bebeklerinin doğum gününde tütü giyecek olan fıstıklar tütülerinizle sizi doğum günü öncesinde görsek çok meraklandımmeraklandığım için değil bi eksiği falan varsa söyleyelim diye
2 senedir oturduğum binadaki komşular yarın benimle tanışmaya geliyolarda canım onun hazırlığı önemli bi şey değil yanii
Keşke olmasalar canım dilleride yok dertlerini anlatmaya ömrümüzden ömür gidiyo ben hiç kıyamıyorum hasta bebeğe
eşinle diyoloğunda süpermişadamcağızın şaşkın bakması çok normal:))
tarık buğra iyileşti hemen ardından aynı hastalığa eşimde tutuldu..bende senin dilin var derdini anlatabilrisin yavrum iyileşsinde sen çok öenmli değilsin sen büyüksün dedim
Ardından allah beni korusun dedim..ama sende büyüksün diyoben hasta olursam yavrumla kim ilgilenicek dedim
doğru söylüyosun hatun siz iyi olunda ben bi kenarda hasta yatsamda olur dedi
Tarık buğra ateşlenince ateşi birden yükseliyor bi anda 39,5 u görüyoruz şurup kullanmaya fırsat kalmadan fitil kullanmak zorunda kalıyorum
bebişlerin kusmasıda büyük problem..şu anda nasıl canım ateşi yükselmez inş boncuğun
[sıze=2][sıze=1]bebeklerinin doğum gününde tütü giyecek olan fıstıklar tütülerinizle sizi doğum günü öncesinde görsek çok meraklandımmeraklandığım için değil bi eksiği falan varsa söyleyelim diye [/sıze][/sıze]
heheyyytt artık benimde tütüm var:124::124::124:
arkadaşım benim için yapmış,,hemde miranın aynı renginden,,sadece bana geldiğinde zada teyzesinin yaptığıyla bir,
keçeden puanlar yapıcaz birde siyah kurdele beline aynı şekildenasıl mutlu oldum anlatamam size,,resimli mesaj yollamış az önce:124:
Böylece anne ördek yavru ördek takım olucaz pasta kesilirkenZadacığıma da tekrar teşekkürler,,evde o tütüyü görmek bile
beni mutlu ediyorİnsanın 10 tane görümcesi olacağına böyle sizin gibi can dostları olsun hep
Doktora gittik geldik yavru kuşumla. Cok sukur ciğerler temiz dedi. 3 gun bricanyl kullancaz. 2 hafta da bi damla verdi, onu kullancaz.
Turuncu cok geçmiş olsun ya. Kıyamam
Eki Görüntüle 680791 Eki Görüntüle 680792
kızlar bu iki nevresim takımından hangisi daha güzel fikirlerinizi bekliyorum
tarık buğra ateşlenince ateşi birden yükseliyor bi anda 39,5 u görüyoruz şurup kullanmaya fırsat kalmadan fitil kullanmak zorunda kalıyorum
bebişlerin kusmasıda büyük problem..şu anda nasıl canım ateşi yükselmez inş boncuğun
[/COLOR]
dilekmete,berrum,dilberege,zilan,lillac,papatya2507,pampis,nursavaskan,bambucan ve şuan aklıma gelmeyen ama forumun aktif üyelerinden olanlar.Nerelerdesiniz ???
Bizleri okuyor ve takip ediyorsanız arada ses verin
Sırf sizin bu tütüleriniz yüzünden kız doğurasım geliyorrr
Merakla bekliyoruzzz resimleriii
Off Defne demi hasta oldu
Bricanyl balgam söktüren hafif şuruplardan.Biz de arada kullanıyoruz onu.
Size de çok geçmiş olsun.
kızlar hepinize çok çok teşekkür ederim iyi ki varsınızburadan kimse kutlamaz diye düşünüyodum mutluanne hatırlamış çok teşekkür ederim 'yüzü güzel kalbi güzel anne '
Edacım biz bostan korkulugumuyuz bizde kutladık
sadece kopya cektik ilk hatırlayandan
ama okadarda olsun dimi seviyoruz seni
sadece yaslandık hafızamızda kalmıyor sayılar aylar karısıyor yoksa bizde hatırlardık
mutlu annemizin güzelligini onaylıyorum tesekkürünüde kabul ediyorum
ne kaldı diceksin bizi övmemişsin olmaz bizde isterikkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?