hepsib.....a.com isimli siteden nefret ediyorum.
Ne zaman ordan alışveriş yapsam aldıklarımı 15 günde parça parça oyalayarak gönderiyorlar.
10 parça ürün aldıysam 2 tanesini ilk gün,sonraki iki tanesini 3 gün sonra şeklinde gönderiyorlar ve beni sinir ediyorlar.
Her seferinde tövbeliyorum ordan almaya,sonra aradan zaman geçince tekrar ordan alışveriş yapıp pişman oluyorum.
Bu sefer ciddi ciddi tövbeliyorum ve bir daha o siteden alışveriş yapmıyorum !
Şimdi burdaki bir çok kişi "eeee bize ne"diyecektir belki.
Ben de bilmiyorum niye size anlattığımı.
Laf olsun işte
bende geçen komşuya gitmiştim..kendi çağırdı beni..
ne içersin dedi..bende sütlü kahve içerim dedim..
neymiş efendim sütü yokmuşo zaman sütsüz kahve yap dedim:))
şimdi ee bizene bundan diyosununzdur..bende bilmiyorum niye anlattım:))
laf olsun işte
hah işte zada da geldi,şimdi o da bir fasıl çatlatır bizi:18:
[
meleğim canım uzun zamandır görüşüpte konuşamadık..
nasılsın mahirim nasıl? bi rahatsızlığın vardı iyi sonuçlar almıştın yanılmıyorsam.. şimdi nasılsın?
özlemişim seni
kız yeterınce telefonda çatlattım senı dıye dusunuyorum ben..bu guzel gunde senınde sesını duymak cok ıyı geldı dogrusu..gercı benı yavrupisipisi sandın ama olsun..yazarken patır patır yazıosun sekerım konusurken pek bı durgundun:)) daha catlatımmı kız..bugünü anlatmakla bitiremem dogrusu..
banada sesinizi duymak çok iyi geldi ama bir anda şok oldum bende..
kim alıyo kim veriyo:)kafam karıştı:)aptal oldum bir anda:))
şekersizi mutlu sandım..
seni yavrukedi sandım..
yavrukediyi sen sandım..
hele en son konuşan nagişi hiç kimse sanmadımkafam karıştı:)
patır patır kkonuşurum da tek tek gelin şekerim
cumartesi pazar günleri pek bir sessiz geçiyo
kimse ugramıyo buraya
bari chihiro olsaydı da biraz kavga etseydik
acaba chihiro buluşmaya gittimikimse geldimi acaba
ben olsam giderdim ama bu kızın muhabbetide çekilmez ki
düşünüyorum ben ve chihiro,
ben_cigerim meraba ben babyceren
chi_meraba efendim bendeniz cikikoko
ben_nasılsın cigerim baya sevimliymişsin
chi_teşekkürü bir borç bilirim sizde sevimli görünüyorsunuz.
ben_allasen düzgün konuş benimle,anlamıyom ne diyon cigerim
chi_zatınızı begendim diyorum..
ben_ne zartıııben zartlamadım ki neyse işim var haydi bay..
banada sesinizi duymak çok iyi geldi ama bir anda şok oldum bende..
kim alıyo kim veriyo:)kafam karıştı:)aptal oldum bir anda:))
şekersizi mutlu sandım..
seni yavrukedi sandım..
yavrukediyi sen sandım..
hele en son konuşan nagişi hiç kimse sanmadımkafam karıştı:)
patır patır kkonuşurum da tek tek gelin şekerim
bambucanım ben kimseyi aramam,ödemeli atıyorum onlar beni arıyo
sanada atarım canım:))no kaçtı..:26:
çiçekçiçegi bende merak etmiştim hay allah üzüldüm şimdi ya..doktorlar dan tiksindim..masala acil şifalar olsun inşallah..
keşke eşi yanında olsaymıştı..ne zor günler geçiriyodur..tekrar görüşürsem selam söyle canişkom..
sende sinemeya gitmişsin egelnmişsin ohh sefan olsun..bende gidecem kısmetse 2015 te düşünüyorum
öpüldün canım
Cnm sim bizler ne olsun herkes gibi cocuklarin pesinden digidik digidik at misali uzun marathon kosturuyoruz..Cok yorucu geciyor zamanlarimiz..Mahir cok yaramaz teyzesi yani kuduruk, bugun disarda idik, yemek yedigimiz restaurant in altini ustune getirdi bagirmaktan...butun gozler bizim masadaydi yani(
Bende seni ve Azra mizi cok ozluyorum, sik gel diyicem ama biliyorumki cok yogunuz hepimiz... sen ne yaptin dogum gunu hazirliklari nasil digiyor..temanizi sectinizmi ...
ee başka ne yaptınız:))kimleri çekiştirdiniz:))anlat anlat dedikodu yapalım:)))napalım hayatım düşündük babycereni beşimiz ancak paklarız dedik ve hucum yaptık:)) yoksa senın hızına yetişemeyiz şekerimm..
Koptum yine bu ne yaw..
evt senin chihiro ile muhabbetini ben bile dusunemiyorum, yikildi herhalde :))
Halan guluyorum yaa..allah seni guldursun cnm..cok guzel yazmissin
Bu gün kahrolsun ıpad var bi uğrayim dedim
Lakin bi alıntı yapamadım beni kk dan atıyorlar mı artıkbeğenide tıklayamadım
Köşemindericim :) tşk ederim geçmiş olsun dileğin için benimde aklıma ilk rota geldi ama Dr. Hemen paniğe kapılma bi kaç gün sürer ve geçer dedi bekliyoruz bakalım
Cenera,babyceren ve ecesuelifim sizlerede tşk ediyorum öffff ikonlarda kullanılmıyor öpücük ikonunu ekliyorum sizlere:)
Ecesuelif benim kuzu tutunup diz kapaklarının üzerinde oturabiliyo sadece bizde popdan destekliyoruz kalkıyor:)
Seninkide kalktığına göre sıralaması yakındır bir de hayırlısında yürüseler pıtır pıtır çok tatlı olacaklar
Benim oğluşum uykudan uyandı 2 gündür hiç sesi çıkmıyordu yavrumun şu anda çok iyi çok şükür en son sabah 6 da ateşi düştü ve ateşlenmesi çabuk iyileşecek yavrum inş
Bu sıpamın gözünde uykuda yok bakalım kaçta uyuyacak ve uyuyacağız:)
Hepinize iyi gecelerrrr
canım benim bizde iyiyiz şükürler olsun..
2 güne bir çıkıp geziyoruz hava alıp güneşleniyoruz.. azrada artık iyice yürüyor teyzesi ve karıştırmadık çekmece bırakmıyor..
çok tatlı oldu görsen maşallah kızıma çok seviyorum
bizimkide dışarda ilk yarım saat iyi. sonra arabada tut tutabilirsen. sırtımın ağrısına rağmen azranın ağlamasına dayanamadığım için,
azra kucakta boş arabayla gezerken buluyorum kendimiyorucu olsada annelik katlanıyoruz iyice..
temamıza gelince.. başta minnie mouse'a karar verdim, baktım beceremiyorum, kelebek çiçek böcek derken prenses tacında karar kıldım..
en son cnm arkadaşım plannercan ben yaparım deyip duruma el atınca, mutluannem (sıkı bir minnie'ci olarak) yap deyince ve sağolsun annezeynepte yardımcı olurum deyince,
minnie mouse'da karar kıldım.. bnm daha 2 ayım var malum azra mayıs 27 doğuumlu..
sen yanlış hatırlamıyorsam winnie the pooh yapıyorsun değilmi?
bi resim paylaşmıştın çok güzeldi ..
kız tacizci bambucan ne oldu kız:)))
korkuttun beni:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?