasil gidiyr?

Kizlar Yaren nur gangangan diyo ne demek ki acaba? :)))) devamli biseyler diyr ve yuzlerde ozellikle bende gulumseme ariyor en ufak bakisim yada gulusumde guluyor yada kahkaha atiyor.cok mutlu ediyor beni bu kiz ya.iyiki dogurmusum.cok sukur.

Azraece; hamile misin yoksa sekerm? Nerden cikti kaza mi var? Hayirlisi olsun.ecos neler yapiyor bakalim

Babyceren cagla nasil sekerim simdi keyfi yerinde yazmistin sanirim.eliften yeni haber var mi bu arada

Ilkimcim utanma cnm benim.dogrulari hissettigimi yazdim.bestosu ve seni cok opuyorum.
Pinarda beni uzuyor sun tatlim.ver su bilgiler ini yoksa kan davasi baslatacam))
Ay cenem dustu.kusum uyudu.kocis yolda.neyse ben kacar optum hepinizi.kotu gelisme yoktur ins.herkese hayır li geceler optm.telden de boyle.

nagişim deme kazamı uzun zman oldu duymayalı
azraececim ve nagişim yakın takibinizdeyim test yapın hemen merakımdan catlatmayın
beniii

Babyceren şimdi yukardaki alıntıdan omudum yazdıgını. Gecmiş olsun canım. Ben de sorcaktım naptın doktora gittin mi diye. Bence de kan degeri dusuk degil ama sen bilirsin tabi. Ben demir ilacı hiç vermedim defneye ve kan sayımı da yaptırmadım. 1 yas kontrolunde yatırcam. Bu arada defnenin kan geubu da b :)

Nagihan tesekkurler biz de yarennuru öptük :)

Azraece sana da yazamadım bi turlu. Hersey gonlnce olsun. İnşallah bi an önce regl olursun. Ben daha hiç olmadım. Bi dr a gitsem dena olmaz ama erteliyorum hep

Defneyi uyuttum ama bakalım kac dk sonra uyancak. Ben de azcık kestireyim bari. Tabi inşallah diyorum çunku genelde gözumu kapayınca aglayarak uyanıyo :)

kızlar cevaplar için teşekkür ederim..tek tek alıntı yapmıştım ama baktım koca bir sayfa oldu geri sildim..
turuncu,gonulsayfam,azraece,nagiş,annezeynep,şekerliçay,ilkim,başka kimse varmıydı çok özür unuttuysam..
demek hepinizin ortak fikri demir ilacını kullanmıyım öylemi..11.1 iyi bir degermi..
doktorumuzda 1 ay kullan dedi ama kararsız kaldım..
sagolun canlarım..ben bir düşüneyim:44:
ya ben sitem eder gibi yazmışım..kimse yorum yapmamış falan diye..
kusura bakmayın sadece deger için yorum beklemiştimneyse azarlayınca geldi:))

turuncu canım ben kurufasulye yediriyorum..bize yemek yaptıgımda içinden 10 tane kadar
seçiyorum,kabuklarını soyuyorum..yogurtla birlikte veriyorum..
ona özel hiç yapmadım..kışın kurufasulyeyi 10 günde bir yeriz biz..
çağlada öyle yiyo..gaz sorunumuzda olmadı..çok güzel gazını çıkartıyo:)

Masallah Caglaya..
Cnm ben bugun pek okuyamadim burayi..Cagla galiba rahatsizmis, gecmis olsun cnm,rabbim biran once sifa olsun ins..cok opuyorum minigimi..

Cnm 11.1 cok iyi bence cunku ben burdan bir doktora sormustum bana normal olan 10.5 demisti yani senin gizz masallah turp gibi cnm..sakin endiseyede kapilma Caglamiz gayet saglikli ve atletik bir bebek :)) mevlam daim etsin ins..

çok geçmiş olsun canım buhar makinan varsa çok faydası oluyor gece balgamdan gelen öksürüklere rahatlatıyor bebeği....
ben boğazı açılsın diye odanın uzak bir köşesine sıcak suyun içine visc koyuyorumm ama bebekten uzağaaa artı buharı açıyorum rahatlıyor sanki çağla gibi benim oğlumda çok sık hırıltılı oluyorrsekrol nedir bana hiç vermediler ventolin verir bize genelde drama antibiyotik kullanınca başka bişey kullanmıyorum

Cnm 11.1 cok iyi bence cunku ben burdan bir doktora sormustum bana normal olan 10.5 demisti yani senin gizz masallah turp gibi cnm..sakin endiseyede kapilma Caglamiz gayet saglikli ve atletik bir bebek :)) mevlam daim etsin ins..

sagol canım benim..elimdeki kagıtta da normal degerler 12-15 görünüyo ama evet yinede kötü degil degerimiz..
çağla malesef hiçte saglıklı bir bebeklik geçirmedi yine hasta..bronşit başlangıcı..bogazı fenaymış..aslında
uyku esnasındaki öksürükten başka bir derdimiz yok ama uykusunu alamıyo..balgamı var..
neyse inş kısa sürede toparlarız..

Bende daha cesaret edemedim...bir ara veriyim dedim sonra vazgectim, malum bende de cok gaz yapiyor bu nimet..eger olurda bana cekmisse kesin dedim oglanada dokunur..neyse buyunce zaten bir erkek olarak oda hayranlik duyarak yiyecek zaten,simdiden yemesede olur :))

buhar makinem var..ventolini bazen bizde kullanıyoruz..
visc ihiç denemedim aklımda bulunsun sagol..
ikimizinde bebegi fazla hastalanıyo çünkü evde başka bir çocugumuz daha var..
onlar ufak bir nezle olsa hemen bebeklere geçiyo ve bebekler malesef büyükler gibi kolay atlatamıyo..
işte bütün mesele bu..ceren önce nezle oldu sonrada çağlaya geçti..ha ceren daha iyi ama çağla daha kötü..

Ins cnm hemen atlatir..cok uzuldum..zaten gecmisede bugun bakamadim tam son sayfalardan anladim bir terslik oldugunu cnm..
Suan nasil peki ..ilac veriyormusun..birde su karisimlar vardi burdan birileri tavsiye etmisti onlarda bekli sifa olur..gerci sen daha iyi bilirsin bunlarida ben yinede soyluyum iste..ayy bir tuhafim bugun bende,cok bagirmali ve asabiyet dolu bir gun gecirdim..Mahiriminde burnu akiyor ve oda galiba o yolun yolcusu..yani hasta olma gibi durumlari var..

Bak bu tespitin dogru katiliyorum sana..bende sirf bu yuzden cok kalabalik ortamlardan uzak tutmaya calisiyorum..bir yandanda bunlar cocuk hastalanmadan da nereye kadar diyorsun ama iste ates dustugu yeri yakiyor..yani bizim canimiz cok yaniyor..mikroplarla asina olsunlar ve vucutlarida direnc kazansin eyvallah ama canlarida yanmasin istiyoruz..ne cok sey istiyorum bende yaa..aklma sey geldi " oldu gozlerim doldu" :))

cnm ben yediriyorum kendimize yaptığımız zamn..tane tane veriyorum ağzına kabuğunu soymuyorum..bir sorun yaşamadık biz..bence verebilirsin artık..kayrayıda cok özledik yeni fotolar yokmu annesi..

Su buhar makinesini bir ben mi almadim anacim...bende bazen alsam almasam mi diye dusunuyorum ama bizim ev minik ve kuruttugum camasir eksik olmaz..yani nem az cok oluyor birde kaliforlerin uzerinde mutlaka islak camasir birakiyorum..biraz ilkel cozumler belki ama ne biliyim su makine isine bir turlu elim gitmedi..

babyceren cnm cok gecmıs olsun..inş. biran önce atlatır yavrucaklar..kan değeri bencede cok guzel..biz kan ilacını 7 aydır kullanıyoruz..Adanın kan değeri 8. ayında 9.8 cıkmıstı..şimdi yasında tekrar ölçtürcez yükselmişse bırakıcaz inş. biz hergun muhakkak köfte yediriyoruz bu yüzden..sende biraz kırmızı et takvıyesı yapsan yeterlı olur gıbı gelıyor ilac kullanma bence..

eşim akşam ilaçları getirmiş ve bana diyo ki
''bir ilacı farklı verdi kalmamış bunu getirdim..astım için olurmuş bu''
ne astımı kim astım dedim..
çağla ya doktor astım yazmış dedi
megerse eczanedeki çalışan bayan reçetede yazan ''A.BRONŞİOLİT BAŞLANGICI''
yazan yeri astim diye eşime okumuş..A harfinin AKUT oldugunu anlamayan angut kız,
ben sana yarın bunun hesabını sormazmıyım
kavga edecek birilerini arıyodum zaten
ben seni yarın yemezmiyim
benim saf kocamda gelip bana anlatıyo..onada bir güzel çıkıştım..
agzının payını veremedinmi dedim..anlamıyosa ne diye çalışıyo orda..
bu günlerde ne kadar kıcık insan varsa banamı rasgeliyo anlşamadım gitti..

Gecmis olsun cnm, Tarik Bugra da rahatsizlanmis rabbim sifa versin her ikinizede..
Seni cok ozluyorum ve dualarim seninle cnm iyiles gel tamammi..Bu arada hediyelerinizde hayirli olsun..gule gule kullanin ins..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…