2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun dilekleriniz için çook teşekkür ederiz.
Oğluşuma bu sabah yine iğne vurdular.Bacakları top top sertleşti iğnelerden yavrumun.
En kötüsü ise sedyeye yatar yatmaz ağlamaya başlıyor.Hiç istemezdim bu durumun hafızasına kazınmasını....
Yarın sabah son iğnemiz olacak ve sonra takibe alacağız.Ateşi çıkarsa tedaviye devam edilecek.
Umarım en kısa zamanda eski neşeli haline geri döner...

İlaçların etkisi ile kafasını koyduğu yerde uyuya kalıyor.Az önce oyuncaklarının arasında horlarken buldum :))
Gerçi benim oğlumun horlaması artık hastalık nedeni ile kükremeye döndü.
Eskiden kapı gıcırtısına uyanıp rahatsız edildiğim için kızardım ama şimdi oğluma koynuma alıp onun horultusuyla uyuyorum

Babyceren canım doğum günün olduğunu okudum..Biraz gecikmelide olsa doğum günün kutlu olsun canım.
Ailenle ve sevdiklerinle nice mutlu yıllara...

gunes1'in oğlununda doğum günüymüş diye okudum.Ben en büyükleri zeynep ada sanıyordum ama demek ki Yaman imiş.
Doğum günününüz kutlu olsun canım...Çok duygulandım yaaa

dedigin gibi umarım alışkanlık haline getirmez canım..kusunca hem yedigi gidiyor hemde ortalık batıyor:)
afferim kuzuya adım atıyomuş:)fazla uzun sürmez her gün göreceksin dahada ilerleyecek ve 1 ay sonra pıtır pıtır yürüyecek..
hiçte geç degil canım tam zamanında olacak yürümesi...
Kuzzul kurt sana geçmiş olsun yazmıştım altına da içimi döküvermiştim
Sen kızımın teyzesisinyerin de bizim evde baş köşe ciğerim

canım kuzzulkurt u yazarken bitişik yazman gerekiyo:)içini keşke daha önce dökseydin
inanırmısın baş agrım geçti:)demek bana dedikodu lazımmış:))
iyiki benim görümce alamanyadayani bende görümceyim ama hiç kötü degilim gerçekten:)
abimler kızının doğum gününü yapmak istemediler benim ısrarımla evi süsledik ve pasta kestik..
ilk dogum günü tabikide kutlanacak..hatta ben hepsini kutlayacam..
dün benim için eşim pasta bile almış yani biz bile kutluyosak çocuklar nedn kutlamasın ki..
sen o görümceni kujuma havale et:)uyuss desin ona:)

Canım dediğin gibi onun halalığı batsın.
Duygusuz ne olacak !!
Bak ben de kızdım şimdi
Keşke hiç ikilemeden "keyfin bilir"!! deseydin.
Hatta ve hatta ben bununla kalmaz kocama söyler ve ağzının payını bir güzel verdirtirdim
Herkese yaşgünü yapılıyor da boncuğuma gelince niye kutlamıyoruz diye kıvırıyor.Kutlamasan bile gelip pastasını yesen ne olur sanki .Ayyyyy yok yok sen bu gelince doğum gününde hiiç muhatap olma emi.Ayrıca hediyesinide şimdiden merak ediyorum :18:
Bu arada ben niye bu kadar kızdım anlamadım

turuncu canım teşekkür ederim güzel yürekli arkadaşım..
kayrada biran önce saglıgına kavuşsun inşallah..içim gitti..yaşadıgınız durumu biz daha önce yaşadık..
çağla hala doktor veya hemşire gördügü zaman kıyametleri koparıyoigne yi unuttmamış..
umarım kayra hatırlamaz..öpüyorum boncuk gözlümüzü

Ah canım ya,,inşallah biran önce iyileşir Kayra Allah beterinden korusun,,inşallah çabucak toparlanacak annesi
İçim cız ediyo bebekşermize bişey olunca,,Rabbim dermansız dert vermesin bu halimize de şükür
Sen nasılsın turuncucan?Diyet nasıl gidiyo

Kızlar mutlu annemizin Kayra için aldığı hediyeyi 10 gün kadar önce giydirip resimlerini çekmeye çalışmıştım ama güzel olmayınca eşimle tekrar çekmek için ertelemiştim.
Şimdide kayra hasta olunca sizleri daha fazla bekletmemek için amatörde olsa hediyemizin resimlerini paylaşayım dedim.
Albümümüze bekleriz .
Teşekkürler mutlu annecim

Ah canım sorma beni de çok sinirlendirdi ama çok dokundu da...
Hep aynı kapris,,rahmetli kayınvalidemin yerine kaynanacılık oynuyo benle,,eşime vıcık vıcıklığını bile tölere ediyorum ama bu
çok fazla
Ben eşime söyleyince yanımda olmayacığını çok iyi biliyorum onun için demedim,,zaten bugüne kadar eşimle hep o varken ailesiyle bişeyler konuştuumda kötü oldum,,
ondan sessiz kaldım ama tabiki böyle bitmezgerçekten bi kıymeti yok artık gelmesinin hatta gelip bi kenarda şişinerek oturacağından gelmemesi daha hayırlı
hediye almaz altın takar yüzde 500,gözümüze soka soka takar hemde ama değeri yok işte

Kızlar size bi anımı anlatayım da gülün
Birçok ailede de olduğu gibi kız tarafı çeyizi yayar,akşamüzeri erkek tarafı gelir ve çay vs. içilir gelin evinde
Neyse bunlar geldi,,eşimin çeyizini de getirdi,,benim sülale içinde bu bi kutudan 2 adet kahve fincanı çıkarttı reklam yapa yapa verdi bana
Duygusal bir konuşma yaptı bunlar rahmetli annemden hatıra falan diyeHerkes ağlaştı.....Gel zaman git zaman biz eltilerimle samimi olduk,
bi gün küçük eltim bana bunları çekiştiripbi örnek verirken başladı benim kahve fincanlarını anlatmaya...Eee dedim onlar çok değerli benim için, bu arada konsolda saklıyorum
kıymetinden...Getir dedi,,getirdim,,dedi ters çevir: çevirdim,,bir de baktık: TUKCELL yazıyo altında İşte benim görümce böyle showman

Amin canım,çok şükür...Dediğim gibi rabbim dermansız dert vermesin...
Çocuk hasta olmadan büyür mü hiç..Dimi ama

Geçen dışarda oğluşumla gezerken arkamda 2-3 genç kız ve genç erkek vardı.Yaşları 14-15 civarı.Aralarında geçen konuşma şu şekilde.
oğlan kıza diyor ki ; anaaammm gettt bir daha sizin eve adım atmam bennn.
kız ; hihihihih sus sussss hatırlatmaaaa
Diğerleri ; Niye ne oldu ki ?
Tekrar oğlan ; annesi beni görünce bizi sevgili sanıp beni kovalamıştı.HAHAHAHA
Kız ; ayyyy evetttt benim gerizekalı mall annem işte !!!

Valla bunu duyunca içim cız etti...
Rabbim yavrularımıza verdiğim emeklerimizi boşa çıkarmasın.Onları anaya babaya asi gelmeyen edepli terbiyeli hayırlı evlat eylesin inşaallah.

Diyete gelince forumda bi diyet grubuna girdim.Şimdilik 4.5 kilo verdim toplamda
Gerçi çok aktif değilim o topicte de ama olsun...önemli olan kg vermek :)

Böyle oldum valla.
Esaslı showmenmiş

gerçekten çok üzücü dimi ya,,halbuki onu yetiştiren anne ne emekler vermiştir ama sonuca bak

4.5kg çok iyi bence Zaten şimdi ayaklandıklarında peşlerinden koşarken verilecek asıl kilolar
Darısı başıma.
Hediyeyi keşke 1 beden daha minik alsaymışım,,ama yazlık diye de cesaret edemedim,,yaza tam olur inşallah,,çok yakışmış boncuğuma
Mutlulukla sağlıkla giysin inşallah

ciciim okuyup birtürlü yazamadımm işten ama buna yazmadan geçemedim yaa tam bir hayal kırıklığı olmuştur sende ama bukadarına pess yani, ayrıca doğum günü konusuna bende sinir oldum canım bide hala olacak hayret bişey ya çağırmasan küser çağırsan gelemem der o hesap olmuş biraz sizin hala, demekki mira'nın hatırı bukadarmış sende ablacığım deseydin cicimmm

Ah canım ahhh hiç sorma,,ben kızımın ilk yaşgünü davtiyesini bile ona verdim değer verip sonuca bakPazar günü de dedimki: abla ben sadece arkadaşlarımı çağırıcam yaşgününe,değer verip o gün bizimle olmasını istediğiniz bir yakınınız varsa sizde çağırın. Cevap: ben gelmicem,,bizde kutlanmazNeyse çok kafa şişirdim bugün kızlar,,ama rahatladım sağolun

canımm benimm aynen öyle etraf battı ama olsun sağlık olsun ne yapalım
inşallah canım,yürüyünce çok tatlı oluyorlar pıtır pıtır yürüyüşleri çağlam gibi

sevgicim masallah pasamız kocaman olmus iyi beslemiş anası
nerelerdeydin anlat özledik seni
hosgeldinnnn

ıs guc cocuk bı koptumm valla burdan ama okuyorum paylasımda bulunamıorum pek.... oğlum buyuyorrr 10 gundur yuruoo kosturyom onun pesınde:) sızde ne var ne yokkk

ıs guc cocuk bı koptumm valla burdan ama okuyorum paylasımda bulunamıorum pek.... oğlum buyuyorrr 10 gundur yuruoo kosturyom onun pesınde:) sızde ne var ne yokkk

masallah yakışıklıya
bizim bıdık kişiden kişiye gidiyor ama bıraktıgımızda tek basına hemen poposunıu yere koyuyor emekleyip geliyor
ben desen hala burdayım aynı

Son düzenleme:

size kalbim kadar bu temiz sayfalarda mesaj yazarkene, deneye bakıyorum arada. hangi mesajınızı kastediyorsunuz bilmiyorum ama neden kırılayım ki "KALBİMİN KÖŞESİNİN MİNDERİSİ HANIM"cığım

sonra devam ederim, haydi bye'ınız

heheyyytt artık benimde tütüm var:124::124::124:
arkadaşım benim için yapmış,,hemde miranın aynı renginden,,sadece bana geldiğinde zada teyzesinin yaptığıyla bir,
keçeden puanlar yapıcaz birde siyah kurdele beline aynı şekildenasıl mutlu oldum anlatamam size,,resimli mesaj yollamış az önce:124:
Böylece anne ördek yavru ördek takım olucaz pasta kesilirkenZadacığıma da tekrar teşekkürler,,evde o tütüyü görmek bile
beni mutlu ediyor İnsanın 10 tane görümcesi olacağına böyle sizin gibi can dostları olsun hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…