aaa görüyomusun bana dedikodu yapmadılar:26:keşke telefonu açık bıraksalardı da ne konuşuyolar duyabilseydim..eeee o kadar konuştun dedikodu yokmu ne yemiş içmişler nererlere gitmiş ne dedikodu yapmışlar :)sende hiç bişey anlatmıyon cnm
babyceren msjını yeni gördüm cnm...ben ara ara girip okuyup hemen çıkıyorum...oğlumu bi başına bırakmaya gelmeye..sürünerek de olsa bi bakıyom sobaya gidiyo bi bakıyom tv'ye...çok yaramaz bugünlerde..uyumaya şeklimiz değişti...eskiden beşiğe yatırr sallardım...şimdi ise beşiğe oturtuyom kendi kendini sallıyo..kafa düşmeye başlayınca anca yatırabiliyom yoksa ağlıyo....bi dişimiz daha patladı ucundan azcık görünüyo...6. diş... uyandı yine..sağol cnm biz böyleyiz işte...sen nasıılsın?
redlight ve ecesuelif nasılsınız kızlar..
redlıghtkızın nasıl,ecesuelifçim senin de oğluşun nasıl:)
rica ederim canım..kızının adı neydi yazmışmıydın daha önce:26:çok şükür canım iyiyiz bugün hava çok güzeldi dışardaydık
arkadaşların dediği gibi çok hareketlendiler artık hiç gözünü ayırmaya gelmiyo bu bıcırlar
Allhım güzel günlerini göstersin İnşallah
bu arada halimizi hatrımızı sorduğun için kızımla sana teşekkür ettik
bende seni seviyorumSelam fıstıklar ne haber?
Sanırım bugün büyük buluşma gerçekleşmiş neler oldu merak ettim doğrusu:44::44:.
Benim dedikodumu yaptınız mı kız doğru söyleyin
Bugün meraklı arkadaşım babyceren buluşmadaki herkeşi taciz etmiş beni de etti.
İyiki de etti kendisi kadar güzel olan sesini duydum çok mutlu oldum. Seni seviyorum bebeğem
Selam,, harika bir gündü....önce zadacan ve ben buluştuk,,bize şekerli şekersiz katıldı,,akabinde yavrumkedi...4kafadar Eminönü'nün altını üstüne getirirken bir de baktık beykoooz...Enes'i görmek gunün en guzel supriziydiİsimizi bitirip bütün eminonunu alınca,,kahvemizi içeceğimiz yerde bizi nagisin bekliyor olması harikaydi...minnie mouse taclarimizla çektirdiğimiz mutlu hatıra fotografını en kısa zamanda ekleyeceğiz Hersey harikaydi çünkü gercekten bugün gördüğüm bütün anne melekler insanın hem ruhuna hem gözüne hitap edecek kadar guzellerdi Hepinizi cok seviyorum canım arkadaslarım
Şimdilik bu kadar evde yalnızım mira durmuyorGercekten coooook büyük bir buluşma oldu benim icin...bir taşla tam 5kuş ve vede yakışıklı bir küçük prens gördüm:))Seni seviyorum Enes
Baby cerencimmm,,ben mesajini geç görünce sana taciz telefonu açtıksesini duyduk daha bı mutlu olduk walla
Keşke sen de olsaydınBizi düşünüp mesaj atman büyük incelik
ne güzel ya süper..demek beykozda katıldı size harikaaaa..
ee ben neden beykozla konuşmadım..yoksa konuştumda benmi hatırlamıyorum:)
siz büyük buluşma gerçekleştirdiniz bizde burda büyük çatlama gerçekleştirdik
hadi bakalım fotoları isteriz:))
Beykozumuz eşiyle sarkhana gelmişti,,ama gönlü bizimle olunca tam saatinde oradaydik,,denk geldik yanienişte yanında olunca onu ayaküstü gormuş olduk olsun Birkaç dakika da olsa görüştük ya
Bol güneşli bir haftasonundan herkese kucakk dolusu sevgilerrr
Dün oğluşumu ilk defa parka götürdüm.Daha doğrusu parka çok gittik ama salıncağa ve kaydıraka ilk defa bindi kuzum.Salıncağa bindiğinde o attığı kahkahalar herkesi güldürdü:)))
1 saat kadar oynadık ve eve geldiğimizde 3 saate yakın uyudu.
Artık havalar ısındı,hergün dışarı çıkmaya başlarız ama bizim sorunumuz Kayra bey bebek arabasını sevmiyor.Dün parktan eve gelene kadar bağıra bağıra ağladı arabasında.Anakucağı takılırken hiç sesi çıkmazdı ama diğer kılıfını takmaya başladığımızdan beri hiç içinde oturmak istemiyor.Acaba arabasınımı sevmiyor diye düşündük,2-3 tane farklı arabaya daha bindirdim ama yokk.Kıyamet kopuyor.
Aynı şekilde araç koltuğuna oturduktan sonra kemer bağlama faslında da oluyor.Kemer bağlanmasını hiç sevmiyor ve hemen çığlıklarla kendisini geri atıp ağlıyor.
Alt değiştirme,kıyafet değiştirme veya ceket giydirme faslımızdan hiç bahsetmek bile istemiyorum.Bir tek benim oğlum mu rahatına ve özgürlüğüne düşkün yoksa tüm bebekler mi böyle merak ediyorum
iyi yaptın telefon açtın ama benim kafa karıştı:))kim kimin sesiydi karıştırdım..
elden ele verdiniz beni:)))
ama sizlerle tanışıp konuştıgım için çok mutlu oldum canım..keşke bende olsaydım dedim..
inşallah başka zaman bende aranızda olurum..
sizin adınıza çok sevindim..öpüldünüz
Bende bende ...bende aranizda olmak istiyorum kizlar...ben cok bahsizsizim yaaa ..off ..pofff..olmazki bu ama simdi ben cok yetim kaldim bu gafur memlekette..Baksana bir babyCeren sesi dahi duyamiyorum :))
Selam,, harika bir gündü....önce zadacan ve ben buluştuk,,bize şekerli şekersiz katıldı,,akabinde yavrumkedi...4kafadar Eminönü'nün altını üstüne getirirken bir de baktık beykoooz...Enes'i görmek gunün en guzel supriziydiİsimizi bitirip bütün eminonunu alınca,,kahvemizi içeceğimiz yerde bizi nagisin bekliyor olması harikaydi...minnie mouse taclarimizla çektirdiğimiz mutlu hatıra fotografını en kısa zamanda ekleyeceğiz Hersey harikaydi çünkü gercekten bugün gördüğüm bütün anne melekler insanın hem ruhuna hem gözüne hitap edecek kadar guzellerdi Hepinizi cok seviyorum canım arkadaslarım
Şimdilik bu kadar evde yalnızım mira durmuyorGercekten coooook büyük bir buluşma oldu benim icin...bir taşla tam 5kuş ve vede yakışıklı bir küçük prens gördüm:))Seni seviyorum Enes
kulagım çınladı hemen geldim melegimnasılsın canım..
sen benim sesimi boşver onlar yüzyüze görüştülerasıl bomba onlarda
ya bende amma kıskanmışım ha:)şimdi farkediyorum
numaranı bi ara yolla bana canımödemeli atarım anlarsın kaydedersin beni
slm mayıs anneleri ve darluş bebeleri ALLAH sağlık sıhat afiyet versin
iyi hafta sonnu olsun işlaa hastalıksız bol gezmeli
kızlar pazar gününden beri tavşanım hasta öksürüyo hapşiriyo fena yanı pazar akşamı saatoo ateşlendi kustu çok fena hemen yakacık doğum ve çoçuk hastanesine götürdük hava verdiler idrar tahlili istediler tabi benım tavşan işemedi inat etti hastaneler o saatte kaynıo çoçuk dolu ağlıyan ağlıyana benım tavşanda onları görünce başladı ağlamaya berbat bir hafta geç,rdim anlıcanız sabah ezanı okunurken eve geldik
antibiyotik ,şurup, burun fısıssı verdilerde verdiler yemek yemiyo tavşanım ilaçta içiremiyoz ağzını açmıyo çıldırma noktasındayım geceleri uyumuyo ben yatıom oda üstüme çıkıp uyuyo ancak ne yapcam bilmiyorum:18:
yere yatak attım yerde yatıoz valla az öncede düştü ağzı kanadı suyla yıkadım az durdu uyuttum işlaa bişe olmaz ya ben kötü bir annemiyim bakamıyom bi sıpaya
eminonu yolcuları kolay gelsin benim yerimede gezin bol bol deniz havası alın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?