dedigin gibi umarım alışkanlık haline getirmez canım..kusunca hem yedigi gidiyor hemde ortalık batıyor:)babycerencim kaç gündür güya oyun yapıyor öğürüyor sonrada gülüyor sıpa
ve sonunda bu sabah kendini kusturmayı başardı umarım alışkanlık haline getirmez
aa bu arada Aras Eymen de artık adım atıyor,adım atıyor dediysem biz tutuyoruz öyle şimdiye kadar daha adımı yoktu sadece
koltuğa tutunuyordu,sanırım en geç biz yürücez,geç olsunda güç olmasın inşallah
Kuzzul kurt sana geçmiş olsun yazmıştım altına da içimi döküvermiştim
Sen kızımın teyzesisinyerin de bizim evde baş köşe ciğerim
Ya sorma Hejarcım bıktım artık hep bi olay yaratacak işteYalvarıcak ona illa herkes,dediğin gibi sabahtan eve konma ihtimali de var ama
ben öncesinde annemi annenemi kondurucam eve kaçırıcam huzurunuGelmesin zaten istemiyorum artık ama bizde kutlanmaz demek te neyin
yalanıbizim 20 kişilik ailede ben gelin oldum olalı herkese yaşgünü yapıldı.Ama benim asıl üzüldüğüm bu kızımın ilk doğumgünü olması anlıyosun dimi...
Senin halalığın batsın demek geldi içimdenEşimde tam o arada namaz kılıyodu yan odada bişey desem duyacak diye demedim ama dicem
Çünkü her zaman eziği oynar ve bizi kötü eder kocişlerle
Ah canım ya,,inşallah biran önce iyileşir KayraGeçmiş olsun dilekleriniz için çook teşekkür ederiz.
Oğluşuma bu sabah yine iğne vurdular.Bacakları top top sertleşti iğnelerden yavrumun.
En kötüsü ise sedyeye yatar yatmaz ağlamaya başlıyor.Hiç istemezdim bu durumun hafızasına kazınmasını....
Yarın sabah son iğnemiz olacak ve sonra takibe alacağız.Ateşi çıkarsa tedaviye devam edilecek.
Umarım en kısa zamanda eski neşeli haline geri döner...
İlaçların etkisi ile kafasını koyduğu yerde uyuya kalıyor.Az önce oyuncaklarının arasında horlarken buldum :))
Gerçi benim oğlumun horlaması artık hastalık nedeni ile kükremeye döndü.
Eskiden kapı gıcırtısına uyanıp rahatsız edildiğim için kızardım ama şimdi oğluma koynuma alıp onun horultusuyla uyuyorum
Babyceren canım doğum günün olduğunu okudum..Biraz gecikmelide olsa doğum günün kutlu olsun canım.
Ailenle ve sevdiklerinle nice mutlu yıllara...
gunes1'in oğlununda doğum günüymüş diye okudum.Ben en büyükleri zeynep ada sanıyordum ama demek ki Yaman imiş.
Doğum günününüz kutlu olsun canım...Çok duygulandım yaaa
Ah canım sorma beni de çok sinirlendirdi ama çok dokundu da...ay ozaman hemen yapıstırsaydın lafı kardesininkine niye geldin diye
valla hiç bu konularda bende poh pohlamam kimseyi
sende yapmazsın canım tanıdıgım kadarıyla yapmada hanıma bak havalar bin beşyüz gelmezse gelmesin incileri dökülür
nese beni sinirlendiriyor böyle bir işten anlamayan insanın sinirini bozan kişiler
Ben eşime söyleyince yanımda olmayacığını çok iyi biliyorum onun için demedim,,zaten bugüne kadar eşimle hep o varken ailesiyle bişeyler konuştuumda kötü oldum,,
Canım dediğin gibi onun halalığı batsın.
Duygusuz ne olacak !!
Bak ben de kızdım şimdi
Keşke hiç ikilemeden "keyfin bilir"!! deseydin.
Hatta ve hatta ben bununla kalmaz kocama söyler ve ağzının payını bir güzel verdirtirdim
Herkese yaşgünü yapılıyor da boncuğuma gelince niye kutlamıyoruz diye kıvırıyor.Kutlamasan bile gelip pastasını yesen ne olur sanki.Ayyyyy yok yok sen bu gelince doğum gününde hiiç muhatap olma emi.Ayrıca hediyesinide şimdiden merak ediyorum :18:
Bu arada ben niye bu kadar kızdım anlamadım
Ah canım ya,,inşallah biran önce iyileşir KayraAllah beterinden korusun,,inşallah çabucak toparlanacak annesi
İçim cız ediyo bebekşermize bişey olunca,,Rabbim dermansız dert vermesin bu halimize de şükür
Sen nasılsın turuncucan?Diyet nasıl gidiyo
Kızlar size bi anımı anlatayım da gülün
Birçok ailede de olduğu gibi kız tarafı çeyizi yayar,akşamüzeri erkek tarafı gelir ve çay vs. içilir gelin evinde
Neyse bunlar geldi,,eşimin çeyizini de getirdi,,benim sülale içinde bu bi kutudan 2 adet kahve fincanı çıkarttı reklam yapa yapa verdi bana
Duygusal bir konuşma yaptı bunlar rahmetli annemden hatıra falan diyeHerkes ağlaştı.....Gel zaman git zaman biz eltilerimle samimi olduk,
bi gün küçük eltim bana bunları çekiştiripbi örnek verirken başladı benim kahve fincanlarını anlatmaya...Eee dedim onlar çok değerli benim için, bu arada konsolda saklıyorum
kıymetinden...Getir dedi,,getirdim,,dedi ters çevir: çevirdim,,bir de baktık: TUKCELL yazıyo altındaİşte benim görümce böyle showman
Amin canım,çok şükür...Dediğim gibi rabbim dermansız dert vermesin...
Çocuk hasta olmadan büyür mü hiç..Dimi ama
Geçen dışarda oğluşumla gezerken arkamda 2-3 genç kız ve genç erkek vardı.Yaşları 14-15 civarı.Aralarında geçen konuşma şu şekilde.
oğlan kıza diyor ki ; anaaammm gettt bir daha sizin eve adım atmam bennn.
kız ; hihihihih sus sussss hatırlatmaaaa
Diğerleri ; Niye ne oldu ki ?
Tekrar oğlan ; annesi beni görünce bizi sevgili sanıp beni kovalamıştı.HAHAHAHA
Kız ; ayyyy evetttt benim gerizekalı mall annem işte !!!
Valla bunu duyunca içim cız etti...
Rabbim yavrularımıza verdiğim emeklerimizi boşa çıkarmasın.Onları anaya babaya asi gelmeyen edepli terbiyeli hayırlı evlat eylesin inşaallah.
Diyete gelince forumda bi diyet grubuna girdim.Şimdilik 4.5 kilo verdim toplamda
Gerçi çok aktif değilim o topicte de ama olsun...önemli olan kg vermek :)
ciciim okuyup birtürlü yazamadımm işten ama buna yazmadan geçemedim yaa tam bir hayal kırıklığı olmuştur sende ama bukadarına pess yani, ayrıca doğum günü konusuna bende sinir oldum canım bide hala olacak hayret bişey ya çağırmasan küser çağırsan gelemem der o hesap olmuş biraz sizin hala, demekki mira'nın hatırı bukadarmış sende ablacığım deseydin cicimmmAh canım sorma beni de çok sinirlendirdi ama çok dokundu da...
Hep aynı kapris,,rahmetli kayınvalidemin yerine kaynanacılık oynuyo benle,,eşime vıcık vıcıklığını bile tölere ediyorum ama bu
çok fazla
Ben eşime söyleyince yanımda olmayacığını çok iyi biliyorum onun için demedim,,zaten bugüne kadar eşimle hep o varken ailesiyle bişeyler konuştuumda kötü oldum,,
ondan sessiz kaldım ama tabiki böyle bitmezgerçekten bi kıymeti yok artık gelmesinin hatta gelip bi kenarda şişinerek oturacağından gelmemesi daha hayırlı
hediye almaz altın takar yüzde 500,gözümüze soka soka takar hemde ama değeri yok işte
Kızlar size bi anımı anlatayım da gülün
Birçok ailede de olduğu gibi kız tarafı çeyizi yayar,akşamüzeri erkek tarafı gelir ve çay vs. içilir gelin evinde
Neyse bunlar geldi,,eşimin çeyizini de getirdi,,benim sülale içinde bu bi kutudan 2 adet kahve fincanı çıkarttı reklam yapa yapa verdi bana
Duygusal bir konuşma yaptı bunlar rahmetli annemden hatıra falan diyeHerkes ağlaştı.....Gel zaman git zaman biz eltilerimle samimi olduk,
bi gün küçük eltim bana bunları çekiştiripbi örnek verirken başladı benim kahve fincanlarını anlatmaya...Eee dedim onlar çok değerli benim için, bu arada konsolda saklıyorum
kıymetinden...Getir dedi,,getirdim,,dedi ters çevir: çevirdim,,bir de baktık: TUKCELL yazıyo altındaİşte benim görümce böyle showman
ciciim okuyup birtürlü yazamadımm işten ama buna yazmadan geçemedim yaa tam bir hayal kırıklığı olmuştur sende ama bukadarına pess yani, ayrıca doğum günü konusuna bende sinir oldum canım bide hala olacak hayret bişey ya çağırmasan küser çağırsan gelemem der o hesap olmuş biraz sizin hala, demekki mira'nın hatırı bukadarmış sende ablacığım deseydin cicimmm
dedigin gibi umarım alışkanlık haline getirmez canım..kusunca hem yedigi gidiyor hemde ortalık batıyor:)
afferim kuzuya adım atıyomuş:)fazla uzun sürmez her gün göreceksin dahada ilerleyecek ve 1 ay sonra pıtır pıtır yürüyecek..
hiçte geç degil canım tam zamanında olacak yürümesi...
sevgicim masallah pasamız kocaman olmus iyi beslemiş anası
nerelerdeydin anlat özledik seni
hosgeldinnnn
ıs guc cocuk bı koptumm valla burdan ama okuyorum paylasımda bulunamıorum pek.... oğlum buyuyorrr 10 gundur yuruoo kosturyom onun pesınde:) sızde ne var ne yokkk
Bende sen gibi bakıom bakıom beğenıom ozenıom vs derken hıııç bişey yapasım yok.ama yapanları çok çok takdır edıom.taş çatlasın keçeden tişört ve şeker hamurundan kurabıye falan yaparsam yaparım.
defne karen öksuruyomuş dr a gitcekler ozaman tam nesı oldunu öğrencez
not:dun yazdıgımı okunun mu kızdın mı kırıldın mı tınlamadın mı vs mı vs mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?