2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

hazırlıklarımız bitti yarına kısır yapılıcak annemin bir de meyveli keke yapıcam benim ellerimden öper:)
oturup dinlenebilirim artık diycem ama birazdan yavruşum uyanıruyuduğu zaman özlüyorum bebeğimi

sen sevilmezmisin kızz çok seviyoruz seni
benim uzun uzun sevilmem lazımmış kısa sevilmekten hiç hoşlanmam zatii
çağlamada geçmiş olsun yerim onun minik parmağını tarık buğrada bu gün mutfak dolabının kapağına sıkıştırdı çok ağlamadı miniğim ama insanın içi sızlıyor
bu arada çağlanın ayakkabılarını görmek istiyorum şekerim gelinimin ayakkabılarını göster lütfenn

maşallahh aras eymenee
bizi sormuşsun tatlım tarık buğra çok şükür çok iyi iştahı kusması düzeldi darısı sizn başınıza inş
ben pek düzelemedim ama alıştım artık bu ağrıyada:)
en geç yürüyen benim ağır vasıta kuzum olucak bence canım:))kuzum sıralamayı öğrenmişti sonrasında hastalandı hiç ayakta duramadı şimdi 1-2 adım anca sıralıyo
biz tutuncada daha yürümeyi bilmiyor kuzum koşmaya çalışıyo:)

kuzum ya anlıyolar artık herşeyi içim sızladı boncuğuma inş çabucak iyileşir meleğim
tarık buğraya ateşlendiği zaman fitil kullanmıştım 2. fitili zor kullandım izin vermedi hala bacaklarını kaldırıp poposunu sildiğimde bacaklarını aşağıya doğruy attırıyo
umarım boncuğumun hafızasında silinir

ooo maşallah minik erkeğe kocaman olmuşiyiki gelmiş gözüm gönlüm açıldı:)
ilk kıyafetiylede oğlumla pişti oldular aynısı şu anda üzerinde:)

dilekmete,berrum,dilberege,zilan,lillac,papatya2507,pampis,nursavaskan,bambucan ve şuan aklıma gelmeyen ama forumun aktif üyelerinden olanlar.Nerelerdesiniz ???
Bizleri okuyor ve takip ediyorsanız arada ses verin

süperrrrrrrrr..çok şekersiniz ana kız onları giyince dahada şeker olacağınıza eminim...sizi öyle görmeyi sabırsızlıkla bekliyorummm cnım...

ama benim aklıma yeni fikirler sokmayın kız valla gidip eve kendime tütü yaparım

görümcenede yuh diyorum tatlım şaştım şaştım kaldım yani fincan olayına...

Doktora gittik geldik yavru kuşumla. Cok sukur ciğerler temiz dedi. 3 gun bricanyl kullancaz. 2 hafta da bi damla verdi, onu kullancaz.

Mutlucum görumcene uyuz oldum. Gelmezse gelmesin. S. tir et :)

Sevgi hoşgeldin. Nasıl da buyumus kuzu

Turuncu cok geçmiş olsun ya. Kıyamam

Çağlamın da parmagını öperim

walla becerikli hatunsun yaparmısın??? bence yaparsın:13:
bende şaştım kaldım canımne görümceler var dimiboşweeerrrdim bile hiç kimse bozamaz benim kızımın ilk partisini:124:
bu arada senin tacı da kıza takıcam yaşgünündeçünkü çok yakıştı kızıma

Tütü olayı süper olmus. Ben kendime mor siyah yapıcam. Aldım ya o gun hatırlarsın :) gecen gun kırmızı almaya gittiğimde siyah da aldım kendime :) ehueuhe :)

Hayırdır canım ne hazırlığı.Ne kaçırdım yine ben

Keşke bu yavrular hiç hasta olmasa canım ya.Geçen eşime dedim ki "kayra ve ben hiç hasta olmayalım,bizim yerimize sen hasta ol olmaz mı "?
Adam önce böyle baktı ,sonra olur tabi niye olmasın dedi
Yani o hasta olsa ona bakacak biri var daima ama ben hasta olunca herşey kalıyor.Hele yavrum hasta olunca içim parçalanıyor.
O yüzden karar verdik,bundan sonra babamız hastalanacak bizim yerimize
Şaka bir yana,ben mecburen fitil kullanıyorum çünkü şurubu verince midede ne var ne yok hepsinide kusuyor.
Dün doktor yine şurup yazdı,dedim içmiyor diye ama dene yinede dedi.Sabah ateşi çıkınca verdim ve kahvaltısında binbir emekle yedirdiğim her şeyi çıkardı geri yavrum.
Ben de attım yine fitili ne yapayım

yok canımcım yapamam hiç vaktim yok diğerlerini anca yetiştircem...

ama olmaz şimdi sanda lazım tac ver adresini hmn sanada gönderiyim..:13:

Tütü olayı süper olmus. Ben kendime mor siyah yapıcam. Aldım ya o gun hatırlarsın :) gecen gun kırmızı almaya gittiğimde siyah da aldım kendime :) ehueuhe :)

Benimki mirayla aynı renk,,sadece altına h&m de mini renkli lastik(mayo kumaşından) etekler var ondan al yazmış arkadaşım,,ondan alırım sanırım şeker pembe.
oran buram görünmesin fotolarda diye yaşgünü daha renkli olur yazdım,, ikna olmadı al diyo evet hatılamaz olurmuyum süperdi mor tül
birgün toplanıp tütülerimizle biz de resim çekeriz walla süper olur

yok canımcım yapamam hiç vaktim yok diğerlerini anca yetiştircem...

ama olmaz şimdi sanda lazım tac ver adresini hmn sanada gönderiyim..:13:

ben zaten unnadodan saç bantı almıştım,,taç çok yakıştı ona,, anne kız dönüşümlü kullanırız artık
yollamış kadar oldun canım

"Edacık" ben seni böyle okuyorum BÜTÜN SEVDİKLERİNLE BİRLİKTE NİCE MUTLU YILLARA CANIM
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN HEP MUTLU OL HEP HUZURLU OL

edacım dogum günün kutlu olsun yas kac oldu hayatım
nice senelere kuzuların eşinle saglıklı mutlu huzurlu hep gülerek girersiniz inş amin

güneşcim oğlusunun doğum günü kutlu olsun vallahi koca bir sene nasıl gecti anlamadım..daha nice nice gusel senelere inş...

edacık cnm senınde doğum gunun kutlu olsun...nice güzel yaşlar dilerimm

kızlar hepinize çok çok teşekkür ederim iyi ki varsınız buradan kimse kutlamaz diye düşünüyodum mutluanne hatırlamış çok teşekkür ederim 'yüzü güzel kalbi güzel anne '

Kendime inanamıyorum:26:saat 2 dolaylarında baybceren'e,mutlu'ya,edacık'a,güneş'e yazdığım mesajı göndere basmamışım ara ara bulamadım,gıcık notebook ne olacak

turuncu canım kayra ya çok geçmiş olsun bir an önce iyileşir inşallah inan çok üzüldüm...
mutluanne görümcene sinir oldum canım ya nasıl bi hala öyle o hiç sevmem öyle insanları Allah yardımcın olsun bir an önce haddini bildir bence fazla şımarmış o
hejar ilk adımlarınız hayırlı olsun canım yürüyüp koştuklarını da görürüz inşallah...
babyceren çağlaya çok geçmiş olsun tabi sana da başın ağrıyomuş ama mutluannenin görümcesini duyunca geçmiş süpersin valla
tatlıcadı kolay gelsin canım bel ağrısıyla misafir ağırlamak zor ama annenler yardımcı olcakmış neyseki bir an önce iyileşirsin umarım ...
güneş 1 doğum günü kutlu olsun yakışıklı oğlunun topiğin ilk doğum günü olması bu anlamlı güne anlam katıyor hayatı boyunca hep böyle özel bi bebek olur umarım şansı açık, sağlıklı huzurlu bi ömrü olsun...

bu arada kızlar eşim ve görümcem pasta almış ben okuldayken sürpriz yapmışlar sağolsunlar çok mutlu oldum bi de eşim kolye almış ayıptır söylemesi hiç beklemiyodum çünkü bu ara baya sıkışıktı durumu buna ayrıca sevindim, en güzel sürprizlerden biri de burada hatırlanmak oldu herkese tekrar teşekkür ederim

Ben kaçar kızlar,,zaten bu sevinçle eve uça uça 5dk.da giderim,kızıma sarılırım ohhh:112:
Şu her uzaklıktaki burnumu sızlatan evlat kokusu çok acı bişey ya
Her yola çıktığımda ilk duam,kızıma sağlıkla kavuşmayı istemek oluyor Rabbimden
Allah hiçbir bebeği annesiz,hiçbir anneyi bebeksiz bırakmasın...

Meleğim sana extra selam eder,geçmişe bakmanı ve o güzel oğluşunu benim için öpmeni isterim

Acil son dakika iletisi: Anne zeynom çok yoğunmuş,,sadece sütü olsun diye 3lt su içmiş kuzum benim,
10dk yemek dışında ve 10dk süt sağmak dışında işler içinde kaybolmuş yine..
Herkese de selamı war

Sütünüz bol,bebeğiniz hep sağlıklı olsun,,ek gıda alan bebişler şapur şupur iştahlı olsun
Herkese iyi akşamlar

Edacıkcığım doum gününü kutlamıştım fakat iletilememiş,tekrar tekrr mutlu,sağlıklı bir ömür dilerim canım.

kızlar hepinize çok çok teşekkür ederim iyi ki varsınız buradan kimse kutlamaz diye düşünüyodum mutluanne hatırlamış çok teşekkür ederim 'yüzü güzel kalbi güzel anne '

Aaa bak senin doğum gününüde kaçırmışım benn..
Mutlu yıllar canımmm

2 senedir oturduğum binadaki komşular yarın benimle tanışmaya geliyolarda canım onun hazırlığı önemli bi şey değil yanii
keşke olmasalar canım dilleride yok dertlerini anlatmaya ömrümüzden ömür gidiyo ben hiç kıyamıyorum hasta bebeğe
eşinle diyoloğunda süpermişadamcağızın şaşkın bakması çok normal:))
tarık buğra iyileşti hemen ardından aynı hastalığa eşimde tutuldu..bende senin dilin var derdini anlatabilrisin yavrum iyileşsinde sen çok öenmli değilsin sen büyüksün dedim
ardından Allah beni korusun dedim..ama sende büyüksün diyoben hasta olursam yavrumla kim ilgilenicek dedim
doğru söylüyosun hatun siz iyi olunda ben bi kenarda hasta yatsamda olur dedi

tarık buğra ateşlenince ateşi birden yükseliyor bi anda 39,5 u görüyoruz şurup kullanmaya fırsat kalmadan fitil kullanmak zorunda kalıyorum
bebişlerin kusmasıda büyük problem..şu anda nasıl canım ateşi yükselmez inş boncuğun

bebeklerinin doğum gününde tütü giyecek olan fıstıklar tütülerinizle sizi doğum günü öncesinde görsek çok meraklandımmeraklandığım için değil bi eksiği falan varsa söyleyelim diye

köseminderi canım ben yoğurt makinası kullanmadığım için bilemiycem makineden kaynaklı bi problem olabilir mi acaba:26:

chihiro hanım orhan cemalin fotoğraflarına bayıldım çok tatlı maşallah ayrıca ben de diğer arkadaşlar gibi sizi merak ettiğimi söylemek istiyor ve fotoğrafınızı eklemenizi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…