babycerencim kaç gündür güya oyun yapıyor öğürüyor sonrada gülüyor sıpa
ve sonunda bu sabah kendini kusturmayı başardı umarım alışkanlık haline getirmez
aa bu arada Aras Eymen de artık adım atıyor,adım atıyor dediysem biz tutuyoruz öyle şimdiye kadar daha adımı yoktu sadece
koltuğa tutunuyordu,sanırım en geç biz yürücez,geç olsunda güç olmasın inşallah
Geçmiş olsun dilekleriniz için çook teşekkür ederiz.
Oğluşuma bu sabah yine iğne vurdular.Bacakları top top sertleşti iğnelerden yavrumun.
En kötüsü ise sedyeye yatar yatmaz ağlamaya başlıyor.Hiç istemezdim bu durumun hafızasına kazınmasını....
Yarın sabah son iğnemiz olacak ve sonra takibe alacağız.Ateşi çıkarsa tedaviye devam edilecek.
Umarım en kısa zamanda eski neşeli haline geri döner...
İlaçların etkisi ile kafasını koyduğu yerde uyuya kalıyor.Az önce oyuncaklarının arasında horlarken buldum :))
Gerçi benim oğlumun horlaması artık hastalık nedeni ile kükremeye döndü.
Eskiden kapı gıcırtısına uyanıp rahatsız edildiğim için kızardım ama şimdi oğluma koynuma alıp onun horultusuyla uyuyorum
Babyceren canım doğum günün olduğunu okudum..Biraz gecikmelide olsa doğum günün kutlu olsun canım.
Ailenle ve sevdiklerinle nice mutlu yıllara...
gunes1'in oğlununda doğum günüymüş diye okudum.Ben en büyükleri zeynep ada sanıyordum ama demek ki Yaman imiş.
Doğum günününüz kutlu olsun canım...Çok duygulandım yaaa
heheyyytt artık benimde tütüm var:124::124::124:
arkadaşım benim için yapmış,,hemde miranın aynı renginden,,sadece bana geldiğinde zada teyzesinin yaptığıyla bir,
keçeden puanlar yapıcaz birde siyah kurdele beline aynı şekildenasıl mutlu oldum anlatamam size,,resimli mesaj yollamış az önce:124:
Böylece anne ördek yavru ördek takım olucaz pasta kesilirkenZadacığıma da tekrar teşekkürler,,evde o tütüyü görmek bile
beni mutlu ediyorİnsanın 10 tane görümcesi olacağına böyle sizin gibi can dostları olsun hep
süperrrrrrrrr..çok şekersiniz ana kız onları giyince dahada şeker olacağınıza eminim...sizi öyle görmeyi sabırsızlıkla bekliyorummm cnım...
ama benim aklıma yeni fikirler sokmayın kız valla gidip eve kendime tütü yaparım
görümcenede yuh diyorum tatlım şaştım şaştım kaldım yani fincan olayına...
hazırlıklarımız bitti yarına kısır yapılıcak annemin bir de meyveli keke yapıcam benim ellerimden öper:)
oturup dinlenebilirim artık diycem ama birazdan yavruşum uyanıruyuduğu zaman özlüyorum bebeğimi
kuzum ya anlıyolar artık herşeyi içim sızladı boncuğuma inş çabucak iyileşir meleğim
tarık buğraya ateşlendiği zaman fitil kullanmıştım 2. fitili zor kullandım izin vermedi hala bacaklarını kaldırıp poposunu sildiğimde bacaklarını aşağıya doğruy attırıyo
umarım boncuğumun hafızasında silinir
walla becerikli hatunsun yaparmısın??? bence yaparsın:13:
bende şaştım kaldım canımne görümceler var dimi boşweeerrrdim bile hiç kimse bozamaz benim kızımın ilk partisini:124:
bu arada senin tacı da kıza takıcam yaşgünündeçünkü çok yakıştı kızıma
Tütü olayı süper olmus. Ben kendime mor siyah yapıcam. Aldım ya o gun hatırlarsın :) gecen gun kırmızı almaya gittiğimde siyah da aldım kendime :) ehueuhe :)
yok canımcım yapamam hiç vaktim yok diğerlerini anca yetiştircem...
ama olmaz şimdi sanda lazım tac ver adresini hmn sanada gönderiyim..:13:
"Edacık" ben seni böyle okuyorumBÜTÜN SEVDİKLERİNLE BİRLİKTE NİCE MUTLU YILLARA CANIM
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN HEP MUTLU OL HEP HUZURLU OL
günaydın mı desem,tünaydın mı desem,iyi günler mi desem en iyisi hepinize kolay gelsin demek:) malum şu anda çoğunuz çalışıyosunuz ve doğum günü hazırlıklarıyla uğraşıyosunuz
güneş1 minik erkeğinin doğum gününü kutluyorum çok güzel yaa büyüyo yavrularımız..ilk doğum günü bebeğimiz
edackdoğum günün kutlu olsun canım nice seneleree
mutlu annemben bu paylaştığın zürafalara bayıldımmm çok şeker gözüküyolar..ben mavi-beyaz puantiye ağırlıklı düşünüyodum ama bunları görünce aklım çelindi
kuzum kankasıyla aynı temada mı mum üflese acaba:26:
zeynepada ve defne kareneçok geçmişş olsun çabucak iyileşsin akıllı bıdıklar
ilkimbeste yaptığı taklitlerle daha da ballandı desene..çok öpüyorum minnoşumuiçimden geldi senide öpücem
yavrukedimben artık öğlenleri yetişemiyorum buraya gündüzcüleri özlüyorum:)öptüm seni ve mis sinemisi
kızlar yarın en az 15 kişilik bi misafir grubum olucak..bi kısmı apartmanda oturan komşularım 2 senedir burda oturuyorum yarın bana tanışmaya gelicekler halbuki ben taşınmayı düşünüyodumgönlüme göre bi ev bulsakta doğum gününden önce taşınsam ne iyi olur
kuzum uyurken yarın için hazırlığa başlayim ablamda gelip yardım edicek yarınada yarın yapılması gereken şeyleri bırakırız artık
edacım dogum günün kutlu olsun yas kac oldu hayatım
nice senelere kuzuların eşinle saglıklı mutlu huzurlu hep gülerek girersiniz inş amin
Merhaba arkadslarim ve kuzucuklariKahvalti, sut sag,bulasik yika,meyve saati,corbasini ocaga koy,uyut,supur sil vb.geldimmmmmm
Dun sabaha kadar ruyamda dogum gunu hazirliklariyla ugrasiyordum,daha somut birseyim yok ama bu hafta kizimin teyzesi MUTLUTEYZESI nin hazirladigi kurdan,pecete,su sise ciktilarini alip hazirlayacagim bir aksilik cikmazsa,en azindan bir yerden baslamis olacagim,gei kalanlarda esimin keyfi nezaman yeterse artik
GUNES,canim iyiki dogdu yakiskli yegenimiz ve iyiki dogurdun guzel annesi,nice saglikli yaslar gorursunuz ins.
EDACK,nice mutlu yillara canim,ailenle beraber guzel ve uzun bir omrun olsun...
SEKERSIZYESILCAY, canim cok gecmis olsun,sanirim baharda kisi aratmayacak bize
ZADA,canim dun gece ruyamda seni ve Adayi gordum.Beraber hastaneye gidiyorduk,Adanin kontrolu vardi,hersey yolundaydi.Ama gitmisken bende tahlil vedim ve sonucunu bir turlu bana soylemediler sanirim kotu birsey cikmis,sende beni teselli ediyordun
tünaydın güzel anneler ve tatlı bebişler
Mybabylove hediyen çok güzelmiş,çok düşüncelisin canım,plannercim ve zeynocum keyifle okusun inşallah
TatlıCadımm sen ve Tarık Buğra'm daha iyimisiniz
ŞekersizYeşilÇay umarım defne'nin önemli bişeysi yoktur,mevsimsel geçişten olabilir benim oğluşunda burnu çok sık tıkanıyor
bu aralar iyi şükür ama arada tekrarlıyor dr ilerde alerjik olabilir dedi
güneş1 oğluşunun d.günü kutlu olsun nice seneler inşallah,hayırlı evlat olur sizlere vatana millete inşallah
edack seninde doğum günün kutlu olsun canım,sevdiklerinle birlikte sağlıklı huzurlu mutlu uzun bir ömür nasip etsin rabbim
kızlar Aras Eymen bugün kahvaltısını kustu:18::18:şimdi yıkayacam onu uyutup geri dönerim hepinizi öptük
güneş__ilk dogum günü sizden geldi ne güzelyamanın dogum günü kutlu olsun..nice yıllara
edaack_canım burçtaşım:)mutlu yıllarrrrr sanaaaaiyiki dogdunnnn mutlu yıllar
ilkim_canım afferim besteye taklitçi olmuş:)zaten çok şirin daha bir şirine olmuştur:)ısırmak serbestmi
şekersiz__geçmiş olsun canım umarım bronşit degildir..biliyosun biz baya bronşit olduk kıcık bir hastalık..allah korusun..
güzel haberler verirsin inşallah..
tatlıcadı__canım ne misafirirahatsızım de kabul etme zaten taşınıyom ben de:)kolay gelsin yorma kendini..
mutluanne_melegime yaptıgın zürafalar çok güzel:)şey benim oglum yok ama kocam varkocamın dogum gününede yaparmısın:))çok begendimmm...zaten kocamda zürafa gibi uzun:)
güneşcim oğlusunun doğum günü kutlu olsun vallahi koca bir sene nasıl gecti anlamadım..daha nice nice gusel senelere inş...
edacık cnm senınde doğum gunun kutlu olsun...nice güzel yaşlar dilerimm
kızlar hepinize çok çok teşekkür ederim iyi ki varsınızburadan kimse kutlamaz diye düşünüyodum mutluanne hatırlamış çok teşekkür ederim 'yüzü güzel kalbi güzel anne '
Hayırdır canım ne hazırlığı.Ne kaçırdım yine ben
Keşke bu yavrular hiç hasta olmasa canım ya.Geçen eşime dedim ki "kayra ve ben hiç hasta olmayalım,bizim yerimize sen hasta ol olmaz mı "?
Adam önce böyle baktı,sonra olur tabi niye olmasın dedi
Yani o hasta olsa ona bakacak biri var daima ama ben hasta olunca herşey kalıyor.Hele yavrum hasta olunca içim parçalanıyor.
O yüzden karar verdik,bundan sonra babamız hastalanacak bizim yerimize
Şaka bir yana,ben mecburen fitil kullanıyorum çünkü şurubu verince midede ne var ne yok hepsinide kusuyor.
Dün doktor yine şurup yazdı,dedim içmiyor diye ama dene yinede dedi.Sabah ateşi çıkınca verdim ve kahvaltısında binbir emekle yedirdiğim her şeyi çıkardı geri yavrum.
Ben de attım yine fitili ne yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?