2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

bebeklerinin doğum gününde tütü giyecek olan fıstıklar tütülerinizle sizi doğum günü öncesinde görsek çok meraklandımmeraklandığım için değil bi eksiği falan varsa söyleyelim diye

Gider ayak koptum yorumunaalemsin
Ay içimde kalmasın dün de ilkimin meraklı giriş cümlesi çok hoşuma gitmişti
Koymaz olurmuyuz,,kocam yüzümün görünmesine kızıyo,,bacağıma bişey demedi unuttu demek
Seviyorum sizi

haklısıncanım,artık ben de dua ederken hep bana bir şey olmasın,beni yavruma bağışla allahım diyorum.bizden gayrı kim anne şevkati gösterir ki...ama ben başka bebişlre gösteririm valla

kızlar bu iki nevresim takımından hangisi daha güzel fikirlerinizi bekliyorum

Köşeminderi,günlük sütle yap istersen.aklıma gelmişken yoğurt makinesi kullanmak isteyenlere önerim e...e de 35 tlye bulabilirsiniz.arkadaşlarım alıp memnun kalmış.

hadi kızlar kendime değil yeğenimin çeyizine alıyorum yastıklar 4 değil 2 tane ikisindede

Sırf sizin bu tütüleriniz yüzünden kız doğurasım geliyorrr
Merakla bekliyoruzzz resimleriii

Doktora gittik geldik yavru kuşumla. Cok sukur ciğerler temiz dedi. 3 gun bricanyl kullancaz. 2 hafta da bi damla verdi, onu kullancaz.

Turuncu cok geçmiş olsun ya. Kıyamam

Off Defne demi hasta oldu
Bricanyl balgam söktüren hafif şuruplardan.Biz de arada kullanıyoruz onu.
Size de çok geçmiş olsun.

Gecikmiş bir tanışma desene
Dün Kayranın iğnesine ateş düşürücü koymuşlardı ve bütün gün ateşlenmedi hiç.Sabah tekrar ateşi çıkınca iğneyi vuracak hemşireye ateş düşürücüde ekleyin iğnesine dediğm ama sağlık ocağı olduğu için acil durumlar dışında ekleyemiyorum dedi.Ateşi çok yüksek değil,calpol verin eve gidince dedi
Eve geldikten sonra 39a kadar çıktı ateşi.Fitil attım ve düşürdüm ama şimdi ölçtüm ve 39.3 ateşi var.Yine fitil atacağım mecburen....

Kızlar ne yapynz:))ceren pcyi aldı bu uyuss tablette bana kaldı:)
Yazmak çook zor sinir ediyo insanı..
siz yazın ben okuyom:))
biraz dedikodu yapında başımın agrısı geçsin:)
benim için hadi:)ilaç kullanmak zorunda kalmıyım diye:)

Toplam 17 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 7 ziyaretçi)
nagihan3005, pinarda+, SekersizYesilCay+, TatliCadi+, edaack+, cenera+, soniaa, chihiro79, TuRuNCu+, _PLANNER_+

nasılsınız güzeller?ben iç güveysinden hallice.şaka bir yana bugün şen kahkahalar atıyorum nedeni yok.mutluyum,mutlusun,mutlu!!!!

son 15 dkdır ara ara misafir oyuncu olup etrafı kolaçan ettim.

öncelikle Kayra,Zeynep Ada,Defne Karen kuzularıma çok geçmiş olsun diyorum.Rabbim tez zamanda şifa versin hepsine.Güzel kuzucuklarım...Yeniden hastalık sırasına mı girildi ya?Aman aman Rabbim uzak etsin inş.

Çağlacığımın da parmağı uf olmuş.öperüm ben o narin ellerini,kıyamam yavruma…

Babyceren; cnm dün d.gününmüş kuşum.kutlu olsun.Rabbim her daim ağız tadı versin sana ve ailene.Herşey güzel gönlünden geçtiği gibi olsun inş.Sana “Gördüğüme sevindim” sarkısını armağan ediyorum:=))İyiki varsın,iyiki doğdun cnm….

Edaack; Cnmmm doğum günün kutlu olsun,her daim musmutlu ol Yusuf Emre ve güzel ailenle birlikte.Sana da “İyiki varsın” şarkısını armağan ediyorum.Şeker örtmenim…

Tatlıcadı; cnm daha iyi olduğuna çok sevindim.Karizma adamım da düzelmiş ne güzel….

Ne güzel tütüler yapılıyor.Hatta kendinize de mi yapıyorsunuz napıyorsunuz?

Kızlar kelebek teması düşünüyorum.Güzel olur mu sizce?Banner,a4 sticker kürdan,şişe (sıvı sabun için), Yaren Nur 1 yaşında posteri, 1 yaş pastamız, başka olabilecek aklıma gelmeyen bişey var mıdır?:44:

Bir de ben tütü için daha önce facebook sayfasında denk elmişti Yaren Nur yeni doğduğunda mor,yeşil,bej karışık harika bir tütü vardı ama tekrar baktım yeni o kadar tütü inceledim bulamadım aynısını ya.model olarak gösterecem.Bi el atın artık şu arkadaşınıza,mutluanneeeeeeee yardııımmmmmm!!!!Yoksa çalışkan Nagihan sınıfta kalacak.ühü ühü ühü

Bu arada mybabylove; cnm hediye fikrin süpermiş.Harika düşünmüşsün.çok değişik ve çok hoş.Keşke benim de aklıma gelmiş olsaydı.Köşeminderi mi yazmıştı YareN Nur için doğum günü hediyesi olarak ben de çalabilirim aslında.Ya siz var ya.Ben sizi çok seviyorum gerçekten.bak 15 dk karıştırmak nasıl faydalı oldu

Bizim doğum gününe de bişey kalmadı ki!1,5 ay var ama anca olur bişeyler yani.Şu iş dolayısıyla özel birşeylerimle ilgilenemiyorum zaten.Anca hazırlanırım ben.Ağır vasıtaya yardım

Kızlar hepinizi mucukluyorum.İyi akşamlar.

"Allam nolur.Yarın yoğun birgün olmasın ve ben burda takılayım.Allam lütfen.Subhaneke dinimiz amin"

Tesekkurler sana ve gecmiş olsun dileğinde bulunan herkese. Umarım bi an önce iyileşir hepsi.

kızlar hepinize çok çok teşekkür ederim iyi ki varsınız buradan kimse kutlamaz diye düşünüyodum mutluanne hatırlamış çok teşekkür ederim 'yüzü güzel kalbi güzel anne '

Edacım biz bostan korkulugumuyuz bizde kutladık
sadece kopya cektik ilk hatırlayandan
ama okadarda olsun dimi seviyoruz seni
sadece yaslandık hafızamızda kalmıyor sayılar aylar karısıyor yoksa bizde hatırlardık
mutlu annemizin güzelligini onaylıyorum tesekkürünüde kabul ediyorum
ne kaldı diceksin bizi övmemişsin olmaz bizde isterikkk

yaa bananeee ilk hatırlayan bendim ama
dün gece yazmıştım..ama kutlamamıştımçünkü saat 11 di:))
ilk mutlu kutlamış çakalll
belkide benden kopya çekmiş
boşver ya bizim şansımız yok beykozum:))iyi olan kazanıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…