2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

babyceren msjını yeni gördüm cnm...ben ara ara girip okuyup hemen çıkıyorum...oğlumu bi başına bırakmaya gelmeye..sürünerek de olsa bi bakıyom sobaya gidiyo bi bakıyom tv'ye...çok yaramaz bugünlerde..uyumaya şeklimiz değişti...eskiden beşiğe yatırr sallardım...şimdi ise beşiğe oturtuyom kendi kendini sallıyo..kafa düşmeye başlayınca anca yatırabiliyom yoksa ağlıyo....bi dişimiz daha patladı ucundan azcık görünüyo...6. diş... uyandı yine..sağol cnm biz böyleyiz işte...sen nasıılsın?

eeee o kadar konuştun dedikodu yokmu ne yemiş içmişler nererlere gitmiş ne dedikodu yapmışlar :)sende hiç bişey anlatmıyon cnm
aaa görüyomusun bana dedikodu yapmadılar:26:keşke telefonu açık bıraksalardı da ne konuşuyolar duyabilseydim..
sende pek meraklısın :)benide geçtin

evet sürekli açıp katatıyosun farkediyorum canım..bugünlerde bütün bebişler yaramaz olmuş:)demek senin ogluşunda yaramazlık yapıyo:)
daha ne günler bekliyo bizi bunlar birşey degilbüyüdükçe dahada yoracaklar bizi:)olsun çekecez mecburuz:)
dişinizde hayırlı olsun..çok öpüyorum canım..ha bizden haber vermeme gerek yok:)zaten gevezeyim sürekli yazıyorum:)

1 üye 6 ziyaretçi
gün gelir bu 1 üyeyide bulamassınız söyliyim size
çemkiripte giderim ha
nerde bu milllet nerde bu devlet
gelen olursa haber verin bir dürtün beni
hemen gelirim

redlight ve ecesuelif nasılsınız kızlar..
redlıghtkızın nasıl,ecesuelifçim senin de oğluşun nasıl:)

çok şükür canım iyiyiz bugün hava çok güzeldi dışardaydık
arkadaşların dediği gibi çok hareketlendiler artık hiç gözünü ayırmaya gelmiyo bu bıcırlar
Allhım güzel günlerini göstersin İnşallah
bu arada halimizi hatrımızı sorduğun için kızımla sana teşekkür ettik

Selam fıstıklar ne haber?
Sanırım bugün büyük buluşma gerçekleşmiş neler oldu merak ettim doğrusu:44::44:.
Benim dedikodumu yaptınız mı kız doğru söyleyin
Bugün meraklı arkadaşım babyceren buluşmadaki herkeşi taciz etmiş beni de etti.
İyiki de etti kendisi kadar güzel olan sesini duydum çok mutlu oldum. Seni seviyorum bebeğem

Selam,, harika bir gündü....önce zadacan ve ben buluştuk,,bize şekerli şekersiz katıldı,,akabinde yavrumkedi...4kafadar Eminönü'nün altını üstüne getirirken bir de baktık beykoooz...Enes'i görmek gunün en guzel supriziydiİsimizi bitirip bütün eminonunu alınca,,kahvemizi içeceğimiz yerde bizi nagisin bekliyor olması harikaydi...minnie mouse taclarimizla çektirdiğimiz mutlu hatıra fotografını en kısa zamanda ekleyeceğizHersey harikaydi çünkü gercekten bugün gördüğüm bütün anne melekler insanın hem ruhuna hem gözüne hitap edecek kadar guzellerdiHepinizi cok seviyorum canım arkadaslarım
Şimdilik bu kadar evde yalnızım mira durmuyorGercekten coooook büyük bir buluşma oldu benim icin...bir taşla tam 5kuş ve vede yakışıklı bir küçük prens gördüm:))Seni seviyorum Enes

Son düzenleme:
rica ederim canım..kızının adı neydi yazmışmıydın daha önce:26:
oğlunun sınavı nasıl geçmiş..inşallah istedigi gibi olur hayat ona kolaylıklar sunar..öptüm
bende seni seviyorumgüzel bakan güzel görür,kulagı iyi duyanda güzel ses duyararada taciz etmeye devam ederim:)
öptüm canım..

ne güzel ya süper..demek beykozda katıldı size harikaaaa..
ee ben neden beykozla konuşmadım..yoksa konuştumda benmi hatırlamıyorum:)
siz büyük buluşma gerçekleştirdiniz bizde burda büyük çatlama gerçekleştirdik
hadi bakalım fotoları isteriz:))

Baby cerencimmm,,ben mesajini geç görünce sana taciz telefonu açtıksesini duyduk daha bı mutlu olduk walla
Keşke sen de olsaydınBizi düşünüp mesaj atman büyük incelik

Baby cerencimmm,,ben mesajini geç görünce sana taciz telefonu açtıksesini duyduk daha bı mutlu olduk walla
Keşke sen de olsaydınBizi düşünüp mesaj atman büyük incelik

iyi yaptın telefon açtın ama benim kafa karıştı:))kim kimin sesiydi karıştırdım..
elden ele verdiniz beni:)))
ama sizlerle tanışıp konuştıgım için çok mutlu oldum canım..keşke bende olsaydım dedim..
inşallah başka zaman bende aranızda olurum..
sizin adınıza çok sevindim..öpüldünüz

Beykozumuz eşiyle sarkhana gelmişti,,ama gönlü bizimle olunca tam saatinde oradaydik,,denk geldik yani enişte yanında olunca onu ayaküstü gormuş olduk olsunBirkaç dakika da olsa görüştük ya

Beykozumuz eşiyle sarkhana gelmişti,,ama gönlü bizimle olunca tam saatinde oradaydik,,denk geldik yani enişte yanında olunca onu ayaküstü gormuş olduk olsunBirkaç dakika da olsa görüştük ya

yeter kız yeterrrr..çatlattın yeter
beykoz canım bende seni görmek istiyorum
anlatma daha fazla kalbim sıkışıyo:18:hamilelikte çatlamadıgım kadar çatlak oluşuyo fit fücudumda:))

Cnm bizimkide ayni artik sabit bir yerde tutmak nerde ise imkansizlasti...benim ve babasinin disinda hatta kucakta hic durmuyor kendini atiyor...son misafirikte bu yuzden habire dustu sipa ( bence Kayra da normal cnm, bu cocuklarin en kuduruk zamanlari tutabilenede ask olsun :))

Bende bende ...bende aranizda olmak istiyorum kizlar...ben cok bahsizsizim yaaa ..off ..pofff..olmazki bu ama simdi ben cok yetim kaldim bu gafur memlekette..Baksana bir babyCeren sesi dahi duyamiyorum :))

Bende bende ...bende aranizda olmak istiyorum kizlar...ben cok bahsizsizim yaaa ..off ..pofff..olmazki bu ama simdi ben cok yetim kaldim bu gafur memlekette..Baksana bir babyCeren sesi dahi duyamiyorum :))

kulagım çınladı hemen geldim melegimnasılsın canım..
sen benim sesimi boşver onlar yüzyüze görüştülerasıl bomba onlarda
ya bende amma kıskanmışım ha:)şimdi farkediyorum
numaranı bi ara yolla bana canımödemeli atarım anlarsın kaydedersin beni

Ah ah orda olmak vardi yaa..ama gonlum hep sizleydi bunu bilin hemi...sizzler gibi inanin bende cocuklar gibi sen oldum..ne ettinizde bulusup kaynastiniz kizlar..eferin sizleri..
Resimleride dort gozle bekliyorum sekerim..
Beykoz un son anda katilarak surpriz yapmasida harika olmus..

Ayy gizz odumu patlattin insan arkadan gelirken bir haber verir, korktum anacim :))
Senin kulaklarinda zil var kesin..burda yazilan herseyi anlabildigine gore ehueheuhu
Yakinda gelicem anacim herkesin telefon sapigi olmaya adayim :))

Cnm sen dunyanin en tatli annelerindensin buna emin ol hemi ve bir daha kendinle ilgili negative dusunme olurmu lutfen..
Bebekler hasta olur ve boyle boyle buyurler..bizde olduk cnm, dustuk, kalktik ve doganin vargecilmez olan hasta olmayida yasadik...hersey bir dogal bir surecte gerceklesiyor bu yuzden o surec bazen zorda olsa malasef atlatmamiz lazim...rabbimden sana ve kizcene saglik ve huzur diliyorum ..cok cok gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…