meraba arkadaşlar..geçmişe baktım ne çok adım geçmiş:))herkes dedikodumu yapar olmuş:))
yapın yapın severim ben dedikoduyu:)
annezeynep_o dedikoduyu sabırsızlıkla bekliyorum..çok heycanlandım
yavrukedi_demek hediyemiz hazır ve sen kargoya vermedin hazormu geldi
çatladım ben burdaaaneyse şaka canım..istedigin zaman yolla acelesi yok 47:)
chihiro__geçmiş olsun balıktan zehirlenmişsin..ama maşalla iyi görünüyosun
performansın süper
tatlıcadı_canım seni çok özlüyorum..iyleş tekrar aramıza dön
beykoz_kıllı arkadaşım benim:)biz seni kıllıda seviyoruz üzülmeçim biçme makinası lazımmı
benim pek keyfim yok..ama yazdıklarınızı görünce gülümsememek elde degil:)
sabah doktora gittik..çağlanın boğazı kötüymüş,balgamıda var..antibiyotik yazdı bide sekrol bide calpol..
beykoz gibi oldu bide bide ...
cerenede yazdı..
alıştım artık hiç tepki vermedim..eve geldik..eşim akşam ilaçları alıp gelecek..
çağlanın kan degeri 11.1 çıktı..1 ay ferrumu kullanacam..kan grubunuda ögrendim..benimle aynı B çıktı..
işte böyle..az önce çağla kustu bütün balgamını çıkardı ..ama uyuyamadı..şimdi evi turluyo:)keyfi yerinde
tek sorunumuz uyudugu zaman tutan kıcık bir öksürük..
turuncu canım ben kurufasulye yediriyorum..bize yemek yaptıgımda içinden 10 tane kadar
seçiyorum,kabuklarını soyuyorum..yogurtla birlikte veriyorum..
ona özel hiç yapmadım..kışın kurufasulyeyi 10 günde bir yeriz biz..
çağlada öyle yiyo..gaz sorunumuzda olmadı..çok güzel gazını çıkartıyo:)
kızlar cevaplar için teşekkür ederim..tek tek alıntı yapmıştım ama baktım koca bir sayfa oldu geri sildim..
turuncu,gonulsayfam,azraece,nagiş,annezeynep,şekerliçay,ilkim,başka kimse varmıydı çok özür unuttuysam..
demek hepinizin ortak fikri demir ilacını kullanmıyım öylemi..11.1 iyi bir degermi..
doktorumuzda 1 ay kullan dedi ama kararsız kaldım..
sagolun canlarım..ben bir düşüneyim:44:
ya ben sitem eder gibi yazmışım..kimse yorum yapmamış falan diye..
kusura bakmayın sadece deger için yorum beklemiştimneyse azarlayınca geldi:))
Herşey geride bırakıp, kurufasulyeli günleri unutup kaldığımız yerden devam edelim.
kızlar cevaplar için teşekkür ederim..tek tek alıntı yapmıştım ama baktım koca bir sayfa oldu geri sildim..
turuncu,gonulsayfam,azraece,nagiş,annezeynep,şekerliçay,ilkim,başka kimse varmıydı çok özür unuttuysam..
demek hepinizin ortak fikri demir ilacını kullanmıyım öylemi..11.1 iyi bir degermi..
doktorumuzda 1 ay kullan dedi ama kararsız kaldım..
sagolun canlarım..ben bir düşüneyim:44:
ya ben sitem eder gibi yazmışım..kimse yorum yapmamış falan diye..
kusura bakmayın sadece deger için yorum beklemiştimneyse azarlayınca geldi:))
Cnm 11.1 cok iyi bence cunku ben burdan bir doktora sormustum bana normal olan 10.5 demisti yani senin gizz masallah turp gibi cnm..sakin endiseyede kapilma Caglamiz gayet saglikli ve atletik bir bebek :)) mevlam daim etsin ins..
Kurufasulye davasını ben hiç unutmadım ve unutamayacağım maalesef...
Her şey bir yana da,sizler bebeklerinize kuru fasülye verdinizmi hiç ?
Ben çorbalarına 5-6 tane veya aşuresine ekliyorum ama hiç kurufasülye yedirmedim daha.Geçen evde pişirdim ama korktum yedirmeye :)
çok geçmiş olsun canım buhar makinan varsa çok faydası oluyor gece balgamdan gelen öksürüklere rahatlatıyor bebeği....
ben boğazı açılsın diye odanın uzak bir köşesine sıcak suyun içine visc koyuyorumm ama bebekten uzağaaa artı buharı açıyorum rahatlıyor sanki çağla gibi benim oğlumda çok sık hırıltılı oluyorrsekrol nedir bana hiç vermediler ventolin verir bize genelde drama antibiyotik kullanınca başka bişey kullanmıyorum
sagol canım benim..elimdeki kagıtta da normal degerler 12-15 görünüyo ama evet yinede kötü degil degerimiz..
çağla malesef hiçte saglıklı bir bebeklik geçirmedi yine hasta..bronşit başlangıcı..bogazı fenaymış..aslında
uyku esnasındaki öksürükten başka bir derdimiz yok ama uykusunu alamıyo..balgamı var..
neyse inş kısa sürede toparlarız..
buhar makinem var..ventolini bazen bizde kullanıyoruz..
visc ihiç denemedim aklımda bulunsun sagol..
ikimizinde bebegi fazla hastalanıyo çünkü evde başka bir çocugumuz daha var..
onlar ufak bir nezle olsa hemen bebeklere geçiyo ve bebekler malesef büyükler gibi kolay atlatamıyo..
işte bütün mesele bu..ceren önce nezle oldu sonrada çağlaya geçti..ha ceren daha iyi ama çağla daha kötü..
Kurufasulye davasını ben hiç unutmadım ve unutamayacağım maalesef...
Her şey bir yana da,sizler bebeklerinize kuru fasülye verdinizmi hiç ?
Ben çorbalarına 5-6 tane veya aşuresine ekliyorum ama hiç kurufasülye yedirmedim daha.Geçen evde pişirdim ama korktum yedirmeye :)
slm bebekler:)
ben hala düzelemedimm hala yamuğumm:)
aksilik kuzumda hastalandı gece uyumadı hiç ishal ve kusuyo uyanınca babası drye götürücek bende gitmeyi çok istiyorum ama çok zor
dün dilberegeden hediyelerimiz geldii
en kısa zamanda resimleri ekliycem
ve en kısa zamanda Sinemisin hediyesini göndericem dışarı çıkamadığım için yeğenim vericek kargoya
eminönüne mi giyosunuz kızlarrr sağlığım yerinde olsaydı sabah 10 da bende karşınıza dikilirdim
annezeynebimm puantiyeli fonları paylaştığın seni kocamaaaannnn öpüyorum
dün eşim çok uğraştı beni sinir etti beceremedi puantiye yapmayı:)
bende çareyi şekrsizyeşilçay gibi kartonları keserek yapmada bulmuştum
hepinizi öpüyormm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?