2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

iyi geceler kızlar ne var ne yok bakmaya geldim..
ohh eminönü yolcuları buluşmuş güzel bir gün geçirmişler
maşallah neşeniz bol olsun kızlar ama bizde çok merak ediyoruz resim koyun artık

babyceren aşkolsun beni neden aramıyosun yoosam beni beenmiyomusun
meleğim canım uzun zamandır görüşüpte konuşamadık..
nasılsın mahirim nasıl? bi rahatsızlığın vardı iyi sonuçlar almıştın yanılmıyorsam.. şimdi nasılsın?
özlemişim seni
mutluanne istanbulda olup gelmeyi çok isterdim.. heleki mouse taçlarıyla hatıra fotoğrafı çektirdik dedinya çok özendim

kızlar bu aradaçiçek_çiçek ile görüştüm.. merak edenler için kısa bir bilgi vereyim..
masalı başka bir doktora götürmüş ve o doktor masalda orta kulak iltihabı olduğunu söylemiş..
çiçekçiçek tabi çok üzgün masal okadar ilaç kullandı ama asıl problem için değil malesef.
sonra o doktorda yeni bir tedavi başlatmış antibiyotik şurup iğneler derken zor bir süreçten geçiyorlar malesef
evlerindeki elektrik sorunu halledilmiş ama tekrar aynı sorun yaşanmış fakat çok şükür ilkindeki gibi kötü korkutucu olmamış..
yani şuan hem maddi hem manevi toparlanmaya çalışıyor. eşide yanında olmayınca ne kadar zordur değilmi:26:
ama yinede telefonda o güzel sesiyle çok güzel içten konuştu.. hepinizide çok özlemiş tabiki

söylemesi ayıp bende geçtiğimiz hafta görümcemle beraber romantik komediye gittim saat 21 seansına. saat 23de çıktık.
ordan starbucksta birer kahve içtik.. sonra ikinci kahvemizi yolda eve yürürken içtik ve çok güzeldi..
bu bana bayağı uzun bir süre gider heralde..

selam kızlarrr..
valla harika bir gündü...uzun zmndır böyle güzel bir gezi yapmamıştım bugün cok mutluyum...şöleki;
mutlu annemle aynı anda geldik diyebilirim eminönüne kendisi tam bir iyilik meleği ve çok güzel mira tıpkı annesine benziyor...hemen bir cafeye oturup çaylarımızı yudumlayıp sohbete başlayıverdik o sırada çıtı pıtı güzeller güzeli annelerimiz şekersiz yeşilçay ve yavrukedi geldi..sohbet muhabbet derken zmn nasıl gectı anlamadık..(mutlu annem ve bnm kedi fobimiz var kediler ayaklarımızın altında dolasmasaydı daha bir konstre olacaktık ama habire sıcrayıp durduk) daha sonra mutluannem önde biz arkada eminönünün altını üstüne getirdik paraları harcadık..alışverişin ortasında biri arkamdan sarıldı bir dondumki bizim çıtır beykozumuz sacı basıda acmış fıstık gibi yakaladı bizi o kalabalıgın ıcınde..tabi çok buyuk bir suprız oldu eneside gormus olduk tekrar maşşallah diyim cok sevımlıydı....en sonda yorgunluk kahvelerımızı ıcerkende nagişim bize katıldı süper oldu...çok ama çok güzel bir gundu...katılmayanlar cok sey kacırdı:)) tekrar butun arkadaslarıma tesekkur edıyorum bu guzel buluşma için ve tekrarının gelmesini 4 gozle beklıyorum...resimleri en kısa zmnda ekliycem kızlar..

Kizlar laf olsun topic dolsun senlensin, anlatin anacim ne olcekki..her turlu seyi paylasiyoruz yani bunda bir sorun yok konusmaya devam ~:)) allah muhabbetimizi bozmaz ins..

Turuncu benimde oyle bir alisveris yaptigim sitem var..stoklarinda olanlari hemen gonderiyorlar sonra baska bir yerden geldikce eksikleri tamamliyorlar..iskence oluyor biraz ama bende vazgecemiyorum..

bambucanım ben kimseyi aramam,ödemeli atıyorum onlar beni arıyo
sanada atarım canım:))no kaçtı..:26:
çiçekçiçegi bende merak etmiştim hay allah üzüldüm şimdi ya..doktorlar dan tiksindim..masala acil şifalar olsun inşallah..
keşke eşi yanında olsaymıştı..ne zor günler geçiriyodur..tekrar görüşürsem selam söyle canişkom..
sende sinemeya gitmişsin egelnmişsin ohh sefan olsun..bende gidecem kısmetse 2015 te düşünüyorum
öpüldün canım

hah işte zada da geldi,şimdi o da bir fasıl çatlatır bizi:18:

kız yeterınce telefonda çatlattım senı dıye dusunuyorum ben..bu guzel gunde senınde sesını duymak cok ıyı geldı dogrusu..gercı benı yavrupisipisi sandın ama olsun..yazarken patır patır yazıosun sekerım konusurken pek bı durgundun:)) daha catlatımmı kız..bugünü anlatmakla bitiremem dogrusu..

Cnm sim bizler ne olsun herkes gibi cocuklarin pesinden digidik digidik at misali uzun marathon kosturuyoruz..Cok yorucu geciyor zamanlarimiz..Mahir cok yaramaz teyzesi yani kuduruk, bugun disarda idik, yemek yedigimiz restaurant in altini ustune getirdi bagirmaktan...butun gozler bizim masadaydi yani (
Bende seni ve Azra mizi cok ozluyorum, sik gel diyicem ama biliyorumki cok yogunuz hepimiz... sen ne yaptin dogum gunu hazirliklari nasil digiyor..temanizi sectinizmi ...

tatlıcadım ve bingel kujum canlarım cok gecmıs olsun ben daha yenı gordum..allahım biran önce şifa versin..

Cicek ve Masal icin cok uzuluyorum ins bu gittikleri doctor orta kulak iltihabi kanisi dogrudur ve dogru ilaclari vermistir..temmennim bir anonce iyilesmesi..Guzelim Masala gercekten cok uzuluyorum.yavrum biran once iyilessin ins

banada sesinizi duymak çok iyi geldi ama bir anda şok oldum bende..
kim alıyo kim veriyo:)kafam karıştı:)aptal oldum bir anda:))
şekersizi mutlu sandım..
seni yavrukedi sandım..
yavrukediyi sen sandım..

hele en son konuşan nagişi hiç kimse sanmadımkafam karıştı:)
patır patır kkonuşurum da tek tek gelin şekerim

napalım hayatım düşündük babycereni beşimiz ancak paklarız dedik ve hucum yaptık:)) yoksa senın hızına yetişemeyiz şekerimm..

Koptum yine bu ne yaw..
evt senin chihiro ile muhabbetini ben bile dusunemiyorum, yikildi herhalde :))
Halan guluyorum yaa..allah seni guldursun cnm..cok guzel yazmissin

Uuuu amanin bes muhabbet kusuna bir papagan olmaz yani yazik :)) BabyCeren cim anam sende tek tek sekerekten mahmure diyorsun ama olmazki ogreneceksin zamanla merak etme sekerim :)) sen yaparsin inaniyorum sana..

tabiki iletirim canım a.s nedemek..
allah doktorun eline düşürmesin ama doktorsuzda bırakmasın ne güzel söz değil mi?
bazen çok can sıkıcı olabiliyorlar malesef.. benimde kötü anılarım var ve hiç anmak istemiyorum

canım benim bizde iyiyiz şükürler olsun..
2 güne bir çıkıp geziyoruz hava alıp güneşleniyoruz.. azrada artık iyice yürüyor teyzesi ve karıştırmadık çekmece bırakmıyor..
çok tatlı oldu görsen maşallah kızıma çok seviyorum
bizimkide dışarda ilk yarım saat iyi. sonra arabada tut tutabilirsen. sırtımın ağrısına rağmen azranın ağlamasına dayanamadığım için,
azra kucakta boş arabayla gezerken buluyorum kendimi yorucu olsada annelik katlanıyoruz iyice..
temamıza gelince.. başta minnie mouse'a karar verdim, baktım beceremiyorum, kelebek çiçek böcek derken prenses tacında karar kıldım..
en son cnm arkadaşım plannercan ben yaparım deyip duruma el atınca, mutluannem (sıkı bir minnie'ci olarak) yap deyince ve sağolsun annezeynepte yardımcı olurum deyince,
minnie mouse'da karar kıldım.. bnm daha 2 ayım var malum azra mayıs 27 doğuumlu..
sen yanlış hatırlamıyorsam winnie the pooh yapıyorsun değilmi?
bi resim paylaşmıştın çok güzeldi ..

napalım hayatım düşündük babycereni beşimiz ancak paklarız dedik ve hucum yaptık:)) yoksa senın hızına yetişemeyiz şekerimm..
ee başka ne yaptınız:))kimleri çekiştirdiniz:))anlat anlat dedikodu yapalım:)))
Koptum yine bu ne yaw..
evt senin chihiro ile muhabbetini ben bile dusunemiyorum, yikildi herhalde :))
Halan guluyorum yaa..allah seni guldursun cnm..cok guzel yazmissin

kop kızzzzyazarken bende koptum:)
daha yazacaktım aklımda çok şey vardı da çağla durmadı
yinede seviyom ben cikirokko yu ya:)
özledim valla,ne yapıyo acaba:)
rüya görüyodur belkide..bu kızın rüyasıda bir tuhaf olur ha:)

Ins Tarik Bugramizda sende sifa bulur bir once bizlere yani sahalarimizi katilirsin , sensiz olmaz gayri buralar ...her birimiz bir gokkusaginin renkleriyiz bir rengin eksik olmasi olmaz..mevlamdan sana bol bol sifa diliyorum
Tarik Bugramiz siralamaya baslamis, gozun aydin cnm darisi yurumeye ins.

Rabbim daim etsin ins. keyfinizi ve sagliginizi..Masallah yuruyor demek Azramiz , darisi yuruyemiyenlerin basina olur ins..
Teman olarak Minnie mouse gercekten cok guzel, iyi bir tercih olmus cnm..
Bizim temamiz giraffe yani zurafa...benim icin cok rastlantisi oldu bu yuzden bunde var bir keramet dedik ve girdik oyle bir yola allah hayir eyler ins..
Evt sizin zaman varmis bizim 3 mayis yani ilk yapilacak dogum gunlerinden olucaz

biliyorsunuz 5 ay aranızda olamayacam :)
eşim '' vın'' almam dedi bende çokta ''tın'' dedim:)
zaman çok hızlı geçsin hemen sizlere kavuşayım:))
bu son mesajımarada açın okuyun bakıp bakıp aglayın emi
önce bebişlerinize sonra kendinize en sonda kocalarınıza iyi bakın olurmu:)
hepinizi gıdıklayarak öpüyorum..hoşçakalın:)
bunları yazarken neden gülüyorum bende bilmiyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…